Aikooko Kokoomus kieltää anonyymin nettikeskustelu

KritiikkiKuriin

Hankamäki: Mykistävän typerää sananvapauden sensurointia
https://urkki.net/hankamaki-mykistavan-typeraa-sananvapauden-sensurointia/

"Kokoomuslainen sisäministeri Kai Mykkänen on osoittautumassa todelliseksi sananvapauden ja kansanvallan viholliseksi.

Pari viikkoa sitten hän halusi kätilöidä passeja Irakista saapuneille pakolaisille, jotta heistä voitaisiin tekaista laillisia työnhakijoita työttömyydestä kärsivään Suomeen (aiheesta täällä).

Viime viikolla järjestetyssä ja maahanmuuttajien kotouttamiseen liittyvässä ”Integration 2018” -tapahtumassa hän puolestaan paljasti, että kokoomuksen ministerien perustamassa ”vihapuheen vastaisessa hankkeessa” suunnitellaan anonyymin nettikeskustelun kieltämistä. Mykkänen vaatisi käyttäjien toimivan omalla nimellään sosiaalisen median palveluissa, kuten Facebookissa ja Twitterissä.

Yleisradion häneltä puhelimitse urkkiman lausuman mukaan Mykkäsen tavoite on, että anonyymia viestintää alettaisiin rajoittaa EU:n toimenpiteillä, sillä ”koululaisia kiusataan ja etnisten ryhmien välisiä riitoja käydään yhä useammin anonyymien nettiprofiilien kautta keskusteluryhmissä”.

Kenenkään ei kannata uskoa, että Mykkäsen kannanotossa olisi kyse mistään lasten oikeuksista tai asemasta. Lapsikortti on jälleen pelkkä veruke, jolla Euroopan unioniin kohdistuvaa poliittista arvostelua koetetaan riipiä pois nettilangoilta.

Lasten hyvinvointi on tietysti tärkeä asia, mutta käytännössä kiusaajat esiintyvät aina omalla naamallaan ja nimellään. Koulujen ja takapihojen pahikset tiedetään ja tunnetaan laajalti kulmakunnilla.

Oman muistini mukaan useimmat heistä ovat sitä paitsi vihervasemmistolaisia hulttioita, joista ei koskaan tullut mitään pilvenpolttajia kummempia, tai sitten he ovat porvarien hemmoteltuja hyvinvointikakaroita, joiden myöhempi kriminalisoituminen on toiminut eräänlaisena luonnon kostona riistokapitalisteina elämänsä tuhlanneille vanhemmilleen.

Ei ole Mykkäsenkään mykistävissä pyrkimyksissä kyse mistään ”nettikiusaamisen” kieltämisestä. Kokoomuksen ministeriryhmä haluaisi kieltää itseensä kohdistuvan kritiikin.

Sensuuri on sairaus

Pitäisi ymmärtää, miksi ihmiset ylipäänsä esiintyvät salaidentiteeteillä. He kirjoittavat anonyymisti, sillä poliittisen vallan nostamat juridiset ja sosiaalisilla menetyksillä uhkaavat ajojahdit pelottavat kansalaisia jo niin pahasti, ettei heille ei ole jäänyt muuta mahdollisuutta kuin kurkistella salusiinien ja rullakardiinien takaa."

.

Suomi24:ssäkin kyseltiin rekisteröintipakosta, joten onko sisäministeri Mykkänen ja Kokoomus päättänyt jo tämänkin foorumin anonymiteetin poistosta. Pianhan tämä nähdään. Tosin olen kuullut että Suolta moderoi jo nyt kyberturvallisuus/hybridiuhkaryhmä joka identifioi kirjoittajat IP-numeron ym. perusteella.

14

297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ViimeinenNetinKorpimaa

      Vihreitä miehiä ei metsästetä ainoastaan Turun saaristosta tai Airiston Helmestä.

      • Tuleekohan.pian

        Lex Mykkänen - anonyymin keskustelun mykistävä laki.


    • IsänmaanVaiOmastaPuolest

      Kokoomus on jäänyt kannatuksessa selvästi SDP:n taakse, joten sen mokien julkituontia somessa ja foorumeissa halutaan rajoittaa kieltämällä anonymiteetti netissä. Myös tämä vuosia tutkinnassa ollut Turun saariston Airiston Helmi -keissikin tehtiin juuri oikeaan aikaan ajoitettuna kevään eduskuntavaaleihin 2019. Tietenkin kokoomuspresidentti Sauli Niinistö ja kokoomussisäministeri Kai Mykkänen olivat olleet asiasta tietoisia jo pitkään. Ja kummasti Keskustapuolue ja Siniset antoivat tiedottamisen lähes kokonaan Kokoomukselle asian tiimoilta. Kokoomuksen haikailemaa Natojäsenyyttä ja kiireellisenä ajettavaa tiedustelulakia saadaan näin ajettua eteenpäin turbovaihteella. Vaaleja silmällä pitäen ajoitettu tilaustyökö vai puhdasta sattumaa? Tällaisten viestien takia kokoomus haluaa rajoittaa MV-lehden, Ylilauta.orgin, Hommafoorumin, Suomi24.fin toimintaa, jotka on Saara Jantusen ja Jessika Aron esitelmissä mainittu hybriditrollien alustoina, jotka pitäisi kieltää. Todellisuudessahan halutaan estää yhden oikean hasbaran tarinankerronnan vastainen kritiikki isänmaallisten tolkun kansalaisten toimesta. Putintrolliksi leimaaminen on likainen mutta vainoharhaisessa ajassamme toimiva keino tehdä kaikki hallituspolitiikan kritiikki kyseenalaiseksi yhdellä sanalla. Kun sekään ei tunnu auttavan heränneisiin massoihin tarvitaan Internetsensuuri, kuten tämä anonyymin keskustelun kielto sekä EU-Internetsensuuriartiklat 11., 12. ja 13.

      • pieniämiehiä

        Suhteellisen merkillistä, että samaan aikaan meuhkataan jonkin muun tai muiden maiden sensuurista. Hierveää, kun sananvapautta rajoitetaan. Mutta kun se halutaan omaan maahan, siinä ei ole mitään väärää. Ja varmasti tätäkin valvotaan, koska kaasuputkikommenttini poistui alta aikayksikön.


    • Tärkeämpi_paljastus

      Sisäministeri Kai Mykkänen: Nimet ja kasvot esiin nettikeskusteluissa
      https://www.nykysuomi.com/2018/09/29/sisaministeri-kai-mykkanen-nimet-ja-kasvot-esiin-nettikeskusteluissa/
      "Mykkänen vaatii ihmisiä esiintymään netissä omilla nimillään ja kasvoillaan – jotta poliittisen poliisin olisi helpompaa löytää heidät?"

      Nyt kun Kokoomuksen Mykkänen ja Orpo ovat eroamassa jo herraklubeistakin niin kysyn, koska Kokoomus Orvon ja Mykkäsen johdolla ottaa tähtäimeensä anonyymien nettikeskustelijoiden lisäksi salaseuroihin kuuluvat vapaamuurarihyväveljet?

    • Kokoomusvaaneiymmärrä

      Valtionjohto ei tajua että jos kaikki persoonallisuudet vaaditaan julkisiksi,poliisin työmäärät lisääntyy moninkertaisiksi koska tosiasia on että ihmiset on poliittisesti erimieltä miten maailm assa pitää elää mutta kaikille se pitää suoda demokratiassa ilman väkivallan uhkaa. Muuten koko sen valtion olemassaolo on hyvin kyseenalaista.
      Anonymiteetti on suonut tämän piiloutumisen mahdollisuuden ja jos se viedään pois,myös mielipiteet ja tilanteet kärjistyy entisestään julkisuudessa.
      Se on yleensä puolet kun kansasta on erimieltä asiasta kuin asiasta utta kaikkien on saatava kuitenkin elää tai sellaista paikkaa ei voi olla olemassa maailmassa tai se ajautuu väkisin sisällissotiin.
      Kaikki ei todellakaan ole ihastuneita jenkkien kapitalistiseen elämän menoon johon piilodiktatuurimaisesti kaikki halutaan pakottaa. Rahan palvominen on saatava loppumaan se on kaiken pahan alku ja juuri. Ja tekee koko ajan maailmasta syvimmän helvetin mitä voi olla.
      Pelkillä elämiseen tarvittavilla työtuntimäärien jaollakin pärjää joita todellisuudessa olisi todella pieni määrä,ehkä 1 viikko/vuosi/ nuppi,muuta pakollista ei maailmassa ole,eikä myöskään tällöin mitään muita velvoitteitakaan voi olla kuten nykyään voiton ja korkojen teko firmat omistavalle ihmisryhmälle yhteiskunnan sanelemana.

      • EuroopanTulevaisuusko

        Meitä pakotetaan uusliberalistiseen veronkiertovelkataloushelvettiin jossa enemmistöltä otetaan ja marginaalivähemmistölle annetaan. Rahan omistama propagandamedia, hyvävelikerhot ja eliitin valtakoneisto päättää näennäisdemokratian päällä asioista ja ajaa eliitin ja rahavallan etuja. Tavallisen ihmisen osa on olla työn raskauttama pienillä tuloilla siis työmuurahainen jota aivopestään median kautta. Tämän paskan kritiikki on vihapuhetta ja ulkoa ohjattua kiellettyä toimintaa, jota polpo vahtii. Varsinainen Euroistoliiton Kiina, jossa sananvapaus ja todelliset ihmisoikeudet sekä tasa-arvo ovat kaukana.


    • akkakööriy

      KUMMA EI ENÄÄN IHME HALLIUKSEN MENO TEOT ON MIELIKUVIA MITÄ SYÖTETÄÄN
      ihmisille
      kun lasketaan keskiansiotulo se nousee suureksi .kun herroilla on tulot SUURET.

      ja kaikki laskelmat on PÄINMÄNTYÄ!

      • Ehdotus

        Tästä syystä suurituloisin 10% pitäisi poistaa laskelmista, koska he nostavat lukuja vääristäen keskituloisten määritelmää.


    • ennen

      kuinka käynee hallituspuolueiden tulevissa vaaleissa.

      • KoneetHallussa

        Rahalla saa vaalivoitonkin.


    • SananvapausKuriin

      Äänestys kuinka pian Suomi24 saa rekisteröintipakon, ennen eduskuntavaaleja nopeutettunako?
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15423314/tyrkyttavat-rekisterointipakkoa-tannekin

      Tuleeko ennen kuin koko anonyymi keskustelu netissä kielletään Suomessa/EU:ssa?

      Sisäministeri Mykkänen haluaisi puuttua anonyymiin nettikirjoitteluun EU-tasolla – "Sinun pitää tuoda kasvosi esiin, kun osallistut keskusteluun"
      https://yle.fi/uutiset/3-10426756
      "Ministerin mukaan yksi syy julkisen keskustelun koventumiseen ovat anonyymit profiilit, joiden kautta levitetään vihaviestejä sosiaalisessa mediassa.
      Sisäministeri Kai Mykkänen (kok.) ehdotti viime viikolla Integration 2018 -tapahtumassa, että anonyymiin nettikirjoitteluun pitäisi puuttua Euroopan unionin tasolla vihapuheen torjumiseksi."

    • dgvsdgsd

      ei totta..

    • eliitin.puolesta

      EU:iin liityttäessä liityttiin samalla oligarkkien hallitsemaan globaaliin maailmanvaltaan jota suunnattoman rikkaat oligarkit liikepankkiensa omistamisella ja finanssikaupoilla hallitsee.
      EU:n välityksellä oligarkit haluaa pisteyttää kaikki maailman ihmiset ja niinpä säädetään ihmisten verkkourkintaan perustuva laki, terveystiedot poliisin käyttöön mahdollistava laki ja kokoontumisvapautta rajoittava laki ja oligarkkien puolue kokoomus toteuttaa mielihalujaan rotuhygieenisenä nazipuolueena EU:n tahdon mukaisesti ja samalla rikotaan nykyistä yksityisyyden suojaa ja kokoontumis- ja mielipiteenvapautta.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5540
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3537
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1662
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      206
      1636
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      78
      1092
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1088
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe