Rosa ja Eetu

Januskis

Vaikka Eetu muodollisesti elää aikuisen miehen elämää, niin silti on hyvin poikasen oloinen. Rosa tarvii rinnalleen erittäin vahvan miehen, joka pystyy alistamaan Rosan vahvan luonteen. Joku 10 vuotta vanhempi, fyysisesti ja henkisesti vahva ja isokokoinen mies sopisi Rosalle paljon Eetua paremmin.

46

5929

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohhoijakkatavaan

      Alistamaan Rosan vahvan luonteen?????!!!!!

    • Korpula

      Miks helkkarissa yhdenkään naisen (tai miehen) luonnetta pitäis alistaa?!! Aika keskiaikainen näkemys. Olet varmasti sitä mieltä, että Soini ansaitsi luottamuslauseensa ja #metoo on pelkkää femakkop***aa, eikös niin?

      Vahva tosimies selviää vähän luonteikkaammastakin naisesta. Munaton hissukka koettaa alistaa.

      • oletkoRosa

        Hei, Rosa?


      • Voiskoolla

        Mitäs jos tässä onkin kyse huonosta seksistä !? Nainen niuhottaa usein sen takia !


    • I-sokulli

      Ihan skitso akka tuo Rosa. En kestäis päivääkään tuollaisen tunteiden vuoristoradan kanssa..

    • Januskis

      Mikäli Rosa haluaa sitoutua, tulee äkkipikaisuutta ja perfektionismia saada vähennettyä huomattavasti. Luonteen alistamisella ei tarkoita henkistä alistamista, vaan sitä, että henkilö kykenisi tekemään kompromisseja suhteen eteen. Tähän tarvitaan erittäin vahva mies, joka ymmärtää ja jaksaa ottaa vastaan näitä Rosan mielenpurkauksia, sekä osaa ohjata käyttäytymistä haluttuun suuntaan.
      Itselläni on kokemusta "vaikeista" naisista. Olen tällä hetkellä naimisissa sellaisen kanssa. Oman kokemukseni mukaan juurisyy tuonkaltaisten naisten haasteisiin on liiallinen itsenäisyys ja pelko sitoutumisesta. Miehen tulee ottaa nainen itselleen, jotta tämä voi tuntea olonsa turvalliseksi. Tämä taas vaatii tietynlaista alistamista, ei missään nimessä eriarvoistamista ja halventamista. Tässä tarvitaan iän tuomaa kokemusta ja vakautta miehen omassa elämässä. Liian nuorella ei välttämättä ole näitä ominaisuuksia. Tällaisen naisen kanssa tasa-arvoinen suhde saavutetaan alistamalla, ei alistumalla.
      Kannatan tasa-arvoa, niin parisuhteessa, kuin kaikessa muussakin.

      • alamainen

        Hohhoijakkaa......siinähän alistat akkas, mutta älä viitsi tulla muille neuvomaan moista p....aa!


      • liisa11

        Lähde hyvä Eetu tuosta liitosta ! Rosa on järkyttävä muija ! Sinussa ei ole mitään vikaa, mutta ei pidä itseään alistaa tuollaiselle kiukuttelee. Sinä saat vielä ihanan vaimon ! Tilanne pahenee vain koko ajan. Sinä, Eetu, olet ihana !


      • liisa11

        Etkö Rosa häpeä käytöstäsi
        , olisi syytä ? Koeta nyt hyvä muija käyttäytyä aikuismaisesti !


      • Kulkurilitar

        Rosa on huumorintajuton. Luulee itsestää liikoja. Voi kun ahistaa katsoa sisar hentovalkoista. Ikävä ihminen. Eetu lähde pois ja kauas.


      • Ensireffit

        Januskis puhut asiaa tuosta alistamisesta, tosin sanana tuo on ehkä kuitenkin väärä. Mutta juuri noin se on. Vahva nainen ei halua, että mies suostuu tossun alle, vaan vahva nainen tarvitsee vahvan miehen, joka on erityisen vahva eli turvallinen silloin kun naisella on rankkaa, kun tunteet heittelee jne. Rosassa ja Eetussa ei ole kummassakaan mitään vikaa.


    • HessuTurkka

      Univormu saa lähes jokaisen naisen sekaisin. Esim tullimiehen juhlapuku.

    • merihädässä

      Tsemppiä Eetu. Ei tuossa Roosan tunnemyrskyssä ole helppo seilata. Teki niin tai näin, aina meni väärinpäin. Minä olisin jo lähtenyt.

    • huumorillamielummin

      Miksi tuommoinen nirppanokka kitisijä lähtee mukaan tuommoiseen ohjelmaan?

    • Eräsihmettelee

      Rosalla ei ole vahvaa luonnetta! Rosa on psyykkisesti vielä hyvin heikko, lapsen tasolla ja tarvitsisi isän ja äidin hoitoa. Rosa ei pysty vastaamaan omista oikuistaan ja omasta hyvinvoinnistaan saati sitten toisen ihmisen hyvinvoinnista niin kuin aikuisen kuuluu tehdä.

      Tässä ei alistaminen auta, vaan tarvitaan apua, että Rosa kasvaa aikuiseksi ihmiseksi. Kumma, ettei asia yhtään noussut esiin edeltä käsin tarkoissa tutkimuksissa.

      Rosa on palautettava vanhempiensa luokse kasvamaan! Eetu ansaitsee vierelleen aikuisen, miestä rakastamaan kykenevän puolison.

    • TaiKondo

      Viimejakson Petri &Rosa.

      * 3x100km pyörälenkki viikossa,pastaa, rahkaa, kalaa, papuja ruokapöytään.

    • Kasvamaan

      Hyvin epävakaa luonne Rosalla. Ei ole pariutuja-ainesta ollenkaan, tuhoaa miehen kuin miehen, ainakin tässä vaiheessa.
      Ihmettelen ammattiaan hoitajana. Huh..

    • Tottottt

      Kyllä tuo on yksinkertaisten kaupunkilaisten elämää. Jokainen pari elää jossain 30 neliön luukussa ja elämä rajoituu siihen ja suurin osa päivästä menee kun suunnitellaan mitä ostetaan kaupasta ja mitä syödään.
      Kannattaisi tulla tänne kehä 3 ulkopuolelle niin näkee mitä elämä on.

    • Sofia9494

      Samaa mieltä.

    • cfrde

      Eetu löytää vielä häntä arvostavan vaimon, mutta löytääkö Roosa?

    • Kilahteloopi

      Rosa ottaa nokkiinsa kun aloittelija neuvoo. Tämä pikkuseikka risoo häntä pitkin päivää ja hän kokee tässä kärsineensä suurenkin vääryyden. Kuka Rosaa saa sitten neuvoa (tai puhua asiaa, jonka hän tulkitsee neuvoksi)? Ne kukat tosiaan olivat kärähtäneitä, ja miehet useinkaan eivät osaa katsoa kukkia "sillä silmällä" eli ovatko kuolemassa vai tulossa kukoistukseen. Sama on Eetulla naisten kanssa. Rosa on jo tuominnut hänet pojuksi ja hieman reppanaksi. Tämän päätelmän kanssa Rosa taistelee itsekin, muttei tule voittamaan. Rosaa EI tulla ohjaamaan tai opastamaan ilman isoa mandaattia/munaa/kapitaalia tms. Vaikuttaisi hyvin haavoittuvalta narsistilta, jonka "turvana" erilaiset fyysiset aktiviteetit ja jatkuva liikkuminen sinne tänne, jonnekin pois - toimivat.

      Eetu löytää äidillisen hoivaajan kyllä toisaalta, Rosa on hänelle väärä nainen. Rosan ei kannata hamuta parisuhdetta, koska hän on vastustavasti kiintyvää sorttia. Ei onnistu, mene terapiaan vaan!

      • hgfyikhguij

        Ei kai se mies äidillistä hoivaajaa tarvi, vaan tasapainoisemman naisen..?

        Ymmärrän, jos se neuvominen ärsytti, mutta ei pitäisi olla niin iso asia, varsinkin, jos osaa katsoa asiaa toisen näkökulmasta, mitä hän sillä tarkoitti..eiköhän siinä ollut kyse enemmän rennosta jutustelusta, kuin moittimisesta tai tiukasta neuvomisesta..ainakin tv:n perusteella..enhän tietenkään tiedä miten paljon sellaista "ikävää" neuvomista on kaikkiaan ollut.


    • narsiskus

      Täytyy vaan edelleenkin ihmetellä, miksi tuon tyyppinen ihminen lähtee tommoseen ohjelmaan, pitäis vähän jo tuon ikäisellä olla itsetuntemusta.

    • niinpänsitten

      Eetu on suloinen nalle karhu. Rosa on tiuskija. Ihan sellainen, että minä määrään.
      kannattaako jatkaa suhteessa, jossa nainen alistaa ja määrää kaikesta.

      • Yhhhyy

        Ällöttävä nössö !


    • eisoviyhteen

      Tuolle Eetulle ei yhtään sovi tuommoinen tiukkapipoinen, puiseva eukko. Tarviis ihan toisen tyyppisen naisen, miten nuo asiantuntijat ovat voineet valita tuommoisen parin.

    • iiihana

      eetun puh?

    • Tyllihattu

      Rosa on järkyttävä. Sanoo harjoittelevansa johonkin kisaan, yhtään ei ole kuntoilijan oloinen. Miksi hänet valittiin ohjelmaan ??? Jotenkin sai huijattua itsensä. Hänenkin töissään on vapaata paljon jos tekee viikon yötä. Eetu raasu minkälaisen vaimon sai.

    • Nnnnnnnn

      Katsokaas Rosaa psykologin vastaanotolla. On itse aurinkoisuus, kun vastassa on mies, joka häntä miellyttää.

    • eetuonsuloinen

      Mikä tuota Rosaa vaivaa. Se on kaikessa vastarannan kiiski. Oikea tira-liisa.
      Se lyttää Eetun kaikessa. Ei missään asiassa ota toista huomioon.
      Jospa se kaipaa miestä, joka osaa sanoa vastaan, eikä suostu Rosan alistettavaksi.
      Ja sanoa, että sinä ämmä et minua komentele.

    • eetullevapaus

      Voi, voi... Eetun kaapissa ei ollut oikeanlaista pesuainetta.. marmati, marmati… Miksi Rosa ei mennyt kauppaan ostamaan juuri oikeanlaista ainetta lattian puhdistukseen? Noinkin pienestä asiasta jaksoi naputtaa Eetulle.

    • Kauheaakka

      Apua...
      Kukaan tervejärkinen mies ei Rosaa kauaa kattele. Hänelle ei saa sanoa mitään eikä häntä tarvitse neuvoa. Voin vain kuvitella miten kauhea työkaverikin hän on tuolla asenteella (itse olen sairaanhoitaja). Eetulle löytyy muualta kiva ja arvostava puoliso! Toivottavasti Eetu tajuaa erota tästä ankeuttaja vaimostaan hyvin nopeasti.

    • Kuuranen

      Samaa mieltä minäkin Rosan huonosta käytöksestä. Jaksoipa useasta mainita pesuaineen puuttumisesta. Eikö löytynyt kauppaa, josta aineen olisi voinut hankkia ja hommat jatkua naputtamatta?
      Nämä tämän tuotantokauden parit ovat ilmeisesti liian kauan olleet sinkkuina.
      Kaksi muuta ohjelmassa pariutumista yrittävää naista nauraa käkättävät liiaksi asti ja sitten jo seuraavassa tilanteessa ollaan niin naama mutkilla kun ei kestetä toisen sanomisia tai tekoja.
      Kasvakaa hyvät naiset jo aikuiseen käytökseen!

    • Hentokuisksus

      Pahaa tekee katsoa tuon Rosaa. Ei pysty keskustelemaan ottamaan huomioon toisen ajatuksia. Tuossa toinen menee lukkoon. Tiedä mitä sanooko oikein. Sairaanhoitaja vielä. Mahtaa olla rankkaa rosalla töissä kun pitää miellyttää ja kuunnella. Siellä ei pidä tiuskia. Yövuorossa saa olla aika itsekseen ja potilaat nukkuu. Vai oliko päivystyksessä. Ehkä vastailee puhelimeen ? Päivystyksessä äitini sai flunssan kun oli kylmä ja huonot sairaalan pussilakana. Kylmää hoitoa eikä mitään ruokaa/teetä/kahvia lämmikkeeksi, saanut vaikka oli klo 10.-21 siellä. Hain kanttiinista jotakin. Rosa on luokaton, HÄPEÄ.

      • Ziisus

        Enpä nyt lähtis minkään tv-ohjelman perusteella tyrmäämään kenenkään ammattitaitoa. Kyllä yksityis- ja työelämän välille täytyy osata vetää raja ja käyttäytyä töissä ammatillisesti ja kollegiaalisesti, eikä yhden tv-ohjelman perusteella voi vetää mitään johtopäätöksiä tästä.
        Ja äkkiseltään voisin veikata, että päivystyksessä ei nukuta yöaikaan. Flunssa ei myöskään ole päivystyksellistä hoitoa vaativa tauti...


    • Tt6

      Roosalla vielä paljon opeteltavaa elämässä.
      En myös usko että siinä auttaa kukaan toinen suuri iso mies.
      Varmaan työ maailmassa samanlainen.
      Eetu oma itsensä- helposti löytää mukavan tytön vierelleen.
      Ei mitään vaikeeta ihmistä.
      Elämä on ja opettaa🤔

    • Tt6

      Niin tv huono puoli on se että tulee mielikuvia kun ei tunne ihmistä.
      Ammattitaito on kokonaan toinen asia. Johon on mahdoton puuttua .
      Mutta mielikuvan pohjalta tulee fiilis ,että kuinka pärjää erilaisten työkavereiden. Kanssa jne,
      Tt6

    • Äiti-ihminen

      Miten tuo Rosa voi kohdella tuota Eetu noin ikävästi? Eetu, joka on kultainen ja hyvää tahtova mies, työssä käyvä ja itsestään huolta pitävä, ansaitsisi niin paljon paremman puolison. Sitä valituksen ja narinan määrää ei voi sanoin kuvailla kuinka hirveä hän on Eetua kohtaan. Miks ihmeessä Rosa lähti kisaan mukaan, kun varmasti tiesi miten suuri mahdollisuus on saada itselleen puoliso joka ei miellytä? Eetua parempaa saa tosin hakea.
      Jurppii tommoset nipottaja ja tyytymättömät ihmiset. Suosittelen Rosan olevan sinkku koko loppu elämänsä, koska hän kokee ettei maailmasta löydy yhtään hänen kaltaistaan tai parempaa ihmistä jonka hän kelpuuttaisi vierelleen. En siis yhtään ylläty miksi hän on ollut ennen kilpailua vapailla markkinoilla.

    • BeenThere

      Rosa tuskin on oikeasti ihan niin veemäinen kuin miltä telkkarissa näyttää. Rosa vaan ei ole rakastunut, ei edes ihastunut Eetuun. Omasta kokemuksesta osaan sanoa, että kyllä se pinnaa kiristää kun joutuu olemaan miehen kanssa jota ei rakasta. Rosa alkoi heti häämatkan jälkeen selittää että tarvitsee paljon omaa aikaa. Jos mies on se oikea, väittäisin että Rosakin haluaa koko ajan kiehnätä kyljessä kii. Mutta kun mies on väärä, haluaa olla yksin ja yhdessäolo ahdistaa. Ja kaikki miehen tavat ärsyttää, sekin on kai tapa selittää itselle että tämä ei vaan toimi..

    • miksiosallistuit

      Jos muijalla päässä kiristää, niin kukaan ei käy. Tuommoisen ihmisen ei pitäisi ikinä osallistua tuommoiseen ohjelmaan. Pipo on niin tiukalla, että ei mitään rajaa.

      • IdaMilla

        Epäilemättä mutta herttaisuus ja ystävällisyys kannattaisi Roosankin opetella.


    • Kiukkuuntunut

      Roosa on ihan syvältä ja sieltä. Ei kannata miettiä ketään muita kuin itteensä, sillä päässä viiraa ja paljon. AHISTAA totisesti. Säälin jo etukäteen, jos joku onneton tuon kelkkaan joskus joutuu!!!

      • UllriikkaMaria

        Minkälaista karjua tuo pillittävä kiukkupussi oikein etsii? Eetuhan oli kaikkea mitä nainen voi toivoa. Oli tosi kivan tuntuinen, kunnollinen ja vielä hyvin komeakin. En voi ymmärtää.


    • Eky

      Roosa on niiin tasapainoton ihminen.

    • Siisus

      Ihmettelen suuresti kun te jankkaatte mitä toinen sanoi, miten toinen otti vastaan ja millä tuulella oli.
      Naiselle pitää asiat sanoa niin kuin ne on, huutaa, käskeä, vittuilla oikealla tavalla.
      Nainen ottaa vastaan , ei kiinnätä huomioita yksityiskohtiin, olla oikealla tavalla pieni vittuilu, kinastelu ja sanominen käynnissä kuitenkin huumorilla ja rauhallisesti, se on oikea tapa kommunikoida toisen kanssa.

      • Anonyymi

        Mikä on tämän päivän status Rosalla ja Marilla (polkupyörämiehen poka)? 2 kirkkainta ykköstä noissa naisissa sarjan viihdearvon lisäämisessä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2164
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      49
      1707
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      33
      1528
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1446
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe