Rehtorin irtisanomissekoilu

Malakias

Noniin! Kaupunginhallitus päätti, että Saunalahden koulun rehtorin irtisanomiselle ei ole perusteita ja Hanna Sarakorpi saa jatkaa tehtävässään. Olisiko nyt sopiva hetki arvioida sekoilun aloittaneiden edellytykset hoitaa virkojaan? Ainakin joidenkin tietojen mukaan Ilpo Salosen toiminta on ollut arveluttavaa ja irtisanomiseen näytti liittyvän vahvoja henkilökohtaisia motiiveja. Onnistuttiin saamaan kyseenalaista mainetta tuollaisesta johtamisesta.

7

131

  Vastaukset

  • Minusta on hienoa, että Espoon opetustoimi aina onnistuu. Milloin unohtavat hakea tukia, milloin ovat kiekkopelissä ja milloin irtisanomiskohussa. Nyt onnistuivat hienosti Supercellin kanssa, ettei tarvitse sitäkään yhteistyötä katsoa. Pakko nauraa...luin Länsiväylästä, kun Ilpo kertoi heitä ohjaa perusopetuslaki...😂😂😂.

   Paras juttu oli kuitenkin se, kuinka opetuspäällikkö Salonen kävi tutustumassa niihin jäähalleihin jääkiekkoturnauksen aikaan. Ihan vaan virantoimituksessa..😂😂😂

   Kukas siellä onkaan sivistystoimen johtajana? Pitäisikös tehdä jotakin?

  • Väittääkö joku ymmärtävänsä että mistä koko Saunalahden rehtorijupakassa lopulta on ollut kyse? Hesarista löytyy tällaiset kuvatut rikkomukset:

   1.) ”–Keväällä 2018 rehtori Sarakorpi on saanut huomautuksen tietokoneiden hankkimiseen liittyvässä asiassa. Huomautusta perustellaan sillä, että Sarakorpi on hankkinut väärän merkkisiä tietokoneita.”

   2.) ”–Toinen varoitus käsitteli kolmea erillistä asiaa: Saunalahden koulun ylittynyttä budjettia, yläkoulun kahdeksan tunnin koulupäivää lukujärjestyksessä ja koulun tuntijakoa, jota esimies piti opetussuunnitelman vastaisena.
   –Rehtori Sarakorven mukaan Saunalahdessa on koko kyseisen kouluvuoden ajan ollut opetussuunnitelman mukainen tuntijako eikä esimies ole pyynnöistä huolimatta saapunut tapaamaan rehtoria ja tarkastamaan tuntijakoa.”

   Jos kaupunginhallitus on irtisanomiset peruuttanut, ei minun järkeilyni mukaan niitä perusteettomia irtisanomisia jaellut henkilö voi jatkaa toimessaan Espoon kaupungilla. Hänelle pitää perustaa jonnekin Kunnanarkistoon joku Projektipäällikön toimi, ja sinne sitten lomakkeita lajittelemaan.

  • Voisikos heistä tehdä jääkiekkohallin rakentamisen hallinnon virkamiehiä?

   Toisen viestiketjun ja opetustoimen jääkiekkoturnauksen aikana tehdyn Kanadaan suuntautuneen matkan aikana nimenomaan tutustuttiin aiheeseen....

   Ei ainoastaan se Sarakorpi, vaan myös se Supercell yhteistyö....Sen kanssa epäonnistuminen on isompi juttu. Sen yrityksen kanssa olisi vaan taivas ollut rajana...

   • Tietääkseni Supercell ei kovin tarkkaan sanonut, että miksi keräsi kimpsunsa pois. Jos se vetäytyminen liittyi johonkin väärän merkkisten tietokoneiden tai niidien ohjelmien ostoon, niin hoh-hoijaa sentään.

    Menköön minun puolestani Supercell sitten vaikak huitsin Nevadaan, jos ovat noin nirppanokkia. Eivätkä suostu edes sanomaan, että mistä kenkä tarkalleen puristaa.

    Jos joku jossakin päin Espoon hallintoa tai opetustointa on vääränlaaisessa hommassa, jota ei kelvollisella tavalla hallitse, niin sellaiselle pitää koettaa löytää uusi homma. Tai sitten eläkkeelle tai irtisanominen.


   • Ovat kertoneet, ihan haastattelussa.

    Ei liity väärän merkkisiin tietokoneisiin ja kyseessä molemmilla puolilla kiistaa aikuisia koulutettuja ihmisiä. Todella harmi, että yhteistyö vesittyi. Iso menetys espoolaisille veronmaksajille ja varsinkin espoolaisille koululaisille ja opiskelijoille. Ei riitä taivas niille mahdollisuuksille.


  • No Ipe...nyt tekemään jotakin! Onkos poika taas lomilla kun ei ole otsikoissa...

   Hmmm....Missäköhänpäin ja mihin tällä kertaa se opetustoimi tutustuu...Joskushan ne kävi jo Egyptissäkin..😂😂

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vainaja löytyi Räskin hiekkakuopalta

   Poliisi epäilee murhaa. Saapa nähdä poistetaanko tämäkin keskustelunavaus.. täytyy sanoa että palstalla on varmasti Suomen typerin moderointi.
   Kotka
   49
   2353
  2. Stefu haki eilen Isabellan Hankoon

   Ovat nytkin siellä. Martina ei sitten sinne päässyt.. Martinahan Menaisissa sanoi, hän aikoo yhä siellä käydä... ilmeisesti Hangossa myös Sofia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   2217
  3. Sofia juhlimassa kavereiden kanssa

   Sofia nähty juhlimassa tämän illan aikana eri puolella Helsinkiä ilman Stefua. Onkohan tullut jo ryppyjä rakkauteen?
   73
   1722
  4. Nyt on kyllä Soffa juubassa

   Ihan känninen postaus. Partsielämää jee...alamäki vai putki
   43
   1265
  5. Sofia B:n koira otettu huostaan!

   Onneksi näin käynyt! Ei sovi jatkuva juhliminen koiran elämään. Kotieläin ansaitsee raittiin ja stabiilin kodin.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   43
   1124