Oliskohan tässä syy vähäisille voitoille ?

immeinen

Tässä Veikkauksen vastaus kysymykseen kenon ym. arvonnoista:

"Kiitos yhteydenotostasi!

Kaikkien arvontapeliemme (Lotto, Viking Lotto, Keno, Mitalipeli, Veikkausbingo) tulokset arvotaan sisäministeriön nimeämien valvojien toimesta. Veikkaus ei itse suorita peliensä arvontoja.

Oikea rivi syötetään arvonnan jälkeen Veikkauksen pelijärjestelmään ja suoritetaan voittojen etsintä. Pelijärjestelmä ja valvojien tietokoneet eivät ole missään yhteydessä toisiinsa arvontaa ennen tai arvonnan aikana.

Keno (kuten muutkin onnenpelit) on puhtaasti sattumaan ja onneen perustuva peli. Numerotilastoista voit huomata, että numeroiden esiintyminen arvontatuloksissa on pitkälle sama numerosta riippumatta.

Mukavaa ja onnekasta syksyn jatkoa! "

Siis kuten vastauksesta ilmenee: Veikkaus ei arvo pelejä vaan sen tehdään virallisten valvojien toimesta. Jos he suorittavat arvonnan ja samalla valvovat arvontaa niin mitä tästä voimme päätellä?????

Ja Veikkauksen säännöissä oli ainakin ennen, että pelikuponki tulee voimaan vasta kun se on tallentunut virallisen valvojan eli tässä tapauksessa ARPOJAN tiedostoon. Saa siis ennen arvontaa pelatut rivit tiedostoihinsa. Mitä tästä taas voi päätellä!!!!????

15

406

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • isäveikka

      Voittaminen on aina enemmän tai vähemmän sattuman kauppaa. Mikään systeemi, järjestelmä tai onnenamuletti ei koskaan takaa voittoa tai paranna voiton todennäköisyyttä. Peli-ilo säilyy, kun pelaa omalle kukkarolle sopivasti ja tiedostaa myös häviämisen mahdollisuuden.

      • SURUA_ELÄMÄÄN_VIEKKAUS

        Ei siinä jatkuvassa häviämisessä ole mitään iloa.
        Mitä iloa siitä saa kun häviää jatkuvasti rahansa veikkaukselle?
        hulluhan sitä täytyy olla, jos vain jatkaa pelaamista, vaikka ei voita.
        VIEKKAUS! ME VIEMME SINUN RAHASI.


    • PoliisiArpoo

      Poliisiko tuolla on arpomassa? Niinkö? Koiran kanssa siellä arvotaan numeroja!
      Hau hau vaan niin sinne >:(

    • Föföföf

      Jeahvalvoja suorittaa arvonnan voittajan sopivaksi katsomalleen hlölle. Jkuurheilija /som ppu, liikemies maanviljelijä ja onni käy. Köyhät työttömät listan ulkopuolella etteivät vaan saisi elämäänsä fiksattua. He pelkästään maksjina. Huttua kaikki feikn touhut.

      • KuponkiHemmo

        Ilman veikkauskorttia pelatessa eivät voi mitenkään tietää kuka on kupongin pelannut. Vai pitääkö kuponki käydä jättämässä jossain oikeassa kaupunginosassa? Ja mikä se on? Miten nuo voittajat ovat melkein aina prismassa jättäneet nuo kupongit? Perhemarketteja nuo vain ovat eivät mitenkään erityisen rikkaitten ostospaikkoja.


    • selkeäselitys

      No mitä päättelet? Kuka mistä oikea rivi syntyy? Saako koskaan selvyyttä tähän arvontaan. Kuka selittää yksinkertaisesti

    • jääviys

      Loton alkuaikoina taisi olla niin, että Veikkauksen henkilökunta ja viralliset valvojat eivät saaneet osallistua lottoarvontoihin. Kuinkahan nyt on virallisten valvojien osalta? Veikan väki saa nykyään osallistua.
      Voikohan siihen vaikuttaa millä viikolla potti menee jakoon. Kun miettii viime kesänä viikkoja jakamatta ollutta Eurojackpotin päävoittoa, hyvin kerättiin rahaa varastoon...

    • noeipaenaatule

      No jos valvoja on sama kun arpoja (sisäasiainministeriön virallinen valvoja) ja hän saa omaan tiedostoonsa ennen arvontaa kaikki pelatut rivit niin onhan sen tietokoneen hitsin helppo etsiä rivi, jolla niitä isompia voittoja, joiden määrä on pienentynyt minimiin, ei takuulla saada.

    • FeikkaajaVoittaaAina

      Mitenköhan se sattuma on muuttunut digimaailman kehittyessä sellaiseksi ettei usealla rivillä vuoteenkaan tule edes kympin voittoa, oma panoskin takaisin vain harvoin? Kenosta kokemusta kuitenkin yli 10 vuoden ajalta ja useammin sai voittoja kun oli vain yksi palloarvonta päivässä kuin nyt kolme kertaa päivässä ns. "sattumakonearvonnalla". Taitaa olla leikkaajahallituksella kulissien takana näppinsä pelissä.
      Hyvä juttu linkkeineeen: https://mammuttiblogi.com/2018/10/10/veikkaus-suomalainen-haviaa-aina/

      • OikeaMammutti

        Kiitos kommentista. Suomalainen voittaa säästämällä aina ja häviää pelaamalla aina. Veikkauksen pelaaja häviää keskimäärin 55 euroa kuukaudessa. Tuon summan säästämällä voittaa joka vuosi varmuudella 660 euroa.


    • mummelvaan

      Virallinen valvoja arpoo - kerrottiin Veikkauksesta (pelatut rivit virallisen arpojan tiedostossa ennen arvontaa - eli hänen tietokoneensa tietää, miten pelattu

      1. päiväarvonta - pelatut rivit tiedostossa ja varmaan jäävät sinne (ihmisillä taipumus pelata samoja rivejä myös illalla ja mahd. myöhäisillalla

      2. ilta-arvonta päivän pelatut rivit jo valmiina virallisen valvojan tiedostossa ja illan pelatut rivit menevät sinnen ennen ilta-arvontaa

      3. myöhäisillan arvonta sekä päivän että illan pelatut rivit jo valmiina virallisen valvojan tiedostossa ja myöhäisillan pelatut rivit menevät sinne ennen myöhäisillan arvontaa

      Ja tietokone tietää, mitä mm. sen päivän aikana on pelattu . Olikohan tässä syytä vähentyneisiin voittoihin??

    • mitenilmoitetaan

      Veikkauksen tiedotuksesta; voittotarinoissa joku kertoi saaneensa tiedon Loton päävoitostaan Veikkauksen sähköpostilla. Kyse oli nettiporukasta, joka voitti 6,5 miljoonaa. Muut eivät olleet saaneet tietoa sähköpostilla, vaikka kyse on nettiporukkapelistä?
      Ilmoittaako Veikkaus sähköpostilla päävoitot? Osa voittoporukasta ei saanut tuota ilmoitusta, vaikka kaikkien sähköpostiosoitteet on varmasti rekisteröity Veikkaukseen.
      Voisiko Veikkaus selventää miten voitoista ilmoitetaan voittajille. Onnea loton voittoporukalle.

    • Suomeenisovoitto

      Miellyttävää kerrassaan, että Suomeen tuli kolmen miljoonan voitto Ejpotissa, pitkästä aikaa. Tosin taas ilman veikkauskorttia pelanneelle ja länsirannikolle.
      Jääköhän tuo ainoaksi isoksi voitoksi tämän maksimipotin kohdalla, toivottavasti ei ja saadaan jännätä ensi viikollakin. Tosin ilta lehti pilasi tämän illan jännityksen kertomalla kaupungin otsikossa, harvoin enää osuu Suomeen isot voitot, siksi harmittaa otsikossa paikkakunnan ilmoittaminen.

      • BS_System

        Ilkka Kanervan kavereille se meni.
        Ile on veikkauksen hallituksessa.
        Kilauta kaverille, niin voitto on sinun.
        Viekkaus.
        Huijausta tuo on.
        5 1 tuloksella jopa 20 miljoonaa,
        vaketta tuokin! Kuten kaikki viekkauksen touhu.


    • Huomattukusetuson

      Ebingo on ulkoistettu kokonaan viekkauksen omille nikeille tqi hyväherroille tai sekä että. Noin50 nikkiä vuorottele kaikki voitot joka päivä!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1632
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1369
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1212
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      120
      1194
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      48
      1076
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      828
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      815
    8. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      713
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      92
      707
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      644
    Aihe