Rehtorin irtisanomissekoilu

Malakias

Noniin! Kaupunginhallitus päätti, että Saunalahden koulun rehtorin irtisanomiselle ei ole perusteita ja Hanna Sarakorpi saa jatkaa tehtävässään. Olisiko nyt sopiva hetki arvioida sekoilun aloittaneiden edellytykset hoitaa virkojaan? Ainakin joidenkin tietojen mukaan Ilpo Salosen toiminta on ollut arveluttavaa ja irtisanomiseen näytti liittyvän vahvoja henkilökohtaisia motiiveja. Onnistuttiin saamaan kyseenalaista mainetta tuollaisesta johtamisesta.

17

2739

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HienoaOpetustoimi

      Minusta on hienoa, että Espoon opetustoimi aina onnistuu. Milloin unohtavat hakea tukia, milloin ovat kiekkopelissä ja milloin irtisanomiskohussa. Nyt onnistuivat hienosti Supercellin kanssa, ettei tarvitse sitäkään yhteistyötä katsoa. Pakko nauraa...luin Länsiväylästä, kun Ilpo kertoi heitä ohjaa perusopetuslaki...😂😂😂.

      Paras juttu oli kuitenkin se, kuinka opetuspäällikkö Salonen kävi tutustumassa niihin jäähalleihin jääkiekkoturnauksen aikaan. Ihan vaan virantoimituksessa..😂😂😂

      Kukas siellä onkaan sivistystoimen johtajana? Pitäisikös tehdä jotakin?

    • Arkistoon-hommiin

      Väittääkö joku ymmärtävänsä että mistä koko Saunalahden rehtorijupakassa lopulta on ollut kyse? Hesarista löytyy tällaiset kuvatut rikkomukset:

      1.) ”–Keväällä 2018 rehtori Sarakorpi on saanut huomautuksen tietokoneiden hankkimiseen liittyvässä asiassa. Huomautusta perustellaan sillä, että Sarakorpi on hankkinut väärän merkkisiä tietokoneita.”

      2.) ”–Toinen varoitus käsitteli kolmea erillistä asiaa: Saunalahden koulun ylittynyttä budjettia, yläkoulun kahdeksan tunnin koulupäivää lukujärjestyksessä ja koulun tuntijakoa, jota esimies piti opetussuunnitelman vastaisena.
      –Rehtori Sarakorven mukaan Saunalahdessa on koko kyseisen kouluvuoden ajan ollut opetussuunnitelman mukainen tuntijako eikä esimies ole pyynnöistä huolimatta saapunut tapaamaan rehtoria ja tarkastamaan tuntijakoa.”

      Jos kaupunginhallitus on irtisanomiset peruuttanut, ei minun järkeilyni mukaan niitä perusteettomia irtisanomisia jaellut henkilö voi jatkaa toimessaan Espoon kaupungilla. Hänelle pitää perustaa jonnekin Kunnanarkistoon joku Projektipäällikön toimi, ja sinne sitten lomakkeita lajittelemaan.

    • HienoaOpetustoimi

      Voisikos heistä tehdä jääkiekkohallin rakentamisen hallinnon virkamiehiä?

      Toisen viestiketjun ja opetustoimen jääkiekkoturnauksen aikana tehdyn Kanadaan suuntautuneen matkan aikana nimenomaan tutustuttiin aiheeseen....

      Ei ainoastaan se Sarakorpi, vaan myös se Supercell yhteistyö....Sen kanssa epäonnistuminen on isompi juttu. Sen yrityksen kanssa olisi vaan taivas ollut rajana...

      • Mitä-oli-syynä

        Tietääkseni Supercell ei kovin tarkkaan sanonut, että miksi keräsi kimpsunsa pois. Jos se vetäytyminen liittyi johonkin väärän merkkisten tietokoneiden tai niidien ohjelmien ostoon, niin hoh-hoijaa sentään.

        Menköön minun puolestani Supercell sitten vaikak huitsin Nevadaan, jos ovat noin nirppanokkia. Eivätkä suostu edes sanomaan, että mistä kenkä tarkalleen puristaa.

        Jos joku jossakin päin Espoon hallintoa tai opetustointa on vääränlaaisessa hommassa, jota ei kelvollisella tavalla hallitse, niin sellaiselle pitää koettaa löytää uusi homma. Tai sitten eläkkeelle tai irtisanominen.


      • HienoaOpetustoimi

        Ovat kertoneet, ihan haastattelussa.

        Ei liity väärän merkkisiin tietokoneisiin ja kyseessä molemmilla puolilla kiistaa aikuisia koulutettuja ihmisiä. Todella harmi, että yhteistyö vesittyi. Iso menetys espoolaisille veronmaksajille ja varsinkin espoolaisille koululaisille ja opiskelijoille. Ei riitä taivas niille mahdollisuuksille.


    • IpeTöihin

      No Ipe...nyt tekemään jotakin! Onkos poika taas lomilla kun ei ole otsikoissa...

      Hmmm....Missäköhänpäin ja mihin tällä kertaa se opetustoimi tutustuu...Joskushan ne kävi jo Egyptissäkin..😂😂

    • LomallaViimeinen
    • Anonyymi

      Jouduin olemaan hänen kanssaan tekemissä. On muuten tavallisen välinpitämätön ihminen.

      • Anonyymi

        Eikös nyt olisi oiva aika hiukan lomauttaa opetustoimestakin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös nyt olisi oiva aika hiukan lomauttaa opetustoimestakin?

        Niin tai nyt. Tuskin kukaan huomaisi vaikka yhtenä päivänä joku irtisanoisi tai lomauttaisi...


    • Anonyymi

      Todella surullista, että yksi mies opetustoimessa saa toimia siten, että menetämme Supercellin tapaisen yhteistyökumppanin. Miksi ei edes yritetty vaihtaa yhteyshenkilöä? Selkeästi opetustoimen kiinnostuksen kohteena ei ole koulukiusaamisen lopettaminen tai vähentäminen.

      IS kirjoituksista saa aivan kyllä sen kuvan, että opetustoimi kiusaa itse omia alaisiaan. Hiukan vaikea se on toimia esimerkkinä sitten opettajille, joiden pitäisi osata sitten puuttua niiden lasten kiusaamiseen. Tästä nyt on ollut aikaisemminkin puhetta. Johtajuus puuttuu.

      Mitä sitten, jos oikeasti meillä on vääriä ihmisiä opetustoimessa. Siitä kärsii hetken kuluttua kyllä ihan koko kaupunki. Lapset voivat nyt jo huonosti. Supercelliä kyllä nyt kaivattaisiin. Mites jos Ilpo pyytäisi Supercelliltä ja rehtorisekoiluaan anteeksi ja siirtyisi syrjään myös siitä yhteistyöstä.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aika ikävä tilanne se on kyllä Ilpolla itselläänkin. Tehdä nyt sellaista työtä, missä asiat eivät mene ihan lapaan ja vaikutus näkyy koko Espoon nuorissa. Kyllä kannattaisi pyytää anteeksi ja siirtyä syrjään. Ei vaan riitä.

    • Anonyymi

      Öljysatu.
      Olipa kerran maa alueella joiden kanssa muinaiset Bjarmialaiset liittoutuivat ammoisina aikoina. Eteläisessä maanosassa asuivat muinaisten Helsingien heimolaisten jälkeläiset. Jossain tuon muinaisten Helsingien nykyisellä alueella oli tornitalo jossa oli kuusi kerrosta ja kallista taidetta. Tornitalo sijaitsi siellä jossa kansallisen ikonin ja sotasankarin nimeä kantava tie muuttuu Hämeentieksi,

      Hämäläisten härkätieksikö...miettikääpä sitä lapsukaiset.

      Tuossa tornitalossa tehtiin näennäisesti hyvää mutta se kätki sisäänsä pahuuden. Sen sisällä oli Mordorin joukkoja ja koottiin Suomalaisiakin joita yritettiin kääntää Urukuhaiksi tarvittaessa vaikka pakolla.

      Talossa hääräsi myyntipäällikkö pallo jolla oli kannabis ja psykedeeliöljyjä. Pallo toimi aisaparinsa A.Ankan kanssa. He öljyilivät näillä öljyillään alaisiaan ja Suomalaisia Urkuhaiksi. Pallo oli lisäksi julkihomo ja koetti öljyillä kääntää inhoamansa Urukhai pakkokoulutettavan myös homo örkiksi jollainen pallo itsekin oli saadakseen alistettua Urukhai pakkokoulutettua myös seksuaalisella vallalla. Pakkokoulutettava kulki tornitalossa muisti pimennettynä eikä ollut tilanteen tasalla.

      A.Ankka puolestaan terrorisoi tornitalon ulkopuolella ja öljyili Helsingejä heidän kapakoissaan uskotellen heille olevansa esimerkiksi noita tai akupungn käärme ja sai jotkut uskomaankin. Oikea magia vain loisti poissaolollaan ja huumeet tekivät kohdeyleisöön tehtävänsä.

      Ja huumatut ihmispolot uskoivat Ankkaa noidaksi...ainakin vähän aikaa kunnes totuus alkoi heille valjeta. Ankka ja pallo esittivät milloin mitäkin vaikkapa nuhteetonta kansalaista tai usein FSB agenttia tai itäisen maan psykiatria ja mitä milloinkin keksivätkin.

      Onneksi Kiinalainen sattuma alkoi vaikuttaa tilanteessa. Kaukoidästä tuli sairaus, joka, ajoi örkit ja Suomalaiset ja muut väen tornitalosta omiin luoliinsa töihin. Urukhai pakkokoulutettavia ei päästy öljyämään ja heidän muistinsa alkoi vähitellen palautumaan ja tietoisuus siitä mitä heille tehdään iski heidän tajuntaansa. Tämäkö pelastaa maan örkeiltä, joka sijaitsee alueella jonka kanssa muinaiset Bjarmialaiset liittoutuivat...se selviää seuraavassa kronikassa.

    • Anonyymi

      Yksi keino ylläpitää hengellistä harhaa on kielto hankkia tietoa. kaikki lukeminen ja muu median seuraaminen kielletään- Tätä keinoa käyttää varsinkin käärme..

      Lisäksi tähän kuuluu, että ihmisen pää sulatetaan huumausaineilla. Yksi keino tehdä ihmisen päähän niin sanottu radio on juuri tämä huumaaminen. Ihiminen huumataan ja hänene mieleensä tehdään mielikuva ja muisti istutteita. Myähemmin nämä istutteet alkavat tuntua muistikuvina ja keskustelut nousevat manipuloidun mieleen ajatuksina, että hän käy telepaattista keskustelua manipuloijansa kanssa. Manipuloitu kertoo manipuloijalleen tästä keskustelusta ja manipuloja valehtelee kojhteelleen puhuneensa tälle telepaattisesti. Näin mainipuloitu luulee, että hänen päässään on radio jolla kommunikoida telepaattisesti. Tämän jälkeen ihmistä on helppo manipuloida jatkuvasti ja luonnollisesti tähän kuuluu kultin sisäinen tiedonhankintakielto jolla kohteet pystývät hallinassa.

      • Anonyymi

        "Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa!"

        Aika usein tapaa tällaisia kirjoituksia, kun alkuperäinen aihe on arka. Hyvin kirjoitettu, melkein kuin entinen rehtori itse..:))

        Kukaan ei oikein ymmärrä, miten yksi kaveri saa puuhailla siellä opetustoimessa ihan mitä sattuu. Ilpo Salonenhan muuten osallistui sinne ulkomaan matkalla Espoon verorahoille niiden kiekkokisojen aikaan.

        Ilpo nyt hattu kädessä pyytämään Supercell -yhteistyötä uudestaan. Aloita anteeksipyynnöllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa!"

        Aika usein tapaa tällaisia kirjoituksia, kun alkuperäinen aihe on arka. Hyvin kirjoitettu, melkein kuin entinen rehtori itse..:))

        Kukaan ei oikein ymmärrä, miten yksi kaveri saa puuhailla siellä opetustoimessa ihan mitä sattuu. Ilpo Salonenhan muuten osallistui sinne ulkomaan matkalla Espoon verorahoille niiden kiekkokisojen aikaan.

        Ilpo nyt hattu kädessä pyytämään Supercell -yhteistyötä uudestaan. Aloita anteeksipyynnöllä.

        Vielä parempi, jos opetustoimi ymmärtäisi laittaa ihan uudet yhteyshenkilöt yhteistyöhön.

        Voisi aloittaa ihan puhtaalta pöydältä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2132
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      173
      1661
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1567
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1358
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1342
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      287
      1192
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1069
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1033
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1032
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      892
    Aihe