IRAKILAINEN VANGITTU PORILAISEN NAISEN MURHASTA!

MATUHIRVIÖT

35

418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MATUHIRVIÖT
      • vaarauhkaa

        TOTUUS ESIIN HENKILÖLLISYYDESTÄ!

        ties mikä sotarikollinen, kaikki paperinsa hukannut päänroikottaja, kuten maanmiestensä joukosta on löytynyt,, otaksuttavasti!

        mikä suomalaisia naisia vaivaa,? näiden kanssa ei kannata olla missään tekemisissä, se on tod. näk vaarallista.

        pitäisi jonkun tutkijan selvittää mitä näille avioliitoille näiden kanssa pääsääntöisesti käy ja kuinka näitä naisia kohdellaan ja mitä tapahtuu eron jälkeen!


      • pensselitäti

        Ei kaikki ole naisuhrien syytä. Monet tahot rohkaisevat ja kehottavat ystävystymään maahanmuuttajien kanssa maan korkeimmasta johdosta alkaen. Tässä tapauksessa oli mukana myös teeskennelty kristilisyys.
        Todellinen syyllinen on kuitenkin aina murhaaja.
        Siitä olen samaa mieltä, että kaunistelematonta tietoa näistä riskeistä pitäisi levittää niin naisten kuin miestenkin sekä varsinkin lasten keskuuteen.


    • enedesyllättynyt

      Koska tämä sinisilmäisyys loppuu? Ilmeisesti ei ikinä .........

    • fake_christian

      Oliko murhaaja siis Irakilaismatu käännynnäinen kristitty? All right! - näitähän suvakit ja kirkko juuri suojelee. Mikäli näin oli, niin arkkipiispa Mäkiselle pojo osumasta. Eka suojatti toteutti itseään kirkkomme periaatteita ja suomalaisia arvoja vastaan. Menettikö Porin evl.srk mahdollisesti yhden jäsenen?

    • Tavan_tallaaja

      Eikä ole ensimmäinen nainen jonka matut Porissa sytyttää, ihan kirjaimellisesti. Kolme vuotta jaksoi tämä Petteri Orpon sisäministerinä Suomeen päästänyt saasta olla ilman kiduttamista ja murhaamista. Muistuttaa eräitä Euroopassa tapahtuneita murhia, jossa esim. eräs holokaustista selviytynyt vanha nainen käytiin brutaalisti murhaamassa koska tämä oli juutalainen. Siinäkin jäljet yritettiin hävittää tulella. Kokoomuksen ja Keskustan johto on näistä vastuussa, Sipilä kutsui ja Orpo päästi sisään. Mykkänen haluaa näitä lisää ja SDP sekä viherhörhöt odottaa vuoroaan, matutus jatkuu...

      • fdmgk

        afgaani raiska ja poltti. kun tyttö halusi erota, hei c´moon naiset järki käteen, kannattaa vältellä tota porukkaa


    • Turvattomuus

      Ensin ajattelin, että mies täytyisi karkottaa maasta ja laittaa kärsimään tuomiotaan johonkin muualle. Mutta jos hän pääsisikin vapaaksi sieltä, niin tulisi varmaan eri nimellä takaisin Eurooppaan.

      Ehkä olisi paras pitää hänet lukkojen takana täällä. Kai tuosta nyt tulee elinkautinen ilman mitään mahdollisuutta tuomion lyhenemiseen.

      Nyt jos tuomio on jotain päähäntaputtelua, niin sitten on järjestettävä asiasta kansanliike.

      Meillähän on poliisin mukaan maassa useita terroristiepäiltyjä ja rikollisia. Poliisi tarkkailee tilannetta. Tarkkailu ei vain auta siinä vaiheessa, kun rikollinen ryhtyy tositoimiin. Miksei epäiltyjä oteta tutkintavankeuteen?

      Pelolle ei muka saa antaa valtaa. Pelko on tunne. Ei sitä tarvitse koittaa piilotella. Omassa pikkukaupungissanikin on alkanut olla yhä turvattomampi olo. Huumeita myydään avoimesti ja ainakin osa maahanmuuttajista elää täysin syrjäytynyttä elämää. Aikuiset miehet istuvat kalja kädessä nuorison seassa ja olipa yhdellä niistä aikuisista mukana vielä pieni lapsensa. Tuskinpa hekään sellaista elämää halusivat, mutta mitä on tehtävissä? Välillä kuitenkin meteli on kova ja käytös aggressiivista.

      Ja kyllä, niin voi olla suomalaisenkin juopon kohdalla, mutta nämä tyypit suuntaavat vihaansa suomalaisia/länsimaalaisia kohtaan. Totta kai siitä tulee turvaton olo. Eikä se mene pois sillä, että kaupungissa on myös fiksuja maahanmuuttajia.

    • Zmla

      Kuolkaa, rasistipaskat.

      • Eimatustaselviähengissä

        Kuollaan kun aika koittaa.Nyt kuoli suvakki ,jonka aika ei olisi vielä ollut .


      • mukasuvakki

        Paitsi että tuo kuoleman toivoja ei taida olla suvakki vaan itse noita tappajia. Terrorin kannattaja.
        saa valheillaan suvakit luulemaan että olisivat jokin enemmistö. tuskin enemmistö Suomen kansasta kannattaa oikeasti terroristeja suomeen.


    • josko_palautukseen

      Jos tuolle langetetaan elinkautinen, niin hän mahdollisesti istuu 6-7 vuotta jolloin seuraava suvakkipressa armahtaa hänet. Vankeusrangaistuksensa tuo saasta kokee lähinnä ylipitkinä hotelliyöpymisinä, kaikkine oikeuksineen. Vapauduttuaan vankilasta, silloinen pressamme mahdollisesti ostaa jopa ihka oman Jopon? Mikäli kansallinen ja niin sairas matusuojeluohjelmamme tulkitsee hänen tilanteensa vapaasti, saattaa tämä ex.murhaaja - nyt siis kansallinen voimavara-moniosaaja-rikkaus saada pysyvän oleskeluluvan Suomeen, Siirtynee suomalaisten virkahenkilöiden suunnittelemalle vip-kela-gold sosiaaliohituskaistalle ja nussii silmään 10-0 ketä tahansa Kanta-Suomalaista, ja pelkästään hädänalaiseksi tulkitun asemansa ja riittävän pitkän vankeusrangaistuksensa turvin. = kusee suomalaisen kintuille jokatapauksessa...mennen-tullen ja ainiaasti.

    • RAJATKIINNI

      Tämä vuonna 2015 Suomeen rantautunut irakilainen murhaajamatu sai myönteisen turvapaikkapäätöksen Suomesta "kääntymällä" valheellisesti kristinuskoon ja jo nyt murhasi hirviömäisesti porilaisen naisen. Nämä kaikki matut olisi kiireimmiten palautettava pois Suomesta, sillä monista heistä tulee olemaan vielä suuri turvallisuusuhka jatkossa tavallisille suomalaisille.

      • EIMATUJASUOMEEN

        Eikö tämän viattoman porilaisen naisen erittäin julmasti murhanneen irakilaisen matun hirviötekoa ja haittamaahanmuuttajia vastaan pitäisi nousta nyt myös Suomessa barrikaadeille ja mielenosoituksiin? Esimerkiksi Saksassa Chemnizin kaupungissa kansa nousi hiljattain suuriin ja raivokkaisiin mielenosoituksiin siellä matujen tekemän saksalaisen perheenisän julman puukotusmurhan johdosta.


      • valtakunnanoikeuteen

        Suomalaiset eivät ole tehneet yhtään mitään ns. pakolaisille.

        Tilastot siitä mitä nämä ovat tehneet suomalaisille, ovat karua kerrottavaa, mutta ei , mutta ei, pitää vaan suvaita ja suvaita, mutta sille tulee VARMASTI LOPPU!

        Orpo päästi sisäministerinä n. 30.000 miestä turvallisesta ruotsista suomeen, se oli laiton teko.

        Suomi meni pilalle, turvallisuus romahti, nyt on betonipossut joka paikassa, ja geelitukkäijää kadut ja puistot täynnä,Ttampereellakaan ei voinut istua koskipuistossa , lähes joka penkki täynnä mustia nuoria miehiä keskellä päivää ties mitä pisneksiään tekemässä, PELOTTAA JA suututtaa!


      • valheenmediat

        YLE tuomitsisi heti murhatun oikeuksia puolustajat rasisteiksi koska YLEä ei yhtään haittaa nämä teurastukset.


    • HIRVEÄÄ
      • suhmurasutki

        mistä näitä hulluja naisis löytyy näiden uhriksi?

        Kammottavaa, ehdokkaana kirkkovaltuustoon, no on aikoihin eletty, että vastakäännynnäinen kirkkovaltuustoon, voi vittu suorastaan.


    • miksimiksi

      Mielenkiinnolla odotan josko selviää teon motiivi.

      Yleensähän se on.

    • Sipilän_piikkiin

      Kiitos Juha Sipilä, sinähän lupasit jopa oman talosi näille moniosaajille. Tässä tulos.

      • TOSIASIA

        Ylivoimaisest suurin turvallisuusuhka suomalaisille ja etenkin naisille ovat näköjään irakilaiset, somalit ja afgaanit ja tämän tosiasian on jo osoittanut näiden matujen tuoma uusi rikosilmiö Suomessa.


      • itsetuhoisuutta

        Jotenkin toivoisi että tuo tuhoisa suvaitsevaisuus loppuisi ennen kuin kaikki suvaitsevaiset on tapettu. Mutta jos ne lain voimalla agressiivisesti ajavat itse tätä tuhoaan niin minkäs sille sivullinen mahtaa.
        Pitävät itseään muiden kulttuurien suvaitsijoina mutta eivät edes viitsi ottaa selvää kyseisten kulttuurien tavoista niiden omassa maassa. Kyllä vähemmän suvaitsevainen voi olla paremmin perillä kyseisistä kulttuureista ja jopa kunnioittaa heidän tapojaan kun ei omassa ylimielisyydessään luule taivuttelevansa heitä meidän tavoille.


    • johntravoltanserkku

      Näiden herrojen työllistymisluku on sama 2% kuin murhaamislukukin..Puukko-maahanmuutto pitää panna seis!

      • vittumitätouhua

        Huhu huh mikä ”unelmapaja”,eivät ole tässä päivässä. Ja kuinkahan paljon saa tukea tästä väkisintyöllistämisestä .......


    • Anonyymi

      irak irak irak

      sipilä kutsui...

    • Anonyymi

      paljonkos näitä jo suomessa on tapahtunut?

    • Anonyymi

      kertokaa nyt kuinka monta murhaa ja raiskausta nämä sipilän kutsumat on jo tehny suomessa

      vaalit tulee niin tietää ketkä näitä tänne haluaa lisää-PS ei ainakaan

      • Anonyymi

        On siitä tilastot, oli esillä vuosi pari sitten. Tais olla 38 suomalaista jotka saaneet surmansa turvapaikanhajijoiden toimesta ja kuinka monta raiskausta jäänyt tuomioitta. Ja meille vielä sanotaan että pitää sopeutua, haistakoot pitkät paskat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On siitä tilastot, oli esillä vuosi pari sitten. Tais olla 38 suomalaista jotka saaneet surmansa turvapaikanhajijoiden toimesta ja kuinka monta raiskausta jäänyt tuomioitta. Ja meille vielä sanotaan että pitää sopeutua, haistakoot pitkät paskat.

        oliko noin monta

        mitäs sipilä tuumaa?


    • Anonyymi

      Tätä meille suomalaisille on tarjottu monesti ja tulee vielä tulevina vuosina lisää. On anteeksi antamatonta että tietyt poliitikot vielä puolustelee haitallista maahanmuuttoa jota jotkut kutsuu turvapaikka politiikaksi, saisi ottaa käyttöön suomalaisten turvapaikka politiikan.

    • Anonyymi

      Ohisalo on majava märkänä aina, kun matu tappaa suomalaisen. Näitä pitää saada heti ainakin 80000 lisää!

    • Anonyymi

      pysykääs kaukana noista, ei lähellekään eikä mitään yhteistä näitten kanssa, kaikki sillat pohjiin vain

    • Anonyymi

      Ei ylitä uutiskynnystä!

    • Anonyymi

      integraaavio

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      146
      2591
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1986
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1306
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1198
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe