EU-media valehtelee jatkuvasti!

EU-pravdat

Suomen EU-mielinen valtamedia valehtelee härskisti Lontoon Brexit-vastaisesta mielenosoituksesta. Väitetään, että siihen olisi osallistunut jopa yli puoli miljoonaa ihmistä, vaikka todellinen luku on kymmenen kertaa pienempi! Eu-pravdat ovat uskovinaan järjestäjien naurettavia lukuja.

Tosin yhdessä lehdessä mainittiin, että "toisten(?!) mukaan luku oli vain kymmeniä tuhansia". Myös poliisi ei arvioinut määrää. Kun katsoo ilmakuvia, niin lukema ei voi olla kuin korkeintaan kymmeniä tuhansia.

Iltalehden kolumnissa taas pohdittiin "EU-vihamielisyyden" syitä Britanniassa!? Siis ei EU:n vastustamisen syitä vaan ihan VIHAN syytä??? Huomatkaa manipulaatio. Näet vihaaminen ei ole rationaalista kuten vastustaminen on. ;-)

Näin valta- eli valhemediamme tekee EU-propagandaa. Kuten on tehnyt pakkomamutus- ja pakkoruotsitus-propagandaa. Se on vähätellyt ja jopa kieltänyt koko suomalaisuuden olemassaolon! Mikä selvästi todistaa, että Euvostoliitto on suomalaisvastainen hanke, kuten on muidenkin Euroopan kansojen vastainen hanke.

30

479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SuomiFan

      Niinpä. Kuten propagandan mestari Joseph Goebbels sanoi: " Kun alkaa valehtelemaan, se pitää tehdä kunnolla." Näet kansa epäilee pientä valhetta, mutta nielee suuren valheen. Tuota periaatetta noudattavat kaikki eunukit ja myös valtamedia.

    • Miksi sitä enään jurnuttaa, me nähdään se ihan kohta ja nähdään se Brexitin
      ihanuus ja taivas ja sinne voitte sitten mennä persuineen mukaan.... Ei vaikuta
      edes suomen vaaleihin jurnuttaa ja oikeastaan se vain tekee teistä vain valehtelijoita.

      Ette Te enään saa Eurooppaa hajoamaan tai suomea irti EU:sta ennen Brexittiä ja
      sitten nähdään ja se on siinä. Nyt on kohta jo Marraskuu ja se on siinä.

      • uk.up.jippiiii

        britit antavat suomalaisellekkin poliittisen turvapaikan eu.lta, kun heillä ero eu.sta astuu voimaan.


    • EiHelvetti

      No epäilijät voivat lukea uutiset ulkomaisista medioista ja jättää kotimaiset sanomalehdet lukematta. Riippumaton englantilainen Independent kirjoittaa, että 670 000 brittiä osoitti mieltään uuden kansanäänestyksen puolesta.

      https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/brexit-final-say-demonstration-london-peoples-vote-numbers-theresa-may-a8594011.html

      Ainakin tällä palstalla esiintyy EU-vihamielisyyttä, jatkuvaa mustamaalaamista ja valehtelua, joten EU-vihamielisyys on korrekti termi. Iltasanomien talouskolumnisti Jan Hurri on ainakin - jos ei täysin EU-vastainen - niin ainakin hyvin EU-kriittinen. EU-kritiikki ja arvostelu voi perustua luunkoviin faktoihin mustamaalaamisen sijaan ja valheiden sijaan. En itse ole monista asioista samaa mieltä Hurrin kanssa, mutta hänen EU-kritiikkinsä on hyvin perusteltua, eikä sisällä valheita tai mustamaalaamista.

      Sinun oma argumenttisi edustaa katkeroitunutta itku-potku-raivari-EU-vihamielisyttä:

      "Näin valta- eli valhemediamme tekee EU-propagandaa. Kuten on tehnyt pakkomamutus- ja pakkoruotsitus-propagandaa. Se on vähätellyt ja jopa kieltänyt koko suomalaisuuden olemassaolon! Mikä selvästi todistaa, että Euvostoliitto on suomalaisvastainen hanke, kuten on muidenkin Euroopan kansojen vastainen hanke."

      Tämä kappale ei edusta rationaalista EU-vastustusta tai kritiikkiä. Se on populistista paskaa, jossa yleistetäään ja esitetään toisiinsa liittymättömiä asioita yhdessä. Pakkoruotsi ei esimerkiksi liity EU:hun millään tavoin. Jopa Suomalaisuuden liiton lanseeraama "pakkoruotsi" -käsite on vuodelta 1987 - eli ajalta ennen EU:ta. Missä EU-propaganda on vähätellyt tai kieltänyt suomalaisuuden olemassaolon? Tämä on jälleen täysin perusteeton väite tai suoranainen EU-vihamielinen valhe. Euvostoliitto pilkkanimi edustaa populistista mustamaalausperinnettä, jossa kaksi täysin vastakkaista asiaa rinnastetaan keskenään. Poliittisesti ja taloudellisesti EU ei muistuta millään tavoin Neuvostoliittoa - johon haluat sitä verrata.

      Laita ystävä hyvä ne EU:n ja Neuvostoliiton samankaltaisuudet listalle. Käydään ne sitten kohta kohdalta läpi, että kenellekään ei jää epäselvyyksiä. En edelleenkään ole saanut täsmällistä selitystä sille, mitä kulttuurimarxismi tarkoittaa vai onko se vain yleissana, jonka alle voi liittää kaikki negatiiviset mielikuvat. Käsitteet kuten sosialismi, kapitalismi, vasemmistolainen, liberaali, konservatiivi, marxismi jne. ovat tarkoin rajattuja. Useimmat ymmärtävät mitä niillä tarkoitetaan, mutta tällä palstalla on monia kirjoittajia, jotka yrittävät määritellä nämä käsitteet uusiksi sisällyttämällä niihin merkityksiä, joita niihin ei kuulu.

      Sinäkin työtön EU-vihaaja saat työttömyys- ja asumistukea, harkinnanvaraista sosiaalitukea, ilmaisen tai lähes ilmaisen koulutuksen ja terveydenhuollon, koska Suomessa on noudatettu vahvasti Marxin oppeihin nojautuvaa pohjoismaista sosiaalidemokratiaa. Marx toimi inspiraation lähteenä Neuvostoliiton perustajiin kuuluneille Leninille ja Stalinille, mutta he väänsivät marxin opeista stalinismia tai leninismiä - eräänlaista reaalisosialismia, joka on kaukana marxismista. Eli mitä se kulttuurimarxismi mahtaa tarkoittaa?

      • riippumatonko

        Independent-lehti on tunnetusti ERITTÄIN EU-mielinen, joten sen arvio on varmasti valheellinen!


      • EiHelvetti
        riippumatonko kirjoitti:

        Independent-lehti on tunnetusti ERITTÄIN EU-mielinen, joten sen arvio on varmasti valheellinen!

        Otapa selvää mitä riippumaton tarkoittaa. Independent on taloudellisesti riippumaton. Se on ehdottomasti arvoliberaali ja EU-myönteinen julkaisu. Riippumattomalla ei tarkoiteta asennetta EU:hun. Yritetään uusiksi. BBC on tunnetusti EU-kriittinen. Lue uutisesi sieltä.
        https://www.bbc.com/news/uk-45925542


    • http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/167473-euroopan-unionin-lipputangoissa-firmojen-viirit

      "Euroopan unionin vallankäyttöä ei kontrolloi niin sanottu neljäs valtiomahti eli lehdistö, jonka tehtäväksi onkin jäänyt vain päätösten välittäminen kansalaisille: jonkun käsiään levittelevän EU-parlamentaarikon haastatteleminen tai jonkin paikallislehden, kuten Helsingin Sanomien, harjoittama asenteiden muokkaus, jolla koetetaan pehmittää suomalaisia hyväksymään asuinkustannuksia lisäävät ympäristödirektiivit, maatalouden paragrafipainajainen, siirtolaisuus sekä valtioiden hirttäminen euron tukiaisiin.

      Mutta keskustelusta ja kansalaisten tahdon välittymisestä EU:hun ei ole näyttöä; lobbauksesta vain."

      Eilisessä Yle Teemalta tulleessa osassa Francon jälkeen, oli selkeästi jo esillä se, mihin EU tähtää ja kyseinen jakso perustui vuoden 1985 aikaiseen Espanjan Ey:n liittymiseen joka oli tapahtunut vuotta aiemmin.
      Espanjan oli määrä aloittaa järjestelmällinen sosiaaliturvan heikennys sekä eläkkeiden, että muun sosiaaliturvan ja tämä on ollut tiedossa myös meidän hallinnollamme, mikä tulee olemaan on päämääränä yhteisöön liittymisessä.
      Meillä kiirehdittiin heti liittymisvuonna samoihin päämääriin, jotka ovat jääneet pysyvästi heikentämään mm. eläkeläisten sosiaaliturvaa ja heikennys on vienyt kaiken aikaa eläkeläisten elintasoa alaspäin ja jota on eduskunnassa jo halua heikentää leikkaamalla loppukin indeksi.
      Todennäköisesti EU:sta tulleen ohjeistuksen mukaan.
      Sen sijaan perusturvaa täällä euroopan alueen liki kalleimmassa maassa ei ole halua korjata ihmisoikeuksia vastaavalle tasolle.
      Todennäköisesti meillä vielä ammattiliitot ovat se instanssi, joka pystyy vaikuttamaan sosiaaliturvan lopullisen alasajon toteuttamisesta, alkaen juurikin mm. eläketurvasta ja siksi ammattiliittoja ja niiden ennen kaikkea vaikutusvaltaa ollaan kaikin keinoin ajamassa alas.

      Näistä EU:n "hyödyistä/eduista" ei taatusti tietoa jaettu missään tietopalektissa, jolla liittymistä ajettiin kuin käärmettä pyssyn piippuun.
      Ei vahingossakaan annettu ymmärtää että kaikki kansalaisia koskevat sopimukset vedetään viemäriin ja uusitaan jenkkimallisiksi, eli kakki siihen asti tehdyt sopimuksen ja niihin perustuvat lupaukset perutaan.
      Ja tähän samaan malliinhan perustuu tämä sote, jonka myötä voidaan heittää lopulliset hyvästit myöskin terveydenhuollolle, joka jo tähänkin asti on rappioitunut suunnattomasti, huolimatta siitä, että sv-maksut kuuluvat edelleenkin jokaisen tulonsaajan maksettavisksi.

      Yo. linkistä löytyy hyvää tietoa tästä propagandajärjestöstä, EU:sta ja ehkä olisi kansan jo aika herätä siihen tosiasiaan, että tästä vieraasta hallinnosta ero olisi sittenkin paljon parempi vaihtoehto suomen kansan tulevaisuudelle.
      Vaikutusvaltaa kansalla ei nykyisellään ole, on vain näennäisesti vaalit, kansan harhauttamiseksi uskomaan omaavansa vaikutusvaltaa ja tämäkin on EU:n linjaus ns. uskottelua, jota ihmisten kuvitellaan loputtomasti olevan uskovinaan.
      Vaalit, joissa valitaan joukko narsisteja toteuttamaan eu:n ja meillä sitä erityisesti peesaavan Ek:n antamia ohjeita.
      Ja tämä kaiken uskotteluun ja "vilpittömään" vakuutteluun meilllä on valjastettu avuksi ns. virallinen media, hallinnon ja eu:n sylikoiraksi joka antaa tassua, kun sitä rapsuttaa, tietysti mielellään oikean kokoisella verotuksella

      • Taas-naurattaa

        Ei tuollaista hölynpölyä pysty vakavalla naamalla lukemaan.


      • ei se ole hölynpölyä vaan olen kateellinen britit pääsevät tästä EU=eliitin uloste unionin ikeestä ja orjuudesta pois.suomessa riittää näit' vähä älysiä jotka ovat EU=paskatunkion palvojia. SÄÄLITTÄVÄÄ


    • No ainahan asian voi tarkistaa vaikka luotettavammasta brittimediasta. Tässä linkki: https://www.theguardian.com/politics/2018/oct/20/70000-demand-new-brexit-vote

      Ja jos tuosta ilmakuvasta, joka tuossa on, päädyt lukuun "vain kymmeniä tuhansia", niin suosittelen silmälasien hankkimista... Väkeä on hieman enemmän kuin Trumpin virkaanastujaisissa, jossa sentään oli "eniten porukkaa ikinä".

      • RottaTaasPihalla

        Guardian-lehti on se toinen erittäin EU-mielinen lehti Britanniassa! Tuossa ilmakuvassa oli korkeintaan 50 000 ihmistä parilla kapealla kadulla. Ja varmaan oli otettu kuva tiheimmästä kohdasta.

        Ps. Linkin osoitteessa on vahingossa(?) se oikea lukema! Jopa linkkivirhe on rehellisempi kuin EU-media. Tai joku toisinajattelija-toimittaja teki virheen tahallaan? ;-)


      • RottaTaasPihalla kirjoitti:

        Guardian-lehti on se toinen erittäin EU-mielinen lehti Britanniassa! Tuossa ilmakuvassa oli korkeintaan 50 000 ihmistä parilla kapealla kadulla. Ja varmaan oli otettu kuva tiheimmästä kohdasta.

        Ps. Linkin osoitteessa on vahingossa(?) se oikea lukema! Jopa linkkivirhe on rehellisempi kuin EU-media. Tai joku toisinajattelija-toimittaja teki virheen tahallaan? ;-)

        Niin, kaikki lehdet joiden uutiset perustuvat todelliseen maailmaan, ovat jostain syystä kovin EU-mielisiä. Ainakin sinun mielestäsi.

        Mikäs se luotettavajulkaisu sitten olisi? Näkemissäni eu-vastaisissa medioissa ei osallistujamäärää ole edes arvioitu. Miksiköhän? Me rationaalisesti asioihin suhtautuvat sentään tarjoamme linkkejä arvostettuihin julkaisuihin, jotka joutuvat ottamaan vastuun toiminnanstaan. Jos selviää, että ovat kymmenkertaistaneet populan, niin siitä tulee sitten oikaisu varmasti. Jään odottamaan että linkität sen.


      • TheRat kirjoitti:

        Niin, kaikki lehdet joiden uutiset perustuvat todelliseen maailmaan, ovat jostain syystä kovin EU-mielisiä. Ainakin sinun mielestäsi.

        Mikäs se luotettavajulkaisu sitten olisi? Näkemissäni eu-vastaisissa medioissa ei osallistujamäärää ole edes arvioitu. Miksiköhän? Me rationaalisesti asioihin suhtautuvat sentään tarjoamme linkkejä arvostettuihin julkaisuihin, jotka joutuvat ottamaan vastuun toiminnanstaan. Jos selviää, että ovat kymmenkertaistaneet populan, niin siitä tulee sitten oikaisu varmasti. Jään odottamaan että linkität sen.

        Huppista, olihan tuo BBC:llä arvioitu. Vajaa 700 000. Ei vaan ollut siinä videossa, jonka ensimmäiseksi tuolta löysin. Hyvin olivat piilottaneet.


    • Shaftt

      EU kannattajilla on kuitenkin tutkitusti keskimäärin 1,5 cm pidempi penis kuin vastustajilla.

    • EiHelvetti

      Hauskinta on, että 250 mielenosoittajaa marssi brexitin puolesta Harrogatessa Nigel Faragen johtamassa Leave Means Leave mielenosoituksessa, kun 700 000 brittiä kerääntyi Lontooseen People's March tapahtumaan vaatimaan uutta äänestystä brexitin ehdoista.

      Valheellisten valtamedioiden valeista riippumatta Nigel Farage onnistui keräämään huimat 250 kannattajaa omaan brexitiä puolustavaan leave means leave tapahtumaansa, kun brexitiä vastustava tapahtuma keräsi satoja tuhansia rauhalliseen mielenilmaukseen Lontooseen. Tämä nyt on vain fakta, jota ei saa mitenkään käännettyä valtamedioita vastaan ja eroa tukemaan. Britit haluavat uuden äänestyksen ja Farage keräsi vittu 250 kannattajaa,.. mikä on säälittävää ja kertoo jotain brexitin tämänhetkisestä kannatuksesta.

      • brexit.voitti.jo

        miksi brexitin puolustajien pitäisi enään marssia.. brexithän tulee maaliskuussa. sopimuksen kanssa tai ilman.


      • EiHelvetti

        Ihan aiheellinen kysymys. Miksi luulet, että Nigel Farage katsoi tarpeelliseksi järjestää tällaisen tilaisuuden, ja jos se oli tapreellinen, missä kannattajat?


    • EU-pravdat

      Huomatkaa lisäharhautus! Nuo mielenosoittajat vaativat kansanäänestystä Brexitin EHDOISTA. Eivät siis vaadi uusintaäänestystä itse Brexitistä. Joten tuossa mielenosoittajien joukossa voi olla hyvin paljon Brexitin kannattajia, jotka eivät vain hyväksy huonoa erosopimusta. Kuitenkin EU-media antaa ymmärtää, että mielenosoittajat vaatisivat uutta Brexitiä ja kaikki olisivat sen kannalla!!??

      • matuloisetmarssilla

        enimmäkseen marssivista marisijoista britteihin saapuneita siirtolaisia. puolasta, bulgariasta, romaniasta ym. . puntit tutisee, koska saavat lähtöpassit kohta.


      • EiHelvetti

        Niin. Ehdoistahan on nimenomaan kyse ja se on tälläkin palstalla kerrottu lukemattomia kertoja. Britit haluavat joko hyväksyä tai olla hyväksymättä ne ehdot jolla brexit toteutetaan. Mielestäni se on kohtuullinen vaatimus useiden sukupolvien elämään vaikuttavan muutoksen alla. Jos ehdot eivät miellytä kansaa, sitten otetaan time-out ja mietitään homma uusiksi.


    • älyäläjätä

      Muutamia kuukausia ja EU tullivapaa 380 miljardin Euron
      exportit UK loppuu.
      9 500 000 uutta työtöntä EU jäsenmaissa.
      Hyväst männöö?

      • Taas-naurattaa

        Työttömyyttä voi tulla, mutta UK:iin.


      • lompsivatvapaastisuomeen

        tosin nekin työttömiksi joutuvat matu siirtolaiset lähtevät briteistä muualle eurooppaan. ehkä suomeen.


    • klg953

      Satanmiljoonan asukkaan kansasta. 670tuhatta vastustaa EU eroa. No päätelkää siintä, mitä mieltä loput on.

      • EiHelvetti

        Sitä mieltä, että kannattaisi sinunkin herätellä ne aivot umpijäästä. Isossa Britanniassa ei ole sataa miljoonaa asukasta. Pilkunnussimista tai ei, briteissä on noin 66 miljoonaa asukasta. 34 miljoonan heitto on karkeasti 34 % yläkanttiin. Toisaalta eihän teillä brexit-hihhuleilla muutenkaan faktat ole tästä maailmasta.

        Se, että Lontooseen kokoontui Britannian historian suurin mielenilmaus, on kuitenkin iso asia katsoo sitä miltä kantilta tahansa. Vähättelyyn ei teilläkään ole varaa. Harrogaten leave means leave mielenilmaus keräsi 250 kannattajaa. Kysymys oli tuolla aiemmin, että miksi pitäisi osoittaa mieltä brexitin puolesta, kun se kuitenkin toteutuu? Totta, mutta miksi tilaisuus ylipäätään järjestettiin, jos sillä ei ollut mitään järjellistä funktiota?

        Mutta mielipiteistä voi ja saa toki kinata vaikka maailman tappiin. Tosiasiat paljastuvat 1.4.2019 jälkeen. Katsellaan. Toivon briteille parasta, mutta faktat eivät lupaa hyvää. Käytännön ongelmat ovat todellisia, vaikka monet haluavat sivuuttaa ne triviaaleina. Rajat puuroutuvat, hinnat kallistuvat ja työt karkaavat. Ne ovat hyvin todennäköisiä seurauksia.

        Monet pitävät Britannian EU-eroa yhtä suurena virheenä kuin Operaatio Barbarossa oli Hitlerin Saksalle. Saksan voittokulku Euroopan taistelutantereilla loppui Neuvostoliiton pakkasiin ja periksiantamttomaan puolustukseen. Voipi olla, että nyt näytellään viimeinen luku Yhdistyneen Kuningaskunnan historiassa. Skotit tuskin katselevat kovin pitkään talouden alamäkeä, mutta britit eivät skotteja halua päästää omille teilleen. Historia näyttää kuin käy. Oma arvioni on, että käy huonommin kuin pelättiinkään; pelkään, että Britannian talous romahtaa ja se johtaa sisäisiin levottomuuksiin ja kuningaskunnan hajoamiseen. Ehkä Eurooppa saa seuraavan suursotansa, mutta aika näyttää kuin käy.


    • Jääkäri7

      Jaha, täällä taas Pietarin trollit päivystämässä. Onneksi teitä ei usko kohta kukaan.

      • huohhhhhh

        Pietarin trolli sulla on housuissas ja pieni onkin. Vaihda vitsiä.


    • Taas-naurattaa

      Ei ole olemassa mitään "EU-mielistä valtamediaa".

      Suomessa on erittäin suuri mielipidevapaus. Media käsittelee asioita monipuolisesti ja paljolti niiden uutisarvon mukaisesti.

      Myös GCM-sopimuksesta on kerrottu ja kerrotaan.

      • höhhöhhööö

        a) olet asemassa, jossa tiedät asioiden oikean laidan.
        b) olet valinnut puolesi ja esität väittämiä ja oletuksia sen tueksi tietämättä totuutta.

        Kumpi?


      • Taas-naurattaa

        Esitän faktoja, joille ette mahda mitään, vaikka kuinka valehtelette.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      137
      1906
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1848
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe