Näin on näppylät!

Vesimies84

Ei ole Kari Salmelaisen ja Kaj ''Kaitsu'' Wessmanin voittanutta,
ei Janne Kataja ja Niina Lahtinen pelasta Napakymppiä,

Napakympin rautaiset vuodet olivat 1985-2002.

Lenni-Kalle Taipale on kuitenkin hyvä pianisti Iiro Rantalan
ohella, soitelleet Pori Jazzia myöden.

3

80

Vastaukset

 • Niina Lahtinen naaman vääntelyineen niin turha ohjelman täyttö. En saata edes katsoa. Janne Kataja sössöttää ja on huonompi juontaja kuin edeltäjänsä. Onneksi ei ole pakko katsoa, lopetin parin ekan jakson jälkeen katselun tyystin.

 • Nää Napakymppiin osallistujat on kaikki nykyään jotain laulajia. Viimejaksossakin kaikkien piti laulaa jotain karaokee.
  Jos itse hakisin tuohon ohjelmaan, niin ehdottomasti herra X:än tuolille pitäisi päästä. Muuten pitäisi olla vastailemassa kaiken maailman tyhmiin kysymyksiin. Sit pääsis ainakin matkalle, ellei sitten neiti A, B tai C lähde juoksemaan kiljuen pakoon.

 • Minä kyllä tykkään jannesta, hän juttelee mukavia kilpailijoille ja saa kaikki rentoutumaan. Vitsinsäkään eivät ole roiseja, kuten Karin vitsit joskus.
  Se oli huonoa Napakymppi-aikaa, kun Karin kanssa laitettiin joku tyttö pomppimaan ja viemään sanat Karin suusta. Kari pärjäsi itsekseen paljon paremmin, ei siinä tarvittu tyttöä ylimääräiseksi turhakkeeksi.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  86
  2598
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  496