Mitä sitten kun Käenkoski kaatuu

Paikkakuntalainen

Pakko oli ihan tehdä vielä uusi keskustelu aiheesta.
Itsehän en asiasta enempää tiedä, mutta tällä menolla kun kävijöitä on alle sata tapahtumassa, kaatuu Käenkoski niin että heilahtaa. Kuka siitä hyötyy? He ilmeisesti jotka tyhmyyttään poikotoivat urheilijoita. Paskastihan he Tuomistolle tekivät, mutta onko todella tämä kannattava tapa se osoittaa. Käenskoski on hieno paikka ja hyvän kokoinen. Mielestäni syksylle ja alkutalvelle on buukattuna hyviä esiintyjiä. Kun verrataan, niin Stagessa esiintyy Tauski. Sellaistako me paikkakuntalaiset halutaan todellakin jatkossakin täällä nähdä. Ja silloin kun Paroonissa on hyviä esiintyjiä, niin paikka on niin armottoman täynnä ettei eteenpäin pääse. Kaikki halukkaat eivät pääse edes ravintolaan sisään. Käenskoskelle mahtuu useampikin, eikä heti ole ahdasta. On minunkin mielestäni Käenkoskella nykyään kalliimpaa, mutta esimerkiksi lauantain lipunhinta suositusta artistista oli ihan normaali muihinkin paikkoihin verrattuna. Juomista oli tarjouksia. Toisten mielestä olivat samanhintaisia kuin muualla normaalisti. Itse nyt en ihan sitäkään allekirjoita, mutta voisihan sitä olla tyytyväinen että hintataso on ainakin samaa luokkaa kun muissakin paikallisissa. Ja mielestäni kyytihomma oli hyvä idea, kun nykyään takseja ei Parkanosta viikonloppuiltoina saa ollenkaan. Ei varmasti ole ollut uusille omistajille helppoa saada paikkaa toimimaan. Mutta jos hekin tuosta joutuvat lähtemään, luulen ettei paikalle kovin nopeasti löydy uutta pitäjää. Kuka tämän ”vihanpidon” jälkeen edes uskaltaisi lähteä yrittämään. Niin surkeaa touhua Parkanolaiset.

51

5129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Faöä

      Allekirjoitan.

    • puutpois

      Yksi vaihtoehto on kysyä jos metsänhoitoyhdistys alkaisi paikkaa pitään. Siellä on sellaista porukkaa jotka osaa pyörittää pisnestä.

      • pisnesmies

        Eikö sillä pisnes miehellä ole nykyään oma pisnes???


    • Huuuutista

      Niin. Se on vähän silleen, et ei ole taso enää lippujen väärti.
      Ennen tanssit suju livebändien voimin koko illan. Nyt on yksi artisti illallassa... Ei tarvittu nimekkäitä bändejä aina ja silti väkeä oli ihan mukavasti. Karaokessa oli useinmiten todella hyvät vetäjät ja nyt taitaa soida sekään enää tiskin takana. Silläkin on oma merkityksensä..

      Väki tuli tuonne ennen pitkin Suomea, sillä olihan tuo joskus vuoden kaunein tanssilavakin. Sitä muuta väkeä ei vaan saa enää paikalle tuolla yrittämisellä.
      Se muu väki pitkin Suomea ei ajattele sitä, mitä urheilijat teki, mut jostain syystä niitä ei tänne enää tanssahteleen saada... Sitä voi sit jokainen miettiä miksi ei.

      Tuo kyytihommakin on muuten jo testattu varmaan 10 vuotta sitten...
      Turha on parkanolaisia syyttää, jos osaamattomat on paikkaa pyörittämässä. Ihan voi ne urheilijat katsahtaa peiliin ja toivottavasti osaavat siellä sen syyllisen nähdä.

      • Paikkakuntalainen

        Maailma muuttuu. Ja ellen ihan väärin muista, ei Tuomiston aikaankaan enään Käenkoskelle tansseihin riittänyt väkeä. Siksihän hänenkin piti alkaa miettiä muita tapoja käyttää käenkoskea. Ja nuo asiat mitä tuohon kirjoitit, voisihan niistä antaa suoraa palautetta uusille omistajille. Ehkä ainakin joillekin asioille olisi jotain tehtävissä.


      • Huuutista

        Niin maailma muuttuu. Tuomistokin sen tajus, eikä ollut koko aikaa siksi niitä tansseja pitämässä. Mutta silloin kun niitä tansahteluja oli, niin väkeäkin riitti paremmin, kun nyt kertaakaan....

        Uudet vuokralaiset on muuten palautteen saaneet... Ja varmasti myös muilta, kuin vain minulta.


    • konkkaanvaanurheilijat

      Saa muuten kaatuakkin , urheilijat ( hallitus siis osa siittä ) on niin yhden ihmisen tyrannin alla , mitä uskomattomia juttuja liikkuu kylällä , jota tässä en nyt ala toisteleen ne kun on huhuja , mutta se , että yrittäjä , joka sai sen paikan toimimaan ja oli 1 matkailun kehittäjä parkanossa ajataan pois vieläpä nöyryytetään , olisi jo tv ohjelman arvoinen tarina .

      Meillä meni paikka boikottiin , niinkuin monella muullakin puhumattakaan niistä paikallisista yrittäjistä jotka urheilijoita ovat ponssanneet .

      Kysyn vain , millä he maksavat vuokrat ja palkat esiintymispalkkiot ja kaikki muut , olisikin niin kovin mielenkiintoista nähdä urheilijoiden tilinpäätökset ja kyseisen yrittäjän .
      Veikeetä ravintolan pitoa , kun illasta toiseen monen tonnin esiintyjiä eikä edes lipputuloilla kateta murto osaa palkkioista .

      Kyllä saa paljon vettä virrata kaidoilla vesillä ennenkuin se paikka on loistossaan .

      • ainutvaihtoehto

        Urheilijoiden hallinnolle kenkää ja laskut perään. Vanha yrittäjä takaisin. Paikka kukoistaa taas vuonna 2020.


    • Paikkakuntalainen

      Ei meinaa todeksi näitä vastauksia täällä uskoa. Eikai muuta kun ollaan iloisia kun Käenkoski sulkee ovensa ja mennään katsomaan sitä Tauskia sinne Stageen. Lisäksi sitten on Parkano yhtä matkailuvalttia taas köyhempi. Täällähän ei vielä olekaan yhtään tyhjiä rakennuksia. Ikävää jos niin upea ja monen mahdollisuuden paikka jää homehtumaan tyhjilleen. Eikä tämä Parkano ainakaan tällä asenteella nousuun lähde. Ja jokainen jostain aloittaa, hyvinkin voisi uusi yrittäjä saada paikan pyörimään jos hieman suopeampaa olisi tämä suhtautuminen. Täällä tuntuu olevan todella lyhytnäköistä ja kapeakatseista sekä oikein vihamielistä porukkaa. Yhtään ei mietitä omaa napaa pidemmälle asioita. Kaikki kun vaikuttaa aina kaikkeen.

      • Asennevamma

        Olet aivan oikeassa. Moni näyttää tuntevan ihan sairasta iloa siitä, että Käenkoskella menne huonosti ja se tulee melko varmasti lopettamaan toimintansa. Parkano on kuoleva, autioituva kylä,


      • urheilijoidenmoka

        Eiköhän se stage ole saman yrittäjän omistuksessa ?
        Mitä tulee näihin vastauksiin yllä . tosia ovat .
        Kyllä se vaatii muutakin kuin facebookissa mainostamista , ei pahalla , mutta joku tässä yhtälössä mättää , kalliit esiintyjät ei asiakkaita ja eiku seuraavaa artistia kehiin ja homma pyörii muka
        HAH on se helppoo yrittämistä.
        Kyllä on helppo täällä huudella ja syylistää parkanolaisia , kyllä totuus on se , että silloin kun ne tanssit pyöri edellisellä omistajalla , suurin osa kävijöistä oli muualta .
        Silloin kehitettiin paikkaa ja kävijämäärä oli ihan toista luokkaa
        Niintai näin , kyllä totuus on se , että urheilijat saavat ihan omaan napaansa tuijottaa ja miettiä syntyjä syviä .
        Kannattaisikohan valita uusi hallitus , tuskin , kaatunutta maitoa ei kannuun takaisin saa ja viimeistään siinä vaiheessa , kun lähtee se vesipääsky rannasta käkikoski on soromoro tai onhan sie se kirkkovene , sillä soutaen murheet unohtuu .


      • PaikkakuntalainenMyös

        Miksi huonoa yrittämistä pitäisi tukea, vain koska se sijaitsee paikkakunnalla?
        Suuren virheen urheilijat teki, kun pitäjän halusivat vaihtaa. Enne tuli poikettua Käenkoskella joka kesä useampaankin kertaan. Tunnelma oli mahtava ja tanssit pyöri hienosti!
        On aikamoinen varjo nykysin entisestään ja se on vähän sääli. Täällä, kun ei oikein ole enää paikkaa, jossa voisi iltaa tunnelmallisesti viettää, niin on pakko ne harvat kerrat viihteelle lähtiessä suunnata täältä paikkakunnalta pois. Staget, Ganot ja muutkaan, kun ei houkuttele. Liian tunkkaisia paikkoja kaikki keskustan ravintolat asiakaskuntineen ja nyt Käenkoskesta on tehty samanlainen...

        Ei haitannut, vaikka tansseja ei tuolla ennen enää niin usein järjestetty viimesinä vuosina. Ihan ymmärrettävää, että paikka ei enää tällä vuosituhannella pelkillä tansseilla pyörinyt. Mutta silti paikka veti väkeä ympäri Suomen joka tansseilla, kun sellaiset oli. Miksiköhän ei nyt... Ei se voi olla vain parkanolaisten asenteista kiinni. En usko turisteja liiemmin kiinnostavan urheilijoiden temppu, mutta yrittäjät itse oman maineensa rakentavat ja se kyllä kiirii ja näkyy..


      • Asenteetkohdilleen

        Joo ei tueta Käen yrittäjää eli ei piruuttaankaan ikinä käydä sielä tansseis. On se niin hienoa kun Käki jää tyhjilleen. Parkano on autioituva kuoleva kyläpahanen.


      • Eurotloppu

        Kyllä se on hienoa. Näkee mitä vääryydellä saadaan aikaan ja Karma toimii. Naurettavaa kun toisen elämäntyön tuhoajat täällä kirjoittelevat ja syyttelevät toisia.


      • Joo.Hienoo.On

        Mä en oo tuhonnut kenenkään elämäntyötä vielä. Mutta jatkossa vien kaikki euroni naapurikuntien yrittäjille. Olis niin kiva kun käen lisäksi moni muukin paikka joutuis lopettaan. Syytän sitte siitä parkanon urheilijoita ja pahaa karmaa.


    • TuomistaRahaa

      Ja mitä tekee kaupunki? Ei yhtään mitään. Kaupunginjohtaja kyllä kahveetteli Tuomiston kanssa kun liekkiyötä suunniteltiin, hommattiin jopa kunnalle oma kaljateltta juhlia varten.
      Olisi kaupunki voinu tukea uutta yrittäjää vaikka pitämällä pikkujoulut käenkoskella. No mutta olisihan se nyt ollu liikaa kaupungin päättäjille jotka tukee Tuomisto.
      Ja sitä paitsi, ei Käenkoski oo kukoistanu enään 10vuoteen, laskeva tähti... Pelkkiä häitä ja juhlia, varmaa rahaa.

      • mökkiläisennäkemys

        Miksi halusitte tuhota tämän varman rahan urheilijoille? Kateus vai mikä tuli? Vain hullu tukee Käenkoskea nykyään . Kaupungin imago kärsii jos se pitää tilaisuuksia siellä "vääryyden pesässä"


    • Cnkli

      STage on ihan eri yrittäjän nykyään. Ollut jo monta vuotta

      • rahanpesua

        Yritystiedot sanoo toisin


      • Bluemoonikset

        Eiköhän stage ollu ex miramarin pitäjän, vaan taisi jo mennä konkkaan.


    • leena_50

      Kyllä niin sielusta raapii.Muutama vuosi sitten käellä todellakin kävi porukkaa ja oli tosi hyvä fiilis.Suomen hienoimpia tanssilavoja,niin kesällä kuin talvellakin.Todellakin kehoittaisin urheilijoita vilkaiemaan peiliin.Syy löytyy sieltä.Miksi tämä tilanne on käen kohdalla näin.Kyllä Tuomisto oli sentään ydittäjä.Ja hienosti hoitaa hommansa tänäpäivänäkin Käenkulmassa.Todella hyvää ja edullista ruokaa.

    • MarkkinointiGuru

      Kyllä nykyäänkin kävis porukkaa, mutta nykyinen yrittäjä on unohtanut markkinoinnin pelkkä Facebook ei todellakaan riitä. Tuomistot soitatti mainostaan hyvin aktiivisesti paikallisradiossa Sun. Ja duunarit kun automatkoillaan sitä loppuviikon kuunteli niin jo vain tuli suunnaton palo ja into lähteä kukkuulle lauantaina.. Tämä on tosifakta. Radio markkinointi toimii aina!

    • rokrok

      Mikähän järki uudella yrittäjällä on yrittää tehdä käestä joku yökerho tai nuorisopaikka !! Käki on kunnon rokin ja lavatanssien paikka ...

      • Letkajenkka

        Tämä niin paljon. Stage kun ei onnistunut, niin tuodaan se epäonninen sama yrittäminen tonne. Ei kovin helpolla enää tuota paikkaa nosteta :( Pistää vihaksi, että tämäkin piti tältä paikkakunnalta pilata lähes jo varmaan lopullisesti. Enää ei Käenkoskella tuoda Parkanoa muulle Suomelle tutuksi, niin kuin tehtiin vielä joitakin hetkiä sitten. Ei pelkästään tanssien kautta, vaan useiden muidenkin tapahtumien.


      • hohhoijaamitämenoa
        Letkajenkka kirjoitti:

        Tämä niin paljon. Stage kun ei onnistunut, niin tuodaan se epäonninen sama yrittäminen tonne. Ei kovin helpolla enää tuota paikkaa nosteta :( Pistää vihaksi, että tämäkin piti tältä paikkakunnalta pilata lähes jo varmaan lopullisesti. Enää ei Käenkoskella tuoda Parkanoa muulle Suomelle tutuksi, niin kuin tehtiin vielä joitakin hetkiä sitten. Ei pelkästään tanssien kautta, vaan useiden muidenkin tapahtumien.

        Minä se vain jaksan ihmetellä miten voi paikkaa ylläpitää ?
        kaikki illat olleet ns. sali tyhjänä , mutta silti homma pyörii , artistit eivät tule esiintymään ilmaiseksi ja nykyään ei oikein ole esiintyjiä , jotka tulisivat lippuriskillä esiintyyn .
        Mitkään startti-rahat tai tuet eivät niin isoja ole , että niillä pelattaisiin .
        Onko urheilijat antaneet vuokrakulut 0 eurolla vai mikä on homman nimi .
        Viime lauantaina käytiin pyörähtämässä 10 aikoihin illalla parkkipaikalla ja siellä ei ollut auton autoa ja tuskin niitä tuli myöhemminkään , alkaa jo käydä esiintyjiä sääliksi kun saa tyhjille seinille soitella .
        Olisikohan viisainta purkaa koko käenkoskikeskuksen vuokrasuhde ja antaa paikan seisoa tyhjillään , tolle touhulle nauraa jo koko Suomi .
        Ps. ja turha syyttää paikkakuntalaisia kun eivät käy , eihän siellä käy muitakaan .


    • Junttimaster69

      Parkano kuolee pystyyn hiljalleen ja syy löytyy parkanolaisista itsestään. Kun Käenkoskikin kaatuu niin kuka enää haluaa tulla Ganon räkälään litkimään junttien kanssa olutta? No ei kukaan. Vähän pitäisi osata uudistua ja jatkaa elämässä eteenpäin parkanolaistenkin.

    • juuripuu

      aki pitää metsäiltamat ja pojat nauraa toisilleen

    • Keskustelunaloittaja

      Mainostusta Käenkoski voisi kyllä vielä lisätä, niin että saataisiin ulkopaikkakuntalaisiakin tapahtumiin. Lisäksi luin tuossa Facebook:ssa kommentin jossa oltiin tyytymättömiä lippujen hankinnan vaikeuteen. Helppoa ja kannattavaa olisi, että liput voisi netin kautta ostaa. Varsinkin kauempaa tulevien on tultava ”riskillä”, että ellei ovelta lippua saisikaan. Tosin näillä kävijämäärillä en sitä usko, mutta saattaahan Klamydia yllättää.

      Tuossa myös juttelin tutun kanssa joka oli tässä pari viikkoa sitten käynyt lauantai-iltana Stagessa. Siellä ei ollut ketään, ja juomien hinnat olivat oikeasti kallistuneet melko lailla. Nykyään myös vähäiset esiintyjät ovat jotain aikanaan suosiossa olleita. Ehkä siitä yritetään nyt tehdä keski-ikäisten paikkaa ja Käenkoskesta nuorten paikkaa.

      Toivon kuitenkin että Käenkoski saadaan vielä nousemaan, ja että paikkakuntalaisetkin olisivat tässä aktiivisesti mukana.

    • justhiinsajuu

      Olikohan Klamydian keikalla porukkaa...

    • Kysele

      Oli

    • käkivesku

      Eniten varmaan tähän mennessä. Ilmeisesti enemmän kun odottivat kun juomat loppu jo ennen puoltayötä.. keikka oli hyvä!

      • Käkiesa

        Olikos siellä sen kaupungin homman palkintojen jako? Lost in Parkano taisi olla nimeltään.
        Vai ymmärsinkö jotain väärin... Tais se tuoda väen paikalle, kun toistakymmentä joukkuetta kuitenkin oli matkasa mukana kisailemassa.


    • KäenKauko

      Käenkosken äijälle vinkki: kyllä yrittäjällä pitää olla ihmissuhdetaidot kunnossa, ei kannata olla vittumainen niille vähille asiakkaille joita saa haalittua. Turha nenä pystyssä kulkee.

    • Koos

      Suositaan paikallisia/kotimaisia yrittäjiä.Niin teen itse ja koko kaveriporukkani,siksi Gano ja Parooni.Emme kaipaa mitää kummallisuuksia

      • EiKäkiKuku

        Gano ja Parooni ei mitenkään korvaa sitä, mitä käenkoski oli. Ne on juottoloita, Käenkoski oli jotain ihan muuta... Siksipä paikallisia yrittäjiä ei enää tueta, vaan suunnataan viikonlopun iltoja viettään muualle suosiolla.


    • Yllättikö

      Kaatu jo, vuokrasopimus purettu maksamattomien vuokrien takia. Oliskohan kannattanut pikkasen tutkia taustoja ennen valintaa.. jos niitä vaihtoehtoja edes oli.

      • katajaankapsahti

        Ei yllättänyt , olisikohan jo aika just nyt vaihtaa urheilijoiden hallitus . tosin ei se enään pelasta yhtään mitään .
        Tosin jos pikkasen viittii pöyhiä nettiä , huomaa ton , mitä peliä nykyinen ex käkikosken pitäjä pyörittää .
        Onnee vaan urheilijoille hyvin hoidetusta hommasta joka pissasi kaikkien reisille . ei muuta kun uusia hienoja siirtoja kehiin , jotka on valmiiksi aivan tasan tarkkaan tuhoon meneviä .


    • Joopakoop

      Mielenkiinnolla odotan miten urheilijat asiaan kommentoi kun loppui näin lyhyeen..

    • Sonjasen

      Jaahas, kohta pääsee haaskat vauhtiin.

    • herrajumala

      Ha hah haa puheenjohtaja että oikein puheenjohtaja ja urheilijat. Mitenkä tässä nyt näin kävikään eikö kukaan ymmärrä ku näin nyt kävi.

    • Villieerolan

      Työttömiä nuoria ottaa hirveästi pannuun kun ulkomaalainen menestyy, kannattaisi ehkä katsoa peiliin.

      • VillitOnHevoset

        Kuka ulkomaalainen nyt on menestynyt ja keistä työttömistä nuorista mahdat puhua?


    • Öööööö

      Siellä se könöttää edelleen paikallaan .

    • vahtaajat

      Ja tyhjänä tulee oleen. Paikkakuntalaiset eivät kaikki mene vahtaan paikkakuntalaisia
      sukulaisiaan tai kyllä jotkut mutta ei ole merkitystä.

    • puheenjohtajavaihtoon

      Kyllä urheilijat pilas Parkanon matkailun mahdollisuuksia ennennäkemättömällä ahneudellaan. ei ole helppo saada kävijöitä palaamaan, siihen ei riitä vuokrankorotuksesta saadut tulot

      • leena_50

        Samaamieltä edellisen kirjoittajan kaa.Pilalle meni koko Käenkosken toiminta.Ainut paikka joka toi Parkanoa positiivisessä muodossa esille muillakin paikkakunnilla. Niinhän sitä sanotaan,että tyhmästä päästä kärsii koko keho?


      • Jäsen

        Ei, vaan tyhmästä päästä kärsii koko kukkaro.


    • kuorimato

      Ei pitäisi alkaa vetään pisneksiä mistä ei mitään ymmärrä. Joku urheilijoitten puhjohtajan pitää ymmärtää että ei riitä jos joku palloporukka ja serkut ja sukulaiset tulee tansseihin niin ei siitä tule mitään. On kankaanpään sellukuorimon kohtalo käelläkin.

    • ggnfnb

      Urheilijatko Käenkosken kaato

    • Anonyymi

      sellaista se on kun kuvittelee olevansa jumala että kaikki mihinkä koskee niin muuttuu rahaksi. Tällaiset kasvatit eivät pysty liikehommiin jotka ovat palkansaajana olleet tukea saavissa paikoissa muka töissä niin he luulevat että raha tulee tukiaisilla
      ja käsitys puuttuu yrittämisestä.

    • Anonyymi

      Kuinkas on väkeä ollut. Eilen oli jotkut tanssit, oliko porukkaa?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5480
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3507
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1632
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      203
      1579
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1048
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe