Prisman nettisivut

Maanantaina löysin prisman nettisivuilta Sievin nilkkurit (12612), joiden hinnaksi kerrottiin 32.95 euroa. Oli saatavilla tuohon hintaan vain myymälästä. Niinpä hyökkäsin heti Kuopion Prismaan ja löysinkin ko. kengät. Yllätys vain oli melkoinen, kun kassalla kertoivat hinnaksi 109 euroa - maksoin tuon hinnan kiltisti. Tietysti otin yhteyttä Prisman asiakaspalveluun ja tiedustelin, miksi hinta erosi noinkin paljon. Vastauksena oli tietysti, että Sievin kengät maksavat tuon 109 euroa. Kävin vielä Prisman nettisivuilla tarkistamassa hinnan, mutta eihän ko. kenkiä enää sieltä löytynyt. Selaimen historiatietojen mukaisella osoitteella pääsin oikealle sivulle, mutta siellä kerrottiin, että kengät oli valiaikaisesti lopussa. Hieman uskomattomalta tuo kuullostaa, koska vielä maanantaina niitä oli melko reilusti hyllyssä. Epäilenkin, että nettisivuilla on hinnat, joiden tarkoituksena on saada asiakas myymälään ostoksille eli lievä petos. Ei uskoisi moista SOK:sta, joka melkoisen suuri kaupparyhmittymä.

6

244

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JotainJärkeäMukaan

      Siis tunnustajat julkisesti tukevasi rikollista toimintaa. Hinta on näkyvissä hyllyssä, joten et varmasti yllättynyt. Ei kassa mitään hintoja "kerro".

      • Mitähän rikollista siinä on, että näen nettisivuilla hinnan, joka osoittautuu olevan täyttä puppua . Kassa ei hintoja kerro, mutta veloittaa kuitenkin ostoksemme.


      • EiRahaaHuijareille
        mikko.j.haaranen kirjoitti:

        Mitähän rikollista siinä on, että näen nettisivuilla hinnan, joka osoittautuu olevan täyttä puppua . Kassa ei hintoja kerro, mutta veloittaa kuitenkin ostoksemme.

        Rikollista on maksaa rikollisille. Vai valehtelitko maksaneesi? Olet nähtävästi syyntakeeton ja selviät tämän kerran julkisella nuhtelulla. Hyi sinua!


      • Kumpihan lienee rikollisempaa: maksaa kengistä ovh vai jättää maksamatta, kun kuitenkin kengät otin käyttööni. No, tämä on tätä Suomi24-p***njauhantaa, joka saa minun puolestani olla omissa oloissaan. Itse siirryn hieman sivistyneimmille sivustoille.


      • JotainMättää
        mikko.j.haaranen kirjoitti:

        Kumpihan lienee rikollisempaa: maksaa kengistä ovh vai jättää maksamatta, kun kuitenkin kengät otin käyttööni. No, tämä on tätä Suomi24-p***njauhantaa, joka saa minun puolestani olla omissa oloissaan. Itse siirryn hieman sivistyneimmille sivustoille.

        Mitä oikein sekoilet? Mikä on ongelmasi? Ryhdistäydy ja palauta vialliset kengät ja vaadi rahasi takaisin. Eihän huijaaminen muuten ikinä lopu


      • Ihan vaan tiedoksi, että en sekoile ja kengät ovat priimat. Olisi ehkä sinunkin syytä opetella lukemaan ennen kuin alat lähettelemään asiaankuulumattomia vastauksia!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      74
      3680
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2992
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      25
      2900
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2768
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      24
      2694
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2465
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      254
      2193
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1917
    9. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      209
      1898
    10. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      44
      1857
    Aihe