TULOSSA: Kysy Mitä Vain Suomi24:ssä marraskuussa

 Tulossa Kysy Mitä Vain 20.11.2018: aiheena alle 3-vuotiaiden käytös- ja kasvatushaasteet

Kiitos taas vilkkaasta keskustelusta viime viikon blogissa! Sen löydät täältä: https://keskustelu.suomi24.fi/t/15444407/hyvat-sisallot-esiin-vihapuheelle-vahemman-tilaa

Aloitamme Suomi24 Keskustelussa uuden palstan Kysy Mitä Vain (KMV). Palstalla järjestetään eri alojen asiantuntijoiden reaaliaikaisia ”kyselytunteja”, joista ensimmäisessä 20. marraskuuta Suomi24-käyttäjien kysymyksiin vastaa joukko lasten kehityksen ja kasvatuksen yliopistotutkijoita. Tämän KMV:n aihe on alle 3-vuotiaiden lasten käytökseen ja kasvatuksellisiin haasteisiin liittyvät kysymykset.

KMV on auki ennalta määrätyn ajan, ja asiantuntijat ovat vastaamassa parista muutamaan tuntiin. Tapahtuman jälkeen ketju suljetaan. Palstan löydät heti Suomi24 Blogin alta, kun myöhemmin marraskuussa avaamme sen. Samat Kysy Mitä Vain -palstan keskustelut löytyvät aina myös kyseisen aihepalstan alta – esimerkiksi ensimmäisen, lasten kasvatukseen liittyvän keskustelun löydät myöhemmin myös Kasvatus-palstan alta, https://keskustelu.suomi24.fi/perhe/kasvatus

Keskusteluun täytyy rekisteröityä ja kirjautua, jos siihen haluaa osallistua muuten kuin lukemalla. Suosittelemme, että luot itsellesi tunnukset heti, jos aiheeseen tai tuleviin, vielä auki oleviin KMV-keskusteluihin osallistuminen kiinnostaa. Rekisteröityminen onnistuu täältä: https://oma.suomi24.fi/rekisteroidy

Ketju avataan noin vuorokautta ennen kuin asiantuntijat tulevat paikalle, jotta kysymyksiä voi esittää jo ennakkoon. KMV:ssä asiantuntijat vastaavat lähes mihin tahansa aihepiirin kysymykseen mahdollisimman reaaliaikaisesti. Vain kysymykset on sallittu – vastauksista voi toki keskustella. Ketjua myös moderoidaan reaaliaikaisesti, jotta se pysyy asiassa ja asiallisena. Kysymyksiä voi äänestää peukuttamalla: suosituimpiin kysymyksiin vastataan ensin.

Koska mahdollistamme anonyymin mielipiteiden ja kokemusten vaihdon aiheesta kuin aiheesta, kokeilemme ainakin aluksi myös anonyymia asiantuntijakeskustelua: tutkijoista julkaistaan kuvaus, ja he ovat Suomi24-ylläpidon verifioimia. Kysymyksiin he kuitenkin vastaavat nimettöminä. Tällä pyrimme vastaamaan tunnistettuun yhteiskunnallisen keskustelun ongelmaan: monet asiantuntijat saattavat rajoittaa keskusteluun osallistumista asiattomien yhteydenottojen tai suoranaisten hyökkäysten pelossa. Koska Suomi24 on anonyymi keskustelupalvelu, tarjoamme mahdollisuutta anonyymiyteen myös asiantuntijoille. Myöhemmin on mahdollista, että halutessaan osa tunnetuista vastaajista esiintyy palvelussa omalla nimellään ja kuvallaan.

Suomi24 Keskustelussa käy kuukausittain lähes joka toinen suomalainen: siksi se on yksi parhaita kanavia suoraan ja avoimeen keskusteluun ison yleisöjoukon kanssa. Kysy Mitä Vain tuo teille palstan käyttäjille vertaistiedon ja -kokemusten ohelle asiantuntijasisältöjä.

Kerro, mitä mieltä olet uudesta palstasta tai anonyymista asiantuntijakeskustelusta! Mitä juuri sinä haluaisit kysyä lasten käytöksestä ja kasvatuksellisista haasteista? Kuulemme edelleen mielellämme myös ideoita asiantuntijavastaajiksi Suomi24 Kysy Mitä Vain -palstalle.

P.S. Lue lisää siitä, miksi pidämme anonyymia keskustelua niin tärkeänä Aller Median Wau.fi-sivustolta: https://wau.fi/artikkelit/anonyymiys-antaa-aanen-myos-niille-joita-ei-muuten-kuulla

45

6910

 • Kiitos kommentoijille palautteesta. Tässä blogissa keskustellaan kuitenkin Suomi24 Keskustelun kehitykseen liittyvistä asioista, ja kuten palstan säännöissä sanotaan, poistamme asiaan liittymättömän kommentoinnin - tässä ketjussa sitä on syystä tai toisesta paljon.
  Yleistä palautetta voitte antaa täällä: https://keskustelu.suomi24.fi/suomi24

Vastaukset

 • Kristinuskonharhaisia saa arvostella melkolailla vapaasti, mutta mutta muhammadanisminharhaisten arvostelu johtaa aina poistettuun kommenttiin.

  Miksi?

  • ""Aloitamme Suomi24 Keskustelussa uuden palstan Kysy Mitä Vain (KMV). Palstalla järjestetään eri alojen asiantuntijoiden reaaliaikaisia ”kyselytunteja”"

   "Kristinuskonharhaisia saa arvostella melkolailla vapaasti, mutta mutta muhammadanisminharhaisten arvostelu johtaa aina poistettuun kommenttiin.

   Miksi? "

   Tuleekohan Kuunteleva_kirkko ja Päivi-pappi vastaamaan kysymykseesi :-)


  • HyvääIsänpäivää rakkaille lapsilleni-
   Raision kaupungin "viranomais-" menettelyssä
   tarkoitushakuisesti vieraannutettuna


 • Miksi kaikki aloitukseni, jotka eivät riko sääntöjä Lieksa- palstalla poistetaan heti.
  Olen tehnyt vuosien aikana varmasti paljon yli 100 aloitusta, koskien lähinnä alueen historiaa ja merkittäviä entisiä tapahtumia, ja henkilöitä.
  Siellä on joku joka on vainonnut minua vuosia, ja nyt hän on keksinyt poistattaa heti kaikki aloitukseni.

  Onko poistatus nykyään niin helppoa, että riittää kun ilmoittaa jonkin kirjoituksen sisältävän jotain kiellettyä.
  Ettekö tarkista< ollenkaan, vaan poistatte heti.
  Jos tällainen jatkuu, niin eihän minun kannata edes yrittää enää kirjoittaa sinne mitään.
  Sieltä on jo tällaisen kiusanteon vuoksi poistunut useita asiallisia kirjoittajia.

  Häirikötkö määrää ketkä saa kirjoittaa?

  • Voisiko joku vastata, koska poistelu näkyy jatkuvan.


  • koska


  • "Miksi kaikki aloitukseni, jotka eivät riko sääntöjä Lieksa- palstalla poistetaan heti."

   Mahtaneeko S24-kehitystiimi löytää tälläisen Lieksa-asiantuntijan, joka pystyisi vastaamaan kysymnykseesi?
   :-)


 • Jos haluatte kuuman aiheen, niin pyytäkää kosmologian ja fysiikan asiantuntijoita vastailemaan kysymyksiin.

  Väitätte että avaruus voisi muka muuttua. Se muka laajenee, kaareutuu jne.

  Kertokaapa sitten mikä sen avaruuden muuttumisen mahdollistaa?

  Mihin sen muuttuminen perustuu.

  Kun avaruudessa liikkuva aine muuttuu, sen muuttuminen perustuu siihen että muuttuvan aineen erilliset osat liikkuvat avaruudessa suhteessa toisiinsa.

  Eli aineen muuttumisen mahdollistaa se että aine on avaruudessa jossa se voi muuttua koska ERILLISTEN OSIEN LIIKE AVARUUDESSA SUHTEESSA TOISIINSA.

  OK.

  Mites se avaruuden muuttuminen?!?

  Avaruus ei muutu missään paikassa, joten kertokaapa nyt meille kaikille mihin sen avaruuden muuttuminen muka perustuu ja mikä sen muuttumisen muka mahdollistaa?

  En usko että kukaan pystyy kertomaan yhtään mitään siitä mitä sille laajenevalle avaruudelle tapahtuu silloin kun sen metrinen koordinaatisto muka kasvaa.

  😃

  • "Väitätte että avaruus voisi muka muuttua. Se muka laajenee, kaareutuu jne."

   Kuka niin väittää?

   Oletko nyt mahtanut edes tajuta keskustelupalstojen idean jossa ihmiset keskustelevat toistensa kanssa....

   https://keskustelu.suomi24.fi/tiede-ja-teknologia/tiede/tahtitiede

   Suosittelen kirjoittaja perehtymään vaikkapa kvanttifysiikkaan ensi alkuun kysymystensä kanssa.


 • Mikä taika siinä, että Nato palstalla yksi rekattu nikkari SAA häiriköidä, uhkailla, puhua halventavasti vuodesta toiseen?
  Mikään ei tunnu tehoavan, jos sen rekatun nikkarin herjaus poistetaan, se jatkaa ilmiselvästi muilla keksimillään nikkareilla.

 • Tulossa: Aina ongelmallinen asia.
  Sillä asiantuntijoillakin ovat mielipiteet ja asiantuntemukset omattuja tai opittuja.
  Minä en oikein osaa asennoitua tällaiseen, tapaan jota aloitus haluaa.
  Tämä homma toimii oikein silloin, kun se on kaikille Varsoille vapaa kirmailla.
  Antaa varsojen sisäisen, oman emän ohjata juoksujaan.
  Toivonkin kehitystiimiltä erityisen suunnatonta kykyä tunnistaa kuka, mikä, milloin on se oikea moderaattori.
  Moderaattori, joka tietää milloin aidata varsalle tarkasti rajattu laidun, milloin ohjata se teuraaksi.
  Meitä ei synny usein. :)

  H.

 • Kiitos kommentoijille palautteesta. Tässä blogissa keskustellaan kuitenkin Suomi24 Keskustelun kehitykseen liittyvistä asioista, ja kuten palstan säännöissä sanotaan, poistamme asiaan liittymättömän kommentoinnin - tässä ketjussa sitä on syystä tai toisesta paljon.
  Yleistä palautetta voitte antaa täällä: https://keskustelu.suomi24.fi/suomi24

  • "tässä blogissa keskustellaan kuitenkin Suomi24 Keskustelun kehitykseen liittyvistä asioista, ja kuten palstan säännöissä sanotaan, "

   Aivan, se nyt vain on täällä useimmiten aivan väärin ymmärretty asia tai sitten sitä ei tajuta yleensä ollenkaan ;-)

   Palstajako tuottaa monille selvästi suuria ymmärrysvaikeuksia, samoin moni muu vastaava netin alkeellinen perusasia ja netiketti + sen noudattaminen. Nuo asiat pitäsi huomattavasti selkeämmin olla esillä, ei ehkä ihan tavuttamalla, mutta kuitenkin jollain tavalla. Sääntöjäkin voisi selkiyttää palauttamalla ne aikoinana Eniron alkuaikona olleet säännöt, ne olivat Sirkus Comin laatimaia ja Eniron hieman muokkaamia, ne 2000-luvin alun säännöt olivat aika selkeät. Tosin eihän säännöt tietenkään vaikuta ja auta jos niitä ei tajuta edes löytää ja lukea...

   Ps. tuo vaatii korjaamista:

   "Näitä merkkejä ei sallita: (SPACE)" Nimenomaan pitää sallia ja monet muutkin kuin välilyönti.


 • Millä perusteella käytät itsestäsi nimeä asiantuntija
  Väitätkö että itse noudat jotain sääntöjä?

  Et suinkaan yritä huijata, että olisit joku tunitja, jollain olisi varaa palkata tänne hörhötekstejä selvittämään
  Eli muita
  kuin työttömyyskortiston sossulaisia alle kakstonnia kuussa valvojiksi

  Vastata ei tarvitse mutta yleistä palautetta voit antaa TÄLLÄ
  Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena

 • Korostan vielä kerran, yksi positiivinen kehitys on poistaa mahdollisuus kommetoida rekatun nikkarin takaa.
  Mikä muu tapa on tehokkaampi kitkeä häiriköintiä palstoilla?

 • Ketjussa paljon poistettuja viestejä, luultavasti automaatti on ollut asialla. Huonoksi on mennyt.

  • Eiköhän kaikki tiedä mitä kysymys on koskenut.


  • Ei "automaatti poista mitään" ilman jonkun henkilön sekaantumista kirjoituksiin. Sellaista aivosolua ei ole vielä edes keksitty, valitettavasti. Jos käytän korrekteja sivistys-sanastoja,niin siltikin ne poistetaan, koska olen ylläpidon "HAMPAISSA" jauhettavana.


  • K.T.USA kirjoitti:

   Ei "automaatti poista mitään" ilman jonkun henkilön sekaantumista kirjoituksiin. Sellaista aivosolua ei ole vielä edes keksitty, valitettavasti. Jos käytän korrekteja sivistys-sanastoja,niin siltikin ne poistetaan, koska olen ylläpidon "HAMPAISSA" jauhettavana.

   Kyllä vain se tekoäly jonkä ylläpito kertoi jo moderoivan täällä poistelee ja valitettavasti usein aivan asiallisia kommentteja, ohjelmoinnissa ehkä jotain mokailtu.

   Ps. korjatkaa tuo nimimerkkijuttu, se on nyt aika typerä ja vaatii kainelaisia pisteitä ja väliviivoja, eikä sinne kelpaa esim. nimi niin kuin se kuuluu kirjoittaa, eli Etunimi _väli_ Sukunimi, van sinne pitää tunkea joko piste tai väliviiva tai alaviiva sekaan.


  • Kyllä_se kirjoitti:

   Kyllä vain se tekoäly jonkä ylläpito kertoi jo moderoivan täällä poistelee ja valitettavasti usein aivan asiallisia kommentteja, ohjelmoinnissa ehkä jotain mokailtu.

   Ps. korjatkaa tuo nimimerkkijuttu, se on nyt aika typerä ja vaatii kainelaisia pisteitä ja väliviivoja, eikä sinne kelpaa esim. nimi niin kuin se kuuluu kirjoittaa, eli Etunimi _väli_ Sukunimi, van sinne pitää tunkea joko piste tai väliviiva tai alaviiva sekaan.

   Yksi korjattava asia on linkit, iso osa edes Wikipedian linkeistä ei enää toimi täällä suoralinkkenä, alusta lakkasi jostain syystä ymmärtämästä ilmeisesti päivitysten yhteydessä suomalaisten usein käyttämiäkirjaimia ä, ö jne. löytyy myös muita vastaavia ongelmia linkityksen suhteen.

   Voisi sanoa, että Sirkus.comin aikan tämä oli aika hyvä ja melko toimiva sivusto, sitten Eniro otti ja alkoi hiljalleen uudistaa=huonontaa sitä ja sama linja osaltaan jatkunut Allerin aikaan...Sinänsä asia ei ole edes harvinaista, monet nettisivustot ovat oikeasti huonontuneet sitten 2000-luvun alun ja niiden käytettäväyys on laskenut merkittävästi, monasti ne ns. "uudistukset" ovat olleet juuri niitä huononnuksia, toimivaa on pilattu ja monin paikoin selkeät sivustot on tehty jopa typerän sekä sekavan näköisiksi "iloisin" värein ja "pallokuvioin" jne.

   Mainokset totta kai ovat monelle ongelma, nehän nämä kuitenkin maksavat, mutta niiden sovittaminen asiallisesti ruutuun on oma lajinsa ja vaaatii osaamista ja ymmärrystä. Moni sivusto on pilattu aivan liialla mainostamisella ja jopa ' vääränlaisilla mainoksilla'...sellaisiakin on. Yksi aikanaan paljon käytetty TV sivusto jopa hidastelee ja jumii ylettömän mainostaakkansa kanssa niin että sitä ei viitsi käyttää...

   Tämä näin äkkiseltään.


 • En ota kantaa lasten kasvatuksiin, se kun on varmasti jokaisen perheen oma asia ja vaikka kuinka asiasta kommentoitaisiin ja ladeltaisiin niitä omia viisauksia asiaan liittyen, niin silti jokainen perhe tekee sen aivan takuulla juuri sillä omalla tavallaan. Ja tuloksista joko nautitaan tai siitä kärsitään sitten kaikki yhdessä.
  Yhtä ainoaa oikeaa tapaa ei ole olemassakaan, jokainen lapsi kun on yksilö jonka kasvatus vaatii myös yksilöllisen räätälöinnin. Eli se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi kaikille.

  Anonyymissä kommentoinnissa on ne hyvät mutta myös huonot puolensa.
  Näissä säälittävimmissä tapauksissa henkilö tekee provosoivan aloituksen, jonka jälkeen sama henkilö vastaa itselleen myötäillen eri nimimerkeillä, luoden näin keinotekoisen enemmistön mielipiteen siitä omasta provokatiivisesta kirjoituksestaan.
  On usein erittäin huomion hakuinen ja sotkee muuten niin siistiä palstaa näillä palstan aiheeseen liittymättömillä massa-töherryksillään, karkottaen ne loputkin asialliset kirjoittajat muille sivustoille.

  Jos Suomi24 haluaa välttämättä pitää kiinni tästä anonyymistä kommentoinnista, niin eikö näille pahimmille palsta-yökkäreille voi todellakaan tehdä mitään?
  Eikö tekniikka mahdollista esimerkiksi määräaikaisen bannin IP-osoitteen perusteella?
  Ylläpitäjä voisi laittaa nämä pahimmat tapaukset määräajaksi jäähylle, ja näin esimerkiksi myös se omiin kirjoituksiinsa eri nimimerkeillä vastaileva trollarikin paljastuisi hyvin nopeaa kun viestien tehtailu loppuu kuin seinään.

  Miten rekisteröintipakko poistaa anonyymiuden?
  Tännehän voi rekisteröityä kuka vaan millä nimellä vaan haluaa, eikä henkilötietojen tarvitse olla oikeita. Rekisteröityä voi vaikkapa Anssi Anonyymi nimellä ja muutkin tiedot voi vetää hatusta, näin kukaan tiedä sun oikeaa nimeä eikä muitakaan henkilötietoja.

 • #Jos Suomi24 haluaa välttämättä pitää kiinni tästä anonyymistä kommentoinnista, niin eikö näille pahimmille palsta-yökkäreille voi todellakaan tehdä mitään?
  Eikö tekniikka mahdollista esimerkiksi määräaikaisen bannin IP-osoitteen perusteella?
  Ylläpitäjä voisi laittaa nämä pahimmat tapaukset määräajaksi jäähylle, ja näin esimerkiksi myös se omiin kirjoituksiinsa eri nimimerkeillä vastaileva trollarikin paljastuisi hyvin nopeaa kun viestien tehtailu loppuu kuin seinään.

  Miten rekisteröintipakko poistaa anonyymiuden?
  Tännehän voi rekisteröityä kuka vaan millä nimellä vaan haluaa, eikä henkilötietojen tarvitse olla oikeita. Rekisteröityä voi vaikkapa Anssi Anonyymi nimellä ja muutkin tiedot voi vetää hatusta, näin kukaan tiedä sun oikeaa nimeä eikä muitakaan henkilötietoja.#

  Miksei poisteta sitä mahdollisuutta, että rekatun nikkarin takaa kommentointi onnistuu?
  On se rekattu nikkari sitten vaikka kuinka hatusta vedetty, mutta olisi kuitenkin sillä mentävä.
  Nyt rekatulla nikkarilla varustettu käyttää mahdollisuutta mm. häiriköintiin rekatun nikkarin takaa.

  Minulle vahvistuu käsitys, ettei häiriköintä edes haluta poistaa.

  • "Eikö tekniikka mahdollista esimerkiksi määräaikaisen bannin IP-osoitteen perusteella?"

   Ei oikein enäää, kun nettiyhteyksiä tarjoavat yhtiöt alkoivat tarjoilla vaihtuvia IP-numeroita jo vuosia sitten, IP-bannit tavallan menettivät voimansa, ja onhan niitä muitakin kikkoja...


  • " ettei häiriköintä edes haluta poistaa. "

   Suomi24:ssä on muistaakseni noin 2000 palstaa ja lähes joka palstalle pesiytynyt jonkinlainen usein jopa mielenterveysongelmista selkeästi kärsivä häirikkö, joillain palstoila niitä on useita ja ja yleensä nuo eri sortin häiriköt ovat kovin aktiivisia ja yleensähän tämä nettihäiriköinti on heidän koko elämänsä sisältö, siitähän on jo 90-luvulta juttuja ja nettilause: "Hanki oma elämä", mikä oli oikeasti tarkoitettu juuri noille joiden elämä oli pääasiassa netissä ilman varsinaista muuta elämää...

   Sitten kun ajattelee kuinka paljon moderoitisjoita tarvittaisiin noiden häiriköiden kurissapitämiseen...avohoitoa kun on nykyään vakoikamaa.

   Ps. tämäkin on ilmeisesti poistuva viesti, sillä voivathan ko. sekaiset hörhöhäiriköt kiskoa herneettä nenäänsä tästä ja painella tässäkin postonappia ja ehkä tässä on sanoja jotka on ohjemoitu poistoon koneellisesti.

   Tuleehan tuokin testattua.


 • Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena

  MIKSI ilmoitatte että poistatte viestin vaikka se on sääntöjen vastaista?
  Mitä järkeä on itse toimia sääntöjen vastaisena ja vielä leuhkia sillä?

  • Enemmänkin kyllä vaikutat hoitajan sijaan potilaalta ko-. laitoksessa.


  • Hoitajat ovat yleensä sairaampia kuin potilaat, tiedoksi vaan.


 • Pelkkä oman sivunsa mainostaminen selvästi. Esiintyminen "laupiaana samarialaisena ei oikein pelaa" meille, joita on kuritettu vuosikausia aiheettomasti. Jotakin on tämän sivun hallitsijoilla "takataskussa", varsinkin uskonnon-aiheisistä kirjoituksista, ja kuitenkin rivot rääväsuut saavat sairaat mielikuvituksensa jatkuvasti esille.Ylläpidon on syytä tarkistaa esitetyt asiat raamatusta ennenkuin sekaantuvat poistamaan ne. Ei ole pelkästään mielipiteistä kysymyt, VAAN TOTUUDESTA. Lapsiaiheiset asiat sopivat paremmin "kallon kutistajille", koska lasten mielipiteitä ei kukaan kykene selittämään.Aikuisten on ensin siivottava palsta, siinä on paljon parantamista. Mitä aikuiset edellä,sitä lapset perässä.

 • En voi mitenkään pidätellä hengitystäni uusiutuvien sivujen vuoksi ?

 • Toisinajattelevat rääväsuut ovat ihmiskuntien vitsaus. Sitä on aina ollut eikä se edes vähene, päinvastoin. Koneen takana on niin "makeaa huudella puskista", vaikka onhan kaikilla isoilla firmoilla mahdollisuus nähdä heti kenenkä koneesta kirjoitus lähtee.Kirjoituksia tarkistetaan niiden ilmestyessä ruudulle, ja yksikin sana joka aiheuttaa "sukset ristiin, poistetaan jo synnytystuskissaan". Ei tartte olla ruudin keksijä sen huomatakseen. Toivon jonkun vaikutusvaltaisen aloittavan aivan toisenlaisen sivun. En kuitenkaan voi pidättää hengitystäni loputtomiin.

 • Kysymys: voiko jotenkin estää mainosten esiintymisen ketjujen väleissä? Sivu hyppii edestakas niiden takia hirveällä tavalla. Haitta on melkoinen!

  • Lataa Playkaupasta Brave-browser. Selain poistaa mainokset. Tunnistat oranssista leijonanpäästä.


  • En ala maksamaan siitä, ettei mainoksia näkyisi.
   Mitään "hammaspyöriä" ei palkissani näy.
   Toivotonta on, mainostajat terrorisoi.


  • Sivut hyppivät, ja se tulee vain pahenemaan. Juutalaiset kauppiaat hallitsevat myyntipuolen näillä sivuilla. Häirintä alkaa olla yli kestokyvyn. Kansalaisten pitää esittää "Moratorium" mainoksia vastaan muutamaksi kuukaudeksi, niin eiköhän se ala rapsimaan luteita.


  • ei.hyvä kirjoitti:

   En ala maksamaan siitä, ettei mainoksia näkyisi.
   Mitään "hammaspyöriä" ei palkissani näy.
   Toivotonta on, mainostajat terrorisoi.

   Usassa se on mennyt niin pahaksi, ettei mitään ohjelmaa enää voi seurata rauhassa, ja ohjelmien "teema"jo unohtuu tuijottaessamme saatanan mainoksia. Monet ystävistäni ovat loettaneet kokonaan TVeen tuijottamisen. Monet myyvät TVeensä pois. Sanat katkaistaan kesken, ja tilalle tulee "harppu, tissit roikkuen",kuin kassit.


 • "Kysymys: voiko jotenkin estää mainosten esiintymisen ketjujen väleissä? Sivu hyppii edestakas niiden takia hirveällä tavalla. Haitta on melkoinen! "

  jos käytät normaalia windowsia (minulla on suojattu w8.1) niin siinä saa helposti kaikki estot säädöistä jotka ovat yläpalkissa hammaspyörä-merkin alla

  ja se kilpi-vieressä jossa on tracking protectionit

  en näe yhtään mainosta Allerilta ja jos ne vaadittaisiin - eli muuten ei pääsisi - jättäisin
  Suomi24 sivut koskematta

  mitään ulkopuolista ei tarvita mutta itse käytän muutamaa tracking protection listaa
  https://support.microsoft.com/en-gb/help/17479/windows-internet-explorer-11-change-security-privacy-settings

 • Kysymys. Voisiko ylläpito korjata tätä kirjautumisjuttua niin ettei kirjautuminen raukea jos yhtä viestiä kirjoittaa liian kauan. Pitempää viestiä ei ehdi kirjoittaa ennen kuin kirjautuminen on rauennut ja taas pitää kirjautua uudestaan ja sitten kirjoitettu viesti pitäisi tallentaa johonkin. Sekin on hankalaa kun ensin pitäisi mennä pois siitä jo kirjoitetusta viestistä johonkin muualle kirjautumaan, miksei se kirjautumisnappi voi olla siinä viestissä mitä kirjoittaa. Näitä kuvajuttujakaan ei kyllä haluaisi näpytellä?

 • Kysy mitä vain ? Tein juuri muutamia kysymyksiä, ja kaikki ne poistettiin, mitään ei näytetä ? Siinä sitä taas ollaan. Taidan olla kunniapaikalla, "Persona Non Grata listoilla", olen siitä kovin ylpeä. 99,9 seuraajista eivät edes tiedä mitä "Persona Non Grata merkitsee". Tuskin edes ylläpidon kouluttamattomat jäsenet.

 • Valvojat ovat saattaneet menettää hermonsa kun palkka on pienempi kuin sossukorvaus josta ne on haettu poistelemaan viestejä ja voidakseen näyttää tarpeellisuutensa poistelevat kaikki ja veistelevät päälle asiantuntemuksesta

  että näyttäisivät tekevänsä jotain jollekin

  voisi lyödä vetoa että tolla joukolla ei ole edes tuntemuksia asiasta puhumattakaan

 • Mielestäni KMV-palsta voisi olla avoinna vaikka viikon ennakkoon, että sinne ehtii kertymään kysymyksiä. Vuorokausi saattaa olla liian lyhyt aika. Monelta saattaa mennä ohitse koko mahdollisuus, jos se kestää vain noin vuorokauden. Epäilen, että reaaliaikaisesti kyseleminen tuskin on kovin aktiivista tässä vaiheessa ainakaan.

 • Tämä on oikeesti karseeta, kun mainoksia on ketjujen välissä, palsta nykii helvetillisesti.

  • Käytän älypuhelimessa Bravea. Ei ole sen jälkeen mainokset nykineet.


 • En tiedä mitä tuosta välistä on poistunut, mutta jos kysymykset kolmivuotiaille lähtevät yhtä kätevästi ketjuista kuin mitä sensuuri toimii tässä ketjussa, niin voi olla joulukuussa kehitystiimille asiaa sille asiantuntijalle, joka kertoo kuinka saa tänne enää ketään kommentoimaan...

 • Onkohan arvoisan Kehitystiimin mielestä onnistuttu tämän palstan siivoamisessa ja rekisteröinnin lanseerauksessa kun taitaapi KMV-osiossa olla kokonaista 2 rekkautunutta, joista vain toisella oli aiheeseen liittyvä kysymys ja loput ovat "tästä on poistettu viesti" -osastoa, JOTKA OVAT KYLLÄ REKISTERÖITYNEET JOTTA SAAVAT TROLLATA, PEUKUTTAA OMIA KOMMENTTEJAAN, POISTATTAA ASIAKIRJOITUKSIA JA KOMMENTOIDA AIHEEN VIERESTÄ, MUTTA KOMMENTIT OVAT MUSTALLA PUSKANIKILLÄ ELI NÄMÄ TYYPIT KUITENKAAN EIVÄT SIIS EDES KIRJOITA SILLÄ REKISTERÖITYNEELLÄ TUNNUKSELLAAN JOS JÄTÄTTE REKATULLE NIMIMERKILLE VAIHTOEHDON KÄYTTÄÄ MUUTA KUIN REKATTUA SINISTÄ!

  Ihan vaan tiedoksi.

  • Veikkaanpa vaan, että ne kaksi ovat ylläpidon käsialaa. Kehitystiimi on yhtä kaukana käyttäjistään kuin Pluto Auringosta.


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 36 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Torppa sairaalaan

  Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
  Kotimaiset julkkisjuorut
  86
  2209