Miten kehtaat olla puoluekannaltasi persu?

nakupekkajaaaggg

Vastaa rehellisesti. Älä kieroile.

74

1325

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • PersuKelassa

      Siksikö että saa vapaasti kakkia housuunsa!

      • kakkiHousuVassari

        Tuo kertoikin kaiken vasemmisto-aatteen syvimmästä olemuksesta!


      • IslamKylässä

        No niilä on noi pissa ja kakka leikit aina mielessä.....se on niiden asia osaamista....


      • vasurinÄidinSyy
        IslamKylässä kirjoitti:

        No niilä on noi pissa ja kakka leikit aina mielessä.....se on niiden asia osaamista....

        Jostain kumman syystä vasemmistolaiset ovat aina sairaalloisen kiinnostuneita housujen sisällöstä.
        Se on tuo vasurin karu lapsuus kun muuta ruokaa ei ollut saatavilla......


      • Somerotar

        Suomen puolue-elämä kaipaa piristystä ja uusia näkemyksiä. Katsoisin, että puolue edustaa tavallisen pienen ihmisen ajattelukantoja. Puolueen puheenjohtaja on erittäin analyyttinen ja moraalisesti korkeatasoinen ja selkeäsanainen. Puolue edustaa myös pitkällä juoksulla Suomen pientalonpoikien puoluetta johtajanaan Veikko Vennamo. Hän johti aikoinaan sodan jälkeistä asutustoimintaa Suomen maaseudulla. Hän joutui monenlaista kokemaan Kekkos-johtoisen Suomen eliitin toimesta, Hänet mm. kannettiin Suomen eduskunnasta ulos kahden vahvan vahtimestarin kantamana. kaikkea eduskunnassa ei saanut puhua.

        Kun olin kansakoulussa opettajani oli kotoisin Alajärveltä. Hän oli varsin fiksu mies ja olen siitä asti uskonut, että muutkin Alajärveltä tulleet ovat.


        Vanhempani äänestivät Vennamon puoluetta, miksi sitten minä en äänestäisi perussuomalaisia??


    • SimpanssitKelastaPois

      Suomikin voisi karkottaa kaikki persulit, ainakin rikolliset sellaiset, jos eivät tarvitse enää suojelua..... voisivat mennä takaisin kotimaahansa omaan rakkaaseen trumpilaiseen kalifaattiin..... rakentamaan pyllistelemällä raharikkaille kristusvaltiotaan...

    • kakkavasuri

      Miksi pitäisi kulkea vasurit housuissa??
      Kyllähän te haisette, mutta miksi te roikutte??

    • viikonloppujakaikille

      Hyvin kehtaan. Olen perussuomalainen ja ylpeä siitä

    • Isänmaanpuolesta

      Perussuomalaiset ovat olleet jo vuosia ainoa olematonta isompi suomalainen puolue joka uskaltaa puhua vuosisadan vakavimmsta Eurooppaa ravistelevasta sosiopoliittisesta uhasta avoimesti ja pyytelemättä anteeksi olemassaoloaan, ottaen oppia muiden virheistä. Ennaltaehkäisy on paras hoitokeino. Perussuomalaiset ei pyri lyömään kiilaa suuri- ja pienituloisten välille, vaan ajaa Suomen kansan yhteistä etua ymmärtämällä Japanin tavoin kansainvälisen kaupankäynnin ja kaupungistumisen edut suomalaisille hirttäytymättä Keskustan tavoin tehottomaan maatalous- ja aluepolitiikkaan. Perussuomalaiset ovat eturyhmäajattelusta vapaa puolue Suomen kontekstissa. Kuka voi halveksua sitä että välittää eniten omasta kansastaan?

      • mula

        PS on CIA:n rahoittama valeoppositio, joka vähät välittää kansasta antaessaan tukensa aktiivimalli, sosiaaliturvanleikkuri SOS -hallitukselle . Miten joku voi olla n. tyhmä ja kulkea yhä laput silmillä, vaikka kuinka Hallis paasaisi, PS:n myötä saamme yhä kiihtyvässä määrin matua ja haittamaahanmuuttoa, koska puolue ei aja edes rajat kiinni politiikka vaan EU.ssa oloa ja avoimia rajoja kuten antifan femukomuviherryssäsdp:t ja jopa näkee siinä jotain hyvääkin puolueohjelmansa mukaan.


      • turhaatrollailua
        mula kirjoitti:

        PS on CIA:n rahoittama valeoppositio, joka vähät välittää kansasta antaessaan tukensa aktiivimalli, sosiaaliturvanleikkuri SOS -hallitukselle . Miten joku voi olla n. tyhmä ja kulkea yhä laput silmillä, vaikka kuinka Hallis paasaisi, PS:n myötä saamme yhä kiihtyvässä määrin matua ja haittamaahanmuuttoa, koska puolue ei aja edes rajat kiinni politiikka vaan EU.ssa oloa ja avoimia rajoja kuten antifan femukomuviherryssäsdp:t ja jopa näkee siinä jotain hyvääkin puolueohjelmansa mukaan.

        "PS on CIA:n rahoittama valeoppositio"

        Ja olikos lähdettä tälle trollille?. Jos työnteko, työnhaku, työharjoittelu tai koulutus ei terveelle maita niin omasta mielestäni ei tarvitse kaikkia tukiakaan täysimääräisenä. PS:n edustajat ovat kuitenkin vastustaneet ankarasti aktiivimallin runnovaa toteutustapaa. Tosiasiat on tunnustettava, velka on jatkanut kasvamistaan vielä hyvässä noususuhdanteessakin. EU voi olla kaupankäynnin välineenä ihan hyvä vaihtoehto, kunhan vastustetaan tiukasti liittovaltiopyrkimyksiä ja rakennerahastotukien ynnä muun lappamista nettosaajan asemaan tottuneille Etelä- ja Itä-Euroopan maille, mitä Perussuomalaiset ovat tehneetkin.


      • mula

        Eu:n tarkoitus on olla liittovaltio ja nettiä googlamalla löytää monta lähdettä CIA:n rahalle se on juuri se hillotolppa , josta Soini puhui. Koulutusta on yli tarpeen, työt on jääneet saamatta perusteena jopa ylikoulutettu ja työnhaku ollut ilman tulosta päällä 20v kuulleen vain EU:n takia säästetään, on lama ei oteta ketään, virastomme lopetetaan/yhdistetään julkisella puolella. EU:n tarkoitus on olla liittovaltio, jota se oli jo 1995. Miten PS on estänyt rahanjakoa itäeurooppaan, inisemällä oppositiossa, kun yksikertaisin vaihtoehto on ei EU:lle niin ei tarvi jatkaa rahanjakoa ja jos ei osaa hoitaa valtiota ja käyttää omaa rahaa niin voi käydä kauppaa eläköityvän taantuvan EU:n kanssa ja pitää juuri väkeä työttömänä esim. Venäjän kaupasta?


      • mula345

      • katkeruuspois
        mula345 kirjoitti:

        PS:n ja sen kannattajien puheista jo näkyy CIA:n propaganda.
        http://nwohavaintojapromo.blogspot.com/2018/03/perussuomalaisten-tulevaisuus-on-enaa.html

        EU ei ole koskaan ollut liittovaltio (federaatio), kuten esimerkiksi Saksa ja Yhdysvallat vaan itsenäisten valtioiden taloudellinen ja poliittinen liitto (konfederaatio) ja tämän liiton tulevaisuudesta ja luonteesta käydään jatkuvasti kovaa kädenvääntöä. Fixit-optio on hyvä pitää mukana vaihtoehtona pahimman varalta, sitä en kiistä, mutta eurooppalaiset ovat kyllä heräämässä hyvää vauhtia EU:n riittämättömyyteen juuri väestöpolitiikassa.

        Valitettavasti kilpailu- ja uudistumiskyvyttömän sellubulkkiteollisuuden tukeminen koko muun väestön ostovoiman kustannuksella oman valuutan jatkuvalla devalvoinnilla ja jo ennestään maailman suurimpiin kuuluvan julkisen sektorin paisutus entisestään eivät ole vastauksia rukouksiisi, olettaen että ajattelet koko maan parasta. Meidän on kehitettävä elinkeinoelämäämme monipuolistumisen ja varallisuutemme kerryttämisen kautta, jotta saamme joskus kurjan historiamme, sotien ja suomettuneisuuden ajan jättämät haavat parannettua. Se vie valitettavasti aikaa ja kärsivällisyyttä.

        Soini on luikkinut tiehensä rikottuaan lupauksensa ja maksaa siitä kohta poliittisella urallaan eikä hänen motiiveillaan ole mitään tekemistä nykyisten Perussuomalaisten kanssa. Voi sinua salaliittoteoriablogeihisi höyrähtänyttä reppanaa. Se "ininäkin" on tuhat parempaa kuin valtapuolueiden harjoittama hiljainen hyväksyntä. Perusta yritys säästöilläsi/starttirahalla/läheisiltä saadulla tuella tai muuta toiselle paikkakunnalle äläkä pura pitkäaikaistyöttömän katkeruuttasi puolueeseen jota melkein kaikki muut puolueet mustamaalaavat eniten juuri maahanmuutto- ja EU-kriittisyyden takia.


      • mula

        OP ALOITTAA YT:T. 6000 VÄHENNETÄÄN
        Kiky.puree.Hah
        25.9.2018 19:07
        Kiitti vitusti taas Juha Sipilä.Timppa. Orpo ja tyhjän painajat.


      • mula

        Ei tuo hiljainen hyväksyntä vaan Sipilän harvoja pidettyjä lupauksia vaaleista matuja lisää , jolle nyky PS antaa tuet tyhjillä äänillä ja kaltaisillasi. EU on täysi liittovaltio, ei tulleja, yhteinen raha, lainsäädäntö ja sen päämäärät voit lukea salaliittotietoplogeista tai vaikka kreivi Kalergin suunnitelmista tai Karl Steinhauserin kirjasta EU huomispäivän superneuvostoliitto ja siksi ex. itäblokin maat pullikoivat uutta NL:ää vastaan . Vain klassisesta liittovaltiosta verotus/sodanjulistusoikeus puuttuu mutta näitä kovaa vauhtia tehdään ja olen yhtä mieltä, että suomettumisesta kaivata tätä uutta NL:ää vaan siitä on päästävä ja ihailen Brexitiä, joka pitäisi olla Suomenkin tila, koska euroon/EU:hun liitynnän tutkintapyyntöjä maanpetoksena ei ole käsitelty. Parjaamasi metsäteollisuus on nousemassa takaisin eikä sinun työnantajasi Ollilan kännykät. Ja tiedoksesi starttirahaa on haettu jo useasti saamatta ja niitä säästöjä ei ole tukemallasi aktiivimallilla ja niin eu:n eräiden maiden mallista koulutukseni työ yrittäjyys tehtiin luvanvaraiseksi, johon lupaa ei ole.


      • mula

        Kiitos myös kommenteistasi näin vaalien alla , paljastavat PS:n epärehellisyyden on muka olennaisesti eri kuin siniset mutta pärjää hyvin 2013 sinipersujen vanhalla puolueohjelmalla, on EU:n tukija , toisin kuin viime vaaleissa PS:n Tero Ahlqvist , jonka vaaliteema irti EU:sta ja vaalimainoksessa kuvansa Suomen markassa tai Huhtasaaren puheet pressakamppailussa EU-eroineen?


    • 21.9.2018-todisti

      Kyllä persuna pärjää, kunhan vain muistaa painaa tyhjää nappia ja nuolla Isä Timon persettä.

      • VasuriPainaaNappulaa

        Kyllä vasurina pärjää kunhan rasvaa peränsä ja nöyrtyy Isä Timon edessä.


    • ihmiselle-nannaa

      Nuolivatko vasurit tänään Isä Timon persettä?
      Ei. Kyllä ne olivat Jussin Wätykset jotka ei-nappia painamalla alistuivat Isä Timon jalkojen juureen. -Ilmeisesti sitä persuille pyhää xo-tuhnua alamaisesti odotellen?

      • Seonmoro

        Turhaa täällä enää uhoilet, hehhh. Ei kiinnosta ketään


    • 21.9.2018-todisti

      Ihmisoikeudet voi lytätä myös äänestämäälä tyhjää.

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/36b55e58-d813-4b83-9319-e1b9684f23d2_pi.shtml

    • JussiYhäPalveleeHerraa

      Timppa veti Jussia tänään kölin alta ja sekös persua korpeaa.
      Vasurit on näemmä toista maata ;)

    • AikaAikaaKutakin

      Ketä vittua kiinnostaa mieltä joku ex persu on? Ei ketään! Sori siitä.

    • Typeryyksientyperyys

      Joku exä joka kuvitteli pääsevänsä Perussuomalaisiin johtopaikalle takaisin, uhoilee nyt täällä. Hehee, turhaa on työnsä!

    • M-O-T

      Perussuomalaisten puoluekokous osoitti, miten kieroja koko porukka on. Siellä oli natseja äänestämässä ja kaikki oli sovittu etuköteen ja nämä entiset jäsenet oli syrjäytetty sovitusti. Melko kieroa ja inhottavaa porukkaa. Enpä juuri arvosta tuollaisia.

      En ole minkään puolueen jäsen, mutta seuraan tarkasti puolueitten toimintaa.

      • kymppiin_osui

        Älä nyt viitsi edes yrittää valehtella,ihan selvä stalinisti olet.


    • Tarmokkaasti-tyhjää-PS

      Persut äänestävät tarmokkaasti tyhjää. Jos et uskalla olla mistään mitään mieltä, kannattaa äänestää Soinin komennossa olevia persuja.

      • VasuriRessukka.ÄläItke

        Ja vieläkin pikkuvasuria harmittaa, kun persut eivät lähteneet vasemmiston poliittiseen teatteriin mukaan.
        heheheheheh hehe heh heh heh eh heheheh heheee


    • Hankielämä

      Lopeta jo, turhaa on nämä uhoilut täällä. Juna meni jo ja joku jäi laiturille

      • laiturille-jätetty

        Älähän turhaan hermoile. Tämä on vasta alkua. Tulet näkemään. :-)


      • Kahvinkeittäjiä

        Todella ikävää käytöstä tällainen ja siksi painoin delete-nappia albumissa.


      • ihmiselle-hyvä

        Hienoa! Kiitos. Tyhjää eduskunnassa, tyhjää albumissa, tyhjää kaikkialla....sehän on nyt persuissa pop.
        Sitä saa mitä tilaa - myös persut.
        Yhtä teidän persujen on turha kuitenkaan väittää: että Jussi Halla-aho on muka teidän todellinen johtajanne. Ei tosiaankaan ole. Se nähtiin eilen. Soini vetää teitä kölin alta mennen tullen. Ja mitä enemmin hän teitä ruoskii ja huijaa, sitä kiivaammin nuolette hänen persettään 24/7. Sitä YKSIKÄÄN tapaamani persu ei ole pystynyt kiistämään.


      • Kuvatpoistanut

        Mikä sinua vaivaa????


      • ex-persehinen

        Ei vaivaa enää mikään.
        Kenkää 1976.
        Kenkää elokuu 2011.
        Tyhjänpuhujalta.
        Mitä merkitystä enää on jollain kuvien poistamisella???

        Teidän persujen lupauksiin ja vannoimisiin uskominen on sulaa hulluutta.
        Minä, jos kuka tiedän sen. Vai voitko muka muuta väittää??

        Soini on suuri rakkautesi. Minä olen viimeinen henkilö maailmassa, joka tahtoisi astua sen harhakuvan tielle.

        21.9.2018 TODISTI, että Soini johtaa persuja. Älä tule ainakaan minulle väittämään, ettei näin ole.


      • Seonmoro

        En vastaa enää tähän ketjuun. Enkä tule väittämään sinulle enää yhtään mitään :-)


      • yhteinen-juttu

        Turhaan rimpuilet. Tietystä asiasta et pääse eroon, vaikka kuinka kiukuttelisit, eiks´jeh?


      • Munatonvassukka
        yhteinen-juttu kirjoitti:

        Turhaan rimpuilet. Tietystä asiasta et pääse eroon, vaikka kuinka kiukuttelisit, eiks´jeh?

        Totta, vasurit hävisivät kirkkaasti 100-60, vaikka kuinka yritätte selittää muuta, eiks´jeh?
        Vasemmistosta ei vaan ole mihinkään, 21.9.2018 TODISTI, että Soini nöyryyttää vasemmistoa miten haluaa.


      • ex-vasurinen
        ex-persehinen kirjoitti:

        Ei vaivaa enää mikään.
        Kenkää 1976.
        Kenkää elokuu 2011.
        Tyhjänpuhujalta.
        Mitä merkitystä enää on jollain kuvien poistamisella???

        Teidän persujen lupauksiin ja vannoimisiin uskominen on sulaa hulluutta.
        Minä, jos kuka tiedän sen. Vai voitko muka muuta väittää??

        Soini on suuri rakkautesi. Minä olen viimeinen henkilö maailmassa, joka tahtoisi astua sen harhakuvan tielle.

        21.9.2018 TODISTI, että Soini johtaa persuja. Älä tule ainakaan minulle väittämään, ettei näin ole.

        21.9.2018 TODISTI, että Li Andersson EI JOHDA vasemmistoliittoa.
        Pelkkää katutason ryömintää ja kännistä kiukuttelua....


      • Kahvinkeittäjiä
        yhteinen-juttu kirjoitti:

        Turhaan rimpuilet. Tietystä asiasta et pääse eroon, vaikka kuinka kiukuttelisit, eiks´jeh?

        Olen päässyt eroon, siksi delete. Joku raja se on näillä kirjoituksillakin


      • ihmiselle-hyvä

        Osoita puheesi todeksi. Ellet ole vielä niin tehnyt, polta se yksi tietty kirja ja poista tietyt äänitteet. Muussa tapauksessa tuokin tieto oli taas pelkkää puppua.


      • kenttä-toteaa

        Eivät pysty persut puheitaan todistamaan. Taas se nähtiin.


    • persut

      Olen persu siksi, koska en kumartele oikealle enkä vasemmalle. Seison suorana kuin tikku. Jos ringissä kumartaa toiselle niin samalla pyllistää perseensä takana seisojalle.

    • häpeäollapersu

      Nyt ei enää kukaan. Tukivat luikuris Soinia ja abortinkieltoa, kuoropoikien hoonausta..

    • onpersuja

      Vain abortin kietäjät ja koropoikia himoitsevat.

      • VasuriRessukka.ÄläItke

        Ja vieläkin pikkuvasuria harmittaa, kun persut eivät lähteneet vasemmiston poliittiseen teatteriin mukaan.
        heheheheheh hehe heh heh heh eh heheheh heheeeheheh


    • kyskälä

      Ai sekin, että persut nyt todistettavasti nuolevat 24/7 Soinin persettä, onkin "vasureiden syytä"??
      Vaikuttaa aika kaukaa haetulta.

      • SininenMenneisyys

        Meinaatko että koko hallitus ja kristilliset nuolevat 24/7 Soinin persettä, enpä usko. Eiköhän tässä äänestetty lähinnä hallituksen kaatumiseta. Soini löytää tämän ongelman edestään ensi vaaleissa muutaman kuukauden päästä....


    • Vihervasurikomukka

      Perussuomalaisethan on SMP (suomen maaseudun puolue) seuraaja. SMP ajautui konkurssiin 1995 ja seuraajaksi perustettiin perussuomalaiset.

      SMP taas oli keskustapopulistinen puolue. Tämä selittää aika paljon perussuomalaisista. No äkkiä nyt kiistämään ja haukkumaan.

      https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Suomen_Maaseudun_Puolue

    • tosi-oudot-uuvatit

      Soinin suurin talouspoliittinen saavutus: Mahtavana puoluesihteerinä ajoi SMP:n konkurssiin. Taidot ei riittäneet enempään. Silti persut nuolevat hänen persettään. Miksi??

      • tosi-oudot-vasurit

        Kyllähän Vasemmiston kasinotalous-sotkut olivat huikea saavutus näiltä puna-porvareilta!!

        Kaikki meni ja vasemmisto vieläkin vaikenee....


      • Aikoinaan

        Kommunistit sitä bisnestä teki. Vasemmistoliitolle jäi vain 20 miljoonaa markkaa yli kymmenkertaisesta summasta. On ne ollut hienoja puolueita.SMP, SKP, SKDL...

        Voi niitä aikoja. 😀


    • Ryystäinen
    • minimirajat
    • viimeinen-niitti

      Kun eduskunnassa äänestetään hallituksen luottamuksesta, persut käsittävät niin, että siellä äänestetäänkin vihervasemmiston luottamuksesta?! Ja noin poliittisesti umpitolloa porukkaa pitäisi vielä äänestää??

    • Marja24

      Jani Toivola polkee ruotsalaista Crecenttiä. Ruotsalaispersut mielissään mutta suomalaispersut kyränä.
      Ruotsipersu ajaa suomalaisella pyörällä. Ruotsipersut kyränä mutta suomalaispersu onnesta hulvattomana.
      Mitä opimme persuismista? Emme mitään.
      Olisiko aika kysyä Sijoitusneuvojalta vihjettä!

      • vodkaMarinoituVasuri

        Vasurihan taas kyselee tyhmänä vaikka mitä, hehehehehe
        Mutta vasurihan ei opi, se on nähty jo vuodesta 1917 lähtien.

        Alkoholinkäytönkin suhteen vasuri on täysin oppimaton kuten Li sörnäisissä meille todisti.


      • Ryystäinen

      • Tyhjänäänestäjä
        vodkaMarinoituVasuri kirjoitti:

        Vasurihan taas kyselee tyhmänä vaikka mitä, hehehehehe
        Mutta vasurihan ei opi, se on nähty jo vuodesta 1917 lähtien.

        Alkoholinkäytönkin suhteen vasuri on täysin oppimaton kuten Li sörnäisissä meille todisti.

        Piti perustella, miksi olet persu! On kai jo unohtunut.


      • servataan.räyhikset

        Marja-Petteri ristiinpukeutujakaappihomo heitti dildo perseessään kunnon pierun ruudulle :)


    • möisipyrän

      Persuilla on Helsingissä paljon tuttuja bussikuskeja, tuskin tarvis rahan takia kioskimurtoja tehdä.

    • näin_on_näreet

      Aika paljon entisaikoina tunsin ihmisiä jotka kehtasivat tunnustaa julkisesti olevansa "Stalinisti kommunistejä".Minun isäni oli yksi heistä!!! Sain siis jo kotona rokotuksen sitä aatetta vastaan ja se rokotus on voimassa koko loppuelämän.

    • peruspetturioikein

      Miten Juha Sipilä kehtaa sukuineen olla valtionpetturi?

    • jotain-rajaa-persut

      Persujen mielestä stalinistit ovat nyt hallituksessa köyhiä kurittamassa ja siksi heitä vastaan pitää taistella? Persujen jutut muuttuvat päivä päivältä yhä oudommiksi.
      Kertokaahan persut, koska suomessa on ollut viimeksi vasemmistolainen pääministeri??

    • PS_Parasta-Suomelle

      Vasurivinoutuneiden ja euroräyhisten yritykset mustamaalata PS on ollut niin heikkoa, ettei sillä ole mitään vaikutusta ihmisten puoluekantaan. Se on jo tiedossa, että Sipilän & kumppaneiden lietsomalla PS-vihalla, jota vähempiälyinen someväki sokeroi, pyritään vaikuttamaan juuri tuohon, että kansa ei enää kehtaisi kannattaa PS:ia. Voi vittu tätä myötähäpeää >< Luulisi kuitenkin, että ihmisillä olisi sen verran älyä, että tajuaisivat, ettei tuollainen vaikuttaminen toimi. Ainoa, mihin se on vaikuttanut on vasurihomojen ja euroräyhisten mentaliteettiin. Tämä kansanosa, kommenttien luonteen perusteella, tulee sairaammaksi päivä päivältä. Miettikää nyt, että siitä on tullut jo uskonto, jossa jälkipolvien räyhääjät uskoo sen paskan olevan totta. Suomalaiset on kuulemma maailmaan toiseksi älykkäin populaatio XD Vittu mikä vitsi.

      Minulla ei ole mitään syytä hävetä PerusSuomalaisten kannattamista. Ainoa puolue, joka on perisuomalainen ja tervehenkinen, joka ei ole myynyt persettään. Jos olisin aivonollatyyppi, kuten vasuritollot ja europellet, niin olisin minäkin jo varmaan myynyt perseeni vaikka mille ostajalle. Mutta niin kauan kuin käytän omia aivojani, niin ei ole mitään vaikeuksia nähdä vinoutuneiden räyhisten paskapuheiden läpi. Te olette surkeampia kuin Pietarin trollit. Hyhhyh ><

    • tuetharkintaan

      On kaksi asiaa jota en julkisesti voi ikinä ilmoittaa - puoluekanta ja varallisuus. Nyt teen poikkeuksen asiaan ja paljastan osatotuuden. En ole Persu enkä ikinä tule olemaan Persu ja olen varakas mutta en kerro kuinka varakas.

      Jos ja kun puolueen ainoa sanoma on," pakolainen tulee ja tappaa jos Perus eivät ole vallassa", se ei riitä minulle ei lainkaan.

      Suurempi ongelma on kotimaiset sosiaalituet ja niiden päätön vastikkeeton jakaminen. Alkoholismin aiheuttamat kustannukset. Pakolaiset kustannukset ovat pieni liru verrattuna moneen muuhun. Tämä ei tarkoita sitä, että asiasta ei voisi puhua ja puuttua. Aivan samalla tavalla kuin sossun muihinkin kuluhin - vastikkeetonta tukea ei pidä jakaa kuin sairaille, vanhuksille ja opiskelijoille. Alkoholisti hoitoon ja takaisin työelämään, jos työt eivät kiinnosta leikataan reilusti etuuksia, kenekään alkoholistin ryyppämistä valtion ei tule tukea millään summalla.

    • Korkkiruuvivasuri

      Aloittajalle:
      Miten kehtaat vasurina edes kysellä moista?
      Olethan jo valmiiksi kiero!

    • qwertyytrewq1

      Eihän persu ole mikään puoluekanta. Se on taudinkuva eli diagnoosi.

    • synnynnäinenskolioosi

      Aloittajalle oli käynyt lähtökohtainen ajatusharha.

      Et voi vaatia persulta rehellistä vastausta, jossa ei kieroiltaisi. Kieroilemattomuus tai rehellisyys eivät kuulu persun sanavarastoon, ja persun selkärankaa on kohdannut synnynnäinen skolioosi.

      #plagiointi, saunassa asuminen, väkivaltainen suutelu, Audi tolpan nokkaan, lomailu valtion kustannuksella, kiihottaminen kansanryhmää kohtaan, juopottelu, ylinopeus, rattijuopumus

    • uusiopersu_siis_

      Isäni kehtasi olla julkisesti kommunisti,sitä kieltämättä häpesin nuoruudessani.

      No siitä sain kyllä rokotuksen kommunismistä,ainuttakaan kertaa en ole edes
      kuvitellut niitä äänestäväni.
      Persuja olen nyt ensimmäisen kerran päättänyt äänestää,sillä persut on ainoa
      puolue joka vastustaa islamistiterrorismin vapaaehtoista Suomeen päästämistä.

      • kahtiajakaminen

        "Isäni kehtasi olla julkisesti kommunisti,sitä kieltämättä häpesin nuoruudessani."

        Mitä häpeämistä tuossa on? Mieluummin kommunisti kuin natsipersu hyvinvointimaassa.


    • kansallinenmyötähäpeä

      Persut hajosivat ja jokunen tuttu jäi apukouluporukkaan mölyämään hillotolpista ja milloin mistäkin. Saa hävetä silmät päästään vaikka itse pysyttelen kaukana persuista.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1709
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1614
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1468
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      59
      1462
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      53
      1365
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1318
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      83
      1275
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1168
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe