ED Joulunaika ja vuodenvaihde 2017

Jawline

Mielenkiintoisia tapahtumia tulossa juuri nyt. Joulupäivän jakso esitetään To ja Pe. Jakso sisältää aineksia 3 elokuvasta: Murmeli, Don't look now ja jouluelokuvasta Christamas Carrol. Robertin painajaismainen uni sisältää viitteitä tulevista tapahtumista ja juonista. Tunnelma on välillä goottimainen.
Adam on siis syytettynä Emman murhasta,jota hän ei tehnyt vaan Moira ja vankila odottaa. Näyttelijä Adam Thomasin lähtö sarjasta tuli julki keväällä 2017. Adamin poistumiseen liittyy oma tarina.
White perheessä on ongelmia ja jotain tapahtuu heille tammikuun alussa.

25

637

  Vastaukset

  • Joulupäivän Robert erikoisjakso on paikoittain jopa psykedeelinen. Hetkittäin aika korkealentoista meininkiä mutta samalla myös pirun hauska. Itse nauroin pariinkin otteeseen ääneen kun sitä katselin ja erikoisvieras sarjan historiasta oli kanssa mukava yllätys. Ja niinkuin jo todettiinkin kannattaa katsoa tarkalla silmällä, jakso kun tosiaan on täynnä pieniä ja suuria vihjeitä siitä millaisia juonikuvioita Emmerdale tulee seuraavan vuoden aikana tarjoamaan.

   Mutta tämä erikoinen on aika mielipiteitä jakava kun se on kaikkea muuta kuin perinteinen Emmerdalen jakso. Englannissa se näytettiin Joulupäivänä siinä vaiheessa kun katsojilla oli maha täynnä kalkkunaa ja se kolmas sherrylasi jo menossa. Että en ole varma toimiiko se lokakuiseen mielentilaan yhtä hyvin kuin alkuperäisenä lähetysajankohtana?

   Mutta Robertin näyttelijä ainakin pääsi näyttämään taitojaan ja todistamaan, että on sarjan yksi monipuolisimmista, ellei taidoiltaan jopa monipuolisin näyttelijä.

  • Kuten aluksi luulin.
   Robert ei nähnytkään pelkkää humalaisen unta, vaan onnettomuuden aiheuttamia tajuttomuustilan aiheuttamia näkyjä.
   Näkyihin oli koottu, näitä sarjan tulevista tapahtumista vihjailevia tapahtumia. Tosin aika painajaismaisesti. Valerien vierailu oli tässä Robertin näyssä hauska yllätys.
   Robertin kokemus näytti aika luonnolliselta. En tiedä näkeekö joku koomassa, tajuttomuustilassa tälläisiä painajaisia. Oman kokemukseni mukaan, se oli pelkkää pimeyttä.
   En ainakaan muista nähneeni yhtään mitään.
   Mutta painajaisunet ja ns.unihalvaukset on ainakin on joskus tälläisiä, ärsyttäviä ja ahdistavia, kuin samat ahdistavat asiat tapahtuisivat uudestaan ja uudestaan.
   Tuntuu ettei saa hallittua tapahtumia, eikä niitä saa halutessaan millään edes loppumaan.
   Kaikki muuttuu unessa myös omituiseksi, pahaksi, pelottavaksi ja ahdistavaksi.
   Tälläisen tilan loppuminen on varmasti huojentavaa, kun tajuaa, ettei mikään ollutkaan totta.

   • Kyllä tämä jakso oli mielestäni niin tylsä ja lapsellinen kuin olla ja osaa. perjantainkin jakso keskittyi aivan liikaa robertiin ja aaroniin, kun olisi halunnut nähdä muidenkin hahmojen joulunviettoa.


   • Jaksot olivat hyvin näyteltyjä ja aikuisille tehtyjä. Jaksossa kerrottiin asioita joita tapahtuu sarjassa tulevaisuudessa tämän vuoden aikana mutta ei tietenkään aivan suoraan juuri niinkuin sanottiin vaan kohdevoi olla joku muu heitä lähellä oleva hahmo tai asian lopputulos. On siis tulossa tarinoita,juonia jotka koskee nähtyjä mm. Spencereitä,Whiteja ja Robertia,Aaronia,Dinglejä.


   • Miksi Jimmy Kingillä oli päällään joulupaita ja Robertilla herätessään siihen kuuluvat housut? Sekin kertoo jotain. Ja Last Chrismas laulu oli joillekkin viimeinen kylässä.


   • katsokaajaksotuudelleen kirjoitti:

    Miksi Jimmy Kingillä oli päällään joulupaita ja Robertilla herätessään siihen kuuluvat housut? Sekin kertoo jotain. Ja Last Chrismas laulu oli joillekkin viimeinen kylässä.

    Robert näki tajuttomuustilan aiheuttamia näkyjä. Ei ollut todellista...


   • HubisTubs kirjoitti:

    Robert näki tajuttomuustilan aiheuttamia näkyjä. Ei ollut todellista...

    Robertin uni jakso oli tuottajan idea ja tapa ilmaista tai antaa vihjeitä myös muille hahmoille tulevista tapahtumista ja juonista sarjassa.
    No,mitä yhteistä on Jimmyllä ja Robertilla? Minkä yrityksen he omistavat puoliksi?
    Katsokaa nyt muutama viikko tai kuukausi eteenpäin niin huomaatte joulupäivän jaksojen vihjeet.


  • öööh, käsittääkseni sarjassa ei ole mitään ...todellista... kaikki on keksittyä juttua.

   • kenelle vastasit?


  • Dinglet jouluna. Tietysti tämä on vaan keksittyä, mutta mutta , kyllä ainakin Suomessa mielestäni ainakin jouluna vähän hillitymmin iloitaan. Tämä oli tosi epämiellyttävää. Karnevaaliriehat on sitte eri juttu. Sitte vielä , Aaron on näyttänyt itkijän taitonsa jo moneen kertaan uskottavasti, joten eiköhän jo riittelis. Aaronin pulskistuneet kasvot toi itselleni häiritsevästi mieleen Siltsun. Ei kiva.

   • Jotkut näkee vain nauraako vai itkeekö joku hahmo jossain yksittäisessä jaksossa eivätkä välitä tarinasta,juonesta mitä siinä tapahtuu eikä millään ole mitään väliä. Mistähän se johtuu?


  • Isompien tapahtumien ohjaaja Duncan Foster on ohjaajana 4 jaksossa, jotka esitetään meillä marraskuun eka viikolla.
   Kuten jo nähtiin niinWhitet tekevät lähtöä Australiaan ja Lachlan ei haluaisi lähteä.
   Todellisuudessa Australiaan pysyvästi muutto, oleskelulupa olisi mahdoton White perheen rikosrekistereillä.

  • Dinglelän joulunvietto oli lähinnä, vain melkoista ryyppäämistä, vaikka mukana oli pieniä lapsia. Humalainen Sam joi saappaasta, muiden yllyttäessä ja mölytessä ja kaatoi loput juomat ronskisti päälleen, vai mihin ne roiski, lattialle?
   Olikohan tämä jonkun mielestä hauskaa joulua?
   Eipä taitaisi olla oikein mukava joulu, ainakaan lapsille tälläinen kännijoulu.
   Mutta Dinglelässä se on sallittua, kun luullaan vielä vietettävän viimeistä joulua
   tässä talossa.
   "Anna lapselle selvä joulu "Tälläinen on tuossa sarjassa kai ihan vieras ajatus.
   Muutenkin sarjassa, runsas alkoholinkäyttö on aika korostettua.

   Tulipa huomattua sekin, että jotenkin hieman pervo isoäiti tämä Faith.
   Homoseksuaalille tyttärenpojalleen ja tämän miesystävälle ehdottelee aika härskejä juttuja. Kuolaa myös itse nuorta lääkäriä.
   Taitaa olla varsinainen homoseksifani Aaronin Faithmummi.
   Vaikka vapaaksi suunnaksi ja suvaitsevaisuudeksihan tätä nykyään kai kutsutaan.

   • Faith on ihana.


  • Dan kertoi Willapakassa että Amelien kanssa lauloivat/ kuuntelivat joululaulua nimeä ei muistanut johon Robert sanoi että se oli Last Christmas, viimeinen joulu joka kuultiin enneunessa. Toivottavasti se olisi viimeinen ainakin ketku Dazille. Että voi olla ällö näyttelijä ja tyhmä juoni. Miksi mongertava hompsu Kerry saa jatkaa sarjassa? Kyleä ei juuri nähdä sarjassa. Aiotaanko pojan äiti tuoda joskus takasin. Bernicesta on tehty hupsu joka takertuu renttu miehiin ja sitten vielä typerä raha juttu ettei Lydia välitä muka rahasta,pah mitä shittiä. IM tuottajan aikana on liikaa huithapeli juttuja,jotka ärsyttää katsojia.
   Aaron meni kyllä sillä mielellä katsomaan tapanina Robertia että haluaisi jatkaa mutta Robert ei halunnut ja niin Aaron kyynelehti,oli samaa mieltä ja jatkaa Alexin tapailua ja teeskentelee ettei välitä Robertista.
   Whiteilla lopun alku Kartanossa on alkanut. Sitä ennen nähdään Adamin lähtö sarjasta pois.

   • "Dan kertoi Willapakassa että Amelien kanssa lauloivat/ kuuntelivat joululaulua nimeä ei muistanut johon Robert sanoi että se oli Last Christmas, viimeinen joulu joka kuultiin enneunessa"


  • Adam Barton kohtasi vankiautossa Syd Mac Farlanen, jonka rikollis suvulla on kai jotain yhteyksiä Cainiin.
   Kuten eilen kahvilassa nähtiin Cain,Aaron,Robert niin jotain heillä on tekeillä Adamin vapauttamiseksi kuljetuksen aikana ja tänään jakson 2 osa ja se on Adam Thomasin viimeinen esiintyminen sarjassa.
   M.Parr sileänä,leuka ok tai vähäpartaisena näyttää muuten nuoremmalta ja komeammalta. Mikä on Parrin oikea silmien väri,se ei ole selkeä vaan epämääräinen ja sama juttu muuten Caininilla. Adamin silmät on ollut välillä siniset,vihreät tai ruskeat joka lienee oikea isältä peritytty väri.

   • Aaronhan se diilasi aikoinaan MacFarlanin-klaanin toimeksiannosta huumeita kouluikäisille lapsille. Siitä MacFarlan yhteys.


   • Tästä tyhmän "Adumbo"Adamin auttamisesta pakoon tulee tietysti seurauksia Aaronille ja Robertille. Niihän juonet aina menee. Vähäntyhmä "Thictoria ja sumutorvi " Victorialle ei kerrottu että Adam ei murhannut Emmaa vaan Moira!
    Jaksoa katsoessani tuli raivostuttava olo miten tyhmiä Adam ja Vic olivat. Ja miten tyhmiä juonia on ollut viime vuosi ja tämäkin vuosi osittain.
    Kuten kaikki suuremmat jutut EDssä osa asukkaista tietää jonkun syylliseksi kunnes juttu lopulta paljastuu. Tämä on 2 kerta jo kun Aaron vaarantaa itsensä ja tällä kertaa myös Robertin Adamin,Moiran ja Cainin takia.


  • Joulujaksoja kuvataan loppukesällä ja syksyllä. Yorkshiressa on joulukuussa lehdettömät puut ja lunta.

  • Muistellaan Robertin Joulun 2017 painajais unta. Enneuni tulevasta. Robert heräsi vihreät shortsi housut jalassa. Sitten oli kohtaus kadulla vihreä paitaisen Jimmyn kanssa. Robert menetti osuutensa HJ yrityksestä ja J on nyt pomo. Asun yläosa J ja alaosa R. Spencereiden asioita tulee esiin myöhemmin. Viimeinen joulu ,Whitet oli myös mukana vahvasti unessa, osa toteutui Lachalanin tahallaan aiheuttamassa kolarissa. Sebastianille ei tapahdu kuitenkaa mitään pahaa vaikka Rebecca unessa sanoo jotain että sairastui.
   Unen loppuosa liittyy Lachalaniin tekemisiin..ja ne mustat hevosvaunut kukkakoristeilla, siihenkin tulee viittaus. Joulun enne unesta löytyy koosteita YT.

   • Eiköhän tämä kaikki ollut vaan sattumaa, ei nämä nykyiset käsikirjoittajat olisi noin fiksuja. Se jakso oli vaan tehty joksikin täytteeksi ja ajateltu että tämmöinenkin lapsellinen paska menee läpi.


  • Nyt alkoi sitten Spencer perheen Amelien isyys selvittely. Dan ja Amelia lauloivat Robertin joulupäivän jaksossa 25.1218 isyyteen liittyvää tekstiä..Daz hahmoa on ikävä kyllä kärsittävä vielä pitkään sarjassa. Mark J ei ole ollut pidetty katsojien keskuudessa. Hänen kumppaninsa on Kerry näyttelijä kuulemma kerjäsi hänelle töitä ja suhteita käytetään kun halutaan töitä ja näkyvyyttä tvssä kuten lesbo Hardwick Vanessa reittä pitkin Brooksin sänkyyn ja nyt kiipijä Vanessa on Charityn mukana esillä koko ajan ärsyttävästi sössöttämässä. Miesvihaa esiintyy yhä enemmän sarjassa esim tämä vastenmielinen Bails juttu Tracy tapauksen lisäksi. Vanessalle tehtii ensin sisko ja tytöille isä. Em. 3 ovat kevyttä sarjaan kun vertaa Barton perheen ja näyttelijöiden osaamiseen ja merkityksen sarjan juoniin.

  • Muistellaan taas Robertin joulupäivän unta. Siinä lopussa R ja Lachlan ovat pimeässä Mill talossa ja Robert sanoo Lachanille että annoit minulle jotain. Lachlan yritti nyt myrkyttää Robertin ja Livin häkään. Unijaksossa oli siis eräitä vihjeitä tulevasta kuten kerrottiin ennakkoon. Mustat hevoskärryt nähtiin myös ja Chasin lapsen arkku tuodaankin mustassa autossa kukkakoristein haudattavaksi.

   • No ei nämä nykyiset tuottajat/käsikirjoittajat niin fiksuja olisi ollut. Se on vaan pelkkää sattumaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   289
   11635
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7123
  3. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   5577
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   4764
  5. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   105
   3275