KUIN TAITAVA ON JUMALA!

Oletteko huomanneet kuinka taitava sekä voimallinen on Jumala!

Hänen luomistyötä on koko maailmankaikkeus, ja kuinka taitavasti hän on luonut luomakunnan ja ihmisen, ettei niissä alun perin ollut minkäänlaista virhettä.

Ja kuinka taitava Jumala on kun on luonut vaikkapa vain kolme lemmikkikissaani!
Kaikki kissat ovat erilaisia, mutta kaikki pitävät paijauksesta, ja seurustelevat kanssani kukin kolme kissaani eri tavalla.

Ja maailmankaikkeuden Jumala suunnitteli ennen valmistusta luonnollisesti ajatuksissaan, aivan niin kuin me ihmiset jotain teemme, niin ensin se on mielessämme. Ja jo ajatuksissaan Jumala osasi suunnitella, että tämä ja tämä toimii ja tuon ja tuon täytyy olla niin ja niin.

Ja tuon jälkeen Jumala aloitti luomisen, ja teki juuri niinkuin Raamatun Luomiskertomus meitä opettaa, ja katso! kaikki oli sangen hyvää!

Ei ole kuin yksi Jumala, ja se Jumala, jota Raamattu meitä opettaa. Ja tuo Jumala rakastaa luomakuntaa ja varsinkin ihmisiä, antoi jopa Poikansa Jeesuksen kärsiä sijaisrangaistuksen meidät Jumalan lakien rikkoneiden ihmisten puolesta, että yksikään ei huku joka uskoo tähän Jumalan Poikaan, Jeesukseen.

4

98

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hepr. 3:12:
      Paha, epäuskoinen sydän voi luopua elävästä Jumalasta.

    • Anonyymi

      "... ihmisen, ettei niissä alun perin ollut minkäänlaista virhettä."

      Oli virhe. Jumala loi ihmisestä sellaisen, että hän tulee lankeamaan syntiin. Jumala olisi voinut luoda ihmiseen ominaisuuden, jonka ansiosta ihminen olisi tiennyt mitä synti ja kuolema on, jolloin ihminen ei olisi langennut syntiin.

      "Ja kuinka taitava Jumala on kun on luonut vaikkapa vain kolme lemmikkikissaani!"

      Ei ole Jumalan tekosia. Ihminen on jalostanut kissoja tuhansien vuosien ajan, jotta mainitsemasi ominaisuudet olisi saatu.

      "Jumala osasi suunnitella, että tämä ja tämä toimii ja tuon ja tuon täytyy olla niin ja niin."

      Vaan kun ei toimi.

      "Ja tuon jälkeen Jumala aloitti luomisen, ja teki juuri niinkuin Raamatun Luomiskertomus meitä opettaa, ja katso! kaikki oli sangen hyvää!"

    • Anonyymi

      Sinä näköjään kieltäydyt lukemasta Raamatusta, miten asiat oikeasti ovat. Tässä vähän faktoja:

      Jumala laittoi ihmiset samalle maapallolle sen Saatanan kanssa, joka sai lankeamaan kolmasosan enkeleistä. Kuitenkin Jumala teki ihmisistä heikompia kuin enkeleistä. Vanhan testamentin mukaan Vanhan testamentin aikaan enkelit ovat ihmisten yläpuolella. Ihmiset eivät olleet koulutettuja, eivätkä tunteneet syntiä. Eivät myöskään Luciferia ennestään. Aadam ja Eeva olivat tiedoissaan ja taidoissaaan lapsen kaltaisia, samoin he uskoivat Luciferia naiveina, kuten ketä tahansa korkeampaa olentoa. Miksi eivät olisi uskoneet, koska kukaan ei ollut koskaan ennen valehdellut eikä pettänyt heitä.

      Mutta Jumala tiesi heidän lankeavan, sillä olihan pelastusssuunnitelma oli valmiina jo ennen luomista. Jumala sanoi vielä Aadamille ja Eevallekin, että he tulisivat lankeamaan, sillä sanoihan hän:

      “mutta hyvän- ja pahantiedon puusta älä syö, sillä SINÄ PÄIVÄNÄ, JONA siitä syöt, sinä totisesti kuolet.” (1Moos 2:17, FinRK)

      Jumala ei sanonut, että "sinä päivänä, JOS sinä syöt" vaan hän sanoi: sinä päivänä kun sinä syöt.

      Se oli Jumalan suunnitelma ja tarkoitus.

      Kun ihminen oli langennut syntiin, Jumala ei korjannut asiaa. Hän ei antanut anteeksi ja palauttanut heitä lähtötilanteeseen. Ei, vaan kirosi ihmisen ja maan ja täten vaikeutti ihmisen elämää vielä lisää. Se ei ollut Lucifer, joka vaikeutti ihmisen elämää eikä synti itsessään. Se oli Jumala.

      Jumala siis tarkoituksella saattoi ihmiset tilanteeseen, jossa heillä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ennemmin tai myöhemmin langeta. Sen jälkeen hän potki ihmisiä vielä lisää päähän. Jumala, joka ihan tarkkaan tiesi, mitä synti on ja millainen Lucifer on teki sen lapsen kaltaisille ihmisille, jotka eivät synnistä mitään tienneet.

      Ja Jumalako ei ole syypää ihmisen lankeamiseen?  Minä ainakaan en pidä itseäni syyllisenä siihen, että minut on luotu sellaiseksi, etten kykene vastustamaan syntiä. Enkä jaksa innostua ajatuksesta, että Jumala loisi ihmisen ja maan, joista hän sanoi, että ne olivat erittäin hyviä, ja sitten muka kiroaisi ne yhdestä ensimmäisestä ihmisen virheestä ja määräisi vielä ne helvettiin, jotka eivät pystyisi synnittömyyteen, kun kukaan ei synnittömyyteen Vanhan Testamentin mukaan pystynyt. Eikä pysty edelleenkään. Edes maalliset isät ja äidit eivät kykene noin huonoon johtajuuteen omassa perheessään tai työpaikoillaan esimiesasemissaan. Heillä on rakkautta vähän mutta he eivät halua ihmisille mitään noin kauheaa, mitä Jumala on tehnyt.

      Täysin käsittämätöntä on myös se, että kun ensin Jumala tekee ihmisestä lankeavan ja aiheuttaa tämän lankeamisen tieten tahtoen, niin sitten ne, jotka eivät ole koskaan kuulleet Jumalasta ja Jeesuksesta, tuhotaan ihan vain sen takia, etteivät he ole sattuneet kuulemaan Jumalasta ja Jeesuksesta, tai siksi, että he eivät kykene uskomaan näin sairaaseen kertomukseen Jumalasta.

      On harmillista, ettet sinä näe näitä asioita, vaikka ne on Raamattua lukemalla ihan helppoa nähdä. Mikset näe? Oletko sokea totuudelle? Onko sinun helpompi jatkaa elämääsi kun suljet silmäsi kaikelta tältä?

      Mutta onneksi Jumala ei ole oikeasti tuollainen, mitä Raamatun tarut kertovat. Raamattu on vain kokoelma tavallisten uskovaisten ihmisten kirjoituksia, joissa he kertovat oman käsityksensä joskus aiemmin tapahtuneista asioista, jopa satoja vuosia ennen kirjoitusajankohtaa tapahtuneista asioista. Näin kertomukset ovat värittyneitä eivätkä kerro koko totuutta Raamatun ajan tapahtumista. Sillä millainen Jumala Raamatun Jumala olisikaan, jos Raamatun kertomukset olisivat täyttä totta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      313
      3638
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      268
      2095
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      99
      1449
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1353
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      92
      1319
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1197
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1034
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      49
      1028
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      914
    Aihe