Moison teboil piha myllätty ei kannata mennä.

turhareissu

Mitäs varten moision teboilin piha on myllätty.? Piti mennä tarkistaan ilmanpaineet, mutta ihan turha reissu ja piti lähtee takasin muualle.

3 kommenttia

Vastaukset

  • Kiitos tiedosta. Olin juuri lähdössä täältä Turuust tarkistaan ilmanpaineita sinne teepeelle, mutta nyt en sitten lähdekkään.

    • Nii piti lähtee sitten mettäkylän shellille asti. Harmi kun nyt ei sitten ole täällä kirkonseudulla kunnon huoltoasemia oikein lähellä. Ässän abc:lta saa vain bensaa. Kaipaan kunnon huoltasemia jossa on muutakin kuin vain osta pankkikortilla bensaa etkä saa mitään muuta palvelua. Soppeen suunalla saisi olla kunnon hultoasemia.


  • Joo ihan sama juttu kävi mulle. Muistin, että moision teboililla voi tarkistaa ilmanpaineet. Mutta kas kas. Koko piha oli remontissa. Eihän sitä voinut tietää kun meen ässästä eteenpäin niin harvoin.

    Sitten olivat työmiehet justiin sen ilmanpaine telineen jättäneet aitauksen toiselle puolelle. Miks ei sitä ole voinut siirtää käytettäväksi aitauksen toiselle puolelle? Ja tosiaan muuhun paikaan jossa voi tarkistaa ilmanpaineet on sitten matkaa..

    En ymärrä miksi edes tuollainen remontti pitää tehdä? Eikö tuo tuo valatvat tappiot teboil yrittäjääle kun ei voi bansaa myydä moneen viikkoon? Vanha oli ihan toimiva. Miksi pitää taas uudistaa sellaista joka toimii ihan hyvin.

Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.