Mahtava ylivertaisuuden tunne

Olen tosi ateisti, joka pitää mahdollisena luojan olemassaolon ja luomisen, mutta en osaa sanoa sen todennäköisyyttä, koska sitä ei voida tieteellisesti määrittää. Luojan olemassaolon ja luomisen todennäköisyys on jotakin nollan ja yhden välillä. On mahdollista, että luoja on olemassa ja luominen on tapahtunut tosiasia, mutta on myös mahdollista, että luoja ei ole olemassa eikä luomista ole tapahtunut.

Vain tosi ystävällinen ja iloinen ateisti voi olla tätä mieltä, mutta uskovainen ateisti ei pidä lainkaan mahdollisena sitä, että luominen olisi tapahtunut ja luoja olisi olemassa. Tämä on ainoa asia, joka erottaa meidät tosi ateistit uskovaisista. Suurin osa ns. ateisteista on todellisuudessa uskovaisia, vaikka he kivenkovaan väittävät, että eivät usko: uskovat kuitenkin ja lujemmin kuin yksikään uskontojen kannattaja.

Koska olen varma siitä, että eri uskontojen edustajat ovat väärässä palvoessaan epäjumaliaan ja kaikki tieteellinen tutkimus oikein tulkittuna todistaa saman asian puolesta, saa se minussa aikaan ylivertaisuuden tunnetta suhteessa kaikkiin uskovaisiin riippumatta siitä, miten tai mihin he uskovat. Koska olen tosi ateisti, jonka ei tarvitse uskoa mihinkään, niin olen reippaasti kaikkien uskovien yläpuolella. On eri asia pitää mahdollisena jotakin kuin uskoa jotakin sellaista, mitä ei voida todistaa tieteellisen menetelmän avulla.

Ymmärrän sen, että uskovaiset ateistit eivät ymmärrä tätä asiaa, mutta "jos on lusikalla annettu, niin ei voi kauhalla ammentaa." Ei millään pahalla, mutta kunhan totean reaalisen maailman. Amispojat ovat kykeneviä uskoon, mutta eivät tieteellisten asioiden syvälliseen ymmärtämiseen. Ja uskovaiset ateistiset tiedemiehet eivät voi ymmärtää sellaisia asioita, jotka ovat heidän uskoaan vastaan (mm. oletus luojasta ja luomisesta mahdollisena vaihtoehtona kaikkeuden ja elämän syntymiseen johtaneista "syistä" - ateistin mielestä mitään syytä ei tarvita...)

9

156

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uskovaisilla ateisteilla ja amispojilla on tapana esiintyä älykkäämpinä kuin mitä he ovat. He esittävät väitteidensä tueksi tilastoja ja itseään älykkäämpien ateistien esille nostamia todisteita luomista vastaan kuten esimerkiksi kirahvin noin neljä metriä pitkä kurkunpään hermo, joka todistaa heidän mielestään älykästä suunnitelmaa ja sen toteutusta vastaan. Toinen esimerkki on valaan keuhkot: miksi valaalla on keuhkot eikä kiduksia, koska se elää vedessä?

      Uskovainen ateisti unohtaa evoluution. Juuri mikään ei toimi nykyään alkuperäisen suunnitelman ja tarkoituksen mukaan, jos evoluutiota on tapahtunut evoluutioteorian mittakaavassa. Kaikki on evoluution tulosta, joten kirahvin kurkunpään hermo tai valaan kidukset eivät voi edes teoriassa olla todiste huonosta suunnittelusta ja älykästä luojaa vastaan. Silti ateistit esittävät aina näitä samoja ja virheellisiksi osoitettuja todisteita luomista ja luojaa vastaan.

      Eikö teillä ateisteilla ole järkeä päässä? Jos on, niin miksi ette keksi uusia perusteluja uskonne tueksi vaan käytätte aina niitä samoja? Ettekö te käytä järkeänne, kun huomaatte, että perustelunne ovat virheelliset, puutteelliset ja siten kelvottomat todistamaan väitteitänne todeksi?

      Opetuksesta osattomilla amispojilla on tapana tekeytyä viisaammaksi kuin mitä he todellisuudessa ovat. He käyttävät typeriä ateistien käyttämiä argumentteja kerta toisensa jälkeen, vaikka ne kaikki on osoitettu virheellisiksi, pätemättömiksi tai totuutta vääristeleviksi monta kertaa. Tämä on luonnollinen tapa toimia ja perustella oma kantansa, sillä ateisti on laumaeläin, joka seuraa "johtajaa" minne tahansa hän hänet johtaa.

      • hjarnan

        Oliko sinulla niitä todisteita että yksi tai useampi jumalaolento on olemassa? Oliko sinulla todisteita että jokin näistä jumalaolennoista on luonut maailmankaikkeuden?

        Onko ihmisten haukkuminen amispojiksi jokin voitto tässä sinun maailmassasi? Saatko jotain tyydytystä tästä haukkumisesta? Kuvitteletko että jumalaväitteesi muuttuvat uskottavimmiksi kun haukut muita amispojiksi?

        Mieti asiaa :)


    • Ateisti

      Uskovaiset elävät harhassa!

      • Olen sitä mieltä, että ihmisiä ei ole viisasta luokitella uskovaisiksi ja ei-uskovaisiksi siinä mielessä, että nämä ihmisryhmät olisivat toisiaan vastaan taistelevia petoja. Sen sijaan tulisi ajatella niin, että me olemme kaikki saman ihmiskunnan edustajia ja samassa veneessä, jolloin toinen toisensa kunnioittaminen ja erimielisyyksien suvaitseminen estää veneen uppoamisen ja koituu kaikkien parhaaksi.

        Valitettavasti ateistit ovat kelvollisia vain sotimiseen, mutta eivät vuorovaikutteiseen keskusteluun ja sopimiseen.

        Ateistit ovat kuin tämän päivän ammattiliitot taistelussa Suomen hallitusta ja lainsäätäjää eli Eduskuntaa vastaan.


      • hjarnan

        " jolloin toinen toisensa kunnioittaminen"

        Jatkuvasta solvauksestasi päätellen et itse ole kykeneväinen tähän. Vaikea sanoa miten syvällä olet näissä keksimissäsi asioissa. Alatko jo uskoa niitä itsekkein?

        "Valitettavasti ateistit ovat kelvollisia vain sotimiseen, mutta eivät vuorovaikutteiseen"

        Henkisesti epätasapainoisen ihmisen kanssa on kenenkään vaikea olla vuorovaikutuksessa. Osaat vain solvata ihmisiä ja saat tästä ilmeisesti jotain mielihyvää? Taisi olla päiväkoti tai korkeintaan ala-aste missä ihmisten välinen vuorovaikutus sisälti käyttämääsi nimittelyä.


    • Sfop

      Miks tosi ystävällinen ateisti on vaihtanut nimmaria? Hait välillä lisää metamfetamiinia poltettavaksi ja ”keksit” itses uudelleen? Jos Mark5 pääsee pääsee huomauttamaan terminologiasta, niin se kertoo, kuinka sekaisin olet!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1670
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      72
      1319
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1248
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      180
      1092
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      158
      1033
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      62
      1030
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      892
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      866
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      826
    10. Uutta tietoa sodistamme - muuttuuko käsityksesi?

      Kirja, joka voi muuttaa käsityksiä aivan oleellisesti Talvi- ja jatkosodan aatoista! Olisiko sittenkin tuo Talvisota v
      Maailman menoa
      255
      795
    Aihe