Agressiiviset BMW -kuljettajat

Mikä siinä on että otsikon merkillä ajavat kuljettajat ovat hermot kireällä liikenteessä?

Onko auto p*skana koko ajan niin että se harmittaa ja näkyy käytöksessä?
Ilmoita

Ole mitään uutta, jos bemu kuskeilla on pinna kireillä!
Ilmoita
Se näkyy tietenkin käytöksessä, koska liikennesäännöt eivät koske saksalaisautoja.
Ostakaa tekin saksalainen, niin olette liikennesäännöistä vapaat.
Ilmoita
BMW on paskamagneetti. Jo esjonneiästä lähtien BMW alkaa vetää puoleensa näitä egomaanisia nutipäitä kuin paska kärpäsiä. Kyllä sen sitten liikenteessä näkee, kun rikkihapon kirpeä ego ei mahdu oman autonsa matkustamoon. Terkkuja muuten sille Jkylän Bemarikuskille, jota ei liikennesäännöt, eikä käyttäytymissäännöt koske. Juuri sinä, joka ajoit City-Marketin pihaan sillä mustalla uudella Bemarillasi heinäkuussa. Vituttiko nähdä ne vauhtiraidat ympäri auton, jotka siihen avaimellani vetäsin? hahahahahaha
1 VASTAUS:
Onnex poikaystävältäni sain lohtua rakkaan ja ihanan bemarimme takapenkillä siinäkin tilanteessa <3
+Lisää kommentti
Bemariahan kuljettaa yleensä vähän pöhöttynyt kuulapää ja vierellä istuu tyydyttämättömän näköinen nainen botox-täytteineen. Käyttäytymissäännöt sekä elämässä että liikenteessä ovat molemmille tuntemattomia asioita ja itsetehostuksen tarve on mitä ilmeisin.
Ilmoita
Opettele poika ajaan !
4 VASTAUSTA:
bmw kuskit on idiootteja liikenteen vaarantajia
nissan-micra-ksuki69 kirjoitti:
bmw kuskit on idiootteja liikenteen vaarantajia
Juu juu onko nyt parempi olo?
"Opettele poika ajaan!"
Sanoo yksi maanteiden (ja ruskeanreiän) ritari :D
KöyhienKyyneleet kirjoitti:
Juu juu onko nyt parempi olo?
Yhyy... Sniif...
+Lisää kommentti
Kun joutuu alempaan iskän hybrid Auriksella, niin kateeksihan se vetää.
Ilmoita
Kaikilla ei ole aikaa asua tiellä niin kuin sossun ja kelan asiakkailla!
1 VASTAUS:
Bemmillä pääsee nopeasti kelaan täyttämään avustuslomakkeita.
+Lisää kommentti
Epämukava alusta, epämukava penkki, pörinä, kierroskone, liekö ajo-ominaisuudet muutenkin jotain mallia epämukava rata-auto. Siihen päälle autolla agressiivisesti henki muotoilusta ja maineelta. Auto provosoi hermot kireällä suoritus sohimiseen jo valmiiksi muutenkin autoilun filosofialtaan tietyn porukan.
Ilmoita
Näyttäisi olevan muiden merkkien suunnattomat ja tarkkavaisen seurannan alla nämä BMW autot ja iltapulutkin aina liittävät ihan katkerina jos kyseinen auto jotain tehnyt, harvemmin vaikka useammin muun merkkiset pääsevät yli uutiskynnyksen, mutta aina anonyymeinä.

Kannattaisi varmaan joskus ajatella jotain mukavampaakin, kuin arkkivihollistannen Bajerista💕❤️ Vai onko se salaista rakkautta jota lapsenomaisesti käsittelette, kun otsalohko ei ilmeisesti murrosiässä kehittynyt samassa suhteessa peniksenne kanssa, joten olette katsoneet voivanne ajaa muulla merkillä ja purkaa turhautumanne kypsymättömästi yhden automerkin demonisointiin mukaan lukien kuskit näissä.
Ilmoita
Köyhillä ja velkaisilla on siellä ratin takana pinna kiireellä, ja syystäkin, kun kaikki ei mennytkään sen ns. "premium" baijerilaismerkin oston jälkeen ihan kuin Strömsöössä..
Ilmoita
Minä ihailen aina BMW autoja. Niissä on sitä jotakin, jota muut yrittää matkia. Tyylikkäitä, meneviä ja fiksujen valintoja. Ymmärrän että kateus-sairaus on joillakin vaivana. Se pitäisi kääntyä lääkärin puoleen silloin, koska kyse on henkisestä viallisuudesta.
Itse annan tilaa aina bemareille, koska haluan nähdä ne. Upeita ovat.
Hankin itsekin sellaen jokupäivä vielä.
Ilmoita
Hyvä kysymys aloittajalta.. Ehkä syy on siinä että BMW kuskeillle auto on elämää suurempi asia ja huomiota haetaan sitten keinoja kaihtamatta ja omasta ja muiden liikenneturvallisuudesta tinkien. Ilmeisen herkkä aihe kuitenkin ja BMW- pojujen tunteisiin vetoavaa; vähän sanoo jotain on köyhä ja kateellinen samantien :)
Ilmoita
Velka kiristää päätä ja kun muija on vielä paksuna ja odottaa toisen ukon panotulosta niin bemukuskin hermot repeilee...
1 VASTAUS:
330d jo hajos!!!!!!!!!
+Lisää kommentti
Ennemmin ajan fiat puntolla kuin bemulla sanoi eräs kuuluisa jenkki.....
Ilmoita
En minäkään teitä taviksia kunnioita.
Ilmoita
Syyhän on siinä että BMW kuskien köyhyys ja kateus parempia merkkejä ja niiden rikkaampia kuljettajia vastaan saa autovelan kanssa taistelevan bemaristin pinnan kireälle ja epätoivoiseksi omasta uskottavuudesta.. Siksi yritetään päteä liikenteessä, ja kun BMW :n ajo-ominaisuudet vielä tunnetusti ovat mitä ovat, on lopputulos sitten päivän uutisissa jokaisen luettavissa....
Ilmoita
vittu bemarit joutais kaikki vittu paalii
Ilmoita
Köyhät haluaa huomiota osakseen. Siksi ollaan niin agressiivisia liikenteessä.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Agressiiviset BMW -kuljettajat

Mikä siinä on että otsikon merkillä ajavat kuljettajat ovat hermot kireällä liikenteessä?

Onko auto p*skana koko ajan niin että se harmittaa ja näkyy käytöksessä?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta