Ydinvoiman vastustaja ei ole uskottava

VihreäValhe

Vihreät vastustavat ydinvoimaa. Se on heille uskonkappale. Vihreät kannattavat väestönkasvua ja kehitysmaaihmisten raijaamista tänne. Se on heille uskonkappale. Vihreät vastustavat suomalaista teollisuutta, mutta kannattavat sen tuomien verotulojen jakamista omille viiteryhmilleen. Se on heille uskonkappale.

Vihreät väittävät vastustavansa ilmastonmuutosta. Mutta sitä pitää vastustaa natustamalla porkkanoita. He eivät ole uskottavia. Pelkkiä uskonlahkolaisia.

49

450

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ydinvoiman ideologisen vastustamisen on loputtava

      Halla-ahon mukaan ilmastoasioissa varsinaisia globaaleja ongelmatapauksia ovat Kiina ja Intia.

      – Suomi ei millään toimenpiteillä pysty pelastamaan maailmaa, mutta muiden puolueiden esittämillä keinoilla Suomi pystyy kyllä kuristamaan itsensä hengiltä. Jos Suomi savustaa liiallisella kunnianhimolla teollisuuden Kiinaan, siinä häviävät sekä Suomi että ilmasto. Perussuomalainen linja on, että Suomi on suomalaisten koti, ja täällä pitää saada elää, liikkua ja tehdä työtä, Halla-aho painotti.

      – Ydinvoima on ainoa tapa tuottaa vähäpäästöistä energiaa tarvittavissa määrin ja järkevällä hinnalla. Ilmastotavoitteisiin ei koskaan päästä, jos ydinvoiman osuutta energiantuotannosta ei kasvateta. Tämä pätee niin Suomessa kuin maailmanlaajuisesti. Energian tarve tulee joka tapauksessa lisääntymään jo väestönkasvun vuoksi. Suomen on kansainvälisillä areenoilla edistettävä sitä, että ydinvoiman ideologinen ja lähes uskonnollissävyinen vastustaminen saataisiin loppumaan. Uusiutuvia energianlähteitä, kuten aurinko- ja vesivoimaa, pitää hyödyntää paikallisesti ja mahdollisuuksien mukaan, mutta niistä ei ole ratkaisuksi ainakaan vielä.

      Kansainvaellus on pysäytettävä myös ilmastosyistä

      Halla-aho toi esille, kuinka eläminen pohjoisessa vaatii enemmän energiaa kuin etelässä.

      – Siksi kansainvaellus etelästä pohjoiseen pitää pysäyttää määrätietoisin ottein myös ilmastosyistä. Jos väestö pohjoisessa kasvaa maahanmuuton myötä, tämä vetää maton alta kaikilta päästötavoitteilta.

      – Kiertotalous antaa suuria mahdollisuuksia. Tällä hetkellä 70 prosenttia päästöistä syntyy materiaalien valmistuksesta ja hävittämisestä. 80 prosenttia kaikista kulutustavaroista heitetään pois tai poltetaan sen sijaan, että niiden materiaalit hyödynnettäisiin uudelleen. Keskeinen syy on se, että materiaalit ja tavarat ovat liian halpoja. Millään ei ole jälleenmyyntiarvoa, eikä mitään kannata korjata. Tämä johtuu talouden globalisaatiosta ja tavaran vapaasta liikkumisesta, Halla-aho totesi.
      Vihreät ovat väärässä energia-asioissa. Ilman ydinvoiman vastustusta Suomessa olisi vieläkin parempi ilma, kuin nyt.

      • Harha-Ahonsisko

        Halla-Aholla ei näköjään ole alkeellisintakaan ymmärrystä ilmastoasioista. Kansainvaellusta parhaiten torjuntaa, persujen leikkaaman kehitysyhteistyön keinoin. Eli persut toimillaan vain pahensivat tilannetta.
        Suomessa on tutkitusti maailman puhtain ilma. Tuulivoiman, aurinkoenergian, biokaasujen, vedyn käytöllä voimme tulevaisuudessa tuottaa energiaa ilman ikuisesti säteilevää ongelmajätettä.
        Onneksi persut eivät enään koskaan saa sotkea asioitamme...


      • Satu_Hassis

        Kerrohan nyt meillekkin Harha-Ahonsisko miksi Sinnetännemäki aikoinaan ministerinä ollessaan äänesti ydinvoiman PUOLESTA.
        Odotan erittäin mielenkiinnolla selisitystäsi asiasta......vai eikö siinä ole mitään selitettävää :D :D ?


      • persryssälle

        Ydinvoiman rakentaminen on maailman kalleinta hommaa ja aikaa yhden voimalan valmistumiseen menee yli 20 vuotta ja toimii sitten jos.... toimii ja turfvaqllisesti jos toimii,, ollenkaan tai siis tyurvallisesti edes hetken aikaa. Samalla se päästää maahan monopoliasemnaan valtion jolle puhtaus ei ole koskaan ollut mikään pääasia, tai suomalaisten hyvinvointi ja suvereeni itsenäisyys edes liittovaltiona.

        Siinäkö on "lähitulevaisuutta" koskeva ratkaisusi, velkaantua ja rakentaa maailman kalleimpia ja hitaimpia ratkaisuja joiden valmistumisen aikana hiilitarve sitten jo rakentamisen takia lisääntyy huimasti, torppaa kehitystyön ja vaarantaa itsemme lisäksi jälkipolvet ja kaiken elollisen elämän miljooniksi vuosiksi?

        Samalla se tarjoaa pesäpaikan maailman suurimmalle ydinasetuottajalle Titanille maahamme.

        Olet täysin ajattelukyvytön ja tyhjää peskaa öyhöttävä toope peräkammaristasi, jonka olisi paras keskittyä siihen kakan tuottamiseen sieltä mistä se normaalistikin tulee eli peräpäästä. Siitä olisi sekin hyöty, että se lannoittaisi biosfääriä ja lisäisi hiiltä nielevää kasvua.

        Hallalla on halvat huvit...


      • Harha-Ahonsisko

        Eipä Suomeen lisää ydinvoimaa taida kukaan enään haluta.. Yhtä lukuunottamatta on kaikki pääjoistot jo kahlittu, enpä tiedä miten sitä enempää saisi. Jos tekoaltaita halajaa kannattaa kysyä niiltä jotka asuu ja omistaa maata siellä. Vastustus on massiivista.
        Tuulivoimaa tulee kokoajan lisää ja se on nykyään erittäin halpaa. Aurinkoa lisätään kokoajan erityisesti kauppakeskusten energia tarpeisiin. Vety on tulossa kovaa vauhtia.. Vain persuilla energia tuotetaan kunto pyörillä ja loput otetaan pistokkeesta...


      • huoletontaon
        Harha-Ahonsisko kirjoitti:

        Halla-Aholla ei näköjään ole alkeellisintakaan ymmärrystä ilmastoasioista. Kansainvaellusta parhaiten torjuntaa, persujen leikkaaman kehitysyhteistyön keinoin. Eli persut toimillaan vain pahensivat tilannetta.
        Suomessa on tutkitusti maailman puhtain ilma. Tuulivoiman, aurinkoenergian, biokaasujen, vedyn käytöllä voimme tulevaisuudessa tuottaa energiaa ilman ikuisesti säteilevää ongelmajätettä.
        Onneksi persut eivät enään koskaan saa sotkea asioitamme...

        Miten ihmeessä Suomen ilma PYSYY puhtaana ? Eikö esim. itänaapurista kantaudu tänne saasteet. Miten lisääntyvä sähkontarve katetaan, kun sähköautoja vihreät suosii ! Litiumia akkuihin tarvitaan moni tuhatkertainen määrä mitä nyt louhitaan. Talvivaarankaan vesistöjen saastuttaminen ei vihreitä huolestuta, eikä se kaivoksen jälkihoito !


    • Sellaisia

      Vihreät elävät illuusiossa.

    • KytätSiatNatsienKätyrit

      Ei ydinvoimaa Suomeen, Ei ydinvoimaa minnekkään!!!

      • Ilmeisesti

        Vihreiden puoluehallitusko se siellä?


    • KoillsmaanTosiVihreät

      Ei vesivoimaa Suomeen, ei vesivoimaa minnekkään. Ei tuulivoimaa Suomeen, ei tuulivoimaa minnekkään. Ei ydinvoimaa Suomeen, Ei ydinvoimaa minnekkään......

    • iisakin.kirkolta

      Ei sitä tarvitse erikseen kenenkään vastustaa. Se vastustaa ihan ite ihteään olemalla iisakin kirkon kaltaisia hankkeita. Onhan se hyvä, että jo nyt voidaan sanoa, että hanhikiven valmistuminen siirtyy hamaan tulevaisuuteen, olkiluodon seuraksiko? Kerkeekö jokakodin fuusiovoima ensin? :)

      • sininen.taivas

        Hih, onko hanhikselta häippässy niin paljon KOTIMAISIA RAHOITTAJIA, että vaarassa koko paska? Vai vastaako Venäjä väitettyyn SUUREEN UHKAAN?


    • MaailmaPelastettu

      Vain sillä on merkitystä mitä me 5,5 miljoonaa Suomalaista teemme ilmaston muutoksen eteen, ei sillä mitä miljardit Kiinalaiset, Intialaiset, Afrikkalaiset, Amrikkalaiset, Venäläiset jne jne tekevät..... koska viherkommareista teollisuuden siityminen saastuttamaan ilmastoa esim näihin mainitsemiini maihin ja maanosiin vielä enemmän on viherkommareiden mielestä ekoteko...... kuten kehitysmaamuslimeiden päästäminen Suomeen holtittomasti lisääntymään.....

    • Tärkeintä on pitää afrikkalaiset siellä, missä nytkin ovat. Ilmastonmuutosta ei pystytä estämään, jos Suomeen tulee paljon väkeä. Kaikki tulijat haluavat saastuttavan auton. Ruotsissa ja Saksassa on maahanmuuttajien hallitsemia käytettyjen autojen kauppoja.

      • 1111122222

        Miksi maailma ei ole vielä tuhoutunut, koska autoiltu satoja vuosia, puita poltettu, hiiltä poltettu miljoonia vuosia. Ihan turha selittää että nyt ne vaikutukset näkyy, koska niitä ei ole näkynyt miljooniakaan vuosia sitten.


      • roletaari
        1111122222 kirjoitti:

        Miksi maailma ei ole vielä tuhoutunut, koska autoiltu satoja vuosia, puita poltettu, hiiltä poltettu miljoonia vuosia. Ihan turha selittää että nyt ne vaikutukset näkyy, koska niitä ei ole näkynyt miljooniakaan vuosia sitten.

        Oletko todella noin töydellisesti kankaalla vai onko tuo vain typerä pila?
        Satojen vuosien autoilu? Mistä alkaen?
        Miljoonien vuosien hiilen poltto? Joko dinosaurukset hallitsivat hiilen louhinnan ja polttamisen?


      • Harha-Ahonsisko

        Persut ja harhainen rinnakkais todellisuus.. Hheh.....


    • VihreäÄlykkö
      • VihreäÄlykkö

        Ai niin. Olen satuolento. Ei tarvitse uskoa.


    • Viherpöperöt

      Tutkimus: Ydinenergia säästää miljoonia ihmishenkiä

      Google löytää.

    • Ideologia

      Vihreillä ei ole politiikassa muuta agendaa kuin vastustaa ydinvoimaa, eli käytännössä edistää ilmastonmuutosta.

    • Hörhökertymä

      Vihreät toimivat aivan kuin neuvostoihminen. Kaksi vastakkaista totuutta on voimassa yhtä aikaa kun se vain sopii ideologiaan.

      • wprtijetoihj

        Mene neuvostoihmisten palstalle, tämä ei ole se.


    • Pööö

      Ei saa.

    • Havainto

      Vihreät ovat aivan nokisia.

    • Huihaihui

      Huuhaa-liike.

    • Kyssyy

      No Vihreät. Vieläkö ydinvoima on kiellettyjen listalla?

    • Seos

      Taitaa olla. Syvä hiljaisuus. Syökää porkkanoita.

    • Kerro

      Pekkaa.

    • Surkiaa

      Ei ne pysty keskustelemaan typerän politiikkansa ydinkohdista.

    • VastauksiaKaivataan

      Lentelevät ympäri maapalloa, niin ei ehdi pieniä yksityiskohtia pohtia. No, kysytään sitten vaalitentissä.

    • VihreäValhe

      Lisää hiiltä peliin!

    • Edistys

      Ei ydinvoimaa! Sen sijaan kaikki autot sähkölle, jota tuotetaan puolalaisella ruskohiilellä.

      • pijyt

        Ei pidä paikkaansa. Lähde jo menemään, valehtelija.


    • Ruudinkeksijät

      Vihreiden asiantuntemus sähkövoiman tuottamisessa on tässä : " Mihinkäs niitä voimaloita tarvittaisiin , kun sähköä tulee pistorasiasta ? "

      • Harha-Ahonsisko

        Sähkö tulee tosiaan pistorasiaan paitsi harhaisilla persuilla se kaiketi tulee kirjekuorissa..


      • Harha-Ahonsisko kirjoitti:

        Sähkö tulee tosiaan pistorasiaan paitsi harhaisilla persuilla se kaiketi tulee kirjekuorissa..

        Persuilla on selkeä käsitys, että Suomessa puhutaan suomea ja sähköä saa ydinvoimasta. Tuulimyllyjä ei voi laittaa saaristoon, koska estävät tutkien toiminnan.


      • Harha-Ahonsisko

        No suomi on kyllä kakskielinen että se siitä suomenkielestä ja vähemmistökieliäkin löytyy. Sähköä tuotetaan monella tavalla ja ydinvoimakin on vain välivaihe. Persut nyt roikkuvat harhaisessa menneisyydessä. Heidän anti tälle maalle on puhdas 0.


    • EiY

      Sähköä voidaan tuottaa fiktiivisillä uusiutuvilla energiantuotantomuodoilla.

    • Helpoin tapa suojella ilmastoa on vähentää porukkaa. Autoilun päästöt laskevat dramaattisesti, kun autoja vähennetään. Pakolaiset palautetaan sinne mistä tulivat.
      Ruotsia psaavat lähetetään Ruotsiin ja venäjän taitoiset Venäjälle.
      Perussuomalaisille jää puhdas luonto.

    • EiSaa

      Väestönkasvua ei saa kritisoida.

    • kallista.sähköä

      Ei tarvi vihreitten vastustaa esim. hanhikiveä. Se vastustaa itse itseään, todettuaan kuinka KANNATTAMATON yksityinen?(laajennettu käsite) viritelmä on kyseessä. Valtion taloudellinen täystakuu sen talouteen, niin rakennettu ois jo muutakin kuin monttua. Laskettiinhan jo alkuun(the wave), et vaatii "tuotantotukee" pari kymppiä/MWh, ei mee sen sähkö muuten kaupaks.
      Se on se YKSITYINEN, OL3 kouluttanut.

    • vsoi

      Vihreät voisivat kertoa mikä ydinvoimassa närästää?

      • trollitpoispalstalta

        Lopeta ääliömäinen mekastaminen ja valheiden levittely tällä palstalla. Vihreille olemassaoleva ydinvoima ei ole mikään kynnyskysymys siirryttäessä puhtaaseen energiaan. Energiaomavaraisuus on niin ikään tavoite. Perehdy asioihin ja lopeta solvaaminen. Piste.


      • viher_vale

        181028 Ilmastohuijaus (4), uskon perusta - kulttuurierot


    • porkkanaaa

      Nimenomaan eräs tärkeimmistä syistä, miksi en kannata vihreitä, vaikka ympäristö tärkeimpiä aiheita itselle onkin. Ydinvoima taitaa vieläkin olla kilpailukyky/päästösuhteella mitattuna paras vaihtoehto ilmaston lämpenemiseen. Mutta kun yksi reaktori posahti kolme vuosikymmentä sitten ja vähän tulee radioaktiivista jätettä, jolle pitäisi kaivaa syvä kuoppa, niin ei sitä nyt voi vihreät kannattaa... No onneksi tuuli- ja aurinkovoima alkaa olla jo aika hyvässä kehityksessä ja ehkä jotkin energianvarastointimuodot saadaan yö- ja tuulettomaksi ajaksi. Kyllähän hajautettu energiantuotanto on parempi kuin muutama suuri ydinvoimala. Kun Saksa luopui ydinvoimasta ympäristön vuoksi, hiilipäästöt kasvoivat - fiksua toimintaa.

    • Hirveät ovat täysin hukassa. He eivät tiedä, kuka puoluetta johtaa.

    • voi_ihanuutta

      Suloinen primadonna Touko Aalto keimaili valloittavasti linnanjuhlissa.
      Siinä teille ydinvoimaa.

    • poliittinen_ohjelma

      Vihreä tulevaisuus on:
      Tahtomme kyrpöä peräsuoleemme.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe