Maahanmuutto on suomen kohtalon kysymys

KommariMari

kirjoittaa kauppalehti,maahanmuuttajista on kehittynyt todellinen ongelma,se tiedetään muttei siihen osata vastata,ensi vaalit ovat meilläkin maahanmuuttaja vaalit nyt siitä on pakko keskustella vaikka sitä yritetään kiertää kaikinkeinoin.

66

729

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hävetkäävasuripaskiaiset

      Vasemmiston Kyösti Suokas varoitteli tästä,mutta viesti ei mennyt perille,Juhana Vartiainen sai makeat naurut kun demarit ja vihreät ja tietenkin vasemmisto pisti nimensä Kontulan paperiin.Kun seuraava lama alkaa niin verissä päissä taistellaan muutaman euron tähden kuten Suokas varoitteli.

    • toivotonta

      Kyllähän kyseinen ilmiö on syöny huonoimman kansanosan elantoa ja toimeentuloa,palveluita yms. , päättäjät ja hyväosaiset kerää sitten taloudellista hyötyä . Eniten harmittaa ettei enää koskaa tää maa tule olemaan semmonen ainutlaatuinen kotimaa jota se on ollut muutamavuoskymmen sitten , näin äkkiä on saatu ajettua alas tämäkin hyvinvointi yhteiskunta , lisätty eriarvoistumista ja laitetaan ihmiset tappelemaan erilaisista asioista keskenään verissäpäin ilman mitään moraalia.Harmittaa kun on nähnyt paljon,paljon paremminkin olevan asioiden.

      • fdfwefwe

        Kun joku imperialisti, kuten USA, aiheuttaa matuvyöryn, niin se ei joudu ottamaan aiheuttamiaan sekasorron uhreja vastaan. Näin on käynyt monasti - viimeksi Irakissa. Me Euroopassa saamme korjata "sadon".

        Laivat täyteen Irakin pakolaisia ja eikun suunta USA: pitäkää hyvänänne. Te olette sotkun aiheuttaneet.

        Ihme maa - hamuaa rikkaudet, mutta jättää paskat jäljelle. Vie "amerikkalaista demokratiaa"3 kilometrin korkeudesta lentokoneilla.

        USA pitää eristää mailmanyhteisöstä. Ei sen kansa kauaa katsele moista menoa, vaan alkaa kapinoida. Maa on muutenkin pahasti jakautunut. Voihan olla, että tulisi sisällissota maahan.


    • Riistoaparhaimmillaan

      Nyt työttömät velvoitetaan tekemään töitä yhdeksällä euroa päivä,tietenkin saavat työttömyyskorvaukset päälle,mutta kuinka kauan, kunnat ja valtio saavat lähes ilmaista työvoimaa, vastaus lienee aina sama työntekiä voi päästä vakituiseen työsuhteeseen kun osoittaa kykynsä,moni vielä uskoo näihin satuihin,kun pesti loppuu annetaan paikka seuraavalle ja sitä seuraavlle.

      • helvetinhönö

        Oletko tyhmä: äänestä Kokoomusta tai Kepua, niin saat jatkaa nöyryytettynä.


      • ToivoPerusässissä

        Jos äänestät vihervasemmistoa, köyhyys köyhimmillä pahenee, haittapakolaisten tulossa jatkuu. On ihmisten älyn aliarvioimista vihervasemmistolta luvata nyt eduskuntavaalien läheisyydessä köyhille suomalaisille lisää etuja ja samalla estää jo tulleiden ja kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden lähtöä Suomesta. Katsotaan Trumpista, Australiasta, Unkarista jne mallia. Takuulla vuosi vuodelta ihan kaikissa Euroopan maissa vahvistuvat puolueet jotka haluavat puolustaa omaa maata ja kansaa ja jotka eivät enää tottele eu byrokraattien käskyjä. Eu oli alun perin jotenkin hyvä mutta muuttui huonoksi kun Suomen kaltaiset maat pakotettiin tukemaan Kreikkaa ym kriisimaita. Tai ei olisi ollut pakko tukea mutta vasemmistoliitto ja sosiaalidemokraatit menivät vastoin vaalilupauksia hallitukseen Kokoomuksen tueksi jakelemaan tukipaketeita. Katainen sanoi kun tuli Brysselistö" olisiko minun pitänyt sanoa ettei Suomi osallistu Kreikan tukiohjelmaan". Olisi pitänyt ja ne sanat olisi tehneet Siilinjärven pojasta Suomen kansan suuresti arvostamaan henkilön. Nyt olet alhainen huijari, ihan kuin Demari Jutta Urpilainen ja Vasuri Paavo Arhinmäki.


      • Hyväkommentti

        Harvinaisen hyvä kommetti kaikki asiaa harvoin tällä palstalla .


    • Hallaahon.äänestäjä45

      "Kun joku imperialisti, kuten USA, aiheuttaa matuvyöryn, niin se ei joudu ottamaan aiheuttamiaan sekasorron uhreja vastaan. Näin on käynyt monasti - viimeksi Irakissa. Me Euroopassa saamme korjata "sadon""

      Oikaisuna vain se että Irakin sodan aiheutti Venäjä ja alunperin Englanti-Ranska luomalla keinotekoisen viivottimella autiomaahan piirretyn olemattoman "valtion" jossa oli toisiaan verisesti vihaavia muslimeja kolmessa leirissä

      Venäjän kolonialisti Brezhnev hyökkäsi Afganstaniin, tuhosi maan ensin, ja rikas rakennusyrittäjä bin Laden löi venäläiset joukot mutta rikollinen Venäjän kansa ei jälleenrakentanutkaan Afganistania
      jonne syntyi taliban
      ja sen jälkeen bin Laden hyökkäsi USA:han

      Me Euroopassa saamme maksaa Englanti-Ranskan imperialistien jäljet Afrikassa eli ottaa vastaan tuberkuloottisia ja aidsisia pakolaisia tänne MUTTA EMME SAA GHANASSA OLEVIA ENGLANNIN KULTAKAIVOKSIA EMMEKÄ KESKI-AFRIKAN ÖLJYTEOLLISUUTTA RANSKALTA koska meidän johtajamme
      läskipersee Orop, Sipilä, Soini .. eivät saa mitään aikaan

      Rikollinen Venäjän kansa on nyt tuhonnut Syyrian eikä aio maksaa sen jälleenrakennusta taaskaan eikä Viipurin eikä ...

      • Weijo_Esso

        Vetävämpi vaaliteema kuin maahanmuutto olisi persuille vaatimus Viipurin vapauttamisesrta.


      • Dokkarifani

        Katsopa se areenan dokkari aiheesta Irak ja Iran. Se avaa vähän uusia näkökantoja!


    • Tälläistäpeliä

      Vasemmisto haluaa köyhät ahtaalle niille on kauhistus jos joku pääsee niin hyviin hommiin että työllä rikastuu ,niistähän tulee porvaripuolueiden äänestäjiä siksi ei ahmatiiliitto puutu yhdensäneuron päiväpapalkkoihin vaan antaa kiukun yltyä että nämä surkimukset äänestävät vasureita.

      • Esko_Nurmijärveltä

        Tähänpä mielisin lisätä: tilu-lilu-lii, tilu-lilu-lii.


    • Älämöööööööö

      Aloittajalla on kymmenen kirjoitusvirhettä ja koko asia täyttä sontaa. Maahanmuutosta vaalien tärkeimpänä teemana eivät puhu muut kuin pakkomielteiset persut.

      • IslamKelassa

        No mikäs se on se tärkein teema seuraavissa eduskuntavaaleissa.....


      • MePuhutaanKyllä

        Ei ne muut puhu kun ne ei haluaisi muidenkaan puhuvan tai huomaavan kuinka kalliiksi haittapakolaisten hyyssäys on jo nyt tullut suomalaisille.


      • muutostenaika
        IslamKelassa kirjoitti:

        No mikäs se on se tärkein teema seuraavissa eduskuntavaaleissa.....

        Mitä tehtäisiin persuille,on ensi vaalien tärkein aihe


    • Isopersemerjaaaaggg

      Jokaisessa maassa euroopassa missä on viimeiset vaalit käyty,on maahanmuutto ollut kärkiteema,ruotsissa ei saada hallitusta kasaan juuri tämän tärkeän asian suhteen,parasta että tästä asiasta käydään perustellinen keskustelu ennen vaaleja ja äänestäjät antavat lopullisen tuomion haittamaahanmuutolle,luulen että persut tulevat olemaan vahvoilla juuri tämänasiansuhteen .

      • tahtotilamissäkok

        pienten maiden syytä pitää turvallisuudesta kiinni
        eikö kroatiakin laittanut lapun luukulle mamujen osalta?
        Eikö suomen porvarihallitus osaa käyttää armeijaa?


    • PerusSjyräävielä

      Kiitos aloittajalle

    • TehdäänEiMietitäEnää

      Vihervasemmiston mielestä köyhät tarvitsevat lisää rahaa. Sitä rahaa tulisi kun kymmenen tuhatta 10000 kielteisen turvapaikkapäätöksen saanutta eli laittomasti Suomessa olevaa maahantunkeutujaa laitettaisiin kotitaipaleelle kuormittamasta viestistä Suomen valtiota ja kuntia tai veronmaksajia. Tästä jo säästyisi miljardi vuodessa. Perussuomalaiset on sitä mieltä jotta niistä suomalaisista täytyy pitää huolta jotka itse siihen ei kykene. Tähänkin tarvitaan rahaa.

    • Asia-on-juuri-näin

      Se on juuri näin,kun kuuntelee Paavo Arhinmäen ja Lii Anressonin kannanottoja heille on maahanmuttajajien asiat tärkeinpiä kuin oman maanasiat,että kannattaa taatusti harkita ketä äänestää persut ovat ainoa maahanmuuttokriittinen puolue .

    • PolCom

      "Se on juuri näin,kun kuuntelee Paavo Arhinmäen ja Lii Anressonin kannanottoja heille on maahanmuttajajien asiat tärkeinpiä kuin oman maanasiat."
      Persujen maahanmuuttokriittisyys on suurimmaksi osaksi rasismia ja avointa valehtelua. ESim. milloin Arhinmäki ja Andersson ovat sanoneet, että maahanmuuttajien asiat ovat oman maan asioita tärkeämpiä? Persupöljä ei tajua, että maahanmuuttoasiat ovat oman maan asioita!

      • Parempiheillekin

        Perussuomalaiset ei ole rasistinen puolue! Ja ketkä vastustavat laittomasti Suomessa olevien karkotusta tai säilöön ottoa. Muut paitsi Perussuomalaiset. Ei se ole rasismia jos paperittomat , ympäri maata vapaana lompsivat henkilöt laitetaan säilöönottokeskuksiin joista voi aina lähteä pois kun lähtee pois Suomesta. Ei se ole vankila.


    • Entinenvasuri

      Paavon puheisiin en enään usko,tämä valtakunnan suurin takinkääntäjä lupasi että poulue ei lähde porvarihallitukseen vaan kuinkas kävi.

    • Tärkeääasiaaon

      Hyvä Aloittaja

    • Oppiaikäkaikkiaan

      Kauppalehteä lukiessa joutuu sinne, mainostavat jo. Facebookissa on mahdollista yhdistää uudelle kaverille.

    • PersuÄÖ68

      Persut ratsastaa ihmisvihalla. Jytky tullee. Heh heh.

    • suomionsuomalaisten

      Tietenkin on, on aina ollut. Jotkut eivät vaan ole tajunneet sitä.
      Meillä on hyvin ohuet markkinat ja kansana pärjäämme itseksemme. Ulkopuoliset ovat rasite, jos eivät suoraan tuo rahaa kasseittain maahamme.
      Köyhiä ja vetelyksiä maamme ja taloutemme ei vaan kestä. Ei ole koskaan kestänyt,
      Velkarahalla on syöty makkaraa tähän asti ja korot nousevat keväällä asunnoissa, muut korot varmaan ovat jo alkaneet nousemaan. Italia toi velpapommin pöytään, pahemman kun Kreikka, Britit tajusivat ottaa pakkia hulluudesta ja silleen.
      Kyllä se maahanmuutto on kohtalon kysymys nyt ja aina.

    • Kuinkaeläisit

      Kauppalehdellä on suhteensa. Velkahan on vientitavaraa siihen vihkiytyneille.

    • Nytnätistirunkkarit

      Asiakastiedolla pitäisi olla laajemmat tiedot, luulisin.

    • Hamaanloppuunasti

      Äänestän aina Perussuomalaisia

    • Hallaahon.äänestäjä45

      Pääomatulojen virta Suomeen nytkähtää perjantaina puoli kolmelta iltapäivällä
      kun
      USAN TYÖLLISYYSTILANNE LOKAKUULTA TULEE

      Jos se on LIIAN HYVÄ kurssit laskevat

      Jos Trump voittaa välivaalit HÄN PÄÄSEE KAIKISTA ONGELMISTA MISTÄÄN EI KUKAAN MUU POLIITIKKO ENÄÄ SEN JÄLKEEN USKALLA HÄNTÄ VAINOTA
      koska hän pääsee toiselle kaudelle

      Näillä on paljon suurempi merkitys Suomen palkkatuloille pääomatuloille ja työllisyystilanteelle kuin koskaan
      Orpoppi ja Sipiläpi pystyvät vaikuttamaan

      YLEN VIHAPUHEET JATKUVAT KATKOTTA

      Argentiinassa rioplatensea (espanjan murre) oppinut ylimielinen klovni
      Annika Damström paskanjauhaja pelkuri verorahoilla

      Yle maksukanavaksi
      Suojatyöpaikat poikki
      Veroletkut poikki


      https://www.suomenuutiset.fi/yle-pisti-parastaan-toimittaja-samuli-voutilalle-oletko-sina-nuorisopoika-selittelee-trumpia-eika-ymmarra-etta-han-paha-mies/

    • Älkäävihatkoketään

      Kyllä vihervasemmistolla on aiheesta suuri pelko kuinka perussuomalaiset pärjäävät kevään eduskuntavaaleissa. Erittäin hyvin pärjäävät. Gallupit ei nytkään näytä alkuunkaan oötotuutta. Mutta miksi pitää usein syyttää perussuomalaisia vihaajiksi. Itse olen Perussuomalainen, isänmaallinen rauhaa rakastava ihminen. Ne jotka minut tuntee pitää minua kiltteyden ja rauhallisuuden esikuvana. Ps. Ehkä siksikin saan hommattua taas todella runsaasti ihmisiä äänestämään perussuomalaisia.

    • Totuusontämä

      Perussuomalaiset on ainoana eduskuntapuolueena suomalaisten puolella!!!!!

    • Arvokasasia

      Onneksemme on Perussuomalaiset

      • kokoomuskovai

        Mikä puolue oli pääarkkitehti kun tuli maahanmuutto ryntäys 2015?


      • PsMeidänpuolella

        Ei ainakaan Jussi Halla-ahon johtamat perussuomalaiset. Muistettava että vihervasemmisto ottaisi lisää pakolaisia Suomeen elämään suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.


      • mahanmutto
        PsMeidänpuolella kirjoitti:

        Ei ainakaan Jussi Halla-ahon johtamat perussuomalaiset. Muistettava että vihervasemmisto ottaisi lisää pakolaisia Suomeen elämään suomalaisten veronmaksajien kustannuksella.

        kuka siinä on pääjehu vihreillä?


    • IkäväSurullista

      Koko vihervasemmisto halajaa jotain ihmeen maailmaa ja haluaa todennäköisesti rajattomasti lisää pakolaisia Suomeen, myös halpatyövoimaa, haittapakolaisia.

      • eivarmaako

        todennäköisesti?


      • Kysytäänfaktaa

        Jos tänne kirjoittaa että vihervasemmisto haluaa Suomeen rajattomasti lisää maahantunkeutujia tai pakolaisia


    • Hallaahon.äänestäjä45

      Ensin Hesari yrittää pimittää 7.11. kello 9:54 mutta laukaisia raiskaajatoimittajan nimen kello 14:30

      HS "Julkaistu: 7.11. 9:54 , Päivitetty: 7.11. 14:33
      Päivitys 7.11. klo 14.30: Uutista täydennetty tiedolla samana päivänä tulleesta toisesta tuomiosta ja sen vuoksi lisätty tekstiin tuomitun nimi."

      Halla-aho ehti antaa seuraavat tiedot raiskaaja-toimittajasta:

      Halla-aho 7.11. "Merkillepantavaa on, että edistyksellinen media suojelee raiskaajan identiteettiä. HS ei mainitse edes, että kyseessä on "palkittu toimittaja". Onhan kyseinen toimittaja taistellut raivokkaasti

      rasismia, persuja, naisvihaa ja muita pahoja asioita vastaan"

      Halla-aho 7.11. "Työskennellyt ainakin Hesarissa, Maikkarilla ja Ylellä. Verkostot kunnossa. Lisäksi

      Riku Rantalan kaveri"

      Sitten
      HS taipui kello 14:30

      https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000005890982.html Päällekäyvänä ”pokailijana” tunnettu mies raiskasi naisen ravintolaillan päätteeksi Espoossa

      Julkaistu: 7.11. 9:54 , Päivitetty: 7.11. 14:33

      Päivitys 7.11. klo 14.30: Uutista täydennetty tiedolla samana päivänä tulleesta toisesta tuomiosta ja sen vuoksi lisätty tekstiin tuomitun nimi.

      Mikä on Riku Rantala joka tunnetaan myös nimellä KAARNALAIVAKONOSSÖÖRI
      https://www.suomenuutiset.fi/riku-rantala-esitti-tv-ohjelmassa-onanoivaa-ulla-appelsinia-timo-haapala-peraa-anteeksipyyntoa-mtv3lta/

    • rajatkiinnimahanmuutto

      Nythän se EU näyttää äänestäjien suuntaa
      miksi Suomi ei saa toimia samoin?

    • kertokaaviisaat

      Rajat kiinni suuntaus italia,itävälta,unkari,saksa,ruotsi
      miten suomi reagoi
      nykyhallitus kantaa asiasta vastuun vai?

    • geeniperimä

      Ei maahanmuutto ole ongelma vaan toiveiden toteutuminen esim. vasemmistolle ja vihreille. Heidän keskuudessaan on todettu ongelmia mm geeniperimän yksipuolisuudessa, eniten huolta on esiintynyt SDP:ssa. Punavihreissä hallitsemattomasta maahanmuutosta keskusteleminen on leimattu rasismiksi.
      Muiden kuin punavihreiden osalta suomalaisten geeniperimä on tutkimuksissa todettu monipuolisemmaksi kuin missään muussa Euroopan maassa.
      Kokoomuksessa taas työperäistä maahanmuuttoa pidetään välttämättömänä.
      Olemme ”Ruotsin tiellä” maahanmuuton ongelmien kanssa, mitään ongelman ratkaisua ei ole jatkossakaan odotettavissa jos SDP:sta tulee pääministeripuolue!

      • senvuoksips

        ps nousee pikkuhiljaa ja saa kannatusta
        ainoa puolue lienee jota voi äänestää mamuasiaan kyllästynyt


    • lappimaumut

      koskas ensimmäiset pyramidit ja sfinksit rovaniemellä

    • Hallaahon.äänestäjä45

      Keskeinen elementti muinais-Egyptin taloudellisessa nousussa
      viljely, ulkomaankauppa, satamien rakentaminen, kaupungistuminen

      oli siinä, että rakennettin pyramideja - turhia sinänsä - jotka eivät ole helppoja suuruutensa ja lujuusoppinsa takia (ensimmäiset olivat porraspyramideja koska seiniä ei saatu pysymään valumatta)

      Mutta tämä rakennustyö vaurastutti Egyptin koska tarvittiin organisoitua yhteiskuntaa kaupunkeja asuntoja satamia työtapoja

      Pyramidien rakentaminen Lappiin olisi parempi vaihtoehto kuin kituva porotalous
      Molemmat ovat turhia mutta siis jos pitää valita

      Valitse Nalle, seuraa Nallea, seuraa rahaa

      Nalle kertoo, Nordeala ei ongelmia, eilenilta
      Svenska Bankföreningen vuositapaaminen

      Den nordiska storbanken Nordea kan vara ganska säker på att den inte har gjort några större fel i arbetet för att förhindra penningtvätt. ,,, Huruvida amerikanska myndigheter skulle börja granska Nordea sade sig styrelseordföranden också vara säker på att det inte kommer att bli fallet

      läs vidare https://www.di.se/live/bjorn-wahlroos-ganska-sakra-pa-att-nordea-inte-underlattat-penningtvatt/

      • puhdasmiesnalle

        Onko nalle ollut kylvyssä
        pesu-uutisia nordea


    • Hallaahon.äänestäjä45

      Varoitus: Osaamattomat pöntöt johtavat maata
      https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/554007
      Äänestäjän kannattaa tarkastella ehdokkaansa oman talouden hoitoa. Se paljastaa kyvykkyyden hoitaa myös muiden asioita

    • Hallaahon.äänestäjä44
    • maahanmuuttohallitus

      kohtalon kysymys

    • tilastotpahat

      äänestämmä asian vuoksi

    • Valintaoli-helppo

      On jo perussuomalainen ehdokas valittu keväänvaaleihin,

    • tarkkanäköinen

      Mitä on eurooppalainen ja pohjoismainen demokratia, toteuttaako vaalit sitä. ruotsissa ei voida neuvotella kolmanneksi suurimman puolueen kanssa . Suomessa otetaan hallitukseen KOLMEN prosentin puolue, ja annetaan 30-40% valta . JOS tästä asiasta joku huomauttaa, vastaus on ITSE OLEMME PÄÄTTÄJÄT VALINNEET. tämä demokratia johtaa vielä kansannousuun, ei sotaan, se on eri asia , se on rotta-politiikkojen vääjäämätön päätepiste. Rotta-politiikot, kavaltakaa kansan rahat , nostakaa vastikkettomia kiinteistöveroja, kahmikaa kaksinkäsin etuukia, eläkekekertymänne on kymmenkertainen, tavalliseen työläiseen verrattuna. MUTTA jatkakaa samalla DEMOKKRAATTISELLA linjalla , siihenkin me taivumme, MUTTA rotta-politiikot ÄLKÄÄ ALOITTAKO SOTAA.

      • mikäpuolue

        rotta poliitikot?


    • mamuhallitusjyrää

      suomi on väärillä raiteilla mutta muutos ei onnistu kuin äänestämällä

      • KoskaAllahillaOnSuuri

        Aivan niin demokratiassa toimitaan. Jos Suomalaiset haluavat sairasta ahdasmielistä keskiaikaa elävää poliittista Islamia palvovien kehitysmaamuslimeiden Islamilaisen kalifaatin Suomeen niin he saavat sen, koska se on kansan tahto ja pulinat pois......


      • PSeikokoomuseikeskustaei
        KoskaAllahillaOnSuuri kirjoitti:

        Aivan niin demokratiassa toimitaan. Jos Suomalaiset haluavat sairasta ahdasmielistä keskiaikaa elävää poliittista Islamia palvovien kehitysmaamuslimeiden Islamilaisen kalifaatin Suomeen niin he saavat sen, koska se on kansan tahto ja pulinat pois......

        mummot ja papat tykkää
        ruotsissa ei


      • hallaaaaaa
        KoskaAllahillaOnSuuri kirjoitti:

        Aivan niin demokratiassa toimitaan. Jos Suomalaiset haluavat sairasta ahdasmielistä keskiaikaa elävää poliittista Islamia palvovien kehitysmaamuslimeiden Islamilaisen kalifaatin Suomeen niin he saavat sen, koska se on kansan tahto ja pulinat pois......

        Se on perussuomalaisten oma tahto. Olitte hallituksessa kun päätöksiä tehtiin. Kysy Jussilta miksi halla vie persut.


      • paskalakitimolähti
        hallaaaaaa kirjoitti:

        Se on perussuomalaisten oma tahto. Olitte hallituksessa kun päätöksiä tehtiin. Kysy Jussilta miksi halla vie persut.

        eli ps ei ollut vielä yhtenäinen puolue.siksikö jakautui


    • Pianmenerhyvin

      Soini on ollut itsekäs diktaattori 2011 lähtien. Hän alkoi pitää itseään korvaamattomana ja monet perussuomalaiset samaistuivat häneen. Pikku hiljaa mitta tuli täyteen ja puolueelle nestettiin Jyväskylän puoluekokouksessa 2017 isänmaallinen kansallismielinen rehti puheenjohtaja.

      • mitäkirkkotekee

        soini ei näe kirkon takaa enään mitään


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11201
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3123
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      216
      2974
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2177
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1938
    6. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1765
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1749
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      53
      1734
    9. 85
      1698
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1637
    Aihe