Britannia vapautuu Euvostoliitosta!

EurooppaHerää

Uutisten mukaan Brexit on viimeistelyä vailla ja toteutumassa jo ehkä tässä kuussa! Kyllä isänmaallisena suomalaisena todella kadehtii brittejä. He saivat vapautensa ja itsenäisyytensä takaisin.

On hienoa, että nyt saatiin pää auki! Seuraavien lähtijämaiden ero on varmasti helpompaa, kun ennakkotapaus on käyty läpi. Euvostoliitto on todella epäonnistunut kulttuurimarxistinen ja paneuroppalainen hanke. Se ei tule kestämään läheskään niin kauan kuin esikuvansa Neuvostoliitto.

10

210

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ennustukseni

      Brysselin todellisuudesta erkaantunut eliitti tulee VARMASTI tekemään taas suuria virheitä, kuten katastrofaalisen mamutulvan kutsumisen Eurooppaan. Odotellaan vaan rauhassa, niin kyllä Bryssel tuhoaa itsensä.

    • Taas-naurattaa

      EU-vihaaja: "Kyllä isänmaallisena suomalaisena todella kadehtii brittejä. He saivat vapautensa ja itsenäisyytensä takaisin."

      Ei sitä ole kukaan koskaan vienytkään. EU:iin liittyivät vapaaehtoisesti ja olivat täysivaltainen jäsen.

      " Seuraavien lähtijämaiden ero on varmasti helpompaa, kun ennakkotapaus on käyty läpi."

      Ei ole mikään jäsenmaa lähdössä. Tulijoita on jonoksi.

      " Euvostoliitto on todella epäonnistunut kulttuurimarxistinen ja paneuroppalainen hanke."

      Se ei ole kumpaakaan, vaan demokraattisten jäsenmaiden vapaaehtoinen yhteenliittymä.

      " Se ei tule kestämään läheskään niin kauan kuin esikuvansa Neuvostoliitto."

      NL on esikuva vain EU-vihaajille.

      "Brysselin todellisuudesta erkaantunut eliitti tulee VARMASTI tekemään taas suuria virheitä, kuten katastrofaalisen mamutulvan kutsumisen Eurooppaan. Odotellaan vaan rauhassa, niin kyllä Bryssel tuhoaa itsensä."

      Brysselissä päättävät jäsenmaiden vaaleilla valitut päämiehet. Töitä on paljon ja suuria ratkaisuja on tehtävä tämän ja ensi vuoden aikana.

    • EiHelvetti

      Ero astuu voimaan 29.3.2019 sopimuksella tai ilman sopimusta. Tämä on tiedetty jo melkein kaksi vuotta. Näyttää kuitenkin todennäköiseltä, että May hyväksyy CETAa muistuttavan taloussopimuksen., jollainen solmittiin Kanadan ja EU:n välille. Jean-Claude Juncker totesi, että sopimusneuvotteluissa on edistytty. Yleensä Britanniassa vallitsee melko suuri konsensus siitä, että CETA:n kaltainen sopimus on paras vaihtoehto.

      Uutta äänestystä erosta ei tule. Kuten tälläkin palstalla on lukemattomia kertoja todettu, britit haluava äänestää sopimuksen tai sopimuksettomuuden hyväksymisestä, eli ehdoista joilla Britannia eroaa - tai täsmällisemmin: voiko neuvoteltua sopimusta/sopimuksettomuutta hyväksyä. Brexitiä ei todennäköisesti peruuta edes jumalallinen interventio.

      Listaa yhtymäkohdat EU:n ja Neuvostoliiton välillä. Selitä mitä kulttuurimarxismi tarkoittaa ja osoita, että se on todellinen käsite, eikä vain näennäiskäsite, jonka alle lisätään kaikki yhteiskunnallisesti epämieluisat asiat.

      EU:n hajoaminen on silkkaa haihattelua. Se elää kauemmin kuin meidän laspsenlapsemme ja näiden lapset. Mutta EU on tietenkin poliittinen ja taloudellinen prosessi, jossa taphtuu varmasti muutoksia. Britannian lähtö ei heikennä EU:ta - vaan päinvastoin tiiviistää unionia. EU:n kannatus on tällä hetkellä hyvin korkealla tasolla.

      EU on ollut menestystarina. Se on USA:an ja Kiinaan verrattava taloudellinen supervalta.Tietenkin EU.ssa on ongelmia, eikä se ole missään määrin valmis. EU on toisaalta myös yhtä heikko kuin sen heikoimmat lenkit, Kreikka, Unkari, Puola, Italia, Tsekki,..

      Ylivelkaantumisen vuoksi maksukyvyttömyyteen ajautunut Kreikka pystyttiin pelastamaan kovalla talouskurilla, koska sen pelastamatta jättäminen olisi aiheuttanut dominoefektin eurooppalaisissa pankeissa ja vaikuttanut Kreikan tukemista ankarammin Euroopan talouteen. Jos Italian populistit vievät Italian Kreikan tielle - kuten voimakkaasti alijäämäinen budjettiesitys viittaa, silloin koko EU on kusessa. Italia on EU:n kolmanneksi tai neljänneksi suurin talous ja sen pelastamiseen ei ole kykyä tai haluja. Italian taloudellinen romahdus heilauttaa euroa hyvin rajusti ja johtaa taatusti syvään taantumaan. Mutta sitähän te toivotte. Ja ehkäpä se toteutuu.

      Yksi brexitin perusteemoista oli maahanmuuttajat. Tänään Quorassa eräs brexit-fani kysyi, miksi syyrialaiset pakolaiset haluavat ehdoin tahdoin Britanniaan eivätkä voi jäädä johonkin muuhun Euroopan maahan. Siihen eräs britannialainen vastasi, että Syyriasta on paennut noin 6 miljoonaa ihmistä Syyrian ulkopuolelle. Viisi miljoonaa näistä pakolaisista on Syyrian lähialueilla, Jordaniassa ja Turkissa. Miljoona syyrialaista päätyi Euroopaan ja vain 18 000 Britanniaan. Ruotsiin meni kymmenkertainen määrä ja Saksaan 35-kertainen määrä.

      Ensi huhtikuussa nähdään miten brexit alkaa.

    • brexitti

      matu tulva tyssää brittien osalta ensi vuonna.

      • EiHelvetti

        Mitään maahanmuuttajatulvaa ei briteissä ollutkaan. Britteihin päätyi noin 18 000 syyrialaispakolaista, Ruotsiin kymmenen kertainen määrä ja Saksaan jopa 35-kertaa enemmän kuin britteihin.

        Brexit-fanit ovat samanlaisia itkupillejä kuin suomalaiset eu- ja maahanmuuttokriitikot. Tosiasioista ei ole mitään haisua, mutta kovasti pelotellaan ja maailaillaan ,mahdottomia uhkakuvia.


      • EiHelvetti kirjoitti:

        Mitään maahanmuuttajatulvaa ei briteissä ollutkaan. Britteihin päätyi noin 18 000 syyrialaispakolaista, Ruotsiin kymmenen kertainen määrä ja Saksaan jopa 35-kertaa enemmän kuin britteihin.

        Brexit-fanit ovat samanlaisia itkupillejä kuin suomalaiset eu- ja maahanmuuttokriitikot. Tosiasioista ei ole mitään haisua, mutta kovasti pelotellaan ja maailaillaan ,mahdottomia uhkakuvia.

        Näinpä. Jopa Suomessa tietyt vähemmän lahjakkaat tahot itkevät "matutulvasta", kun kolmisen vuotta sitten saatiin maahan jopa useita tuhansia turvapaikanhakijoita. Taisi jopa 10 000 saada turvapaikan. Mikä muuten on huomattavasti enemmän, kuin yhtenäkään vuonna ennen tai jälkeen sen. Tuo on määrä, joka jopa näkyy maahanmuuttotilastoissa!

        Viime vuosina nettomaahanmuutto Suomeen on ollut noin 15 000 (per vuosi siis). Väestökehitystä ajatellen määrä voisi olla hieman suurempikin, mutta ehkä tällä pärjätään. Kotoutustoimet pitäisi vaan saada toimivammiksi, ettei ihmisillä olisi niin kovaa kiirettä häipyä maasta...


    • Oi kun kiva ... !
      Nauretaan sitten keväällä yhdessä ja pidetään oikein oikein hauskaa ja kannatetaan
      yhdessä Brittejä jaksamaan ....

    • Evrostoliittoon

      Tyhmät britit jäävät täysin ULOS Italian pelastuspaketista. Kyllä sitten kannattaa nännättää briteille kun meikäläiset on OIKETETTUJA pelastamaan Paolo ja Marco hintaan 20.000 Euroa / nenä / vuosi :)!!!
      Suuks to beee youuu, Lonto!

      • ThisCrap

        Siis yks ei edes osaa suomea!!! Mun on tosi vaikeata alentua tälle tasolle, mutta ”oiketettua” ei ole suomea!!!
        EU ei tartte tätä paskajengiä. Ilmastonmuutos hopefully hoitaa roskat pois meiltäkin, inte mera persuja at least! ;)


    • SorosTerrorists

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1731
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1315
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe