Mitä Bilderberger kokouksissa puhutaan?

totuus-synkempi-

Bilderberger kokoukset ovat hyvin salaisia ja niiden osanottajia sitoo ankarat vaitiololupaukset. Jotain on kuitenkin vuotanut julkisuuteen kuten v. 1991 jolloin David Rockefeller totesi seuraavaa:
"Bilderberg konferenssissa kesäkuun 6-9 sinä vuonna Saksan Baden-Badenissa, David Rockefeller (Rothschild) antoi seuraavan lausunnon:

- "Olemme kiitollisia Washington Postille, New York Timesille, Time-lehdelle ja muille suurille lehdille, joiden johtajat ovat osallistuneet kokouksiimme ja kunnioittaneet lupauksiaan hienotunteisuudesta melkein 40 vuoden ajan. Meidän olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmiamme maailmaa varten, jos meihin olisi kohdistunut julkisuuden valot noiden vuosien aikana. Mutta maailma on hienostuneempi ja valmiimpi marssimaan kohti maailmanhallitusta. Ylikansallinen intellektuaalisen eliitin ja maailmanpankkiirien suvereniteetti on takuulla suotavampi kuin kansallinen itsehallinto, jota on harjoitettu viime vuosisatoina."

No, Mykkäsen, Bernerin ja Sipilän toimet tulevat nykyajassa ymmärrettäväksi kun tietää heidän todelliset työnantajansa.

Tiesittekö että "vihapuhe" keksittiin jo v. 1988?
ADL käynnisti USA:n laajuisen kilpailun lakiopiskelijoille, jossa laaditaan vihan vastaista lainsäädäntöä vähemmistö ryhmille. Kilpailun voittaa Joseph Ribakoff, jonka väitös ehdottaa sitä, että meidän tulisi kieltää paitsi vihasta motivoitunutta väkivaltaa myös kaikki sanat, jotka herättävät epäilystä; kitkaa; vihaa; ja mahdollista väkivaltaa, nämä täytyy myös kriminalisoida.
Tämä ADLin ensipalkittu asiakirja antaa ymmärtää, että valtion virostojen pitäisi paitsi valvoa ja rajoittaa sananvapautta yleensä, mutta pitäisi myös sensuroida kaikki filmit, jotka kritisoivat tunnistettavissa olevia ryhmiä. Sen lisäksi, vaikka henkilö, joka tekee lausuntoa voi oikeuttaa sitä, esimerkiksi Kristityt arvostelevat homoseksuaalisuutta, koska raamattu nimenomaan kieltää sen, Ribakoff väittää että totuus on ei olla mikään puolustus oikeudessa.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Anti-Defamation_League

5

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • odinit

      Mitäkö puhutaan?
      Kiteytettynä juuri sitä mitä maailmassa tänään tapahtuu, sotia, kurjuutta, kansainvaellusta, kansojen sekoittamista, kansallisvaltioiden identiteetin murtamista, nuorison moraalin rappeuttamista, perhearvojen häivyttämistä, yms. Ei nyt varmasti juuri noilla otsikoilla mutta sinnepäin.
      Tavallinen kansa luulee, että päättäjämme päättävät asioistamme hallituksissa ja eduskunnissa ja parlamenteissä, eivät päätä, he vain toimeenpanevat tuolla kulissien takaisissa päätöksissä ja suunnitelmissa tehtyjä ohjeistuksia. Siinä selitys sillekin kummallisuudelle, että sama kuka ja ketkä ovat hallituksessa "päättämässä" mikään ei todellisuudessa muutu miksikään, jos muuttuukin, niin huonompaan suuntaan aina, onhan se huomattu vuosikymmenteen saatossa mutta ihmisen muisti on vain sen 4 v pitkä.
      Opposition ja Rinteen on turha rähjätä, jos ja kun he pääsevät hallitusvastuuseen, he vain menevät sille samalle paikalle toteuttamaan tuolla kulissien takana tehtyjä ohjeistuksia. ja taas kepu ja kokoomus ja kumppanit saavat sen rähjäämisen roolin vaihteeksi. Tuolit vain vaihtuvat takapuolen alla.

    • TahdissaMars

      Edessä iso uusjako

      No niin lapsukaiset, kohta alkaa olemaan aika täynnä. Tulevat tapahtumat on suunniteltu jo ajat sitten.

      "Suomessa pohditaan todella vähän, mitä maailman aluillaan oleva uusjako tarkoittaa meillä ja Euroopassa. Puhemies Sauli Niinistön mielestä nyt olisi ehdottomasti syytä pohtia, miltä maailma näyttää 15 vuoden kuluttua.

      - Se on varmaa, että se näyttää aivan toiselta kuin nyt. Edessä on väistämättä mullistusten aika: talouden, vallan ja rahan uusjako, puhemies sanoo."

      - Sauli Niinistö, 7/2007 (KS)

    • Junaetenee

      Jokaisen maan hallitus ja päättäjät ovat pelkkiä marionettipäättäjiä. He vain toimeenpanevat sitä mitä noissa salaisissa kokouksissa päätetään, miksi ne muuten olisivat salaisia? Miksi he itse eivät noudata demokratiaa ja avointa yhteishenkeä? Siksi koska ne kansallisvaltioita ja niissä asuvia ihmisiä koskevat asiat julkitultuaan saisivat aikaan valtavia mellakoita, siksi asiat etenevät pikkuhiljaa ja huomaamatta maailmassa tiettyyn suuntaan. Ettekö ole koskaan ihmetelleet sitä miksi aina vaikka
      hallitusvastuussa olisi mikä koalitio tahansa mitkä puolueet tahansa, aina asiat tehdään päätetään kuitenkin tiettyyn suuntaa, eli huonompaan tavallisen kansalaisen kannalta, vaikka ennen vaaleja luvataan sitä ja tätä mutta kun päästään valtaan päättäjät joutuvat toteuttamaan pakosta juuri noissa salaisissa kokouksissa tehtyjä suuntauksia.

      Siksi on periaatteessa aivan sama ketä äänestät tai äänestätkö ollenkaan. Aina kansa menee samaan retkuun kun luvataan sitä ja tätä, kuitenkaan ne eivät tule toteutumaan. Ja taas kansa pettyy ja sama taas uudestaan jne, jne.
      Uutta maailmanjärjestysta ajetaan ja sitä ei kukaan ja mikään maallinen valta ja kansalaiset voi estää.

    • eivoivaikuttaa

      Tottakai pitää iänestää.

    • 9y9y9

      Kukaan tavis ei tiedä, hedelmät näemme kokouksesta ympärillämme.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      575
      15281
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      44
      12378
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      362
      8995
    4. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      10
      3917
    5. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      36
      3827
    6. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      359
      2657
    7. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      2157
    8. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      130
      1928
    9. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1753
    10. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      194
      1633
    Aihe