KESKUSTA PITÄÄ SOSSUJA JALKAPUUSSA !

KUUMAJUTTU

Sdp kannatus on noussut aivan kuten oppositio puolueen kuuluukin tässä vaiheessa. mutta ei lähelläkään sitä mitä johtavan oppositopuolueen kaannatus tulisi olle... Mutta käsi sydämelle ja miettimään mitä esimerkiksi esim Krista Kiuru on saanut aikaan muuta kun tuhoa....

23

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JÄRJESANA

      VAIHTAKAA SE TAPARIKOLLINEN ANTTI RINNE VAIKKA NAISJOHTAJAAN

    • Jäykätpuntussa

      Antti Rinteen johtama SDP suoltaa nyt erilaisia aloitteita ja ohjelmia sellaista vauhtia, että hyvä jos edes vannoutuneimmat demarit pysyvät kärryillä. Keskellä aloitetulvaa voi kysyä äänestäjän kuluttajasuojan perään..

      • Sossut

        ovat hermostuneet kannatuksen alhaisuudesta..


      • Sossut kirjoitti:

        ovat hermostuneet kannatuksen alhaisuudesta..

        Paskanaamasyöttiläät, siis Älypeliä pelaavat maatalousloiset ja heidän lähellä loisivat mm. 14 000 maatalousvirkamiestä ja toimihenkilöä pelkäävät sitä, että tukiaisissa rypeminen ja loisiminen tulee vähenemään.
        Kasvukivuissa kamppailevan Vantaan kaupungin ja kaupunkilaisten on pakko maksaa satoja miljoonia verontasausmaksua näille mitätömille syöttiläskunnille ja -maakunnille ja siellä loisiville varsinaisille elättietanoille.


    • Keskustan.kärkihanke

      "Krista Kiuru saanut aikaan tuhoa"

      Kun esti kepulaisten huonon ja perustuslain vastaisen soten hyväksymisen?

      Kepulaisilla oli kiire saada sekundasote hyväksytyksi, mutta Kiurun valppaus ja hyvä osaaminen esti suuren sekä kalliin vahingon syntymisen.

      • dsgfsdfgsdfgsdgf

        Politikointi ei kuulu valoikuntiin se on päivän selvää..


      • dsgfsdfgsdfgsdgf kirjoitti:

        Politikointi ei kuulu valoikuntiin se on päivän selvää..

        Hyvä hyvä. Entä sinne hullujen huoneelle? Politiikka tarkoittaa yhteisten asioiden hoitoa ja hoitamista. Mites sinä suuri ajattelija siellä HH:lla asian käsität ?

        Politiikka on yhteisten varojen kavaltamista itselle kuten Antti Kaikkonen ja syytesuojan saanut emärosvo Matti Vanhanen ja koko Suomen keskustan johto teki muiden muassa Kehittyvien maakuntin Suomi ry, Kehittyvä Suomi ry ja Nuorisosäätiön kanssa.
        "PUOLUETTA JOHTAA PUOLIRIKOLLINEN POPPOO, JOKA VELJEILEE RIKOLLISTEN KANSSA, OTAA RAHAA MISTÄ VAAN JA SUHMUROI KUNTAKAAVOJA.." Ken lausui nämä totuudensanat


    • Persupankon.jäähyväisiä

      KUMMAJUTTU!

      Käsi sydämmelle, kuuluko aloitus kepupalstalle?
      Persuilevalle pankkomajurille tullut kiire häiriköidä palstalla, viime hetkeen asti, kun systeemit tulevat plokkaamaan hänen häiriköintinsä palstalta. Voi voi kun se saa suuren naurun aikaiseksi palstan käyttäjillä.

      • dsgsdfgsdfgsdgf

        Ei vahinkoniloa tarvi peitellä, ainakaan tässä tapauksessa..


    • KUUMAJUTTU

      EROA ON VAIN MUUTAMA PROSENTTI, NIINPÄ HERMOSTUNEET REMARIT OVAT ALKANEEN HELPPOHEIKEIKSI..
      "SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne paljasti SDP:n vaihtoehtobudjetin julkistustilaisuudessa kuuluisan eläkelupauksensa hintalapun...
      Rinteen mukaan realistinen arvio on, että alle 1400 euron eläkettä saavien nettotulojen nostaminen 100 eurolla kuukaudessa maksaisi 700 miljoonaa euroa."..

    • ryysyrannan-juaseppi

      Tarkoitatko Kainuun sossuja jotka ovat julistaneet yritystukien, maataloustukien, aluetukien ja isäntien tyttöminä Kajaanissa notkuvien kakaroiden sadan euron bonuksen olevan elintärkeitä.

      • Kainoita

        hesan ghettoja, ahneet kidat vaatii aina vain lisää,,,,,


    • Nuorikommunisti

      Antti Rinne on sata kertaa parempi kuin Sipilä!

      • fdghdfghdfhdfh

        ryppäämisessä, heh heh,,,,,,,,,,,,,,,


      • jopi.herneinen
        fdghdfghdfhdfh kirjoitti:

        ryppäämisessä, heh heh,,,,,,,,,,,,,,,

        Kainuun demarit juovat yhdessä kepuisäntien kanssa tukia vinkuessaan.


    • Osmium76

      Helppo juttu, ei siihen Päävatulaattori, aivokyrpiäisen, Juha Sipilän ja hänen hullujen huoneen joukkojensa neuvoja tarvita! Maatalous"yrittäjien", oikeimmin maataloussyöttiläiden loisimistuet ovat yhteensä noin 5 000 000 000 000 €/vuosi, siis viisituhatta miljoonaa euroa. Siitä voi ottaa ensimmäisenä vuotena puolitoista miljardia ja seuraavina yksi miljardi euroa/vuosi.

      Suomalainen ruoka ei kallistuisi yhtään, mutta kauppatase paranisi kun maatalouden järjetön ylikoneellistuminen todennäköisesti vähenisi. Jontikoita, Nev Hollandeja, Fordeja Gaseja ja muita tuontikoneita tulisi jonkin verran vähemmän.
      Valtraan se ei sanottavasti vaikuttaisi, sillä tukiaisissa rypevät maataloussyöttiläät ovat erittäin epäisänmaallista väkeä, heille ei kelpaa mikään kotimainen, paitsi TUKIAISET.

      • haanpää

        Milläpä poistat, jos kaikki puolueet muiluttavat tuota vastustavia. Eikös se Akseli Koskelakin todennut suomalaiskepulaisuuden ytimen vastatessaan Janne Kivivuoren arvosteluun 'mökkeytymisestä' sanomalla, että 'Pitäähä sitä ihmisen syöräki'. Vihreät haluavat luomutilojen paronit round-up isäntien tilalle työläisen riesaksi.


    • Vai maaliman suurin rikollisjärjestö ja sen puheenjohtaja Päävatulaattori Juha Sipilä pitää SDP:tä jalkapuussa. Mikäs sen somenpaa kun rikollisjärjestö Suomen keskusta puhuu jalkapuusta, vanhasta rangaistusmenetelmästä.

      Ihmisillä on aivokurkiainen, Suomen keskustan puheenjohtaja lienee aivokyrpiäinen, päävatulaattori Juha Sipilä, hän toi valiokunnan istuntoon yli 3580 sivua erittäin huonosti valmisteltua lakitekstiä ja sanoi: "Ja sitten äänestää rätkäyttään..." Sitä ennen hän nosti tarpeiksi tyhmän, jääräpäisen ja ilkeän Köntsäkaisa Heikkisen valiokunnan varapuheenjohtajaksi. Juha Sipilä tankkasi Köntsäkaisa Heikkisen päähän niin uskomattomia valeita, että oksat pois! Hän valehteli niin törkeästi että tunsin myötähäpeää. Voiko Itsenäisen Suomen kansanedustaja olla noin tyhmä ja mistään mitään tietämätön? Esimerkiksi Köntsäkaisa sanoi: "Aina kannatetusta ehdotuksesta äänestetään lautakunnissa, kunnanvaltuustoissa ja -halliuksen kokouksissa.." Voidaanko syöttiläskunnissa ja -maakunnissa tosiaan tehdä näin lakien vastaisia päätöksiä?
      Tämä aivokyrpiäinen ja Köntsäkaisa eivät osaa edes alkeellisempia käytöstapoja ja eivät tiedä kokoustekniikasta ja siihen liittyvästä lainsäädännöstä enempää kun sika trigonometriasta.

      Hevonen se heiniä rouskuttaa
      sillä lailla ällä lailla rouskutta
      Köntsäkaisa leukojensa louskuttaa
      sillä lailla tällä lailla louskuttaa
      Köntäkaisa kaalia rouskuttaa
      sillä lailla tällä lailla ropuwskuttaa.

    • pankkopölhön.puuhaa

      Pankkomajurin jutut ovat sitä luokkaa, että taitaa tuo "suuri sotasankarimme" suuressa sosialistien ja kommareiden pelossaan istua itse siinä jalkapuussa. Ymmärryksen tasosta kertoo sekin, ettei näköjään tuossa kommaripelossaan huomaa sellaista yhtä pientä nyanssia, että SKP on ollut jo hyvinkin pitkään pienpuolue ja ulkona eduskunnasta. Silti puhuu, kuin SKP olisi tekemässä suurta paluuta Arkadianmäelle.

      • sadfsadfsadfdf

        Luota mutta varmista, pätee kommunisteihin tänäkin päivänä..


    • Quatermash
    • Muistakaa

      maassa makaavaa ei saa potkia !

    • Tuskaistaon

      Vielä syyskuussa demareiden kannatus oli yli 22 prosenttia. Kannatuslukema ehti valahtaa jo 20,7 prosenttiin, mutta nyt demareita äänestäisi tasan 21 prosenttia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      67
      2113
    2. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      98
      1496
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      81
      1485
    4. 53
      1319
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      160
      1052
    6. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      1029
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      960
    8. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      928
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      41
      921
    10. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      913
    Aihe