Näin näen helvetin

BlueDevil

Niin, kuten sanottua en moiseen usko, mutta minulle helvetti olisi ikuisuus palstan YEC-kretiinien kanssa hymistelemässä metafyysista diktaattoria. Siinä alkaisi noin nanosekunnin jälkeen yrittää itsemurhaa päästäkseen pois kärsimyksestä...

17

281

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AteistiVaan

      Koko helvetin ajatus on järjetön, moraaliton ja julma. Kidutetaan ateisteja kiduttamisen vuoksi ikuisuuteen ilman, että kidutus palvelee mitään muuta tarkoitusta kuin Jumalan ja uskovien kostonhimoa ja tuottaa joillekin ehkä sadistista tyydytystä. Samaan aikaan katoliset pedofiilipapit istuvat paratiisissa nauttimassa uskonsa hedelmistä ja Kristuksen anteeksiannosta,

      Suurin osa kristityistä onkin hylännyt ajatukset tulisista järvistä ja katsoo, että helvetti on vain kadotus, jossa ihminen kuolee ja lakkaa olemasta.

      • kalliithullutpäivät

        Niinpä, siis jos helvetti olisi todellisuutta niin miksi kummassa Jumala olisi pimittänyt sen tuhansia vuosia juutalaisilta joiden kirjallisuus ennen Jeesuksen aikaa ja pajon sen jälkeenkään ei puhu hevetistä yhtään mitään? Ja kun sitten googlaa helvetin historiaa niin hommahan haisee kuin mikäkin tämän päivän "hullut päivät" kiirastulineen ja ei-kiirastulineen ja lopulta helvettikin löytyy tulijärvestä???


    • pitäisikö.uskoa

      Kuitenkin aloittaja viihtyy täällä meidän kanssamme vuodesta toiseen.

      Taitaa olla puhe vain siitä, mistä on puute: oikeasta ja evoluutioharhalla vääristelemättömästä tiedosta, jota RaamattuOnTotuus-nimimerkki sentään täällä jakaa, ateisteillekin ja muille evohömppään langenneille.

      • BlueDevil

        Itsekehu on rumaa. Ja pitäähän jonkun oikoa bibbelin sekoilut.


    • Helvetti on täydellinen ero Jumalasta. Ero Jumalasta tarkoittaa myös eroa kaikesta hyvästä, koska kaikki hyvä tulee Jumalalta; se ei ole automaattista. Helvetissä ei enää koskaan saa kokea yhtäkään hyvää asiaa.

      Helvetissä ei ole armoa, vaan siellä olevat demonit vihaavat ihmisiä läpikotaisin ja haluavat kiduttaa täysin armotta.
      Helvetissä ei ole minkäänlaista rakkautta, vaan siellä on pelkästään vihaa.
      Helvetissä on täysin pimeää. Pimeys on niin sakeaa että tämän pimeyden voi tuntea. Se suorastaan tunkee läpi sielun ja kehon. Tässä pimeydessä on vahva pahuuden läsnäolo.

      Helvetissä ei saa lepoa eikä rauhaa. Siellä ei enää koskaan pääse nukkumaan tai lepäämään, vaikka siellä kokee olevansa täysin uupunut. Siellä kuulee ainoastaan miljoonien ihmisten kauhun ja tuskan huudot ja kirkumiset.

      Helvetissä ei ole tippaakaan vettä. ilmassa ei ole kosteutta. Siellä olevat ihmiset ovat hirveän janoisia ja jopa yksi pisara vettä tuntuisi mittaamattoman arvokkaalta. Siellä ei ole minkäänlaista elämää. Kaikki on täysin kuollutta.

      Helvetissä on täysin yksin. Ei ole enää koskaan mahdollista keskustella toisen ihmisen kanssa ja kokea toisen ihmisen seurasta tulevaa iloa. Helvetissä elämästäsi määräävät demonit, joiden älykkyysosamäärä on nolla, ja joiden tiedossa on vain kuinka vihata ja kiduttaa.

      Pahinta helvetissä on täydellinen toivottomuus: siellä on täysin tietoinen ettet koskaan tule pääsemään pois iankaikkisuudessa. Vaikka menisi 10 miljoonaa vuotta, niin et olisi yhtään lähempänä poispääsyä. Siellä on vain kärsittävä pahimmissa mahdollisissa tuskissa.

      • AteistiVaan

        Hienoa tekstiä, missä Kristillisyyden ydin oikein hehkuu!

        2. Sam. 22:7-9 "Ahdistuksessani minä rukoilin Herraa, Jumalaani minä rukoilin; ja hän kuuli minun ääneni temppelistänsä, minun huutoni kohosi hänen korviinsa. Silloin maa huojui ja järisi, taivaan perustukset järkkyivät; ne horjuivat, sillä hänen vihansa syttyi. Savu suitsusi hänen sieraimistaan, kuluttava tuli hänen suustansa, palavat hiilet hehkuivat hänestä."

        Jes. 45:6-7 ”minä yksin olen Herra, minä, joka luon valon ja luon pimeyden ja tuotan yhtä lailla onnen ja onnettomuuden. Minä olen Herra. Kaiken tämän minä teen.”

        Jer. 19:9 "Ja minä (Herra) panen heidät syömään poikiensa ja tyttäriensä lihaa, ja he syövät toinen toisensa lihaa siinä hädässä ja ahdistuksessa ..."


      • Ja tuonnekin täyshoitolaan pääsee ihan vaan ettei usko teidän sairaita satuja. Tuskin maltan odottaa.


      • Kirjoituksestasi päätellen elämänfilosofiasi on ”Ei se mitä saan, vaan mikä on muilta pois.”

        Helvetti-konsepti juurikin tyydyttää ilkeämielisten, sadismiin taipuvaisten ihmisten nautinnonhalua. En keksi itse ainakaan muuta syytä tuolle ilakoinnillenme. Eikä siinä sinänsä mitään. Parempi, että nautitte sadismistanne noin ”sitten kun ...” -tyyliin, kuin että olisitte tappamassa ilotyttöjä ja upottamassa heidän ruumiitaan happoon. Mutta tietysti ilkeämielisyytenne näkyy arkipäivässä muuten.


      • BlueDevil

        "Helvetissä elämästäsi määräävät demonit, joiden älykkyysosamäärä on nolla, ja joiden tiedossa on vain kuinka vihata ja kiduttaa."

        Eli sinä ja jyri?

        Mutta oletko käynythelvetissä? Muuten et voi tietää. Voi olla vaikka miten kivaa ja saa kiduttaa huonoja kristittyjä... Pelottelu ei toimi jos asiaan olla pelottelee ei usko.

        Niin, ja minäkin olen lukenut Infernon...


      • Oikeudenmukaisuus

        Kas kas, keskiajan munkki löysi tiensä tänne asti. Mistähän heppu löytää raamatunkohdat tukemaan tuota sairasta hömppää joka antaa aivan täysin väärän kuvan Jumalasta joka sanoi selvästi ensimmäiselle synnintekijälle jolta eväsi ikuisen elämän, että "maaksi olet sinä tuleva...."


      • Uusi laulu pyhäkouluihin (lauletaan kuin: Ken on luonut kukkasen').

        Ken on luonut helvetin, helvetin, helvetin?
        Ken on luonut helvetin, helvetin, helvetin?
        Iiiiisäääää taivaineeeeen!


    • vcbxcvncbvm

      Diktaattori? Hän, joka tuli ihmiseksi ja uhrasi itsensä, jotta meidän ei tarvitsisi mennä ikuisiksi ajoiksi helvettiin, jonne kuuluisimme? Jumala antoi meille jokaiselle vapauden valita, kummassa paikassa vietämme ikuisuutemme, mutta hän ei antanut meille mahdollisuutta valita poisjättäytymistä. Emme voi vain haihtua tyhjään. Jumala ei luonut maailmaa sellaiseksi. Luojana hän päätti tekeleensä lait, ja tämä ikuisuuskysymys on yksi niitä. Tyhmää räksyttää Jumalalle, kun kuitenkin jokaiselle on avoinna taivas, jos hän nöyrtyy tajuamaan syntisyytensä ja pyytää Jeesusta avukseen. Eihän taivas olisi enää kenellekään taivas, jos sinne voisi saapastella ylpein asentein ja pilkka huulillaan.

      Ja pakanaevokin tuskin tarvitsee pelätä joutuvansa ikuisiksi ajoiksi Jumalaan uskovien seuraan. Pian hän kuitenkin saattaa tajuta, että se, mitä hän oli luullut kauheimmaksi kohtaloksi, kalpenee sen rinnalla, mitä hän ehkä oikeasti joutuu helvetissä kokemaan, ikuisesti. Toivon, että aloittajakin tekee parannuksen nyt viime hetkillä. Jeesus saattaa tulla jo tänään hakemaan omansa pois. Sinne taivaaseen.

      • ”Jeesus saattaa tulla jo tänään hakemaan omansa pois. ”

        Eipä kaveri ole tulossa, ei edes ”saata”. Jos välittäisit muista ihmisistä, et toivoisi heille pahaa. Mutta eihän kukaan mitään itselleen voi, eihän?


      • BlueDevil

        "Diktaattori? Hän, joka tuli ihmiseksi ja uhrasi itsensä, jotta meidän ei tarvitsisi mennä ikuisiksi ajoiksi helvettiin, jonne kuuluisimme?"

        Koska itse suunnitteli syntiinlankeemuksen.


        " Jumala antoi meille jokaiselle vapauden valita, kummassa paikassa vietämme ikuisuutemme, mutta hän ei antanut meille mahdollisuutta valita poisjättäytymistä. Emme voi vain haihtua tyhjään. Jumala ei luonut maailmaa sellaiseksi. "

        Aika monetkin taikamaahistasi tunnustavista ovat eri mieltä.

        "Luojana hän päätti tekeleensä lait, ja tämä ikuisuuskysymys on yksi niitä. Tyhmää räksyttää Jumalalle, kun kuitenkin jokaiselle on avoinna taivas, jos hän nöyrtyy tajuamaan syntisyytensä ja pyytää Jeesusta avukseen. Eihän taivas olisi enää kenellekään taivas, jos sinne voisi saapastella ylpein asentein ja pilkka huulillaan."

        Niin tai jos siellä olisi kristittyjä...

        "Ja pakanaevokin tuskin tarvitsee pelätä joutuvansa ikuisiksi ajoiksi Jumalaan uskovien seuraan. Pian hän kuitenkin saattaa tajuta, että se, mitä hän oli luullut kauheimmaksi kohtaloksi, kalpenee sen rinnalla, mitä hän ehkä oikeasti joutuu helvetissä kokemaan, ikuisesti. "

        Sinun seurasi on aika paha...

        "Toivon, että aloittajakin tekee parannuksen nyt viime hetkillä. Jeesus saattaa tulla jo tänään hakemaan omansa pois. Sinne taivaaseen. "

        Jeesus on satuhahmo ja jos taivaassa on niin kivaa, ikset tapa itseäsi jotta pääset sinne?


      • >>Hän, joka tuli ihmiseksi ja uhrasi itsensä, jotta meidän ei tarvitsisi mennä ikuisiksi ajoiksi helvettiin, jonne kuuluisimme?<<

        Ainakaan luomiskertomuksessa ei Aadamille ja Eevalle mitään helvettiä luvattu. Ajettiin vain pois paradiisista ja kuolemalla uhattiin.

        Tuon episodin jälkeen jumalasi ilmeisesti suuttui lisää. Vedenpaisumuskaan ei riittänyt vaan piti sitten keksiä jotain "parempaa".


    • Erkkimerkit

      Jumala on esteenä, vaikka valtiolla on portit auki mobiilissa.

    • Jumala_vihaa_Trumppia

      Kohta näette kun helvettiä tuhotaan.

      "Jumala on olemassa, siitä osoituksena se että nyt Jumalan viha kohdistuu US of Americaan ja sen sodomiitti hallintoon Hurrikaani Michaelin muodossa. Jumala vihaa Trumppia!

      Toivottavasti USA tuhoutuu kokonaan pian Jumalan vihan seurauksena."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      62
      1735
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      1064
    3. 45
      1035
    4. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      63
      980
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      939
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      909
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      860
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      815
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      798
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      762
    Aihe