Vihapuhe moskeijoissa johtaa vihan tekoihin!

Gubtar.Mokta

Se on nähty viime vuosina Euroopan maissa monia kertoja, kun muslimi-terroristit ovat iskeneet kantaväestön edustajia vastaan. He valitsevat uhreikseen juuri "vääräuskoisia" valkoisia, eli kyseessä on myös rasistiset viharikokset.

Muslimisaarnaajat ovat jääneet usein kiinni Eurooppalaisissa moskeijoissa vihapuheesta. Taannoin paljastui esim. kuinka Ruotsissa Örebron moskeija oli verkkosivuillaan levittänyt vihapuheita arabiaksi. Ja kuinka paljon tällaista tapahtuu, emme tiedä, mutta todennäköisesti tapahtuu myös Suomessa.

Mitä se kertoo muslimeista ja islamista, kun heidän imaaminsa voivat saarnata vihaa moskeijoissa jotka vastaavat meidän kirkkojamme. Tuskin kukaan voi kuvitella, että meidän pappimme saarnaisi vihaa kirkoissa.

45

645

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KoskaAllahillaOnSuuri

      Niissähän saarnataan Islamin ylivertaisuutta ja siihen liittyvien kulttuurien ja sarian mukaisten elämäntapojen noudattamista. Vääräuskoisuus ja uskonnottomuus pitää kitkeä pois maailmasta ja tuoda Islam tilalle.... Ja tätä sairasta ahdasmielistä keskiaikaa elävää poliittista ideologiaa nimeltä Islam saa levittää ihan vapaasti Suomessa.... Kaikki sen kritisoiminen ja vastustaminen on uskonrauhan rikkomista, kiihottamista kehitysmaamuslimien kansanryhmää vastaan ja tietenkin fasismi natsirasismia.... Helsingin moskeija on ainakin kutsunut näitä muualla euroopassa kiellettyjä vihasaarnaajia Suomeen, korostamaan ettei mitään maltillista Islamia ole olemassa, on vain sairas ahdasmielinen keskiaikaa elävä poliittinen ISLAM...... jonka tuomista kehitysmaamuslimeiden muodossa Suomeen viherkommarit, demarit ja muut suvakit täällä puolustelevat kaikin keinoin.....

      • Pahinta_asiassa_on

        se että niitä on porvarien hallituskaudella tullut maahan enemmän kuin koskaan, Kokoomuksen Orpo meni vielä pohjoiseen varmistamaan niiden tullessa että pääsevät varmasti Ruotsista Suomeen ja laittoi varusmiehet kantamaan matkatavaroita.


    • niin.Jukkis

      Ja turha on selittää jostain jenkeistä kuinka siellä on tapahtunut synagooga isku, sillä jenkit on kaukana. On parempi kun katsotaan vaan sitä mitä tapahtuu meillä ja muualla Euroopassa.

    • Humaani_vihreä

      Miksemme saisi auttaa heikko-osaisia ihmisiä? Mitä jos Ruotsi olisi 1940-luvulla kieltäytynyt ottamasta suomalaisia sotalapsia turvaan? Mitä Suomelle olisi käynyt jos sotilas olisi jättänyt kaverinsa vuotamaan kuiviin Tali-Ihantalassa 1944? Kyllä se on vaan suomalainen mentaliteetti yleensä ollut että ”kaveria ei jätetä”.

      • tääähhhh

        Miksi pitäisi auttaa sellaisia ihmisiä joista suuri osa ei halua edes sopeutua tänne?

        Mutta voisit vastata itse avauksen aiheeseen.


      • valkoinen-Kyrpä

        Murjaani ei ole minun "lähimmäiseni".


      • sesiitä

        Nämä Suomeen tunkeutuneet islmistisotilaat on jättäneet kaverinsa" vuotamaan kuiviin islamistimaihin" ja tunkeutuneet suomalaisten elätettäväksi.

        Aioassa minua kyllä vähiten surettavat ne islamistimaihin jääneet ,maahan tunkeutuneet islamistit huolettavat kyllä toisin kuin sinua.


      • Miksi suomen heikko-osaisia sitten ei auteta, miksi heidät jätetään heitteille, vähennetään ja rajataan jatkuvasti heidän tarvitsemaansa apua ja palveluja?
        Olisi vain hyvä nähdä se malka ensin ihan omassa silmässä, ennen kuin lähdetään hakemaan sitä täysin vieraista ja vihamielisistä kulttuureista, vaan kun se oman silmän malka ei tuo sitä maailmanmainetta ja astinlautaa ytimiin.
        Meillä uhrataan jatkuvasti omaa väestöä näiden yhä lisääntyvien elättilaumojen edessä jopa täysin vastoin niitä kuuluisia ihmisoikeuksia, jotka päättäjiemme ja eliittimme näkemysten mukaan koskevatkin vain näitä väestörjähdysmaista tulevia moniosaajia.


      • no-eipä-yllätä
        sesiitä kirjoitti:

        Nämä Suomeen tunkeutuneet islmistisotilaat on jättäneet kaverinsa" vuotamaan kuiviin islamistimaihin" ja tunkeutuneet suomalaisten elätettäväksi.

        Aioassa minua kyllä vähiten surettavat ne islamistimaihin jääneet ,maahan tunkeutuneet islamistit huolettavat kyllä toisin kuin sinua.

        Tuo humaani vihreä ei näytä ymmärtävän todellisesta maailmasta eikä historiasta mitään.


    • onneksipuututaan

      Persujen ja muiden rasseraasujen vihapuhe vaikuttaa väkivallan uhkan nousuun.

      Uhkana suurin Suomessa.

      • onneksi

        rasmus aivopieree


      • Rasistiko

        Entäs sitten..


      • antikomu

        No kerroppa nyt esimerkkiä vassari?


      • suksikaa_V------N

        Suksi suolle muhamettilainen.Ilman teitä on hyvin pärjätty ja pärjättäisiin vastakin tässä maassa.
        Te tänne tunkeudutte,eikä suomalaiset teidän maihinne.Missähän mahtaa olla syy muussako teidän alkukantaisessa uskonnossanne ja kulttuurissanne?


      • Häviätvarmasti

        Höö, väkivaltaa on suvaitsevaisissakin maissa. Siitä oppii jos on oppiakseen. Ihan ilman vihaa tai rakkautta. Mitä luulet voittavasi islamilaisessa systeemissä?


      • No mutta tulihan se päivän persuajattelijakin sieltä taas esille.
        Tuo on jo vakavaa, kun ainoa ajatus mikä päässä pyörii, on persu, voisi sanoa pakkomielteeksi.


    • sormiko-suussa

      Jukka on kovin hiljaa tästä avauksesta........

    • "Tuskin kukaan voi kuvitella, että meidän pappimme saarnaisi vihaa kirkoissa."
      Lyhyt on ihmisen muisti.

      Myös meidän evankelisluterilaisessa kirkossa on ollut pappeja, jotka ovat saarnanneet vihaan kansalaissodan aikoina. He ovat saarnanneet vihaan Lapuan liikkeen ja IKL:n aikoina. Vihaan ja vihollisuutta on saarnattu talvisodan ja jatkosodan pyörteissä.

      Kuinka meidänkään pappimme voivat julistaa vihaa, kun Jeesus opetti; rakasta lähimmäistäsi niin kuin itseäsi.

      Sitäkin on terveellistä pohtia kaiken vihapuheen keskellä.

      Hullu huutaa asiaansa julki toreilla. Viisas keskustelee palmun varjossa: opettaa Kirja.

      • valtava.ero

        Nyt oli varmasti kyse nykyajasta, eikä siitä mitä joskus menneisyydessä on tapahtunut.

        Suomalaiset papit eivät takuulla saarnaa vihaa musseja kohtaan kirkoissa, muslimit saarnaa kristittyjä kohtaan moskeijoissa.


      • sellainen.pasifistinen

        "Vihaan ja vihollisuutta on saarnattu talvisodan ja jatkosodan pyörteissä."
        Aikoinasi väitit itsesi olleen kapiainenkin. Sellaisen puhetta ei tuollainen voi olla.
        Isänmaallinenpa hyvinkin, epäilen. Kirjaasi ei ole olemassa, se on mielipiteeni.


      • huumoria.oltava

        Onhan tuota rakkautta osaltasi palstalle tullutkin kaiken mukavan muodossa. ;)))


      • hyödytön.idiootti

        Onko Suomeen julistettu sotatila muslimien ja kantaväestön kesken?

        Poikkeusaikoina papit tottakai psyykkaa joukkoja, jolla on psykologinen merkitys. Onhan toki Islam jatkuvassa sotatilassa muiden uskontojen kanssa ja tämän he sanovat ihan itse.

        Oot kyllä todella urpo kun vertaat nykytilaa johonkin kansalaissotaan. Ihan eri juttu kuitenkin kyseessä kun sattuu olemaan uskonto vs uskonto.


      • Hävetkää_Suomalaiset

        Joo on täällä ennenkin ollut rajat kiinni rasistipersuja. 1939 neuvostoliittolaisia maahanmuuttajia syrjittiin ja heihin kohdistui ennen näkemätöntä väkivaltaa.


      • IhanaIhminenTämäJukka

        Jukka on kovin hiljaa tästä avauksesta........no sieltähän se pölhö-poika saapui torille ihmisten naurettavaksi kun ei malta olla hetkeäkään pois ihmisten silmistä.

        On se tavallinen kekkeruusi!

        Tavallinen kekkeruusi
        Tampereen seudun hämäläismurteissa ja eräissä niiden lähimurteissa käytetään sanaa kekkeruusi, joka tarkoittaa ’hienostelijaa, tyhjäntoimittajaa, saamatonta’. Tyrväässä on sanottu Siinä on kaks samanlaista kekkeruusia, ei niitten hommista tu uutta eikä kystä!


    • Ökhlökjhh

      Amerikkalasen tutkimuksen mukaan 80 % ssa moskeijoista harjoitetaan viha saarnoja

    • että.sellasta

      Örebron Vivalla-moskeija tunnetaan parhaiten isis-värväyksestä. Moskeijassa on käynyt saarnaamassa useita ns. vihasaarnaajia ja isis-värväystä on todistetusti ollut useaan otteeseen jo usean vuoden ajan. Vivallan on myös osoitettu olleen Pohjois-Euroopan isiksen etäesikunta. Alueelta on lähtenyt kymmeniä nuorukaisia lahtaushommiin Syyriaan ja Somaliaan. Kaikilla lähtijöillä on ollut yhteistä moskeija.

      • aijai.sentään

        Aavikon-Jukka ei oikein tunnu nyt pärjäävän, vaikeaa se onkin kiistää faktoja.


    • dhdhfhdhh

      Montako kanta-eurooppalaista turvaa hakemaan tulleet musut, ovat murhanneet viimeisen kolman vuoden aikana?

      • FazerLovebotBlue

        Olen varma että juuri tällä hetkellä moni haluaisi kirjoittaa tähän vastauksen. Toimin heidän puolestaan ja sanon että tällainen keskustelutyyli ei ole todellakaan hyväksyttävää. Vähän kunnioitusta, kiitos. #pienipalarakkautta


      • Lovebutt
        FazerLovebotBlue kirjoitti:

        Olen varma että juuri tällä hetkellä moni haluaisi kirjoittaa tähän vastauksen. Toimin heidän puolestaan ja sanon että tällainen keskustelutyyli ei ole todellakaan hyväksyttävää. Vähän kunnioitusta, kiitos. #pienipalarakkautta

        Mussuta vaan suklaata ja kunnioita murhaajia;)


      • hohohohoh
        FazerLovebotBlue kirjoitti:

        Olen varma että juuri tällä hetkellä moni haluaisi kirjoittaa tähän vastauksen. Toimin heidän puolestaan ja sanon että tällainen keskustelutyyli ei ole todellakaan hyväksyttävää. Vähän kunnioitusta, kiitos. #pienipalarakkautta

        Olet feikki.


      • 123d123123f123

        tehneet tuhansia murhia euroopassa
        ja satoja tuhansia raiskauksia.
        näin alkajaisiksi


    • näin.on

      Avaus on sellainen että siihen on suvakin vaikea vastata asiallisesti.

    • naurettavaaJoo

      Mikäs toi "LovebotBlue" muka on?

      • 123d1231231f23

        fazerin palkkaamalla trolli lietsomaan vihapuhetta.
        oikeat vihanteot tapahtumat suljettujen ovien takana. niiden kritisointi on vihapuhetta.


      • parempaa
        123d1231231f23 kirjoitti:

        fazerin palkkaamalla trolli lietsomaan vihapuhetta.
        oikeat vihanteot tapahtumat suljettujen ovien takana. niiden kritisointi on vihapuhetta.

        Tämä lähti muilta palstoilta vihaisena bittiavaruuteen, vanha mutta yhä ajankohtainen ja tällaista tapahtuu jatkuvasti vihapuheiden tekijöiden toimesta. https://www.iltalehti.fi/uutiset/2015100220455321_uu.shtml


      • bgbgbgbgbgbg
        123d1231231f23 kirjoitti:

        fazerin palkkaamalla trolli lietsomaan vihapuhetta.
        oikeat vihanteot tapahtumat suljettujen ovien takana. niiden kritisointi on vihapuhetta.

        Tuo fasun juttu on naurettava.


    • jihaaadd

      Ruotsissa Värmlannissa tapahtui viikonlopun aikana neljä raiskausta.

      • aavikon.filosofi

        En usko taaskaan, vääriä ilmoituksia tietysti.


    • oikeinmeni

      Avaus on palautettu.

    • aloittaja.vaan

      Palauttivat kirjoitukseni kun otin yhteyttä Suomi24:n ja kysyin miksi juttuni on poistettu. Pyytelivät anteeksi poistoa.

    • miteson

      Kuuluuko islam muka sivistysvaltioihin?

    • Hege Storhaug kertoo kirjassaan "Islam yhdestoista vitsaus" muslimien toiminnasta Euroopassa. Hiljaista Euroopan valloitusta uskonnon merkeissä. Se mitä on tapahtunut Ruotsissa tulee tapahtumaan Suomessakin ellei mitään tehdä. Sen kirjan lukeminen kannattaa.

      • jeeeesss

        Myös dokkari "sharialakia Tanskassa" kertoo osin tuosta.


      • Moktar.Gubba
        jeeeesss kirjoitti:

        Myös dokkari "sharialakia Tanskassa" kertoo osin tuosta.

        Täyttä valetta sanon minä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 154
      4493
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      116
      4095
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2740
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1764
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1659
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      21
      1653
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      92
      1590
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1563
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe