CIA saa lahjonnalla F-35 hävittäjät Suomeen

keskiviikkona, lokakuuta 10, 2018

Yhdysvaltain tiedustelupalvelu CIA saa aina tahtonsa läpi ja oli kyse sitten vaikka maailman suurimman ase-alan valmistajiin kuuluvan Lockeed Martinin valmistamien F-35 hävittäjien kauppaamisesta Suomeen, niin tämä vietiin jo läpi lahjonnalla.

CIA siis lahjoi kenraalit täällä ja sen vuoksi nämä korruptoidut ilmavoimien johdossa olevat sekä jo eläkkeelle ehtineet komentajat hehkuttavat nyt tässä tuoreessa Pentti Perttulan uutuuskirjassa Paras Hävittäjä Suomelle F-35 hävittäjiä, kuinka F-35 on paras hankinta Suomelle.

F-35 on vielä maailman kalleimmaksi luokiteltu hävittäjä, joten helpostihan sellaisia saa hankittua kunhan ensin Suomen hallitus leikkaa tarpeeksi pois köyhiltä ja leikkaa myös työläisten lomarahoja 30 %



…Eli se tekee silloin peräti 500 miljoonan euron lahjukset, jotka ovat kulkeutuneet näiden läpikorruptoituneiden kenraalien ja ministereiden yksityisille Sveitsiläisille pankkitileille.

Mutta vieläkin olennaisempi asia on muistaa se, että sinä maksat nämäkin lahjukset näille korruptoituneille kenraaleille sekä ministereille, koska ne lahjusrahat otettiin sinun leikatuista lomarahoista, eläkkeistä tai sosiaalituista. Eli sellainen aktiivinen KIKY-lahjusmalli.

http://nwohavaintoja.blogspot.com/2018/10/cia-saa-lahjonnalla-f-35-havittajat.html

25

208

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jaa_ah

      Asiaa pohjustettiin eilisissä Ylen tv:n pääuutisissa. Kirjan tekijää haastateltiin ja kantta näytettiin, muttei sanottu suotaan, mistä koneesta on kyse. Kerrottiin, että halvin ei pitkällä aikavälillä ole paras. Kallein siis on?

      • Haans.seA

        Suomen porrrvaria ei tarvitse lahjoa, sillä riittää, kun IMPPERIALISTI sanoo:

        "ellette ole meidän puolellamme, olette meitä vastaan "

        Ja tämän suomen porrrrvari on tottavie aidosti sisäistänyt, eikö totta !


    • Voiko nykyhallitukselta muuta odottaa?

      • Haans.seA

        Porrrrvari-hallitus käy todella KALLIIKSI katajaiselle kansalle ! Ja kaikkein kallenta tämä leikki tulee olemaan, jos nämä meidän ääliöt päätyvät siihen samaan, kuin silloin kokoomuksen Risto Rytin aikana, joka nykyisen OSTO-presidentin tapaan, karkoitti maasta venäläisiä diplomaatteja !


    • VIHTAKARVA

      Tulisiko halvemmaksi ulkoistaa ilmatilan valvonta ja puolustus Venäjän ilmavoimille? Sukhoit kävisivät aika ajoin tsekkaamassa, ettei tänäänkään Suomeen lännestä hyökätä.....selekeä peli!
      Tästä palvelusta maksettaisiin Venäjälle muutama miljoona/v.

      • eipä.yllätys

        Älä ole huolissasi, kyllä toveri seuraa sinunkin ilmatilaasi.........


      • Laivastonnostomies

        Ei ne sellaisia korruptiokenraaleja voi olla. Sinulla on liian synkkä näkemys. Mutta Ruotsi on ainut maa joka todella välittää meistä.


    • Suomellonvaraaenempäänki

      Minusta taas tämä hävittäjien hinta olkoonkin että ovat noita F-35:sia on saanut aivan suhteettoman huomion. Jos lasketaan vaikka koko elinkaarihinnalla joka nousee niiden hankintahinnasta 10 miljardista 30 miljardiin 30 vuodeksi on todella pieni summa Suomen kokoiselle pienelle valtiollekin.
      Suomen bkt on vuodessa n.250 miljardia ja tulee olemaan ainakin tuo ja enemmän joka vuosi eli 30 vuodessa rahaa kertyy jo 7500 miljardia,hävittäjien hinta kokonaisuudessaan siis tekee tuosta summasta vain 0,4%,eli ei siis paljon mitään.
      En kehtaisi hirveästi huudella jostain kalliista projektista,eihän tuo ole mitään,paljon kalliimpiinkin systeemeihin olisi varaa bkt:n puitteissa,koko armeijan menot ei ole nyt kuin n.3,5 miljardia/vuosi,sekään ei tee kuin 1,4% vuosituotannosta,joten varaa on,ok.

      Ja hävittäjän on syytä olla aina parasta mahdollista mallia mitä markkinoilta vain löytyy,jota F-35 nyt kuitenkin edustaa ,sotatilanteessa stealth ominaisuus on tuiki tärkeä ominaisuus,sillä pääsee esim tutka kohdetta 40 km päähän kun vanhan mallin kone huomataan jo 400 km päästä se on 10xetu ennen kuin tulee edes huomatuksi vihollisen tutkissa ja useimmiten sen takia tulee välttämään alasammutuksi joutumisen,tutkavasteläpimitta on F-35:ssa noin paljon pienempi.

      Ja mitä tuohon köyhyyteen tulee saadaksemme jokaisen pienituloisen tulon sinne 1000e nykyisestä sen lisämaksukin olisi vain 1-2 miljardia/vuosi,eli ei siis mitään bkt:hen verrattuna mutta se kun myös on vain poliittinen valinta että näin ei haluta tehdä niin ei vain haluta,rahasta se ei ole kiinni.

      Mutta tässä maassa kun aina on haluttu jostain syystä(ilmeisesti hävitty sisällissota tai jotain)että köyhien pitää jostain syystä kärsiä ja alistua , ikään kuin rangaistuksena siitä että menneet sukupolvet alkoivat sen sodan ja hävisivät,tämän takia mitään sosiaalikorvausta tai palvelua ei voi nostaa todelliselle hyvinvoinnin tasolle koskaan vaikka nyt varaa jo olisi ,vaan kaikki rahat halutaan antaa jo ennestään rikkaille,ikään kuin hyvityksenä sisällissota ajoista.
      Ja tämän takia työttömät,yksinhuoltajat,sekä pieneläkeläiset on saaneet aina kyytiä ja kyykytystä Suomessa.
      Asioiden olisi syytä muuttua vähän asiallisemmalle pohjalle vihdoin ja porvarien olisi syytä unohtaa jo nuo vanhat kaunat.

    • E.Rehnin.kallis.perintö

      Kaiken huipuksi hävittäjiä ostettiin kolmannes enemmän kuin mitä ilmavoimat tarvitsivat tai oikeasti edes halusi.

      Ilmavoimien arvio oli, että tarvitaan 40 nykyaikaista monitoimihävittäjää, mutta ensimmäinen ehdotus oli 60 hävittäjää, koska esikunnan kokeneet ketut olivat tottuneet tinkimiskierroksiin. Esikunta odotti, että valtiovarainministeriön väännön jälkeen 20 konetta tippuisi hankintaluvasta ja he saisivat tarvitsemansa 40 konetta.

      Sitten puolustusministeriksi tuli Elisabeth Rehn joka halusi maailman ensimmäisenä naispuolisena puolustusministerinä näyttää, että nainen voi olla yhtä sotaintoinen kuin miehetkin ja runnoi itkupotkuraivarien saattelemana 60 koneen hankinnan läpi. Ilmavoimat olivat ns. hääppendaalilla lyödyt ja joutuivat pistämään monet omat suunnitelmansa uusiksi, koska kaikki oli ilmavoimien sisäisissä suunnitelmissa laskettu 40 koneen mukaan.

      Nyt Elisabeth Rehnin arvovaltasyistä ylimääräisiin koneisiin polttamat miljardit aiotaan laittaa kasvamaan korkoa ja korvataan 60 konetta uusilla 60 koneella, koska 60 monitoimihävittäjää on Suomen "normaali" jota kukaan ei ymmärrä kyseenalaistaa.

      • massey-belarus

        Ja silti : mitä virkaa noilla viidellä tusinalla teräslintuja on , jos Venäjä pistää tosissaan usvaa putkiin? Taktiset ohjukset jne...
        Parempi tosiaan olisi ostaa drooniparvi tölrmäämään vihollisen hävittäjiin, turbiinit tukkoon krääsästä....


      • Se maksimissaan 60 A-luokan hävittäjää Suomen ilmavoimille on muuten jo Pariisin rauhansopimuksen perua ja Neuvostoliiton sanelema. Sen verran Suomella on ollut hävittäjäkoneita jo 60-luvulta lähtien. Sitä ennen sekalaisia määriä, eikä "A-luokan" hävittäjäksi luokiteltavia välttämättä aina lainkaan.

        Uskallatko sinä uhmata jumalasi ja isäntäsi aikoinaan Suomelle hyväksi ilmoittamaa? ; )


    • IvanSukhoi

      On väärin pyrkiä rikastumaan Suomen turvallisuuden tarpeella.

      Suomi ostakoon vain sellaisia lentokoneita, joita myydään omakustannushintaan tai jopa allekin sen.
      Paljonko itäukrainalaisilta on peritty maksua esim. tehokkaasta BUK- ohjusjärjestelmästä? Samoilla edullisilla ehdoilla varmasti Suomellakin Venäjän naapurina ja entisenä alusmaana on mahdollisuus saada tehokkaita, luotettavia ja Syyriankin taisteluissa koeteltuja koneita.

    • RyssäTuleeJaTappaa

      Eduskunta päättää millaiset hävittäjät Suomeen ostetaan ja Eduskunnan lahjominen ei onnistu keneltäkään

      Se mikä hävittäjäkauppoihin vaikuttaa on Ryssän uhka ja se saa Suomenkin yrittämään etsimään turvaa parhaista hävittäjistä

    • MajuriEvp

      Tärkeintä Suomelle olisi saada laadukas ohjusjärjestelmä estämään Venäjän hyökkäykset sekä lisäksi hankkia oma ydinase ohjusjärjestelmineen jotta voidaan tehdä kostoisku ryssää vastaan. Israel sopii Suomelle esikuvaksi kuinka tulla toimeen vihollisnaapurin kanssa.

      • Kostoisku

        Mitähän sinäkin reppana aikoisit Venäjälle kostaa, sitäkö kun hävittiin se skaba silloin 1939 - 1945?


    • Hinta.suhteellinen

      käsite. Sama raha menee kevyesti turvapaikkaturismin kuluihin.

    • vbnbvnvn

      Miksi hävittäjiä sitten leasing kaupalla ja vähän kerrallaan vaihtaa aina uuteen kun Suomen kokoisessa maassa kuitenkin tulee vähän tunteja ja koneilla olisi ottajia?
      Myös oikeastaan yllätyshyökkäykselläkin voidaan myös tuhota kalustoa aika huolella kun paikat varmaan jo aika tarkkaan tiedusteltu?

    • Aatteleppa-ITE
    • Suomi_ruplakantaan
      • aatteleppppaiteee

        Malli esimerkki vastuullisesta ja puolueettomasta journalismista?


    • takuukset

      Kyllä tänne riittäisi halvemmatkin lentokoneet. Tositilanteessa ei edes 100 f35 konetta auta. Ryssä tuo rajalle ilmatorjuntansa joka kattaa koko suomen ilmatilan niin täällä ei lennetä ollenkaan.

      Onko vaikea käsittää että emme voi estää ryssän invaasiota jos se koko voimallaan tänne tunkee. Näillä f35 hävittäjillä lenneltäisiin pitkin ulkomaita pulustamassa muita kuin suomen etuja.

      EU saisi osallistua suomen puolustuksen kustannuksiin sillä olemmehan idän portinvartioita hemmetinmoisella maarajalla.

    • 1d23123f123f

      tuntuu että suomen hallitus tuhlailee rahoja kuin viimestä päivää..

      https://www.tekniikkatalous.fi/tekniikka/metalli/merivoimille-nelja-105-metrista-korvettia-1-2-miljardilla-suurimmat-alukset-sitten-panssarilaiva-ilmarisen-ja-vainamoisen-6696642

      https://yle.fi/uutiset/3-8138978

      uudet laivat 1,2miljadria
      hävittäjät 10 miljardia
      matukulut 1-3 miljardia/vuosi
      eu jäset maksut 0,3 miljardia (2017)
      kreikkalainat 9,5 miljardia
      =22miljardia.. suomi onjo velkaa noin 110 miljardia

      sitten samalla kehdataan väittää ettei koulutukseen, vanhustenhuoltoon, sairausjonojen lyhennyksiin, lääkäri, poliisi, armeija palkkoihin, tienhoitoon, mt-palveluihin ole varaa? vaikka nämä on kriittisiä yhteiskunnalle.

    • GoneIn60Hours

      Omasta puolestani saavat lahjoa vaikka miten paljon, kunhan saadaan V8:ja enemmän tienpäälle, siis AUTO/POLTTOAINEVERO pois, tuunaminen kunniaan. NYKYISIN TÄYS PASKA FASISTINEN JÄLKEENJÄÄNYT VALTIO .

      Ketä edes kiinnostaa palvella tätä valtioita? NATSI SOCIALIST HUORAT JA HINTIT päättää kaikesta. Joo ei tästä valtiosta ole mitään HYÖTYÄ KENELLEKKÄÄN.

    • Pohjolan_Sveitsi

      Nato ei tule 15 minuutissa apuu, eihän?

      Niinpä ei varmaan kannata hankkiutua maalitauluksi ja sotatantereeksi, eihän?

      Pidetään USA kaukana täältä niin ei Venäjällekään tule tarvetta tulla tänne.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      2211
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      64
      1866
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1685
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1612
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1584
    6. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      143
      1516
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1504
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1347
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1311
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1208
    Aihe