Työministeri Lindströmin harhaileva elämä

JaVieläNyky-Suomessa

Lindströmin ajatuksia. Sivu yhdeksän.

https://www.lehtiluukku.fi/lehti/paperiliitto/_read/05-2018/183880.html

Lainaus Lindströmin itse kirjoittamana omalta kohdaltaan tuossa uutisoinnissa, miten koki oikean työelämän eduskunnan ja päätöksenteon ulkopuolella:

"-Tarjotkaa kunnon sopimus, tai minä en tule enää takaisin. Näillä sanoilla sinetöin työni tehdyksi. Minä en millään tavalla ymmärrä tällaista kiusaamista. Työsopimuksia ketjutetaan ja mitään et voi. Alapa valittaa niin portin ulkopuolelta tulee seuraava "potilas" tilallesi. Työnantajalla kun on oikeus valita työntekijänsä. Tähän olisi syytä puuttua oikein ison rautakangen kanssa."

Tuo kaikki siis nykyisen sinisten ja hallituksen työministerin kokemus työelämästä. Ja nuo työt vielä kaupattiin hänelle täydellä oikealla palkalla, eikä 9€ päivä. Tuollaisilla ajatuksilla huijasi äänestäjiä ja silloin edustamaansa puoluetta. Mutta politiikassa ja poliittisissa päätöksissä turha vaatia vastuuta sanomisistaan ja teoista Suomessa, toisin kun oikeassa työelämässä.

Persuja on ei kannata syyttää, kaverihan oli esiinynyt hyvin uskottavasti kuten tuosta linkistä selviää. Tällaisten Lindströmien vuoksi menee uskottavuus siihen että kannattaa äänestää ja siihen että äänestäjä voi luottaa ehdokkaiden lupauksiin ennen vaaleja. No Lindström tietysti pelkkä reppana kuten nähdään, hän kuulu tähän Soinin porukkaan joka tekee rahasta ja oman edun vuoksi mitä vaan, kuitenkin tämä näköjään mahdollista Suomessa jota Sipilä käytti häikäilemättömästi hyväksi.

Millä Perusteella siniset yleensä hallituksessa, taitaa tosin nyt jo voida käyttää puolue nimitystä. Mutta ei tämä kuitenkaan ole länsimaisen demokratian hyväksymää. Historian tutkijoilla vielä joskus ihmettelemistä tämän hallituksen jäljiltä.

30

439

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sinipiiat

      Siniset on huorina hallituksessa ja heidän on kuunneltava sutenööriensä Sipilän ja Orpon käskyjä se on hallituksessa olon ehto! Sipilä ja Orpo määräävät mitä siniset huorat saavat sanoa ja mitä mieltä pitää olla mistäkin asiasta? Siniset on varmaan ylpeitä itsestään kun ovat myyneet ihmisarvonsa,säälittäviä ja halveksittuja loikkari luusereita,onneksi enää n. 7kuukautta vaaleihin ja noiden Suomen poliittisen historian halvekstuimpien ihmisten urat on ohi. Vuosi eteenpäin ja nuo loikariluuserit on enää vain ikävä muisto miten petetään äänestäjät ja entiset puoluetoverit oman edun vuoksi rupeamalla huoriksi hallitukseen ja nuolemaan isäntiensä perseitä.

      • "Vuosi eteenpäin ja nuo loikariluuserit on enää vain ikävä muisto miten petetään äänestäjät ja entiset puoluetoverit oman edun vuoksi rupeamalla huoriksi hallitukseen ja nuolemaan isäntiensä perseitä. "

        Ehkä Toivola loikkaa sinisiin :-)


      • duuniministeri

        Onko Suomi deokraattinen maa? Prosentin kannatuksella viisi ministeriä. Miten esim työtön paperimies toimi oikeusministerinä täysin kielitaidottomana?


    • Jari_istu_hyvä_poika

      Aikoinaan kun maalaisliitto/keskustan rikollinen pääministeri Anneli Jäätteenmäki nimitti urheilu ja kulttuuriministeriksi alusvaatemalli Tanja Karpelan nykyisen koiran kouluttajan , ajattelin on mahdotonta tulla ja löytää mistään ikinä tyhmempää ministeriä Suomeen kuin tuo suunnatonta myötähäpeää ympärilleen säteillyt nainen, niin eikös 2015 putkahda jostain tehtaan varjoista lähes lukutaidoton Jari Lindström,Sipilä pisti vielä paremmaksi kuin Jäätteenmäki,vielä löytyi tyhmempi ihminen ministeriksi ja sen täytyy olla todella tyhmä kun jopa Karpela tuntuu fiksulta Lindströmiin verrattuna. Karpela osaa kouluttaa koiran istumaan ja maahan menon kun isäntä Sipilä opetti Lindströmille nuo samat,no osaa Jari antaa jo tassuakin 3.5 vuoden jälkeen ei se ihan hölmö ole. Olisiko Karpela opettanut Linströmille nuo samat temput miellyttääkseen isäntää nopeammin? No sitä emme saa koskaan tietää?

    • KarmaninLaki

      Jari Lindström on paperikoneensa menettänyt laborantti, joka palaa pitkäaikaistyöttömän tehtävään sopeuttamisrahalta vielä 2020-luvulle mentäessä. No varmaan ministerinpalkasta on jäänyt jotain säästöön, mutta suosio on kuin Risumiehen.

      • Tittelikin_valehtelua

        Ei ole mikään laborantti. Laborantin koulutus kestää ylioppilaspohjaltakin vähintään kolme vuotta, harvalta onistuu sekään. Labran siivoojaksi ehkä kelpaisi muutamalla kurssillaan.


    • Kemianlobotomi

      Hänestä tulee aktiivinen pornomalli aivan kuin Leppäsestä.

      • Jalluannu

      • Sdripdiisnainen

        Osaskohan se helikopterin perhospersenaruissa.


    • joaikakin

      Lindsrömintollo pääse pian oman aktiivimallinsa kohteeksi..

    • saahekea

      Kuka on pahemmin pettänyt äänestäjänsä,kun Lindsröm?

    • SipiläSoiniJaOrpoNauraa

      Kun kaiken lukee Lindströmistä ja miten nyky hallituksen innoittamana työnantajat kirjoittelee työtä hakevista niin helppo päätellä että Lindström itse oli juuri se jolle oli mahdoton tarjota pitkää työsopimusta, meni hätävarasta, ja nyt on Sipilän hätävarana. Tapa millä Lindström itsensä puhui eduskuntaan ja miten oikeasti on eduskuntaan päästyään toiminut on luonnollista jatkoa miehen historiassa ja nyt loppuu tuokin. Miehen katkeruus kaikkea kohtaan mistä on saanut palkkaa silmiinpistävä, ja näin tulee käymään ensi vaalien jälkeen kun taas ihmettelee mihin leiriin loikkaisi vai huoliiko enää kukaan. Ensin haukkui pataluhdaksi ne joiden leiriin itse lopulta kolme vuotta sitten meni ja nyt jahtaa ruoskan kanssa niitä joka itse ennen oli. Tämä herra jää historiaan.

    • itkeejaperääntyy

      On se polleeta poikaa,Lindsröm, vaikka loparit jo kirjoitettu. Hallitus ei peräänny?

    • Kysynpä_vain

      Täytyy olla, että Suomen Yrittäjät ovat luvanneet Lindströmille jonkun paikan. Eihän mies muuten voi "hakata päätään seinään", kun hän sanoo jatkavansa irtisanomislain viemistä eteenpäin vaikka kaikki muut siitä luopuisivat.
      Eihän mies voisi muuten toimia kuin järkeä vailla.

      • Suomalainen.minsteri

        Lindström itse sanonut että syvissä vesissä etenee. Itse muistan katsoneeni telkkarista jonkun kyselytunnin tai vastaavaan. Tärisi melkoisesti kun jotain kysyttiin. On sanonut itsekin että takki tuli käännettyä oikein kunnolla, ja kaikkihan tuon muutenkin huomasi. Joko oikeasti mielenterveysongelma tai sitten vaan toimii sen mukaan mistä luvattu jotain. Tyhmähän olisi jos parin vuoden ministeri palkan ja audi kyydin vuoksi loppuelämänsä nolaisi, tai kai sekin mahdolista hetken kikseistä, mutta se sitten kertookin paljon "miehestä".


      • Hellurei_on_hipat_meillä

        https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000005849261.html

        On se vallan ihmeellistä, että työntekijät eivät pääse kiittämään hallitusta paitsi sitten vaaleissa voivat heittää hyvästit hallituspuolueille.

        Siniset voi alkaa jo eduskunnan työhuoneissa paperinippujen latomisen pahvilaatikoihin (taru on loppu) ja Orpo voi miettiä mitä tekee kesäkuun 2019 jälkeen kun vaaleissa tulee takkiin, samoin Sipilä ja pettyneet kepulaiset äänestävät oikeasti Sipilän luottamuksesta.

        Liikkuvia äänestäjiä on nyt etsimässä "uutta kotia" ja eniten niitä on palkansaajissa.


    • Sipilä.tuhoaa.Suomen

      Lindströmin toimet on kun joistakin kerrotuista avioliitoista. Ensin luvatan sitä sun tätä ja kun sillä saa mitä haluaa niin kaikki muuttuu uskojan osalta ja joutuu nyrkin ja hellan väliin piipittämään. Suomalainen rehti uskottava mies.

      Itse joskus 4-5 vuosikymmentä sitten kaveruuden nimissä tein jotain "kaverin" eduksi ja joku siinä hävisi muutaman kympin markkoja. Ei oikeasti ollut kaveri. Mutta vieläkin tuo aina joskus tulee mieleen ja hävettää. Jos Lindströmillä on omatunto niin voi vain arvailla miten tämä kaikki kalvaa lopun elämää, jos ei kalva ja tule mieleen niin on sitten oikeasti pesunkestävä ilman omaatuntoa etenevä oman edun ajaja, kyse kuitenkin melkoisen mittaluokan asioista suomalaisia kohtaan.

      Ihme jos ensi vaaleissa sinivalkoisessa Suomessa äänestysprosentti nousee viiteenkymmeneen.

      • Ekolli

        Ei se vaikuta Urpoa välkymmältä, mutta Urpo oli komea vetreä poika, tämä taas kuin Putkosen pilamainoksesta.


    • toitolvana

      Kortistoon pian!

      • kiinni.elämään

    • kelläänikävä

      Jättää surkean kuvan politikoinistaan!

    • uljas.pudotus
    • Somerotar

      No kohtapa noista päästään eroon. Epäilen, että jotain ovat siellä toimittaneetkin.

      Toivoin todella, että noilla viidellä ministerillä olisi ollut malttia aikoinaan, mutta oli niin hivelevää päästä isosten pöytiin. Ensi vaaleissa 2019 Soini olisi voinut edustaa vaikkapa pääministeripuoluetta, jos olisi pysynyt nahoissaan aikoinaan.

    • PsyykkisetOireet

      En tiedä muusta kuin et tuon kaverin naama on niin punainen ettei hän enää toimi omien näkemyksiensä mukaisesti. Pahoinvoiva itsensä myynyt henkilö?

      • KostoTarjoillaanRaakana

        Eipä ihme, jos naama vähän punoittaa, Sipilän vailla omaa tahtoa oleva sinipiika kun on.

        Vaalien jälkeen vapaaksi riistaksi muodostuttuaan saattaa naama alkaa enemmän tai vähemmän sinertämään jossain vaiheessa...

        Onkohan tuo Lindströmmin-pihvi muuten lesta itsekin?


    • TurpeaPaskamahapiika

      Lindström vastaa ay-kritiikkiin: Työmarkkinajärjestöjä on kuultu, mutta "hallitus on valittu tekemään päätöksiä"

      Tuota saatanan paskamahaista sotasikaa ei ole kansan toimesta valittu tähän nykyiseen "hallitukseen".

      Paskamaha toimii vain ja ainostaan perussuomalaisia viime vaaleissa äänestäneiden äänet törkeästi varastaneen sinipiikahallituksen marionettina.

    • Täydellinen.pelle

      Soinikin tietysti mutta nyt puhe Lindströmistä. Hakee vertaistaan Suomen historiassa. Itsestä ei ollut työelämään ja siksi valheiden avulla pääsi tilanteeseen että voi niitä kurittaa joista on työelämään. Sipilä varmasti pitää tästä tapauksesta.

      Onko kellään tietoa että oisko käynyt kansanedustajana tai ministerinä oman seudun UPM:n tehtaalla ja kertonut tehtaan johdolle kuinka häntä kohdelittiin aikoinaan. Jos kysyi niin vastasiko tehtaan johto, ja miten?

    • sesiitänyt

      Sinisten uusi puoluenimi on Sininen menneisyys.

    • SysOp
    • pahastisairasmies

      Mielenterveyspotilaathan on parhaimpia manipuloimaan ihmisiä.Esim:Lindström on mennyt jo pahasti psykoosin,kun kuvittelee olevansa suurin herra heti Orvon ja Sipilän jälkeen.No kun on pipi päästään niin silloin lääkityskään ei auta jos se ei ole kohdillaan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe