"Kuntouttava työtoiminta"

työtoimintaa

Onko Mikkelissä mahdollisuutta "kuntouttavaan työtoimintaan" niin, että sen tuntimäärä olisi vain minimit eli yhtenä päivänä 4 tuntia viikossa? Monessa kunnassa tämä siis on mahdollista ja riittää, sillä kunta välttää "sakot" tuolla.

Asiallinen kysymys ja asiallisia vastauksia, eli ei kiitos syytöksiä työn vieroksunnasta. Kuntouttava työtoiminta nimittäin on palkatonta ja sen nimikkeellä teetetään myös töitä joita voisi tehdä palkallisena, eli on kaikkien etu jos kuntouttavan työtoiminnan määrä pysyy nimellisenä ja minimissä.

58

1168

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuemmesinua

      ei kuntouttava työtoiminta ole palkatonta, vaan kuntouttavasta työtoiminnasta työtön saa suurinta mahdollista palkkaa: työkokemusta, sosiaalisia ja ammatillisia taitoja

      sillä työ itsessään on se palkka

    • minimi-riittää

      Mikä tahansa 9€ kyykytys on mahdollista tehdä se minimi määrä eli 4 tuntia viikossa riittää siihen.
      Se on se minimi mikä riittää vältämään karenssit ja muut sanktiot. Kukaan ei voi pakottaa enempään.
      Itse olin pari vuota sitten sen 4h viikossa 3 kuukautta ja nimennomaan sanoin heille että teen vain sen minimin vaikka yrittivät ehdottaa että saa tehdä vaikka 6h ja useampanakin päivänä viikossa.
      Enemmänkin siis voi tehdä, mutta ei ole mikään pakko.

      • sinulletyperys

        on tehtävä sen pituinen päivä, mitä työnantaja määrää

        jos alatte säveltelemään omia ehtoja, niin sanon että karenssi tulee


      • Korkea_lämpö_9e
        sinulletyperys kirjoitti:

        on tehtävä sen pituinen päivä, mitä työnantaja määrää

        jos alatte säveltelemään omia ehtoja, niin sanon että karenssi tulee

        Joo, työnohjaaja on valinnassa mukana ja pakottaa tekemään 6 tunnin päiviä ja sitten ei auta edes saikuttaminen, kun mitään työterveydenhuoltoa ei ole. Mentävä kuumeisena töihin.


      • minimi-riittää
        sinulletyperys kirjoitti:

        on tehtävä sen pituinen päivä, mitä työnantaja määrää

        jos alatte säveltelemään omia ehtoja, niin sanon että karenssi tulee

        Ja sinulle typerys, otappa asioista selvää ennen kuin alat päteä.
        Työnantaja on toimintakeskus ja niille on yks paskanhailee kunhan vaan johonkin suostuu.
        Nämä ei ole töitä missä palkataan tekijöitä yleisille työmarkkinoille.
        Ei ole mitään omia ehtoja, vaan se riittää kun tekee 4h viikossa yhtenä päivänä.
        Se kyl löytyy niitten kyykyttäjien papereista. Enempään ei voi kukaan pakottaa jos ei itse halua tehdä.


      • Osatyökykyinen

        "Mikä tahansa 9€ kyykytys on mahdollista tehdä se minimi määrä eli 4 tuntia viikossa riittää siihen."

        Mutta tällaisiä töitä ei löydy mistään - ei auta vaikka olisi osatyökykyinen. Työnantajat haluavat saavat maksimihyödyn työntekijästä.


    • 9e_ukot

      8 tuntia päivässä viitenä päivänä viikossa on hyvä tehdä kuntouttavaa työtä. Kyllä töitä tekeville löytyy! Turha sanoa, ettei töitä ole. Kannattaa kysellä eri mahdollisuuksia ekotorilta.

    • kunnonkännit

      9e on hyvä päivä palkka siksi moni haluaa tehä niin paljon kun saa, sillä voi ostaa joka työ päivälle röökiaskin ja viikonlopun saa vielä kaljaa juua.

    • minimi-riittää

      4 luku
      Kuntouttava työtoiminta
      13 §
      Toteuttaminen

      Kuntouttava työtoiminta on sovitettava henkilön työ- ja toimintakyvyn sekä osaamisen mukaan niin, että se on työmarkkinoille pääsyn kannalta mielekästä ja riittävän vaativaa. Kuntouttava työtoiminta ei saa vakavasti loukata henkilön uskonnollista tai muuta eettistä vakaumusta.

      Kuntouttavaa työtoimintaa järjestetään 3–24 kuukauden mittaiseksi jaksoksi kerrallaan. Jakson aikana henkilön tulee osallistua kuntouttavaan työtoimintaan vähintään yhden ja enintään neljän päivän aikana kalenteriviikossa. Yhden päivän aikana kuntouttavan työtoiminnan tulee kestää vähintään neljä tuntia. (20.2.2015/142)

      Edellä 2 momentissa tarkoitetun jakson päättyessä aktivointisuunnitelma on uudistettava noudattaen mitä 3 luvussa aktivointisuunnitelmasta säädetään.

      Aika selvästi sanottu että päivä viikossa riittää ja 4 tuntia päivässä vähintään.

      • Kaikki_iloisesti_töihin

        Neljä päivää viikossa 8 tuntia päivässä, 9e päivä palkka. Töitä riittää kyllä!!


      • Ihmisten_Vapautusrintama
        Kaikki_iloisesti_töihin kirjoitti:

        Neljä päivää viikossa 8 tuntia päivässä, 9e päivä palkka. Töitä riittää kyllä!!

        Oot varmaan joku narsisti provoamassa täällä ja aiheuttamassa lisäpahoinvointia jo ennestään systeemin päähänpotkimille ihmisille.

        Tai sitten kultalusikka suussa syntynyt porvari jonka menestys elämässä pohjautuu siihen että aina löytyy huono-osaisia (vähemmän ahneita) joita voi kyykyttää ja pakottaa tekemän orjatöitä pönkittämään omaa asemaasi - kun et itse viitsi tehdä muuta kuin pomottaa, manipuloida ja syyllistää arvoasteikossa alempia. Siis niitä sinun mielestäsi alempiarvoisia.


    • kakeeR

      on pakko painaa pitkää päiväää!!!

    • Ymmällääntaas

      Miksi ei saa tehdä 5 x 8 tuntia viikossa 9€ päivä?
      Kyllä tekevälle töitä riittää..

    • kömm

      No se työmarkkinatuki ei ole ilmaista vaan "palkkaa". Älä hae sitä, niin ei tarvitse mennä.

    • PenapaPena

      On mahdollista tehdä vain neljä tuntia viikossa. Ihan p-puheita etteikö onnistuisi Mikkelissä.

      Toki voidaan kysyä miksi sellainen ihminen on työttömänä työnhakijana jos kykenee vain neljään tuntiin viikossa? Eikös silloin pitäisi olla jo työkyvyttömyyseläkkeellä?

      • 10prosentintyökiky

        1/10-osatyökikyinen jos neljä tuntii jaksaa painaa. Tuo neljä tuntia pitäs jakaa useammalle päivälle. Esim. 1 tuntii per päivä. Sillo vois käydä neljänä päivänä töissä. Se nostais itsetuntoa huimasti.


      • Ihmisten_Vapautusrintama

        Siksi että systeemi ei halua päästää esim. kroonisesta stressistä kärsiviä eläkkeelle. Vaan käyttää narsisteilta tuttuja FOG (Fear Oblication Guilt) metodeja kontrolloimaan meitä "lampaita".

        Ongelma on että nykysysteemissä pärjää lähinnä persoonallisuushäiriöiset ja sydämettömät kyynärpäätaktiikkaa iloisesti käyttävät psykopaatit.
        Ne joiden on helppo teeskennellä iloista ja sosiaalista ihmistä, eli on se valheellinen maski aina päällä. Kaikki olette varmaan törmänneet ilman mitään syytä maireasti hymyileviin työntekijöihin sen mädän systeemin palveluksessa? Poliitikot tulevat ensimmäisenä mieleen.

        Koko niiden ura ja toimintaideahan perustuu siihen kuinka hyvin pystyy myymään itseään ts. julkisuuskuvaansa massoille - sillä perustuuko se todellisuuteen tai aitouteen ei ole mitään väliä.
        Kunhan saa "lampaat" luottamaan heihin ja antamaan päätösvallan omasta elämästään niiden lierojen käsiin.

        Kaikki juontaa äärimmilleen viedystä kilpailun halusta ja oman edun tavoittelusta, mihin keskuspankkivetoinen maailman talous meidät ajaa.

        Kaikkihan tietää että k.pankit ovat yksityisomistuksessa ja tuo eliitti on sitä jo muinaisilta ajoilta tuttua koronkiskuriporukkaa, nykyään rotschildit ja muut siniveriset... pitävät meitä pyramidin pohjakerroksen väkeä "lampaina" joilla ei ole mitään ihmisarvoa, keskivaiheille sijoittuvia arvostavat sen mukaan miten paljon meistä on hyötyä - ei muille ihmisille - vaan sille sairaalle systeemille.

        Odotankin innolla että se koko eliitin korttitalo romahtaa ja loppuu koko rahan valta ja ihmiskunnan orjuutus.

        Poliitikoilla, narsisteilla ym. psykopaateilla ei ole omaatuntoa, vain loputon ahneus. Siksi yhdellä prosentilla maailman väestöstä on niin paljon varallisuutta että sillä voitaisiin poistaa nälänhätä koko maailmasta.

        Minäkin pystyisin tekemään täyttä työviikkoa ja aloittaisin mieluiten HETI - kunhan saataisiin ne iloisesti kortensa pimeän eliitin kekoon kantavat mukakunnolliset ja mukasuoraselkäiset kansalaiset pois pilaamasta kaikkia työpaikkoja läsnäolollaan.

        Jotta aidoille hyviksille olisi siellä tilaa. Kun on syntynyt narsistihuoltajille ja saanut kokea sekä henkistä että fyysistä väkivaltaa jo kotona koko lapsuuden ja saanut alitajuntaansa ohjelmoinnin siitä että on arvoton ja turha häviäjä ja joutunut sen jälkeen koulukiusatuksi jokaisessa koulussa ja suurimmassa osaa työpaikoista, niin jossain vaiheessa tulee raja vastaan sen suhteen että kuinka paljon jaksaa ottaa sitä skeidaa vastaan.

        Itse hlö.kohtaisesti en mene enää minnekään, enkä poistu kotoa kuin pakon sanelemana kunnes henkinen evoluutio on edennyt niin pitkälle ettei niitä pimeimpiä friikkejä, arvoiltaan lähinnä satanisteja muistuttavia hedonisteja ole enää olemassa.


    • eeeeeeeeeeko

      Ekotorille, mars, mars!

    • allow

      joo, ekotorille, siel niitä työvalmentajia sua varten jotka ei tee mitää :D

    • ekoflow

      minä teen ekotorilla 12h päivää kert 5! lajittelu on niin kivaa ettetn tarvitse edes palkkaa!

    • autolada

      Se on sitä yhteiskunnan hyppyytystä. Sitä olen itsekin nähnyt. Kai se työttömyysturva on sitten jonkinlainen palkka tästä hyppyytyksestä. Älä nosta työttömyysturvaa, niin ei tarvitse mennä. Äläkä tee töitäkään, jos ei huvita ja ei nälkään kuole. Ei kukaan pakota, ja muitten mielipiteistä ei tarvitse välittää.

    • mäjokapäivätöitäteen

      Työvalmentaja päättää puolestasi, että 6 tuntia päivässä 9e/pv. JOs vastustat, tulee karenssi.... olet kieltäytynyt työtarjouksesta... ei auta jupinat!

      • kokemustaon

        On varmaan maailman turhanpäiväsin ammatti toi, työvalmentaja, lässyyttää vaan eikä mitää oikeeta saa aikaseks työttömän työllistymiks.


      • LepäileSohvanpohjalla
        kokemustaon kirjoitti:

        On varmaan maailman turhanpäiväsin ammatti toi, työvalmentaja, lässyyttää vaan eikä mitää oikeeta saa aikaseks työttömän työllistymiks.

        ...siinäpä taas varsinaisen älykön mielipide!!


      • työnsankari

        Työvalmentaja on usein massiivinen henkilö, häntä kannattaa varoa. Työvalmentajan sana on aina laki ja ns. Jumalan Sanaa. Työvalmentajan vastustamisesta voi joutua helvettiin, jos sellainen on olemassa. Työvalmentaja sanoi meille ekotorilla, että tauot ovat tasan viisi minuuttia ja ne on pidettävä ajallaan. Työstä ei saa myöhästyä, eikä saa lähteä kotiin ennen työajan loppumista. Työvalmentajilla on aina ylipainoa runsaasti ja korkea painoindeksi, samoin älykkyys indeksi on heillä myös huippuluokkaa. Tämä ekotori sijaitsee Länsi-Suomessa, ei Mikkelissä.


    • huijariks

      Onko kukaan harkinnut rikollista uraa? Tyhmät ja toistaitoiset ei tosin pärjää silläkään alalla.

      • Ihmisten_Vapautusrintama

        Itse asiassa siinä on järkeä - jos keksii rikollisuuden lajin jossa ei ole uhria. Tai että uhriksi ei joudu toinen ihminen.. vaan ehkä systeemi?

        Sellaiset Robin Hoodmaiset rikolliset ovat minun moraalikäsityksen mukaan edellenkin sankareita, eivät rikollisia.

        Esim. kun mietitään hampun kasvatusta ja myyntiä. Lääkinnällisiä vaikutuksia riittää moneen terveysongelmaan, syötynä erityisesti. Poltettuna tulee niitä samoja keuhkovaivoja mitä tupakassakin, varsinkin jos sekoittaa pilveä tupakkaan.

        Tupakka ja alkoholi ovat myrkkyjä mutta niistä on tehty isoa bisnestä. Miksiköhän? Samoin fluori on myrkkyä mutta sitä tuputetaan kansalle hammastahnassa ja jossain päin maailmaa jopa vesijohtovedessä.. miksiköhän?

        Vastauksia. Fluori aiheuttaa käpyrauhasen kalsifioitumista. Käpyrauhanen on fyysisen kehon elin missä sijaitsee ns. kolmas silmä, jonka toiminta siis on tukossa suurimmalla osaa väestöstä mm. sen fluorin takia. Tämä aiheuttaa sokeutta nähdä systeemin mädännäisyys.
        Eli se yliaistillinen näkeminen on kiinni sen toiminnasta ja fluorisoimalla kansan, systeemi varmistaa toimintansa jatkuvuuden kun massat ovat helpommin kontrolloitavia, unessa ja harhassa eläviä lampaita.

        Samasta syystä kaikki tietoisuutta laajentavat päihteet on tehty laittomiksi (tajunnan laajentimet ja jopa kannabis) ja keskushermostoa lamauttava alkoholi sekä suorastaan ja pelkästään myrkyllisiä vaikutuksia omaava tupakka on tehty omiksi teollisuuden aloikseen.

        Eliitti ja systeemi promotoivat kaikkea pahoinvointia ja kurjuutta lisäävää toimintaa koska he haluavat että kansa kärsii ja kaikki ovat toisiaan vastaan. Siksi maailmaan on luotu politiikka että se jakaisi kansan kahtia tai useampiin toisiaan vastaan taisteleviin ryhmittymiin.

        Siksi keskuspankit kiskovat korkoa valtioilta ja pienemmiltä pankeilta että saisivat aikaan sellaisen vaurauden ja hyvinvoinnin mustan aukon aka. 'perpetual debt machine', minne kaikki joutuvat maksamaan lainansa takaisin korkojen kanssa ja näin ollen joutuvat lainaamaan rahaa eteenpäin entistä kovemmalla korolla...
        Onko yllätys että nuo keskuspankit omistaa pääasiassa illuminati / cabal kytköksistä tunnetut Rotschildit?
        Ja samaan koplaan kuuluu mm. lääketeollisuus ja massamedia.

        Median omistus takaa sen että massat pysyvät pimennossa kun ne voivat päättää mistä uutisoidaan ja mitä saa sanoa heidän omistamissaan medioissa. Ja kun lääketeollisuus on heidän näpeissään niin voivat kyniä rahaa terveiltäkin keksimällä näille sairauksia ja jos ei löydy niin annetaan vähän elohoperokotteita niin johan alkaa löytymään...

        Sama kopla on vastuussa siitä että toimivat syöpähoidot on vaiettu kuoliaaksi ja kansa pakotetaan käyttämään leikkauksia, kemoterapiaa yms. mikä ei edes suuntaudu pelkästään syöpäsoluihin vaan tappaa terveitä soluja samalla niin paljon että lääkityksestä tulee varsinainen kuolinsyy.. kun koko vaiva olisi voitu välttää jos oltaisiin oltu noudattamatta pimeän systeemin meille tuputtamia elämäntapa ja ruokaohjeita.
        FDA on rikollisjärjestö siinä missä mafiakin. Tsekatkaapa hakusanoilla "forbidden cancer cures" ja katsokaa dokkarit mitä sillä löytyy.

        Ja kannabiksesta kun oli puhe - suosittelen aloittamaan dokkarista "Rick Simpson - Run from the cure".


    • EiKehityKylä

      Kannattaa mielummin opiskella, kun mennä noihin kyykytys hommiin. Opiskelemalla saa uutta osaamista ja mahdollisuuden työllistyä, ekiksellä ei hommat etene mihinkään, eikä elämänlaatu parane.

    • realismia

      Kannattaa opiskella jos on riittävät edellytykset saada kunnon paperit - rimaa hipoen suoritettu (tai kesken jäänyt) koulutus on yhteiskunnan varojen haaskausta. Halvemmaksi tulee pitää vajaatehoisia vaan Ekotorilla. :) Hyvillä työntekijöillä on aina töitä - heikoimmilla ei koskaan. Yrittäjä ottaa kyllä sinut töihin, jos olet (lisäarvoa) tuottava tekijä.

      • Koulutus_kannattaa

        Vastavalmistuineita ammattikorkeakoululaisia on ekotorilla hankkimassa sitä arvokasta työkokemusta, että saa "sitä jalkaa sinne oven väliin"! Kelpaa siinä insinöörin mättää tavaroita autosta pihalle ja viedä sisätiloihin. Tradenomi istuu kassalla ja myy muutaman euron tuotteita, jotka nekin ylihinnoitettuja. Onhan se hyvä, että ekotori tarjoaa näille oman alansa töitä.


      • Havainto
        Koulutus_kannattaa kirjoitti:

        Vastavalmistuineita ammattikorkeakoululaisia on ekotorilla hankkimassa sitä arvokasta työkokemusta, että saa "sitä jalkaa sinne oven väliin"! Kelpaa siinä insinöörin mättää tavaroita autosta pihalle ja viedä sisätiloihin. Tradenomi istuu kassalla ja myy muutaman euron tuotteita, jotka nekin ylihinnoitettuja. Onhan se hyvä, että ekotori tarjoaa näille oman alansa töitä.

        Niin, ja sitten jos ei kiinnosta, niin aina voi keksiä jonkin sopivan sairauden ja esittää sitä sitten. Vaikka peräsuolen ja selkärangan velttous. Sitten kun saa eläkepaperit käteen, niin ei tartte enää esittää, voi taas rellestää menemään aamusta iltaan. Välillä jos vielä muistaa voivotella kovaa kohtalonsa facebookissa, niin "uskottavuus" säilyy.


      • EiKehityKylä
        Koulutus_kannattaa kirjoitti:

        Vastavalmistuineita ammattikorkeakoululaisia on ekotorilla hankkimassa sitä arvokasta työkokemusta, että saa "sitä jalkaa sinne oven väliin"! Kelpaa siinä insinöörin mättää tavaroita autosta pihalle ja viedä sisätiloihin. Tradenomi istuu kassalla ja myy muutaman euron tuotteita, jotka nekin ylihinnoitettuja. Onhan se hyvä, että ekotori tarjoaa näille oman alansa töitä.

        Se on ihan omaa hölmöyttä, jos koulun jälkeen jää Mikkeliin odottelemaan, että tämän kylän työmarkkinat alkaa vetää. Ei tule tapahtumaan! Pois pois ja elämästä nauttimaan paksun lompakon kanssa!


      • pihamies
        EiKehityKylä kirjoitti:

        Se on ihan omaa hölmöyttä, jos koulun jälkeen jää Mikkeliin odottelemaan, että tämän kylän työmarkkinat alkaa vetää. Ei tule tapahtumaan! Pois pois ja elämästä nauttimaan paksun lompakon kanssa!

        vittuku oisin käyny edes sen ammattikoulun loppuu ni ei tartteis mennä ekikselle joka aamu tässä sitä sit ollaa ei ole muita vaihtoehtoja.


      • Prodesk
        Koulutus_kannattaa kirjoitti:

        Vastavalmistuineita ammattikorkeakoululaisia on ekotorilla hankkimassa sitä arvokasta työkokemusta, että saa "sitä jalkaa sinne oven väliin"! Kelpaa siinä insinöörin mättää tavaroita autosta pihalle ja viedä sisätiloihin. Tradenomi istuu kassalla ja myy muutaman euron tuotteita, jotka nekin ylihinnoitettuja. Onhan se hyvä, että ekotori tarjoaa näille oman alansa töitä.

        Ei taida Ekiksellä olla ainuttakaan insinööriä "töissä".Myymälässä on yksi ekonomi mutta hän onkin vakinainen. Tradenomeja voi olla koska se sana on synonyymi jäätelön myyjästä ei muusta


      • EiKehityKylä
        Prodesk kirjoitti:

        Ei taida Ekiksellä olla ainuttakaan insinööriä "töissä".Myymälässä on yksi ekonomi mutta hän onkin vakinainen. Tradenomeja voi olla koska se sana on synonyymi jäätelön myyjästä ei muusta

        Kylläpä oli kitkerää ja katkeraa! Tradenomit on palkkatöissä, keskiansio on 4400€/kk Suomen keskiarvona. Ei taida ekikseltä irrota tuota summaa, ja Mikkelistä ei varmuudella, koska eihän täällä ole kun persaukisia koko kylä täynnä.


      • DiplomiInssi2007
        EiKehityKylä kirjoitti:

        Kylläpä oli kitkerää ja katkeraa! Tradenomit on palkkatöissä, keskiansio on 4400€/kk Suomen keskiarvona. Ei taida ekikseltä irrota tuota summaa, ja Mikkelistä ei varmuudella, koska eihän täällä ole kun persaukisia koko kylä täynnä.

        Tradenomit ja insinöörit on juurikin 9e töissä. Ei niille heru sen enempää, vaikka olisi kuinka lukenut. Koulutetuista on ylitarjontaa.


      • Prodesk
        EiKehityKylä kirjoitti:

        Kylläpä oli kitkerää ja katkeraa! Tradenomit on palkkatöissä, keskiansio on 4400€/kk Suomen keskiarvona. Ei taida ekikseltä irrota tuota summaa, ja Mikkelistä ei varmuudella, koska eihän täällä ole kun persaukisia koko kylä täynnä.

        Ei siitä mihinkään pääse että tradenomi on alin koulutus-aste kauppapuolella (ennen termi oli merkantti) eli sinne kouluun päästään ylä-asteelta ilman muita koulutuksia.Ja se on varmaa että 4400€/kk on pelkkää kuvitelmaa


      • EiKehityKylä
        Prodesk kirjoitti:

        Ei siitä mihinkään pääse että tradenomi on alin koulutus-aste kauppapuolella (ennen termi oli merkantti) eli sinne kouluun päästään ylä-asteelta ilman muita koulutuksia.Ja se on varmaa että 4400€/kk on pelkkää kuvitelmaa

        No kyllä oli taas asiantuntevaa tekstiä. :D Se menee niin, että ammattikoulussa on merkantti, siitä yksi pykälä ylös on merkonomi. AMK:ssa taas on perustutkinto tradenomi, mihin voi pyrkiä jos on tarpeeksi hyvät paperit ammattikoulusta / lukiosta.
        Tradenomin tutkinnon jälkeen voi jatkaa yliopistoon jos kiinnostaa, tai sitten voi tehdä duunia pari vuotta, ja mennä tekemään yamk tutkinnon, joka rinnastetaan nykyisin (jo 2-3 vuotta) kauppatieteen maisterin papereihin.

        Pitääkö sulle lähettää tradenomin palkkalapusta kopio? :D Se on oma vika jos ei osaa palkkaa pyytää, tai ei vaan osaa tehdä töitä niin, että ansaitsee lisää.
        Voi jos olisikin vielä it-tradenomi, siellä IT-puolella palkat on vähän eri, kun täällä kaupan alalla...alkaa keskiarvo nousta lähelle 5000€/kk, eikä ole mitenkään tavatonta, että palkkakuitissa lukee 8000€/kk. Eräs tuttu vetää tällä hetkellä Jyväskylässä firmassa 12000€/kk...v*ttu, oma 4000€/kk ei ole kun nappikauppaa...


      • uu90
        EiKehityKylä kirjoitti:

        No kyllä oli taas asiantuntevaa tekstiä. :D Se menee niin, että ammattikoulussa on merkantti, siitä yksi pykälä ylös on merkonomi. AMK:ssa taas on perustutkinto tradenomi, mihin voi pyrkiä jos on tarpeeksi hyvät paperit ammattikoulusta / lukiosta.
        Tradenomin tutkinnon jälkeen voi jatkaa yliopistoon jos kiinnostaa, tai sitten voi tehdä duunia pari vuotta, ja mennä tekemään yamk tutkinnon, joka rinnastetaan nykyisin (jo 2-3 vuotta) kauppatieteen maisterin papereihin.

        Pitääkö sulle lähettää tradenomin palkkalapusta kopio? :D Se on oma vika jos ei osaa palkkaa pyytää, tai ei vaan osaa tehdä töitä niin, että ansaitsee lisää.
        Voi jos olisikin vielä it-tradenomi, siellä IT-puolella palkat on vähän eri, kun täällä kaupan alalla...alkaa keskiarvo nousta lähelle 5000€/kk, eikä ole mitenkään tavatonta, että palkkakuitissa lukee 8000€/kk. Eräs tuttu vetää tällä hetkellä Jyväskylässä firmassa 12000€/kk...v*ttu, oma 4000€/kk ei ole kun nappikauppaa...

        9e tradenomi se sinäkin luultavasti olet, ihan turhaa hehkuttelet tollaisia kuvitteellisia palkkoja.


      • PoisPois
        uu90 kirjoitti:

        9e tradenomi se sinäkin luultavasti olet, ihan turhaa hehkuttelet tollaisia kuvitteellisia palkkoja.

        Voi kun olisikin kuvitelmaa, mutta tilanne on se, että alueelliset palkkaerot alkaa olla aika suuria! Esim. Mikkeli, ekis 9€ / päivä, ja Espoo 400€/ päivä.
        Ihan saa itse valita, jos ei kiinnosta muuttaa ja linnunpöntöt ja löylykauhat tuntuu ammatillisesti haastavilta, eikä tee rahalla mitään, niin sitten eikun vaan ekikselle!


      • Ihmisten_Vapautusrintama

        Lisäarvoa systeemille tuottavia pidetään arvossa, kyllä. Ainakin niiden pyramidissa korkeammalle tasolle sijoittuvien silmissä joille sinun -ja kaikkien muidenkin- rahat valuvat.

        Maailma on nykyään täynnä toisiaan vastaan taistelevia ihmisiä, on luotu järjestelmä missä on vähemmän työpaikkoja kuin ihmisiä.. ja kun tekniikka kehittyy koko ajan niin suorittavan työn tarve vähenee. Eli työpaikat vähenee.

        Miksi siis rankaistaan työttömiä ja pidetään heitä alempiarvoisina ihmisinä kun on tiedossa että edistyminen vähentää koko ajan töitä eikä sen syy ole meissä työntekijöissä?
        Tuo kohtalokas tuolileikki pakottaa meidät kamppailemaan työpaikoista ja rahasta toisiamme vastaan - kuka hyötyy?

        Vastaus: SAAT4NA!

        Eli cabal, toiselta nimeltään illuminati. Nykyään tunnetaan myös nimellä "deep state".

        He pyrkivät globalisoimaan koko maailman, orjuuttamaan sen ja tekemään tänne maanpäällisen helvetin. Kerkisivät jo aika pitkälle siinä hommassa...

        Nyt on onneksi valon voimat voittamassa ja DS eliitti on kuulemma eristetty ja heidän omistamansa keskuspankit natisee liitoksissaan. Samoin kuin koko systeemi.

        Otan nämä mullistukset ilolla vastaan, koska sitten kun rahajärjestelmä romahtaa niin nähdään kuka on oikeasti ahkera työntekijä kun työhön ei motivoi enää raha ja ahneus, vaan ennemminkin lähimmäisen auttaminen ja talkoohenki. ;)

        DS ja Cabal levittävät kurjuutta ihmiskunnan keskuuteen mm. lietsomalla kansallistunnetta, provosoimalla kansoja sotimaan keskenään, myymällä aseita kaikille osapuolille, myrkyttämällä kansaa tupakalla, alkoholilla, fluorilla, sokerilla jne.. sekä pimittämällä kaikki mullistavat energiamuodot ja menetelmät jotta oltaisiin riippuvaisia mm. öljyteollisuudesta koska sekin on eliitin omistama.
        Tehkää itsellenne palvelus ja hakekaa tietoa riippumattomista lähteistä hakusanoilla: "free energy device", "suppressed cancer cures" ja vaikka: cabal central bank mainstream media .

        He tekevät sen kaiken estääkseen ihmiskunnan siirtymisen seuraavaan vaiheeseen evoluutiossaan.

        On koittanut kollektiivisen heräämisen ja tietoisuudentason nousun aika, uusi aika, luvattu maa, ja taivasten valtakunta maan päällä niin kuin uskovaiset sanoo...

        Se mitä tuo globaali eliitti eniten pelkää on juurikin tämä hyppäys ihmisten henkisessä evoluutiossa, koska se merkitsee heidän valtakautensa ja tyranniansa loppua.

        Miten tämä liittyy suomeen ja meidän työttömien kurjuuteen? Me kuulutaan siihen samaan pyramidihuijaukseen ja kärsitään siellä pohjalla, ei ehkä ihan pahnan pohjimmaisena mutta melkein.
        Kaikkein kurjimmissa asemissa ovat ne ns. kolmannen maailman maat joissa on suoranainen nälänhätä ja luonnonvarojen tuotto impataan eliitille globalisaation mahdollistamana heidän omistamiensa suuryritysten kautta.

        Kun se pyramidin huippu on eliminoitu ja maailmantalous romahtaa niin se on siis HYVÄ UUTINEN koska se merkitsee uutta alkua.

        Rakennetaan uusi yhteiskuntajärjestelmä missä vauraus jakautuu tasaisesti ja oikeudenmukaisesti kaikille, me olemme kumminkin kaikki ihmisiä ja pohjimmiltaan samanarvoisia.
        Kiljua katuojassa litkivä koditon ja vaikkapa porvaripuoleen puheenjohtaja.. . kun otetaan heiltä vaatteet pois ja heitetään autiolle saarelle niin hetken päästä ei kukaan erota enää kumpi oli kumpi. Kyseessä on kaksi mind, body, spirit kokonaisuutta. Sieluja jotka asuttavat ihmisen kehoa fyysisessä ulottuvuudessa.

        Loppujen lopuksihan se menee niin että mitä korkeammalle on sijoittunut tässä taakse jäävässä vanhan maailman systeemissä niin sitä korruptoituneempi ja paatuneempi tapaus on kyseessä. Eli siis matalavärähteisempi ja alhaisempi olento.
        Näin siksi että he ovat aiheuttaneet kärsimystä itsensä sijasta suurille ihmismassoille.
        Toisin kuin se koditon alkoholisti tai narkkari - joka pikemminkin pakenee päihteiden avulla sitä ahdistusta jonka ne eliitin edustajat ovat toiminnallaan aiheuttaneet.

        Kun se pimeän globaalin eliitin "pyramidihuijaus" on purettu alkutekijöihinsä niin hyvinvointi lisääntyy niin radikaalisti että suurimmalla osaa rikoksien tekijöistä ei ole enää tarvetta varastaa ruokaansa tai muiden omaisuutta selvitäkseen.

        Ja kun se massiivinen kärsimyksen maksimointikoneisto saadaan pois pelistä niin ihmiskunnan kollektiivinen tietoisuudentaso tekee kunnon hyppäyksen ja saattaapi olla että meidän ei enää tarvitse miettiä mitään näitä nykyajan ongelmia. Rikollisuus loppuu. Ei tarvita enää vartijoita, poliisia eikä armeijaa.

        Voipi olla että kukaan ei enää sitten edes harkitse väkivaltaa tai mitään muutakaan vääryyttä ketään toista kohtaan koska tunnetaan suoraan sen toisenkin kokemus, vahvan empatiakyvyn ja telepatian ansiosta.
        Sydän chakra avoinna ja mennään sillä jo hippien tunnetuksi tekemällä "peace, love & unity - all in one harmony" meiningillä.

        Voipi myös olla että muututaan valo-olennoiksi ja saadaan nyt yliluonnollisina pidettyjä kykyjä, teleportaatio, eri ulottuvuuksien välillä liikkuminen jne.
        Sitten hengaillaan ET:iden kanssa ympäri universumia.


    • Bemmi700

      Stadiin joo. Massiiiii!!!

    • saunakauhaterapiaa

      Olen tehnyt jo 10 saunakauhaa kuntouttavassa työtoiminnassa.

      • PönttöPoika5

        Minä tein 5 linnunpönttöä.


    • godassfeeling

      riittääks löylykauhoja myyntii???

      • jonna-32

        työttömät pitäisi velvoittaa puutöihin askareisiin... sillä se lisää sosiaalista hyvinvointia


      • Tuettuilmaishomma

        Ja vitun viikset mene oikeisiin töihin!


    • EcisEconom

      Onks cäcrä myymälän economi??

    • päällikkökäkrä

      käkrä on kauppaneuvos

    • sorsa123

      Itse olen just menossa Mikkelissä kuntouttavaan. Ihan saa vapaasti valita, montako tuntia ja monena päivänä. Pyysin itse päästä, koska oon tosi kyllästynyt makaamaan himassa. Pääsee vähän näkemään ihmisiä kun ei noi baarit kiinnosta. Orjatyötähän se on, mutta, kuka pakottaa olemaan orjana? Teen sen minkä jaksan ja viitsin. Se paikka ei kaadu, vaikka yks työtön vähän laiskottelee.
      Ja kyl niitä paikkoja Mikkelissä on että kannattaa kysyä, ei niitä täällä palstalla ole:)
      Hyvää joulua kaikille.

      • heheee

        Jaa,olet siis tällä hetkellä työkyvytön...muute kukaa ei ota töihi ku kuulee että olet ollu ekotorilla.


      • ValtionSuunta
        heheee kirjoitti:

        Jaa,olet siis tällä hetkellä työkyvytön...muute kukaa ei ota töihi ku kuulee että olet ollu ekotorilla.

        Semmosta se on nykyisin mikkelissä. Tekijöitä on mutta ei töitä. Sitten kun menet ekikselle tekemään hommia, niin saat leiman otsaan ja sen jälkeen ei löydy enää mitään palkallista työtä, koska olet ihan itse suostunut tekemään töitä ilmaiseksi aiemminkin. Sipilä hieroo käsiään yhteen ja hykertelee tyytyväisyydestä. Saadaan tähänkin maahan kunnon porvarit ja köyhät asetelma! On sitten puuttinin helpompi marssia mikkelinkin torille vapauttajana ja köyhien pelastajana.
        Missään muussa maassa josta olen aiemmin kuullut, ei olla näin *itun tyhmiä, että ihan valtiovallan taholta annetaan naapurille avaimet käteen, että eikun näitä aseita käytät, niin saadaan suomeen sisäinen kahina, ja kohta on pienet vihreät miehet joka kulmalla.


      • Ihmisten_Vapautusrintama
        ValtionSuunta kirjoitti:

        Semmosta se on nykyisin mikkelissä. Tekijöitä on mutta ei töitä. Sitten kun menet ekikselle tekemään hommia, niin saat leiman otsaan ja sen jälkeen ei löydy enää mitään palkallista työtä, koska olet ihan itse suostunut tekemään töitä ilmaiseksi aiemminkin. Sipilä hieroo käsiään yhteen ja hykertelee tyytyväisyydestä. Saadaan tähänkin maahan kunnon porvarit ja köyhät asetelma! On sitten puuttinin helpompi marssia mikkelinkin torille vapauttajana ja köyhien pelastajana.
        Missään muussa maassa josta olen aiemmin kuullut, ei olla näin *itun tyhmiä, että ihan valtiovallan taholta annetaan naapurille avaimet käteen, että eikun näitä aseita käytät, niin saadaan suomeen sisäinen kahina, ja kohta on pienet vihreät miehet joka kulmalla.

        Oot ihan oikealla suunnalla. Mutta syyllinen on deep state / cabal / illuminati. Eli globaalin eliitin ikioma satanisti klubi. Ne omistavat paitsi keskuspankit, lääketeollisuuden niin myös valtamedian.

        Putin ja Trump ovat molemmat tätä illuminatia vastaan, samoin kaikki astraaliulottuvuutta korkeammilta tasoilta peräisin ovat henkiolennot ja jumalat.

        Trumpin "fake newsseiksi" nimeämä valtamedia ei tietenkään paljasta koko kuplaa vaan tätä tietoa joutuu etsimään vielä vaihtoehtoisista lähteistä.

        Putin ei siis ole missään vaiheessa hyökkäämässä suomeen, vihollinen on tuo CB/DS/Illuminati. He provosoivat kaikki sopimaan toisiaan vastaan ja nyhtävät vielä rahat pois silläkin myymällä aseet kaikille. :D

        Mutta sitä pimeyden ydintä ei voiteta vihalla koska se sataa illuminatin laariin ja vahvistaa negatiivisuutta. Hipit pelastaa maailman, ainut mikä auttaa on henkinen kehitys, sydämellisyys ym. ylevät arvot. Anteeksianto ja pyyteetön rakkaus.

        Niin kuin hipit sanoo.. "Peace, love and Unity - All in one harmony".
        Beatleskin sen jo tiesi. All you need is love! ;)

        Higher vibes -> higher realms. Simppelii. Ja siellä korkeammilla tasoilla ei sitten ole tätä angstista helvetin esikartanomeininkiä mitä viime aikoina on eletty.


      • Ihmisten_Vapautusrintama
        Ihmisten_Vapautusrintama kirjoitti:

        Oot ihan oikealla suunnalla. Mutta syyllinen on deep state / cabal / illuminati. Eli globaalin eliitin ikioma satanisti klubi. Ne omistavat paitsi keskuspankit, lääketeollisuuden niin myös valtamedian.

        Putin ja Trump ovat molemmat tätä illuminatia vastaan, samoin kaikki astraaliulottuvuutta korkeammilta tasoilta peräisin ovat henkiolennot ja jumalat.

        Trumpin "fake newsseiksi" nimeämä valtamedia ei tietenkään paljasta koko kuplaa vaan tätä tietoa joutuu etsimään vielä vaihtoehtoisista lähteistä.

        Putin ei siis ole missään vaiheessa hyökkäämässä suomeen, vihollinen on tuo CB/DS/Illuminati. He provosoivat kaikki sopimaan toisiaan vastaan ja nyhtävät vielä rahat pois silläkin myymällä aseet kaikille. :D

        Mutta sitä pimeyden ydintä ei voiteta vihalla koska se sataa illuminatin laariin ja vahvistaa negatiivisuutta. Hipit pelastaa maailman, ainut mikä auttaa on henkinen kehitys, sydämellisyys ym. ylevät arvot. Anteeksianto ja pyyteetön rakkaus.

        Niin kuin hipit sanoo.. "Peace, love and Unity - All in one harmony".
        Beatleskin sen jo tiesi. All you need is love! ;)

        Higher vibes -> higher realms. Simppelii. Ja siellä korkeammilla tasoilla ei sitten ole tätä angstista helvetin esikartanomeininkiä mitä viime aikoina on eletty.

        Hihhei, typo: "He provosoivat kaikki sopimaan toisiaan vastaan"
        Piti kirjoittaa että "soTimaan".

        BTW. kannattaa ehkä tehdä mieluummin vapaaehtoistyötä kuin sitä 9€/päivä orjuutushommaa.
        Se näyttää paremmalta oikeata palkkatyötä hakiessa ja tuo hyvää karmaa.

        Jos kumminkin työttömien aktivointi pakottaa meidät tekemään jotain juuri orjuutussysteemin hyväksymällä tavalla että se laskettaisiin kelassa aktivoinniksi niin voi olla hyvä tehdä se minimi sitä hommaa ja sitten siihen päälle jotain vapaaehtoisduunia.

        Niissä vapaaehtoishommissa on sekin hyvä puoli että niissä ei ole välttämättä yhtä byrokraattista se toiminta, enemmän vapauksia työaikojen ym suhteen.

        Ja jos systeemin hallintoelimissä työskentelee vielä oikeita ihmisiä jotka eivät ole läpeensä paatuneita tapauksia niin on epätodennäköisempää että tulee karenssia missään vaiheessa kun ne näkee että on tehnyt jotain yleishyödyllistä.


    • herkkupussi

      saako ekotorilaiset herkku pussin tänäkin jouluna.....että kanntaisiko liittyä joukkon?

    • TaasSama

      Jaksatko kirjoitella jopa puolet kommenteista itse ?

      • Ihmisten_Vapautusrintama

        Kiitos kehuista. ;) Olen ilmeisesti onnistunut kun jaksoit lukea niin monta kommenttia. Aihehan ON kiinnostava.


    • Kuntsista_tarjolla

      Hei!! Ilouutisia!! RekryOn alkaa huomenna 7.2. Akselissa ja Stellassa! Sinne, niin pääset kuntouttavan työtoiminnan ihmeisiin. Moni yritys ottaa innolla sinut tekemään ilmaiseksi töitä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1622
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe