Se on totta, sosiopaatit johtavat Phj!

Päivien.kysymys

Pyhäjärvi katoaa/ vajoaa köyhyyteen samana päivänä, kun Pyhäsalmen kaivos lopettaa malmirikasteen louhinnan. Ei muuta.

15

462

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ajoituksen.mestari

      Kaupungin palveluksessa olevaa henkilöstöä on vähennettävä 10-25 hlöä v.2019 aikana, vähennys kohdennettava sivistyksen, teknisen ja hallinnon toimialoille. Hallinto on perkattava vastaamaan tulevaa rajua yhteisöveron vähennystä, tietokoneen eli tekniikan kulta-aikana kaupungin viraston väkimäärä on kasvanut, toki eläköitymisten suoma poisto on kohdannut hallintoakin, mutta alempaa, monialaista työnkuvaa ja palkkaluokkaa, näihin ei työntekijää ole otettu tilale.
      Joten, siinäpä isohko suosionkalastusvillitys käynnistettävänä, ja hyvin ajoitettuna se on tehtävä nyt, niin olemme todistamassa naurettavaa farssia, missä ratkaiseen vanhat peesaukset ja myötähyyräämiset, ja se, keillä ns. työn sankareilla on venynein ja ruskein kieli kaupan kassajonossa, kas siitä tapaukset tunnistaa.
      Sananlasku sanoo, että aamu on iltaa viisaampi, no nyt se on helppoa uskoa, eilis-illan päätösten jälkeen.
      Kuntaa koettelee poliittisen peliin hiustupsuaan myöten hairahtuneiden lampaiden määkinällä ja vajoavaan suohon sotkeutuneen "pitkäaikaisen "henkilöstön avulla,

      • Määmää

        24 palstallahan tuota näytetään määkivän. Ei neli- , vaan kaksijalkaiset.


    • konttorista

      sinä saat potkut.

      • Siantarkastaja

        Mut Sikamies pysyy virassaan.


    • kukahuoliimeitä

      Miten on mahdollista. Valtuusto Pyhäjärvellä perustaa hallintoon uusia virkoja, jotka,jos lasketaan eläkeikään, ovat miljoonaluokkaa.
      Virkaan valitulla on oikeus. Ja siinä se.
      Voi , voi.
      olen samaa mieltä aloittajan kanssa. Miten tällainen kuntajohtaminen on mahdollista?

    • Elisabeth1

      Jos kerran virkoja lakkautetaan niin ensimmäiseen sivistysjohtaja. Eihän se mitään tiedä muutenkaan ja nyt on kolmen koulun sijasta kohta 1 niin samantien sitten koulunjohtaja tekemään myös sivistysjohtajan töitä. Niin ne yhdistetään muissakin pienissä kunnissa.

      • Allakkatietää

        Totta, ei tarvita sivistysjohtajaa, eikä muitakaan johtajia. Putsattava nopealla tempolla koko kaupungintalo. Iso säästö!


    • Lukutaitoinentoukka

      Että miksi Pyhäjärvellä, impunverran yli 5000 asukkaan kunnassa tarvitaan hallinnossa yli 10 000 asukkaan kuntaan verrattavan hallintokoneiston verran juoksupoikia-ja tyttöjä, esitysvalmistelijoita, toimialajohtajia, sihteereitä, sun muita silpuntekijöitä?
      No siksi, kun meillä on niin prkeleen tyhmät johtavat poliitikot, että sellainenkin asia, mikä olisi päivänselvä ja päätettävissä nopeasti, näiden just saa--nan sarvipään peräsuoliosaston ykkösmiehet sormeilevat poliitttisesti asian jos kolmannekin niin vaikeaksi, että hallinnossa tarvitaan viisi henkilöä yhtä poliitikkoa palvelemaan, just näitä keskeisimpiä varten, ja heiltähän kyllä löytyy joka lähtöön kysyttävää ja selvitettävää. eihän siinä muuten vierasta olisikaan, muuta he itse aiheuttavat kaaoksen, tekevät ongelmia, estävät oikeuden ja hankkivat nin paljon teutatukea, että he eivät tajua eivät yksinkertaisesti älyä, että jos he pitäisivät kysymyksensä ominaan, niin kunnan asioilla olisi edes mahdollisuus tulla hoidetuksi pienemmällä porukalla. kaupunginvirastossa ja selänteen toimipisteissä on 24/7 hälytystia päällä, on pakko palkkapallinsa takia palvella....että mitä helvettiä sieltä taas tulee..kun tuttu numero, liiankin tuttu numero näyttää soittavan. aapuva

      Kiteytettynä; siksi on työtä työstä, kun meillä on niin hiton YKSINKERTAISET PÄÄTTÄJÄT , joten tottakai tarvitaan kaksinkertainen määrä henkilöstöä.

    • savolaisten.projekti

      Siinäpä se tuli viraston tyhjäkäynnin tai ylityöllisettyjen työntekijöiden suuri määrä. näkyväisen tahi näkymättömän työnteon, tehottomuuden ongelman ydinluu; älyttömät poliitikot yrittävät saada kyvyttömät virkamiehet tekemään mahdottomia.

      • paljon.on.menetetty

        Ai että te ootta sitten hyviä! On se vaan harmi kun kannatus ei riitä mihin luottamustoimeen saatikka sitten ihan virkaan! On se niin harmi!!!


    • toimistolta

      Palkataan kolmas työllisyyskoordinaattori.
      Ikuinen virka jos pää kestää.

    • hosumallakusipäälapsia

      pyhikset on paniikissa, oottakaa nyt vuosi-pari niin kaikki ratkeaa.

    • noviisi30v.kokemuksella

      VASTINkommentti sinulle; ###paljon.on.menetetty 17.10.2018 16:58
      Ai että te ootta sitten hyviä! On se vaan harmi kun kannatus ei riitä mihin luottamustoimeen saatikka sitten ihan virkaan! On se niin harmi!!! ###

      Miten onkaan kipeää saada palautetta kyvyttömyydestä olla annetun luottamuksen arvoinen?
      Ymmärrän sinua, kommentoit ainolla osaamallasi tavalla, valittuna pylvään nokasta, johon sinut kera veljinesi/siskojesi on paljolla, tarkoitushakuisella paskanpuhumisella pönkätty.

      Hallinnon toiminnasta ei ole mairittelevaa sanomista, ja nyt huomaa; mukaanlukien johtavat poliitikkomme ja keskeiset viranhaltijat hallintokuntien sektoreilta, pitkäaikaisen veljeilyn ja pöydän alla sovittujen tehtävien saavutukset yhteisön kannalta ovat jopa erittäin noloja ja ovat lisäksi jatkettuina vaalikaudesta toiseen saaneet aikaan syövyttävää pahoinvointia ja epäkuranttia eripuraa sekä mikä pahinta, virheelliset laskelmat sekä toimeenpanojen seurannassa tunaroinnit ja huh huh koston nimissä juntatut pakkosaumapäätökset ovat kuluttaneet kunnan käyttövarallisuuden minimiin.

      Niin, mikäli valtuustoon pääsemiseksi on tehtävä pr-populismia, porukalla valehdella ja vääristellä kaudesta toiseen sitä vastoin, kuin olla kaikessa rehellinen, niin myönnetään, osalle pyhäjärvisille ei yhteistä yhteisön parasta puolustava totuuslinja näytä sopivan. Kun he antavat tukensa 27, tuetut sylkevät joka tarkoittaen tai huomaamatta heitä äänestäneiden päälle, taitavat olettaa, että äänestäjän älykkyys on lobotomian tapaan dumpattu numeron mukana ja lupa ajatteluun on siirretty valitun käyttöön.

      On tullut selvääkin selvemmäksi se, että pienen paikkakunnan "mulle-sulle"- ystäväkaveripiiri on faktasti vakuutus tulla valituksi - vahvuus ei liene silloin valittavassa, vaan valinta on sisäpiirin kaverien mieleen ja kunnallisen järjestelyvallan käyttäjänä "hän" on yhtä kuin "tie, totuus ja elämä" .
      Pelailu ja vehtuun jatkumo on siten varmistettu vaalikaudeksi.

    • pilvpout

      Eikö Pyhäjärvellä asuvat voisi äänestää jaloillaan ja muuttaa pois paikkakunnalta ? Silloin ei tarvittas myöskään kaupungin työntekijöitä eikä kaupungintaloa. Mikä vielä pidättelee kuolevassa kyläpahasessa ?

    • vai.mitä.änkyrä

      Kamalan viisaita kirjoittajia, mutta kukaan ei heit' äänestä? Kannattaisko katsoa peilistä?

      Olen mukana nauramassa heille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1295
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1192
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe