Kuka vielä sanoo ettei Natoon Pidä liittyä?

Natonkiitos

Tätä kaikkea venäjä tekee suomen selän takana. Samaan aikaan suomalaiset vannovat siniset silmät löistaen kuinka on parempi on hyvä naapuri venäjän kanssa. Milloin silmät avautuvat? Kaikessa rauhassa ovat tehneet itselleen hyökäysväylää suomeen.

https://m.iltalehti.fi/kotimaa/ea9096b3-1abf-4983-a590-75dfd9c8a15d_u0.shtml

Käydään läpi pari myyttiä. Suomella pitkä itäraja. Saman verran on jo naton sisällä. So what?

Venäjä pitää suomea vihollisena jos liittyy natoon. Aivan. Kuten puola ja balttian maat vaikka. Yllättävän kiltisiti käyttätyy niitä kohtaan. Miksi? Koska venäjä pelkää ylivoimaa. So simple.

Herätkää. Venäjä on b- miinus luokan suurvalta, köyhä joka käyttää rahat aseisiin. Miksi tämä nöyristely? Koska selkärangattomat antavat sen tapahtua. Tai sitten täydelliset isänmaan etua vastaan toimivat idiootit. Venäjä kutsuu teitä hyödylliseksi idiooteiksi.

Miksi kaikki nämä liturgiset tanssiaskeleet hyvistä väleistä? Samaan aikaan venäjä rakentaa itselleen hyökkäysväylää suomen saaristoon.

Mikä monumentaalinen typeryys naton vastujat! Hävetkää. Katsokaa mitä se on tehnyt tähän mennessä. Krimi, syyria. Venäjän shakissa myös suomi on suupala. Siihen peliin suomen saaristosaaret ovat kuningas.

Yrittäkää edes, kertokaa edes yksi syy miksi suomen on parempi olla naton ulkopuolella?

Jotkut mussuttavat, USA tekee myös vääriä asoioita. Niin, mutta ei liiton sisällä. NATO on 95% demokraattisten maiden yhteisö. Kummassa haluat olla, Natossa vaiko koukussa venäjän suupalana.

Mitä sauli sanoi? Kasakka ottaa mikä on löyhästi kiinni. Veljet, suomi on löyhästi kiinni. Venäjä toimii suomen tuella suomen maaperällä.

10

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näkkäri

      Pitää Liityä Natoon ja mahdollisimman nopeasti, sillä Salelta on mennyt puurot ja vellit sekaisin, ei se siinä lapsihuumassa tajua oikeasti, mitä puthin, tuo venäjän narsistidespootti oikeasti tarkoittaa,. ??!!! Suomen Itsenäisyys kaikin tavoin on jo kovalla koetuksella onhan meille PAKOITETTU ROSATOM !!!!
      Ja paljon muitakin myönnytyksiä on tehty . !!!!
      Mutta tuolle arojen kulagille ei saa, eikä pidä antaa Yhtään jalansijaa, niin kuin nyt on tehty !!!
      Sillä tämä kulakki vie kaiken ja jättää muut uskomaan siihen mikä piti olla rehellistä ja oikeaa, ei se puthin niin tee, se tekee vain ydinsodanuhalla ja on omassa despoottiuskossaan "oikeassa" , ?? !!!!
      Vaarallinen on mies, koska on kova koulutus takana ja ideologia siihen päälle, niin oikeasti jos jotain väärää toistaa tarpeeksi monta kertaa, niin sitten luuleekin olevansa oikeassa , !!!!

      OleValmis

    • Realisti66

      Pitääkö teille vääntää rautalangasta. Rauha syntyy kun suurvallan toiveet on täytetty. Se tarkoittaa vähintäänkin puolustusliittoa venäjän kanssa. Siitä eteenpäin valtioliittoon ja eroon eu:sta. Pienillä kansoilla ei ole omaa valtiollista tulevaisuutta, identiteetti ei ole riittävän voimakas, resurssit vähäiset ja jäävät suurten puristuksiin.. Suomi osana venäjää voisi selvitä. Venäjä voi helposti investoida suomeen 50mrd vuosittain, yhden olympialaisten verran. Siitä seuraa hyvinvointia. Samoin media ja poliittinen elämä rauhottuu.

      • Realismia_

        saa hakemalla hakea kirjoituksestasi. Vetoat, että taloudellisten syiden vuoksi meidän pitäisi lähteä EU:sta ja lähentyä Venäjää. Saisimme ajatuksesi mukaan turvaa taloudellisesti vahvasta Venäjästä. Me olemme kansanäänestyksen seurauksena liittyneet Euroopan unioniin. Olemme näin osa maailman suurinta kansantaloutta. Kääpiö-Venäjä on yksi kymmesosa EU:sta.


      • miettivämiettivä
        Realismia_ kirjoitti:

        saa hakemalla hakea kirjoituksestasi. Vetoat, että taloudellisten syiden vuoksi meidän pitäisi lähteä EU:sta ja lähentyä Venäjää. Saisimme ajatuksesi mukaan turvaa taloudellisesti vahvasta Venäjästä. Me olemme kansanäänestyksen seurauksena liittyneet Euroopan unioniin. Olemme näin osa maailman suurinta kansantaloutta. Kääpiö-Venäjä on yksi kymmesosa EU:sta.

        Näyttää sille kuin EU ja Amerikka hamuaisivat itselleen. Onko Tavallinen kansalainen saanut EU:sta mitään? Katainen sai pikku pystin merkeliltä ja siinä kaikki. Suomi on antanut EU:lle enemmän kuin on saanut. Maatalous menetettiin, kylät autioituivat jne. Kyllä tässä mietityttää, mihin suuntaa sitä haluttaisiin. Suurella kysymysmerkillä.


      • Höpöhöpönpöppöö

        Kerro yksikin esimerkki menestyvästä vähemmistökansasta tai miehitetystä alueesta Venäjällä, jossa on olot noin auvoiset, talouden, turvallisuuden, ilmaisuvapauden, median tai minkä hyvänsä kriteerin, kuin mitä annat ymmärtää? Edes yksi.

        Eihän edes venäläistenkään, siis tavallisen jokamieskansan, olot ole lähelläkään peruslänsimaisen jannun oloja. Oligargit ja Putinin lähipiiri on oma juttunsa.

        Miksi siten kuvittelet suomalaisten olot olisivat turvattuja Venäjän miehityksen alla?
        Ei rauha ja hyvinvointi oikeasti synnyt miehityksellä eikä pakkoliittoutumisella tms. Eikä varsinkaan, jos miehittäjä itse toimii täysin päinvastoin noiden suhteen.
        Uskomatonta soopaa kirjoitit. Se taisikin olla puhdasta itäprovoa tai sitten raakaa satiiria, ei sitä muuksi voi uskoa.


    • veikkolampola

      Suomella ajattelemisen aihetta tuon Turun alueen jutun jälkeen.

      Iltalehti kertoi mm. " Loviisa - Kajaani kuutostien osuus ", .... missäköhän Suomen raja aikoinaan kulki, silloin joskus ammoisina aikoina?

      No joo onhan meillä päättäjät tänne valittu. Kuka kenenkin puolella.

      Tuohan ulkomaalaisomistus monia miljoonia Suomelle. Ei tule turhia huoltokustannuksia tonteista ei muusta. Rahavirta on taattu, rikastumme.

      EU on vienyt Suomen ahdinkoon, onko? Maatalous kuralla, suuri työttömyys ynnä muuta. Mitä siitä kaikesta seuraa. No,....ajatelkaahan asiaa.

    • Realisti66

      Tulihan trollit tänne puhumaan p...aa kunhan vähän houkutteli. Ei kukaan suomalainen ikinä harkitse/ehdota sotilasliittoa tai valtioliittoa venäjä kanssa. Kirjoitin tuon naurettavan jutun ja trollit tulivat ryystämään kuin korppikotkat verilammikkoa.

      • Höpönhöpönpöppöö

        Se oli siis raakaa satiiria, kuten edellä arvelinkin.... en vain hoksannut tätä kirjoitustasi.
        👍😄


    • olemmeemmeole

      Jotain uutta Iltalehti kertonut Turun saariston tilanteesta. Olemmeko huolissamme?

    • järkikäteen

      Suurin osa Suomen kansalaisista vastustaa Natoon liittymistä, on tosiasia.
      Nato-kannattajat käyttävät nyt saaristo-operaatiota hyväkseen lietsomalla hysteriaa venäjäpelolle.
      Jotkut pitävät Venäjää vihollisena, jos Suomi liittyy Natoon? Voisikohan se tilanne olla päinvastoin?

      Nato-myönteinen media osallistuu pelon lietsontaan omilla keinoillaan. Timo Paunosen tämän päivän spekulatiivinen kirjoitus saariston operaation tarkoituksesta on taitavasti muotoiltu, nojautuen mahdollisuuteen sotilaallisesta tarkoituksesta. Kaikki toimittajat eivät jaksa pysyä yhtä asiallisina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 130
      3694
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      95
      3358
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2438
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1851
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1698
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1544
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1496
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1461
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      84
      1420
    Aihe