Yksityishenkilöltä laina lainojen yhdistämiseen

Epätoiv

Epätoivoista kyllä, mutta elämäni uusi alku ei lähde kovin hyvin käyntiin ilman yritystä. Tarvitsen jostain 8000-10000e lainan jotta saisin yhdistettyä velkani. Luottotiedot ovat tallella (vielä). Lainan takaisinmaksukyky on satavarma ja se on minun helppo näyttää toteen. Ja juu tiedän olevani aivan vähä-älyinen apina, mutta ei voi mitään sille mitä on tullut tehtyä.

Eli jos täällä on joku kiinostunut antamaan nuorelle uuden startin elämälleen ja siinä samassa tekemään rahaa lainan koroilla ota yhteyttä:
sposti: [email protected]

14

720

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laamakuiskaaja

      Pankkilaina riittävän maksukukyisen sukulaisen tai Takuu-säätiön takauksella lienee ainut mahdollisuus. Kukaan ei lainaa ventovieraalle. Takuu-säätiöllä on maksuton puhelinneuvonta.

      • Epätoiv

        Kiitos neuvoista, mutta minulla ei ole ketään. Luulisi jonkun olevan kiinostunut sijoitusmielessä, tekeehän siinä isot voitot ja jos pelkää ettei saa saataviaan voidaan tehdä suora järjestely, että tuloni menevät suoraan hänelle.


    • rahamiäs

      Rahaa löytyy kyllä mutta mitäpäs tarjoat vakuudeksi ? En ole nähnyt enkä kuullut koskaan täällä vielä ihmistä joka tarjoaa ihan oikeaa vakuutta :)

      Haluatko olla ensimmäinen ?

      • Epätoiv

        Laita minulle sähköpostia niin katsotaan siinä tarkemmin. Uskoisin, että vakuuteni on aivan riittävä. Vaikka olen näin typerä, että julkiselta keskustelupalstalta tiedustelun tämmöistä (toisaalta onko se typerää jos haluaa aloittaa puhtaalta pödältä) niin sentään ihan kaikkea en ala tässä julkisesti ruotimaan.


      • Apuaaa7

        Rahamies, laita myös pikaisesti hotmailiin viestiä. Alkuunpa lilja.7


      • Täälläkin_olisi_rahaa
        Epätoiv kirjoitti:

        Laita minulle sähköpostia niin katsotaan siinä tarkemmin. Uskoisin, että vakuuteni on aivan riittävä. Vaikka olen näin typerä, että julkiselta keskustelupalstalta tiedustelun tämmöistä (toisaalta onko se typerää jos haluaa aloittaa puhtaalta pödältä) niin sentään ihan kaikkea en ala tässä julkisesti ruotimaan.

        Kerrohan nyt sentään edes jotakin, jotta minäkin voisin uskoa. Tässä vaiheessa riittää karkea tieto siitä, mitä ja minkä arvoista on vakuudeksi tarjolla. Puhutaan sähköpostista sitten, jos vakuus on periaatteessa hyväksyttävissä. Ihan mikä tahansa ei nimittäin kelpaa, esimerkiksi auto on liian hankala.


    • rahamiäs

      Laittakaa vaan rohkeasti se vakuus tänne foorumille, voimme sitten yhdessä muiden lainaajien kanssa pohtia onko vakuus riittävä ym perushommat.

      Toki jos vakuutta ei vaan ole... :)

    • näinonnäreet

      Saat elämäsi alkuun ottamalla yhteyttä Talous- ja velkaneuvontaan. Siellä voitte käydä asioita lävitse ja hakea vaikka Takuusäätiön takausta noille veloille. Tällöin tähän ei tarvitse 'sotkea' yksityisiä henkilöitä. Eli puhelin käteen ja varaamaan sieltä aikaa.

    • bona_fidex

      Kukaan palkkatyöläinen ei lähden takaamaan toisia, siillä omavelkaisen takaus on se, että minkä takaat, niin myös maksat kunnes toisin todetaan. Kenelläkään palkansaajalla tuskin on varaa lainata ja hävitä kymppitonnia, sillä sen minkä lainaat niin myös häviät. Ja kolmas näkökanta. Kukaan ns. varakas jolla on ekstraa vaikka 200k ei tätä lue. Jos olisi vaikka se 200k tilillä, niin sehän olis helppo tehdä niinkuin takuusäätiö, että määrittää rajaksi vaikka tuon 10k ja tallettaa sen pankille nollakorolla, ja pankki antaa suoraa lainan tälle varattomalle.

      Mutta oikeesti. Jos joku sössii asiat, niin hän myös itse kantaa vastuut ja seuraamukset. omissa nahoissaan.

    • Miesavustaja

      Minäkin tarvisin 700-1000€ mutta muuta vakuutta ei ole kuin tuo fiat stilo ja auto pitäisi olla sillein että laittaa auton lainan antajan nimiin mutta minä saisin ajaa sillä eli olisin haltija koska asun maalla ja tarvin sitä osa-aika töissä käymiseen koska olen henk. Koht avustaja ja työtä tehdään asiakkaiden kotona pitkinpoikin mutta eipä taida auto käydä vakuudeksi kenellekään joko niin että lainaa omasta pussista tai ottaa lainan jostain mitä maksan maksusuunnitelman mukaisesti. Eli jos menetän auton niin pitäisi lopettaa työt eli auton menettämiseen ei ole varaa ja muutenkin elämä hankaloituisi merkittävävästi. No onhan se hyvä olla haaveita vaikka eivät toteutuisi. 😁

    • Eimullamuuta

      Joo, mulle myös 5000€ laina vakuudeksi saa osuuden kuolinpesästä (arvo verottajan mukaan 25000€, käytännössä vähän enemmänkin). Kuka lähtee mukaan? Ai ei kukaan, no niin vähän arvelinkin...
      Se on niin turhaa täällä huudella ja udella jostain vakuuksista, kun ei raha kuitenkaan tämän palstan kautta vaihda omistajaa. Eikö niin?

      • 55465

        Kuolinpesä vakuutena on yhtä humpuukia kuin vessapaperi. Siellä voi olla niin monta edunsaajaa ennen velkojaa että ei onnistu.

        Next!


    • eitajua

      Ensin tunnustat olevasi "vähä-'lyinen apina" ja sitten pyydät tuntematonta ihmistä luottamaan sinuun ja lainaamaan sinulle "vähä-älyiselle"? Todistit itse luonnehdintasi totuudenmukaisuuden. En usko, että kukaan on yhtä tyhmä kuin sinä, ja lainaa sinulle.

    • HuijareitaLiikenteessä

      Osterikinnunen taitaa asustaa Nigeriassa. Mutta eikös siellä olla ulosoton ulottumattomissa, niin vanhojen yhdisteltävien lainojen, kuin tässä höynäytettävienkin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haluaisitko nähdä

      Hänet alastomana?
      Ikävä
      71
      3250
    2. Hilirimpsistä

      Hyvää huomenta ja kivaa päivää. Ilmat viilenee. Niin myös tunteet. 🧊☕✨🍁❤️
      Ikävä
      201
      2842
    3. Nainen lopeta pakoon luikkiminen?

      Elämä ei oo peli 😔😟
      Ikävä
      22
      2658
    4. Älä elättele

      Toiveita enää. Ihan turhaa. Sotku mikä sotku.
      Ikävä
      49
      2618
    5. Olet täällä. Mutta ei minulle.

      Nyt olen tästä 100% varma. Satuttaa. T: V
      Ikävä
      20
      2486
    6. Kuule rakas...

      Kerrohan minulle lempivärisi niin osaan jatkaa yhtä projektia? Arvaan jo melkein kyllä toki. Olethan sinä aina niin tyyl
      Ikävä
      41
      2335
    7. Miten hitsissä ulosoton asiakas?

      On tää maailma kumma, tässä haisee suuri kusetus ja ennennäkemättömän törkeä *huijaus*! Miten to.monen kieroilu on edez
      Kotimaiset julkkisjuorut
      210
      1793
    8. Törmättiin tänään

      enkä taaskaan osannut reagoida fiksusti. Menen aina lukkoon. Yksi asia on varma: tunteeni sinua kohtaan ovat edelleen v
      Ikävä
      24
      1737
    9. Vieläkö sä

      Rakastat mua?❤️😔
      Ikävä
      37
      1610
    10. Dear mies,

      Hymyiletkö ujosti, koska näet minut? 😌
      Ikävä
      18
      1456
    Aihe