Lehtipuhallin

häiritytyöunet

Mikähän huoltoyhtiö hoitaa Suokatu 6:n (KELA:n talo) piha-aluetta? Joka arkiaamu lehtipuhallinmies aloittaa jo kuuden aikoihin aamulla. Lehtipuhaltimen käyttö on kuitenkin sallittu vasta aamu seitsemän jälkeen. Sillä tontilla on lehtipuhallinta käytetty myös hiekoitushiekan poistoon. Paras oli, kun poistivat kuivaa hiekoitushiekkaa lehtipuhaltimella eräänä keväänä aamuyöllä klo 01- 03 välisenä aikana. Alkais riittämään jo yöhäiriköinti. Kaikkia ei tunnu säännöt koskettavan.

23

1820

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HäirikötKuriin

      Saa ja pitää soittaa heti poliisille. Kyse on usein huoltoyhtiön palkkaamista virolaisista urakkatyöläisistä. Heidän ei tarvitse noudattaa mitään järjestyssääntöjä. Huoltoyhtiökin saattaa olla Virosta eikä nimi näy autoissa. Voi näkyä rakennuksen ulko-ovissa.

      Ja sitten vaan valitusta kaupungille palautepalvelun kautta. Kannattaa kohdistaa usealle eri taholle.

    • joshua

      Kelan kiinteistössä ei asuta.Ei sullakaan sitten ole muuta tekemistä kun olla kelan pihassa yötä päivää kyttäämässä kun rehelliset suomalaiset tekee töitä jotta asiakkaat pääsee asioimaan kelaan.Sunnuntaina saa jopa porailla ja tehdä remppaa keskustassa niin miksi ei saisi huoltotöitä tehdä arkena.Pysyisit kotonasi niin asia ei häiritsisi.Kylmät yötkin jo!

      • PoisHäiriköt

        Yörauhan aikana klo. 22.00 - 07.00 kaikki meteliä aiheuttava työ on kielletty ilman viranomaisten erikseen annettua lupaa. Joku teollisuusalue on asia erikseen.


    • Citynen

      Voi hitto, mitä valittajia ja turhan urputtajia tällä palstalla on! Muuttaisivat jonnekin Paltamon tai Sevettijärven korpeen, niin ei häiritse lehtipuhaltimet. Kaupungissa tuppaa olemaan ääniä, kun neliökilometrillä asuu tuhansia asukkaita, ja heitä pitää huoltaa ja palvella. Tuntemistani kaiken valittajista useimmat ovat kotoisin metsän keskeltä, ja suhtautuvat muihin ihmisiin pelokkaasti ja epäluuloisesti ja kaupunkiasumiseen oudosti. Mitä ihmettä varten pitää tunkea asumaan tänne hyvien palveluiden ja mukavien naapureiden keskelle?

      • Jämäkästi.Toimimaan

        Laki on sitä varten että sitä noudatetaan. Ainoa vaihtoehto em. tapauksissa on soittaa poliisille ja perustella asia. Käytännössä kokeiltuna toimii.


    • häiritytyöunet

      Hyvä joshua! Lehtipuhaltimen ääni kantaa kauas. Ei se meteli rajoitu tontin alueelle. Katsele vähän ympärillesi niin huomaat siinä lähistöllä rakennuksia joissa asutaan. Ja edelleen sen lehtipuhaltimen käyttö on kielletty klo 22 - 07, jos se ei nyt sulle mennyt vielä jakeluun. Älä turhaa huolehdi paleltumisestani. Ihan omassa sängyssä yritän nukkua, jos se siltä meteliltä onnistuu. Mahdatko kenties itse olla se lehtipuhallinmies. Se älähtää, johon kalikka kalahtaa, vai miten se meni.
      p.s. Aukeaako ne liikkeet ja Kela tosiaan niin aikaisin, että pitää jo kuudelta mekkala aloittaa?

    • joshua

      Sinäkin voit katsella ympärillesi ja todeta, että muissakin paikoissa jo tuohon aikaan puhalletaan.Jos et tiedä monelta virastot aukeaa voit yön tunteina mennä vaikka ovista niitä lukemaan, kun et saa nukuttua.Korvatulppia myydään kaupassa.Niin, että mikä älähtää nyt ei oikeen aukea tuo sinun näsäilysi.

      • HäirikötKuriin

        Todella sairasta tekstiä. Oikeasti! Lehtipuhaltien käyttö on suurimmassa osassa tapauksia rikollista ja äärimmäisen haitallista. Tämä on fakta. Vain täysin epäinhimilliset toisista välitämättömät käyttävät niitä ja puolustelevat käyttöä pomon määräyksellä.

        Yli 90 % huoltoyhtiöistä toimii suhteellisen asiallisesti, ja asiattomasti toimiville on jo määrätty erilaisa uhkasakkoja. Tämäkin on faktaa. Äänen ja pölyn lisäksi laitteet levittävät suuren osan käyttämästään bensata palamattomana höyrynä ilmaan. Bensan haju leviää paljon alle minuutissa ylimmänkin kerroksen sisälle. Ei voi estää.

        Kaupungit on tehty ihmisten elämistä varten ja ihmiset maksavat huoltoyhtiöille asiallisesti tehdystä työstä, ei ammattimaisesta terrorisoinnista.


    • uhri

      Tervetuloa asuman Uudenmaankadulle pääset todella lehtipuhallin paratiisiin. Parhaimmillaan kello 5 tienoollaa aamuyöstä sunnuntaina vanha käppyrä puhaltaa yöjuhlijoiden roskia ympäri vuoden talvellakin. EI tarvitse herätyskelloa. Tämä kadun alkupäässä.
      Vähän kauempana kadunvarressa 3 lehtipuhallinta eri taloyhtiöiden pihoilla aamulla yhtä aikaa huutamassa. Ei korvatulpatkaan auta unen jatkamiseen 7 aikaan aamulla.
      Hiekoitus hiekkaa puhalletaan surutta niin kuivalla kelillä että saharan hiekkamyrsky saadaan aikaan.
      Trolli vollottajalle tiedoksi muuttasin korpeen jos pystyisin. ..

    • HeräänAamuisin

      HäirikötKuriin saarnaa innosta punakkana asenteellista jargonia josta hohtaa hellyttävän lapsellinen vihreys ja osittainen suhteellisuustajun puute. "Saa ja pitää soittaa poliisille" Wow! Osa kommentista pitää paikkansa, järjestyssääntöjä tulee noudattaa, mutta osa tarinasta on täysin paikkansa pitämätöntä. Tuo lause "levittävät suuren osan käyttämästään bensasta palamattomana höyrynä ilmaan" kertoo kirjoittajan asiantuntemuksen tasosta olennaisen. Määräykset 2-tahtimoottoristen puhaltimien käyttökiellosta kaupunkialueilla on otettu vakavasti jo vuosia aiemmin.
      Siitä toki monet ovat samaa mieltä että esim iltavuorolaisten yöunet saattavat jäädä lyhyiksi aamuvirkkujen pihatyölaisten aiheuttamista häiriöistä johtuen, mutta jos töitä/siivouksia ei tehtäisi ajallaan niin siitä tulisi vielä pahempi meuhkaaminen.
      Onkohan kirjoittajalla käsitystä siitä, kuinka paljon lehtiharavoijia tarvittaisiin yhtä "virolaista" lehtipuhallinmiestä kohden saman siivoustuloksen saavuttamiseksi?

      • KaikkiHäirikötKuriin

        Et tiedä pienten "viritettyjen" bensamoottorien toiminnasta yhtikäs mitään. Ykskään niistä ei täytä mitään määräyksiä.

        Lehtipuhaltimien käyttö on suurimmalta (paljon yli 50 %) täysin laitonta ja rikollista. Suomessa on jostain syystä kaikki yritysten nimissä tehty rikollinen toiminta käytännössä sallittua, jos sillä ansaitsee rahaa. Viranomaisten laiskuuden vuoksi määrätään vain uhkasakkoja silloin tällöin. Hommaa voidaan jatkaa usean kuukauden ajan määräaikaan saakka ja sitten toisen alihankkijan nimissä. Eli ei mitään vaikutusta.

        Rikollisten tarkoitushakuinen puolustaminen on kaikkein törkein rikos. Miettikää sitä! Miksi valehdella ja vääristellä toisten sanomisia? Hiukan inhimillisyyttä.


    • Aamuvirkku

      "Et tiedä pienten "viritettyjen" bensamoottorien toiminnasta yhtikäs mitään. Ykskään niistä ei täytä mitään määräyksiä." Olipas tunteellinen kommentti. Ja sisältää kaksi virhettä.
      Määrittele "pieni viritetty bensamoottori". Kerrotko samalla mitä määräyksiä niistä on olemassa käyntiäänen voimakkuuden ja päästöjen lisäksi? Nykyaikaisen 4-tahtitöhöttimen moottorista puuttuu painon ja valmistuskustinkien alentamiseksi öljysäiliö ja -pumppu, joten voitelu on hoidettu 2-tahtibensaseoksella joka ohjataan kampikammion ja venttiilikoneiston kautta. Siis tuollainen, kevennetty nelitahtimylly aiheuttaa suunnilleen samat päästöt, kuin kaksitahtimoottorikin, koska voiteluöljy poltetaan ja höyrystetään. Etu on 2-t-moottoriin verrattuna hieman pienempi käyntiääni ja pienempi tärinä. Olet oikeassa siinä, että erityisesti 2-pyöräisten 2-tahtimoottoreita viritellään ja niillä saa ajella suljetuilla kisa-alueilla. Uhostasi päätellen olet asiantuntija ja puhut kokemuksesta. Saatat tietää mahdollisesti senkin, että viritetyn 2-t-moottorin männän päätä jäähdytetään ohi virtaavalla ilma-bensaseoksella. Puristussuhteen, imukanavan ja kaasuttimen sekä pakokanavan muuttamisella saadaan todellakin tehoa lisää määrätyille kierrosalueille, jolloin polttoaineen kulutus lisääntyy suhteessa enemmän kuin teho, eli osa bensasta höyrystyy palamattomana ilmakehään. 4-tahtimoottoreiden viritys on monimutkaisempaa, koska kanavien lisäksi niissä joudutaan muuttamaan venttiilikoneistoa. Luultavasti olet sitä mieltä, että kaikki roistomaiset lehtipuhaltajat ovat virittäneet lehtipuhaltimensa, koska tiedät olevan leuhkaa tempaista viritetty, rajuääninen ja -tehoinen kone tulille, ja herätellä unikekoja. Kun puhaltimen koneesta on poistettu äänenvaimennin ja mahtava pauhu täyttää tienoon, niin kriminaali käyttäjä kokee mahtavaa miehuuden tunnetta.
      Olitko kakaraikäisenä ongelmissa äänekkään ja savuavan moposi kanssa? Vai miksi vuodatuksesi on apostolimaista, rikollisuudesta vaahtoavaa, aivan kuin rikollisesta elämästä toipuvalla rehelliseen elämään kuntoutujalla.

      • KaikkiHäirikötKuriin

        Pysytään asiassa. Pieni viritetty bensamoottori toimii kaikkein surkeimmin juuri lehtipuhaltimissa. Muutaman sekunnin välein tyhjäkäynnistä täydet kierrokset. Ja tuota leikkimistä jatketaan tuntikausia.

        Lehtipuhaltimien käyttö on käytännössä aina kiellettyä ja rikollista toimintaa. Pelkkää terrorisointia. Silloin kun sen kytttö olisi sallittua, homma hoituu nopeammin millä tahansa muulla tavalla. Tämän tietää yli 90 % huoltoyhtiöstä ja kaikki aikaihmiset.

        Sinä tietysti hyväksyt sen käytön talvella keskellä yötä asuintalojen ympärillä. Sairasta!


    • Aamuvirkku

      Alat päästä vauhtiin:
      "Lehtipuhaltimien käyttö on käytännössä aina kiellettyä ja rikollista toimintaa. Pelkkää terrorisointia. Silloin kun sen kytttö olisi sallittua, homma hoituu nopeammin millä tahansa muulla tavalla. Tämän tietää yli 90 % huoltoyhtiöstä ja kaikki aikaihmiset. "
      Olipas tekstiä!
      Rauhoitu, hyvä ystävä, ja lopeta lapsellinen, älyttömiä väitteitä sisältävä vaahtoamisesi. Kuka on kertonut että hyväksyn lehtipuhaltimien käytön talvella keskllä yötä asuintalojen ympärillä?
      Sinulla taitaa olla aika kieroontunut käsitys laeista ja järjestyssäännöistä.

      • HäirikötKuriin

        Huomasit olleesi väärässä ja alat syyttämään toisia.

        Voimakkaan läpitunkevaäänisten bensamoottorisien lehtipuhultimien käyttöä ei ole asiallista (inhimillistä) missään tilanteissa, joissa joku (yksikin!) ulkopuolinen joutuu kärsimään siitä. Aivan sama jos joku alkaisi kaasuttelemaan äänekkäästi paikallaan mopoja, moottoripyöriä tai autoja. Ihan vaan huvikseen muita terrorisoidakseen. Tätäkin harrastetaan. On laitonta. Varmasti.

        Polttomoottoristen lehtipuhaltimien käytöstä on ainoastaan ja vain ainoastaan haittaa ihmisille. Tästä olet varmasti samaa mieltä, kuten jokainen hiukankin toisia huomioiva vähääkään inhimillinen ihminen.


    • Anonyymi

      Lehtipuhallinmies on edelleen vauhdissa. Tänä aamuna klo 7 alkoi jälleen lähiasukkaiden terrorisointi Kelan pihalla. Mitä sillä on tarve puhaltaa tähän aikaan vuodesta? Puista ei ole tippunut vielä ainuttakaan lehteä, eikä ainakaan hiekoitushiekkaa ole? Kysymys kuuluukin: miksi???

      • Anonyymi

        Huijarifirmat pääsevät laskuttamaan. Jos ja kun se on kaupungin järjestyssäännön vastaista, siitä voi ilmoittaa aina heti hätäkeskukseen. Kertokaa kyseessä olevan vakava terroriteko. Ei tarvitse selittää sen enempää.


    • Anonyymi

      Veikkaan että lehtipuhallusta tehdään jotta mies saa palkkansa. Ahkera työntekijä ilmeisesti. Firma ei maksa hänelle jos kone ei käy jo aamusta...

      • Anonyymi

        Noin vastaa virolainen työntekijä ja puolustaa suomalaisten terrorisointia. Ja saa tästäkin rahaa. Eli kaikki OK,


    • Anonyymi

      Pitäähän Kelan edusta olla puhdas,läpsyttelijät saapuu hyvissä ajoin uusimaan kultaisen Kela-korttinsa.Menee muuten sandaaleihin hiekkaa...

      • Anonyymi

        Muuttaisitte jonnekin korpeen asumaan jos kaupunkilaiselämä ei kiehdo. Hiton pöljäkkeet! Kaupunki on äänekäs ja rauhaton nukkumapaikka jos on uniongelmia tai jos kittaa kaljaa yöt ja haluaisi nukkua aamupäivisin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muuttaisitte jonnekin korpeen asumaan jos kaupunkilaiselämä ei kiehdo. Hiton pöljäkkeet! Kaupunki on äänekäs ja rauhaton nukkumapaikka jos on uniongelmia tai jos kittaa kaljaa yöt ja haluaisi nukkua aamupäivisin.

        Luehan ketjua uudelleen. Lehtipuhaltimen käyttö on kielletty ennen aamu seitsemää. Mistään aamupäivän rauhoittamisesta ei siinä ole kyse. Kaupunki ei ole äänekäs ja rauhaton nukkumapaikka, ellei sitä varta vasten haluta sellaiseksi tehdä äänekkäillä laitteilla. Normaali liikenteen melu ei häiritse, mutta sitten on nämä turhat puhallinhärpäkkeet ja viritetyt mopot ja autot paukkuvine pakoputkineen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luehan ketjua uudelleen. Lehtipuhaltimen käyttö on kielletty ennen aamu seitsemää. Mistään aamupäivän rauhoittamisesta ei siinä ole kyse. Kaupunki ei ole äänekäs ja rauhaton nukkumapaikka, ellei sitä varta vasten haluta sellaiseksi tehdä äänekkäillä laitteilla. Normaali liikenteen melu ei häiritse, mutta sitten on nämä turhat puhallinhärpäkkeet ja viritetyt mopot ja autot paukkuvine pakoputkineen.

        Lehtipuhaltimen käyttö kaupunkien asuinalueilla on kielletty myös kaikkina muinakin aikoina aivan muutamaa harvinaista poikkeusta lukuunottamatta. Ja silloinkin, homma hoituu muilla tavoin paremmin. Vain terroristit käyttävät polttomoottorilla toimivaa lehtipuhallinta.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      253
      2395
    2. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      72
      1804
    3. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      172
      1521
    4. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      332
      1506
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      41
      1055
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      84
      939
    7. Oho! Niko Saarinen saa melko persoonattomaan kotiinsa luksus faceliftin - Katso ennen-jälkeen kuvat!

      Niko Saarinen ja aika näyttävä face lift! Palkitun radiojuontajan koti sai aivan uutta lämpöä ja hehkua tv-ohjelmassa.
      Suomalaiset julkkikset
      5
      795
    8. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      176
      780
    9. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      204
      727
    10. Ettet vaan pety niin

      Varoitan etukäteen kaiken kokemamme jälkeen että en tule laittamaan viestiä enää (ensin) enkä lähestymään (ensin) enää.
      Ikävä
      50
      720
    Aihe