Köyhillä naisilla ei ole

naiseteiainavalita

mahdollisuutta ostaa meikkejä ja vaatteita. Miehet ei tykkää että me naiset olemme meikittömiä ja huonoissa vaatteissa. Harmillista liikkua ulkona kun ei ole hienoja vaatteita eikä meikkiä naamalla.
Mutta me naiset vaan kuljemme vaikka olemmikin kaikki yhtä rumia. Naisten palkat on niin pienet ja jos on työtön on tulot mitättömät. Kuka kehtaa pyytää miehiä ostamaan kaunistumis meikkejä, ei kukaan.
Pakko meidän naisten vaan kestää.
Me naiset kaikki vaan nöyrrymme ja olemme rumia. onneksi kaikki, ettei vaan joka toinen.

Ei ihme että eroja on paljon kun miehet eivät ole vaimon kauneuteen tyytyväisiä, me kyllä kaikki ymmärrämme sen, mutta sille ei voi mitään.
Olemme samaa mieltä, me naiset puhallamme yhteen hiileen.

25

633

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hutsuko

      Myrkkyjä sisältää kaikki akkojen dödöt!

      • Luontoauttaa

        Ruokakin sisältää myrkkyjä ja vaatteissa on myrkkyjä, jos sille tielle lähdetään. Elämä on yhtä myrkytystä, eet tai menet minne tahansa.
        Meikkejä voi tehdä itse, kesällä kerätä vihreitä lehtiä ja kukkasia ja puristaa niistä veden kanssa väriä. Voi kukan maidolla voi värjätä luomet ruskeiksi, savivellillä voi laittaa ripsiä paksummiksi ja mansikalla voi punata huulet ja posket. Varmasti jollain on vanhoja maalipurkkeja ja voi maalata kynnet.
        Mielikuvistusta voi käyttää. Hiukset vi värjää myös lehdillä tai kukkasilla. Ideoita riittää, aivan samoin kuin makaroonista voi tehdä ruokaa ja koruja.

        Omenan renkuloista saa kivoja kaulakoruja ja herneenpalkoista voi tehdä mekkoja.

        Kaikki on keksittävissä. Jos ei ole, keksikää. Hätä keinot keksii.


    • turhaavalitusta

      Kyllä on aina naiset kelvanneet ihan luomuna. Markettien meikit on edullisia ja nettikaupoista voi tilata tuoksuja, ellei osta joltain laivamatkalta taxfree myymälästä. Ja pelkkään puhtauteen ei montaa euroa mene, iso 3 litran kanisteri saippuaa maksaa alle 3€ kaupassa.

    • En usko, että onnistunut meikkaaminen on kovinkaan paljon kalliista meikeistä kiinni. En siis todellakaan ole mikään meikkiasiantuntija, mutta luulisi marketista löytyvän ihan perussettia jonkun barbienuken hinnalla.

      Mitä itse meikkaamiseen tulee, on se käsittääkseni hieman sama asia kuin kasvojen maalaaminen. Toisin sanoen, joitain alueita pitää korostaa ja toisia häivyttää, jotta saataisiin aikaiseksi tietty visuaalinen vaikutelma.

      Näitä taitoja voi opetella ja harjoitella. En usko, että viimekädessä ratkaiseva tekijä olisi meikkien hinta, vaikka tietystä isommalla rahalla saa parempaa laatua tai ainakin suurempia määriä.

      Voin kuitenkin sen verran sanoa, että meikkaamisessa määrä ei korvaa laatua. Halpaa laatua ei siten kannata vedellä useampaa kerrosta kuin kallista, sillä se ei ainakaan paranna lopputulosta.

    • humbuugia

      Mitä ihmeen väliä sillä on, tykkäävätkö miehet vai ei?

      • Kelpaantaien

        Minulle ei väliä tykkääkö kukaan minusta. Värjään hiukset prisman 2,95€ hiusvärillä ja meikkaan essence moussemeikkivoide alle 5€. Huulipunia on jopa 1€ löytynyt. Tai huulikiiltoa käytän useimmiten. Shampoot 1-3€. Vaatteita löytää aleista tai käytettynä esim rekki tai emmy . Näillä pärjään,eikä rahaa kulu liikaa.


    • köyhtynyt

      Höyryttämällä ihoa tulee kauniimmaksi.
      Siisti ulkoasu ja luontevuus, tarvitaanko muuta.

    • poppopp

      Pitääkö paljon tai aina meikata? Opettele ompelemaan vaatteita. Tuunauskin on persoonallista ja mielestäni pop.

    • eitarvitameikkejä

      Kun pesee naaman ja muut paikat mäntysuovalla ja kampaa ulos mennessä tukan, niin kyllä se kelpaa. Vaikka vaatteet on vähä mitä sattuu, niin kyllä ukot tykkää.
      Kahviväriset varsinkin, ja varsinkin jos naisen naama on vähä turvonnu ja punottaa, niin sitte se vasta flaksi käy.

      • EikäEiHei

        Naama kylöä kannattaa pestä ennemmin vaikka pelkällä vedellä kuin mäntysuovalla. Se on vähän liian tujua kasvojen iholle.


    • lahjavinkki

      Ei kannata pestä kasvoja halvalla saippualla tai mäntysuovalla, koska ne kuivattaa ihoa liikaa ja tulee ryppyjä. Hiuksetkin vaatii kunnon aineet, että pysyy kiiltävinä. Suurin osa suomalaisista on perinyt ohuehkon hiuslaadun ja halvimmilla samppoilla hiukset helposti kuivuu, ohenee ja alkaa hapsottaa. Monesti köyhä nainen näyttää sen vuoksi ryppyiseltä ja hapsottavalta.

      Jos toimeentulotuesta johonkin säästää, niin jättää kaikki tupakat ja alkot ostamatta, ja käyttää rahaa kunnon hiustenhoitoaineeseen ja hyvään ihon perusvoiteeseen. Meikkien ja hoitoaineitten ei tarvitse mitään kalleimpia sarjoja olla, mutta turvallisuuteen kannattaa panostaa, ja voi hyvin toivoa joululahjaksikin kosmetiikkaa.

    • MaksuLuonnossa

      Kannattaa hommata antelias rakastaja. Mulla on ja toimii. On varaa ostaa itselle kaikkea kivaa. Nytkin olen ostanut talveksi takin ja kengät, sekä uuden laukun. Lisäksi alusvaatteita ja koruja. Olis jäänyt ostamatta ilman ylimääräistä rahaa.

      • oletkoOnnellinen

        No, kukin tavallaan. Minusta tuntuisi iljettävältä maata jonkun kanssa sen takia, että siitä saisi vastineeksi jotain alusvaatteita.

        Parisuhteessani rakkaus kukoistaa ja seksi on hyvää. Vaikka kaikkein kalleimpia koruja ja kosmetiikkaa ei ole varaa ostaa, niin tunnepuolella saa enemmän näin. Toivottavasti sinäkin tulet onnelliseksi noista tavaroista?


      • MaksuLuonnossa

        Lähtökohtaisesti en makaa kenenkään kanssa saadakseni rahaa tai tavaraa. Hän haluaa antaa minulle lahjoja, koska: "Olet niin ihana."

        Tavarat eivät tee onnelliseksi, mutta kieltämättä on kiva kulkea hyvässä, lämpimässä takissa, kuin olla ilman. Voin käyttää lapsiin enemmän rahaa.

        Olen naimisissa, mutta sattuneesta syystä avioliitossamme ei ole seksiä, joten siksi rakastaja. Eikä ole ollenkaan huono omatunto. Elämä heittelee, eikä aina niin kuin toivoisi. Mutta onnellinen en ole, enkä sellaiseksi tule enää, riippumatta tavaroista tai maallisesta mammonasta.


      • Paljastititsesi
        MaksuLuonnossa kirjoitti:

        Lähtökohtaisesti en makaa kenenkään kanssa saadakseni rahaa tai tavaraa. Hän haluaa antaa minulle lahjoja, koska: "Olet niin ihana."

        Tavarat eivät tee onnelliseksi, mutta kieltämättä on kiva kulkea hyvässä, lämpimässä takissa, kuin olla ilman. Voin käyttää lapsiin enemmän rahaa.

        Olen naimisissa, mutta sattuneesta syystä avioliitossamme ei ole seksiä, joten siksi rakastaja. Eikä ole ollenkaan huono omatunto. Elämä heittelee, eikä aina niin kuin toivoisi. Mutta onnellinen en ole, enkä sellaiseksi tule enää, riippumatta tavaroista tai maallisesta mammonasta.

        No juurihan makaat saadaksesi rahaa?


    • AriWigelius

      En koskaan mene sänkyyn ruman naisen kanssa vaan monen vierestä olen herännyt.

    • Mieeeeees

      Jos nainen tarvii meikkejä ollakseen kaunis niin sellainen on ruma nainen. Ei kiitos kokoaika meikeissä olevaa naista.

    • äläyritäollajokutoinen

      En ymmärrä sitä vimmaa, joka naisilla on maalata itsellensä toinen naama, joka peittää aidon naaman. Arvostan naista, joka kykenee arvostamaan naamansa sellaisena kuin se on, eikä ole riippuvainen kakkosnaamasta, jota ilman ei pysty lähtemään mihinkään. Aito on kaunista.

    • Köyhäkaupunkilainen

      Meikeillä ei tee mitään elämässä. Naiset ei halua työtöntä miestä koska naisille raha ja miehen ulkonäkö on tärkeintä. Köyhää miestä naiset ei voi rakastaa.

    • Nainen on joko kaunis tai ei , meikit ei siinä auta, joka on luonnollisen kaunis, niin ei pidä meikeillä sotkea ulkonäköään, ja mieluummin meikitön nainen kuin pakkeloitu, aito on aina paras.

    • Eräs

      Ruma nainen ei voi kaunistaa itseään meikeillä, mutta kaunis nainen voi rumentaa itsensä meikeillä.

    • sellaistavaan

      Ei ne meikit tee naisista kauniita.

    • Eimielikuvitukseton

      En ymmärrä aloitusta. Kyllä meitsillä oli aina vaatteet päällä ja meikkiä silloinkin, kun olin rahallisesti köyhä. Mutta köyhähän voi olla vaikka manjaanaa olisi kuinka paljon.

    • KMT

      Ostan kyllä meikkejä ja ihonhoitotuotteita, vaikka olenkin työtön. Niitä saa edullisesti netistä, ja kannattaa katsastaa myös tavaratalojen poistotuotteet. Säästän rahaa mieluummin vaikka uusien huonekalujen ostosta, lehtitilauksista, ulkona syömisestä ja juomisesta, elektroniikasta ja matkustelusta.

    • hbuhhahau

      Kyllä naisen palkka on ihan ylimitottettu senhän on 80 senttiä eurosta miehen palkaksi jää vain 20 senttiä eurosta. Millonkohan miehet rupee meikkamaan parran kuten neidot ajaa kulmakarvat pois ja sitten maalavat ne ja lulee että ne on upean näköset hahahahah.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe