Porvarien pankkitilien viranomaisvalvonnassa ongel

Kokpansses

..mia!

Asiantuntija: Pankkitilien viranomaisvalvonnan esityksessä ongelmia
https://www.nykysuomi.com/2018/10/13/asiantuntija-pankkitilien-viranomaisvalvonnan-esityksessa-ongelmia/

"EU:n ”rahanpesudirektiivi” ei sisällä valtiovarainministeriön esittämää laajaa pääsyä tilitietoihin.
Valtiovarainministeriön esityksen mukaan pankkien tulisi pystyä tarjoamaan viranomaisille saldotiedot ja tiedot tilitapahtumista vähintään kolmelta vuodelta sekä tiedot asiakkaan luotoista ja niiden vakuuksista tiedonhakujärjestelmän kautta. Hakujärjestelmään olisi pääsy laajalla osalla viranomaiskuntaa.

EU:n niin sanotussa rahanpesudirektiivissä ei valtiovarainministeriön esityksen mukaista laajuutta vaadita, vaan direktiivi rajaa viranomaisten pääsyn tilin omistajan ja käyttöoikeuden haltijan sekä tilinumeron kaltaisiin perustietoihin.

Lisäsääntelyn vaikutuksia esimerkiksi asiakkaiden oikeusturvaan tai vaikka pankkien toimintaan ei ole arvioitu asian edellyttämässä laajuudessa, arvioi Finanssiala ry:n johtava asiantuntija Mika Linna. Esitys edellyttäisi laajoja järjestelmämuutoksia pankeilta, mikä nostaisi hankkeen kokonaiskustannuksia merkittävästi ja tekisi käytännössä mahdottomaksi toteuttaa muutokset syyskuuhun 2020 mennessä."

Kokoomuksen, Kepun ja Sinisten porvarihallitus haluaa Kelan, verottajan ym. viranomaisten pääsyn pankkitilien tietoihin, jotta voivat katsoa mitä ja mihin aikaan kuussa on terveyssiteitä, kondomeja, seksileluja, aikuisviihdettä ym. ostettu. EU ei tällaista kyttäilyä halua, mutta porvaripuolueet kyllä. Sitä ennen on hallintarekisterilailla piilotettu eliitin ja rahamafian omistukset Vakuutuskuoret ja Panama-tilit sekä säätiöinti piilottaa loput hyväveljien kermiseliitiltä.

16

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Orwell-Suomi

      Joskus oli sananvapaus, mielipiteen vapaus, kirjesalaisuus, pankkisalaisuus ja yksityisyys. Nyt kun näitä ei ole ja suomen porvaripoliitikot sekä virkamieskunta suunnittelevat yhä hurjempia loukkauksia ihmisoikeuksia kohtaan, niin voisiko joku kertoa että miten tämä enää eroaa hiljattain edesmenneistä totalitaarisista kokeiluista, Neuvostoliitosta, DDR:stä ym.?

      • KahdetStandardit

        Tässä on kova kilpajuoksu menossa! Saadaanko kansalaisten liikuteltavat varat valtion täydelliseen ja välittömään kontrolliin ennen kuin pankkikriisi iskee jälleen päälle. — Sen jälkeen kun varat on jäädytetty, vain poliittisesti oikeat tilisiirrot ovat mahdollisia, käteisen käyttö ei ollenkaan.


        Valtionvarainministeriön esitys on törkeydessään haisevampi kuin hapansilakka. Esitys kertoo hallituksen poliitikoiden sadistisesta kontrollifriikkiydestä. Olisiko Petteri Orpo ja Kai Mykkänen valmiit julkaisemaan koko kansan nähtäville omat tilitietonsa; myös Sveitsiläisessä pankissa olevat ja Mansaarilla? Entä kokoomuksen pankkitilit? Keneltä ja miltä kaikilta kansainvälisiltä tiedustelupalveluilta, säätiöiltä ja järjestöiltä(Nato) kokoomus on saanut pankkisiirtoja?
        Lopuksi huomautan että kelan asumistuki- ja toimeentulotukiasiakkaat joutuvat toimittamaan useiden kuukausien pankkitilitietonsa kelalle jo nykyään. Jopa veikkaustilin tiliotteet.


        Nämähän jaksavat alati muistutella siitä että rehellisellä ihmisellä ei voi olla mitään salattavaa. Kuitenkin Sipilän omaisuudet ovat piilossa vakuutuskuorissa sekä säätiössä ja muilla hallituksen jäsenillä ties missä Panamassa. Eli miten nyt oli sen rehellisyyden kanssa?


      • Parvivuokot

        Kyse on vakiintuneen tavan laillistamisesta. Olen joutunut poliisi viranomaisen vainoamaksi koska huomautin poliisin perseenuolenta innosta. Sain 2 perätöntä syytettä ja poliis ja muurariveljet alkoivat jäljittää kulkemistani tilillen on ilman viranomais lupaa tunkeuduttu. Perseenuolian vamma yleionen poliisissa näkyy sukupuolisyrjintäna vakavana viran väärinkäyttönä. Kyse on periytyvästä parantumattomasta vammasta vammaan liittyy lähes aina salattu osoitetito koka ei ole misetä edes sen vertaa housuissa. Vammaisen käytös on uhioavaa mahtailevaa kannattaa käydä kysymässä osoitetta kun tapaa sinivuokkoja parveilemassa nämä käyttäytyvät kuin uhoavat teinit koka miestä toimimaan kuin mies ei löydy usein kymmenet parevilevat paikalla uhoilemassa.


    • MaatalousYritystuetPois

      Verorikoksia ei Suomessa tutkita lainkaan. Supon toimisto, sijaitsee Floridan talousrikollisten, omistamassa kiinteistössä.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3973741-sipilan-temppu-ei-muuta-mitaan-sel-ja-teollisuusliitto-jatkavat-tyotaisteluita

      Työnantaja-nimike, pitää tulevaisuudessa ansaita VEROJENMAKSULLA Suomeen.

      On rakennettava järjestelmä, seula joka pudottaa työnantajiksi itseään nimittävistä, välittömästi pois ne, jotka eivät ole rehellisiä verojenmaksajia, vaan valtion ja kansalaisten, kustannuksella loisivia verojenkiertäjiä.

    • VallanVahtikoirat

      Itse änestän seuraavissa eduskuntavaaleissa sosiaalidemokraatteja, koska he näkevät, että ns. poliisivalvonta vaatii vahvaa parlamentaarista valvontaa.

      Nykytilanteessa: lisää valtaa valvoville viranomaisille ja samalla se toinen vaakakuppi: valta tuo vastuuta ja sen parlamentaarinen valvonta. Presidentti yksin ei riitä valvomaan salaisen poliisin tai sotilastiedustelun toimintaa.

    • Meitä_viedään

      Vanhanen kertoi kirjassaan että hän oli EU:n eurokriisin yhteisvastuiden puuhamies, kun ajoi Suomen 90-luvun pankkikriisin yhteisvastuumallia eurokriisin hoitoon ja tämä toteutuikin. Ensin Suomessa kansa laitettiin maksamaan finanssisektorin holtiton luototus ja muut kuprut, sekä roskapankkiomaisuus siirrettiin puoli-ilmaiseksi Wahlroosin ym. hyvävelien taskuihin ja tappiot peitettiin hurjalla valtiovelan otolla (Esko Aho). EU-tasolla tämä kokeilu toteutettiin Matti Vanhasen ideoimana ja taas pyramidivedätys onnistui. Banksterit saivat eurokriisin satojen miljardien eurojen tuet eu-kansalaisilta ja kansallista omaisuutta mm. Kreikassa ja Espanjassa siirtyi rahamafialle pilkkahintaan.
      Nyt kokoomus, kepu ja siniset tuovat Suomeen tämän viranomaisten laajennetun oikeuden päästä urkkimaan pankkitilejä ja eiköhän Suomen porvarit myy tämän pian myös koko EU:lle.

    • Harmi

      Kyllä kaikki poliittiset puolueet saavat rahoitusta ulkomailta. Sn tiedä saako enää mutta kylmän sodan aikana jenkit rahoitti oikeistoa ja neukkula vasemmistoa. Ja kyllä demarit erityisesti halauavat täyttä läpinäkyvyyttä kansalaisten tiedoille. En tiedä mikä puoluen enää kannattaa ja kunnioittaa ihmisen tietojesuojaa ja sen piiriin liityviä pankki ja muiden tietojen salaisuutta eli ihmisen oikeutta omiin asioihinsa. En enää edes tiedä mitä puoluetta voi äänestää, kun ne kaikki rapauttavat tietosuojan. Syy ihmistä suojellaan häneltä itseltään. Viesti on selkeä. Valtio päättää ihmisen asioista hänen puolestaan tästä eteenpäin. Ei vain päätä vaan kontrolloi.

    • Vgfggccc

      EI MISSÄÄN NIMESSÄ TÄLLAISIA VALTUUKSIA ILMAN VALVONTAA EIKÄ TÄSSÄ LAAJUUDESSA.

      ON TÄYSIN JÄRJETÖNTÄ JA MIELIVALTAISTA TOIMINTAA JA LISÄKSI HUONOA LAINVALMISTELUA!!

    • AhneellaOnLoppu

      Ei siinä mitään ongelmaa ole. Porvarien tilejä ei ole tarkoituskaan valvoa koska he itse ovat valvojien viroissa. Köyhiltä on tarkoituskin repiä viimeinenkin veripisara ja sitten järkyttyvät : "hups me tuhottiin markkinat ja siten omakin omaisuutemme".

      Se parhaiten nauraa joka viimeiseksi nauraa.

    • Kuka.erehtyi.eniten

      SAK saa verovapaasti 500 000 euroa, kirjoitti taloustieteen professori.
      Miksi?

      • säätiöpoikineen

        Siksi, että hyvävelijärjestelmä palkitsee muita vastaavasti. Hyvävelijärjestelmä murentuu, jos joku osapuoli katkeroituu ja alkaa paljastaa toisten kähmintöjä.


    • tyyliin

      todelliset rahan pesijät on ja voi hyvin kun piikki on auki, eilen tuli mot ohjelma jossa osinko tuloja verottajan ulottomattomiin ja pankien yhteis pelillä euroopassa jossa suomen osuus menetyttynä vero tuloina 1,3 mild vuosien saatossa,

      • AhneillaOnLoppu

        Verotarkastajalla ei ollut minkäänlaisia vastauksia koska työ on vain köyhien vaanimista ja pullopalautusverojen perintää.

        Mutta joku muu ohjelman lopussa sanoi hyvin mistä on kyse: uusi sukuplovi pelaa abstrakteilla numeroilla nettipörssipeliään välittämättä tuhoamien ihmiselämien määrästä.

        Mutta lopulta tulee myös heidän loppunsa ja se on hirveä. Joten älköö huoliko , kukaan ihmiskunnassa ei jää tuomiotta koska Taivaassa On Jumala.


    • RaamatustaLöytyy

      Suomalaisen ministerin tuomio tullee muistuttamaan hitlerin saamaa tuomiota koska molemmat myivät kansansa tuhoon.

    • kahdenkerho

      tästä eun didektiivistä saa erikoisen käsityksen miksi valvoa jota on valvottu tai miksi ei valvota jota ei valvota uudessakaan eun tiedustelu laissa,

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 176
      5209
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      127
      4686
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2986
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      30
      1961
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1747
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      109
      1735
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1730
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1571
    Aihe