HETI PITÄS LOPETTAA TUET

MULONRAHAAAA

ESIM ASUMISTUKI JA KAIKKI SOSSU TUET,, niin eiköhän kaikki joutus juoksen töihin hynyssä suin näin :)<<< Ihmisen pitää tehdä töitä eläkseen eikä makaa himassa ja luukun väliä: elämäkin kohentus hyvin vittu noi tuet siel makaatte eikä eläkettä kerry yhtään latin latia, ja sukupolvi seuraa perässä,, EMMÄ TEE MITÄÄN samaa rataa,,, Turha ihmetellä jos joillain on kaikkea mammonaa :)

30

591

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pomoPOMO

      Joo ja PALKANMAKSU pitäis lopettaa heiltä jotka vielä on töissä!!!! Niin eiköhän jokainen joka vielä on töissä nöyrytisi ja olisi hymyssä suin kaikkien edessä. Loppuisi heltäkin iänikuinen nälviminen kaikille ihmisille. Tai ainakin peientää palkkaa 2 e päivä, olisi sopiva miinus verot tietenkin.

      Töihin vaan omakustannehintaan, maksa itse palkkasi, se on hienoa että saat jopa tehdä jotain, se on jo palkka sinulle.

      Kaikki nuoret alle 20 v pakkotöihin palkatta, ja siitä ylöspäin 2 e päivä. Eikähän ala ihmisten kunnioitus siitä kasvamaan.

      • Kiitos-Kiitos

        Paras kirjoitus ikinä ja jos joku on niin kovapäinen, ettei muka ymmärrä ottaa opikseen..niin saunantakna opn tilaa.


    • Niinsevainon

      Minä en ymmärrä miten jotkut elävät sellaisessa harhamsailmasds kaukana todellisuudesta ja pihalla kaikesta kuin aloittaja Sano yksikin työpaikka mihin juostaan :D töitä haetaan ja mennään vasta jos tullaan valituksi. Työnantajilla pitäisi olla palkanmsksuhalua siis niillä jotka
      pyörittävät 9e päivä orjstyöntekijöitä. Mulla työ enkä tekisi töitä yhtään mistä en saisi työnantajan maksamaa palkkaa.

      Tiedän niitä työttömien mollaajia joille pilkka on osunut omaan nilkkaan eli ovat joutuneet työttömiksi vaikka ovat kuinka kuvitelleet että ovat työnantajan silmissä korvaamattomia. Kukaan ei ole korvaamaton.

    • Niinsevainon

      Siis harhamaailmassa tuo yksi sana.

    • Tämäonsetotuus

      Elä lieppo hermoo. Edelleen tulee rahaa kelasta plus diakoni auttaa ja harkinnanvarainen tt tuki. Jatka vaan eläkeikään tyylilläsi.

    • Suksisääite

      Pantasko arabi leikkaan sun eläke? Laitetaan kysymättä eikö vaan?

    • TimoSimilä

      Tottakai kaikki tuet pitää poistaa. Aloitetaan hyödyttömistä/haitallisista. Sopiiko? Yritystuista 80% on hyödyttömiä, mutta menkööt kaikki.

      Maataloustukia annetaan 1,6 kertaa tuottoa enemmän joten poistoon..

      Sitten vielä... eiku nyt poistettiinkin suurin osa tukimenoista. Riittääkö?

    • MietiMietikakskertoo

      Saatte toivoo,mutta ei tuet poistu eikä lopu. Ois nimittäin aika paljo enemmän rikollisuutta sen jälkeen. Haluatko lieppo että joku ryöstää siut. Koska nii siin käy jos tuet viiää.

    • roskaporukkaaa

      Riittääköhän ns, roskaporukan määräksi 100 000 henkilöä ettei voi edes kuvitellakkaan mihinkään työhön Suomessa, löytyy alkoholi,huumeongelmaa. Mitä tuollaisille mitään maksaa ja jos huudellaan että rikollisuus lisääntyy niin siihen täsmälääke- lähetään Siperiaan työleirille.

      • mitenkäsvaan

        Oletko kysynyt Siperian hallitsijalta, ettää sopiiko lähettää sinne yhtäkään hemmoa, sillä tietääkseni Siperiaa halitsee eri sälli kuin Suomea


      • unohtuoleellinen

        Jeps, niimpä unohtu oleellinen että Venäjän kanssa sopimus ja sopis myös vangeille.


    • dffgghghghghghghghghg

      Ei tartte sopimuksia. Luin juuri kirjan missä joku suomi ukko kertoi kokemuksiaan venäjän vankileireillä. Siis venäjällä ei vankiloita ole. Liki kaikki on ns. "leirimuotosia". kertoi miten sinne joutui... pieni määrä huumetta takataskuun ja rajalle marssimaan. Näin ei tartte suomi mitää sopimuksia ja - mikä parasta! Tuomiot on todella pitkiä... hti ainakin 25 vuotta pois häiritsemästä työttömyystilastoja...

    • Vähän

      Mites sun rahoilles käy jos tuet lopetetaan?

    • srthshtrht

      Niitähän täällä ähisijät kaikki nostaa.

    • vuoden-alusta

      Asumistuki uudistetaan taas muuten. Tulee vastikkelliseksi tuo yleinen asumistuki. Eläkeläistenm tuki pysyy samana.

    • oikkuli65

      Ei tule onnistumaan ,että tuet viedään pois,mitä ,Jos on työkyvyttömyyseläkeläinen ja yleensä sellainen elää alle toimeentulorajan noin 800eur kk pitäisikö sellaisilta viedä vähäinenkin eläke ja pistää raihnaisena töihin,ei tule onnistumaan.Onhan esim vapaaehtoistyötä olemassa,mutta
      huonona puolena taas,että siitä ei makseta palkkaa.minulta kuoli keväällä iäkäs äiti ja hautajaiskulujen ja perukirjoituskulujen muodossa ei tahdo vieläkään olla varaa mihinkään. sisarkin on työttömänä ja ymmärrettävästi pienempituloinen kuin itse ja tuntuu aiheuttavan
      kateutta jo senkin vuoksi.okei onhan suomessa työtä jos haluaa tehdä,mutta harmi vaan,kun
      se tuppaa yleensä olemaan ilmaistyötä,eli vapaaehtoistyötä,joten siitä ei makseta palkkaa ja
      kukapa tahtoo tehdä jatkuvasti ilmaistyötä,olen itse tehnyt vapaaehtoistyötä yhdistyksessä
      ja onhan se vaihtelua siihen,ettei jää sängynpohjalle makaamaan..ps toivottavasti kirjoitukseni avasi silmäsi,mitä käy,jos tuet kiskaistaan pois vaarana on silloin,että
      yhteiskuntarauha järkkyisi ja kansa kärsisi vilua ja nälkää.älkää edes vitsillä
      vihjatko sellaista.elämmehän ainakin vielä pohjoismaisessa hyvinvointivaltiossa.älkää
      antako kateellisille aihetta nöyryyttää vähätuloisia,muuten tulee vaikeuksia yhteiskunnassa.

    • dryyjy

      Ei tuommosilla tuki rahoilla kukaaa minnekää juokse. En tunne yhtäkään joka ei olisi niitä käyttänyt jos kerran työssä käyväkin joutuu. Vituttaaks osa-aika työt. Hehheheh.

      • älytönajatus

        Ja mihinkäs se muka auttaisi jos tuet poistettaisiin ja kaikki palkan maksu samalla? Tulisi vaan lisäongelmia kaikille. Ja sehän on vastoin perustuslakia, vaikka vastoin sitähän tämä hallitus kokoajan tekee. heikentää ihmisten toimeentuloa ja kurjuuttaa minkä ehtii.

        Kuinkahan tämä ap itse pärjää jos ei saa palkkaa tai tukia mistään. En itse ainakaan ymmärrä miksi työstä ei saisi maksaa palkkaa tai jos ei ole töitä ei saisi korvauksia? Työttömyysvakuutusmaksuja maksetaan juuri sen takia jos ei ole töitä. Joillakin vaan on niin älyttömiä ajatuksia että en tiedä mistä ne niitä ammentaa. Yhteiskunta vaan ei toimi ilman rahaa, ei toimi työläinen jos ei saa palkkaa eikä työtön jos ei saa korvauksia.

        Samallatavalla voisi lopettaa vaatteiden käytön, voisi lopettaa oman asunnon omistamisen tai kaiken ja ryhtyä alkuasukkaaksi metsiin.


      • djyfhrd

        Ja samaa älyttömyyttä kaikki nuo muuttamis hömpätkin kun ei ne ilmaisia vain ole.

        Ja jos niit asuntoja ostellaan velaksi niin kyllä se riski täytyy tiedostaa mitä niihin liittyy mikäli työt kuseekin alta tai remonttien myötä tulee lisää kuluja tai sairastut. Itsehän ne tehdään eikö vain.


    • eipäs.kadehdita

      En ihmettele mitä suomessa tapahtui v. 1918. Tämä kansa on keskenäänkin niin eripuraista, että miten ihmeessä saatiin se talvisodan ihme tapahtumaan, että kaikki puhalsivat yhteiseen hiileen.
      Voisiko nyt lopettaa tuollaiset vitsit tukien lopettamisista.
      Ehdottakaa mieluummin vastikkeellista sossutukea.
      Vastikehommia on paljon, katujen lakaisut, metsien kuntopolkujen kunnostamiset, lasten ja vanhusten ulkoilut, avustamiset ja muut asioiden hoitamiset, pätkätyöt tehtaissa, yleensäkin kaikenlaiset aputyöt, joissa käsipareja tarvittaisiin.

    • nÄtsi

      "Tiedän niitä työttömien mollaajia joille pilkka on osunut omaan nilkkaan eli ovat joutuneet työttömiksi vaikka ovat kuinka kuvitelleet että ovat työnantajan silmissä korvaamattomia. Kukaan ei ole korvaamaton. "

      Minäkin tiedän ja he jatkaavat tuota mollaamista senkin jälkeen koska lainaa oli vähän otettu. Pahimpia sellaiset on kun se on sitten muka muiden vika. En vain tajua tuota kun ei se oo.

    • välinpitämätön

      Jos on paska työ ja pankkitilillä on tarpeeksi rahaa peruselämiseen, niin kuka hullu sitä työtä tekis. Saahan ne tyhmät yrittää painostaa, sitä mieluummin olen tekemättä mitään.

    • Ei lopettaa vaan tiputtaa hieman asumistukea,koska vuokrat ovat nousseet pilviin juurikin asumistuen myötä, sekä porrastettava vuokra asunnoista saatava pääomatulonverotus, jos kiskot korkeaa vuokraa valtio vie enemmän, jos et kisko maksat veroa vähemmän ja asukas hyötyy halvempana vuokrana, mutta eihän tämä käy sijittajien on saatava voitot suoreeen valtion verovaroista eli asumistuesta.

      • Tämä auttaisi matalapalkkaisilla aloilla työskenteleviä, sekä eläkeläisiä vkl isiä, koska tilantarve kova , ja asumistukea et saa vaikka lapsesi tarvitseisi tilaa kylässä käydessään, tai jopa puolet ajastaan asuessaan, mutta maksat elatusta, etkä saa mistään tukea,sekä maksat luonasi lapsen ruokailut ja kaiki harrasteet, sekä tapaamismatkat, tämän vuoksi itse kaipaisin halvempia asuntomarkkinoita, yleinen asumistuki on pilannut tämänkin, jo syrjässä olevista ja huonommistakin asunnoista pyydetään älyttömiä hintoja, koska on tämä perkeleen tuki automaatti vääristämässä vuokra asuntojjen markkinoita.


    • Piiripieruinen

      Mennä nyt paskapalkalla tekemään hommia, ei saa kuin itsensä kipeeksi, onko sekään nyt elämää että juuri ja juuri saa ruuan ja laskut maksettua kaikesta siitä vaivasta että joku kuspää siitä rikastuu entisestään.

      Ei ole koskaan ollu palkka lähelläkään 2000€/kk työhön tulisi aivan toisenlainen arvostus kunnon palkalla ja jäisi jotain säästöönkin. Mutta, kaikki vaan odottaa ilmaisia tekijöitä, mitä turhaa kellekään mitään maksamaan.

      • lkhhdggwhwjw

        Tuo on niin totta. Työnantajat eivät arvosta työntekijää ollenkaan oli osaamista tai ei. Halvalla vaan pitäs saada hänen työnsä tehtyä jotta oma palkkapussi pullottaa ja tulee toimeen, ei ne ajattele työntekijää ollenkaan vaan itseään. Sitten olet huono jos et tee rivakasti töitä!!!! Palkka se on joka motivoi, ei se työ itsessään.
        Nyt kun on sallittua palkaton työ niin kyllähän se työnantajille kelpaa, kierrättävät vaan niin kauan ihmisiä ilmaiseksi kun kehtaavat, ja kyllä he kehtaa.
        Jos ei saa palkkaa ei tehdä töitäkään, on mun motto. Jo on kumma että töitä on silloin kun ei tarvi palkkaa maksaa mutta sitten ei ole kun pitäis maksaa!!!!! Tähän se suomi oikein panostaa kun on porvarihallitus. Heille syteemi kyllä kelpaa. Mistään ei maksettaisi.


      • kiähkiäh

        Mut ei varmaan kelpaisi jos herroille itselleen ei maksettaisi :-D


      • näinseon

        Noita 2000e työpaikkoja on joka keväänä yllinkyllin tarjolla , mutta eipä ole töihin tulijoita, tosin eivät kestä kuin ,sen 4-8 kk, mutta , kun on raskasta, en rupea, ei jaksa yhyy, yhyy , menee tuet, Joka kevät rakennuksille, ja metsätöihin haetaan paljonkin porukkaa, mutta ei löydy työmiehiä.


    • Työtön-kalastaja

      Työvoimatoimiston politiikkaa. Ne antoi pari lappua jossa oli työpaikka mitä piti hakea. No piti hakea 16.11 menessä ja työkkäriin piti tänään 19.11 mennessä ilmoittaa sainko töitä, muuten tulee karenssi. Tuskin ne ehti edes lukea niitä hakemuksia siellä työpaikalla viikonlopun aikana.

    • rupuporukkapilaa

      Aika raaka peli, mutta tuet ym. pitäisi juu lopettaa.Itsehän olen myös työtön, mutta eipä täällä mitään kannata tehdäkkään.

      Kaikki rikkaat ja porvarit, paperinpyörittelijät saa minun puolestani pitää aivan rauhassa koko maan. Tällä varallisuuden tasolla ja tästä vähän ylemmälläkin tasolla, keskiluokalla ihmiset ovat inhimillisen avun ulottumattomissa, todella kelvotonta porukkaa. Ymmärrän hyvin hyvinkoulutettuja, rikkaita.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      3
      1163
    2. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      18
      966
    3. En koskaan

      Aliarvoinut, nauranut/pitänyt pilkkana, tai ajatellut mitään negatiivista sinusta. Jos nämä asiat uskot ja luotat sen v
      Ikävä
      49
      860
    4. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      15
      820
    5. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      819
    6. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      4
      794
    7. Mitä teet mies

      Tälleen vappuaattona? Mietityttää, että onkohan sulla joku nainen, jonka kanssa vietät vapun? 😔
      Ikävä
      20
      760
    8. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      224
      751
    9. Nainen, olet kaipaillut seuraani

      Tiedän sen, kuulen sen. Sinulla ei ole muita joiden kanssa voisit niistä asioista keskustella joista keskustelet kanssan
      Ikävä
      77
      748
    10. Kirjoitit joskus minulle tietäen

      Että se olin minä.
      Ikävä
      47
      728
    Aihe