Harmittaa hyvien poikien puolesta

Seippi

Harmittaa tänä vuonna Idolsissa ollut todella paljon hyviä mies laulajia.
Ja kaikki järjestäen kaikki pudotettu.Mutta nuoret tytöt jotka tasapaksuja vikujia järjestäen päässyt jatkoon.Onko tarkoitettu vain nuorille tytöille?Voisko kertoa jo alussa,että haetaan vain naispuolisia tasapaksuja huutajia loppukilpailuun?
Koskaan ennen en ole kirjoittanut minnekkään mitään,mutta nyt kyllä harmittaa miesten/poikien puolesta😒

5

237

Vastaukset

 • Tarkoitat varmaan "järjestään" eikä "järjestäen"?

 • Suomen naisartistit on nyt jo joitain vuosia kuulostaneet kaikki ihan samalta, ja laulutyylejäkin löytyy ehkä kaks; toinen ryhmä huutaa kovaa, korkealta ja nuottia etsien, toinen puoli laulaa johonkin kurkkunsa sisälle niin et läpi kuuluva ääni kuulostaa pikkulapsen itkulta.

 • vähän seurannut mutta vilma hautakosen exs and ohs menee kärkeen. huvittaa kun paskaraakkujat on äänestämässä jatkoon itseään parempia. ovat vaan brändänneet itsensä uutuudet eivät

 • Uusia vinkuleluja on tulossa kun tuomaritkin ovat samanlaisia.

 • Suomen IDOLS 2018.
  Toimintamalli ei ole tasapuolinen ja oikeudenmukainen.
  - Ensimmäisenä jokaisen pitää osata suomenkieli!
  - Ei IDOLS kisa Suomessa ole sellainen missä on näitä kiintiö pakolaisia jokainen tietää mitä tarkoitetaan.!
  - Idols kisaajien tulee olla monipuolisia mitä aikaisempina vuosina on haettu ja tämä Idols formaatti ei toimi Suomessa oikein.
  - Esim Idols 2018 kisaaja Leo ei ole mitenkään Idols formaattiin sopiva. Tyyppi räppää aina muiden kisaajien näyttäessä monipuolisuuksiaan!!!!
  Nyt todellakin tälläinen nuorten esimerkki VEKS KOKO kisasta eli Leo kotiinsa kasvamaan. Eihän tätä voi pitää edes esikuvana nuorille..

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.