Liitetään Suomi Karjalaan!!

StopFascism

Suomen olisi parempi osana Venäjää. Suomi olisi osana Karjalaa!! Fasistiset ihmiset toivoivat pahaa Venäjälle jo 1920-30 luvuilla. Fasistit, jotka yrittivät tuhota Neuvostoliiton yhdessä Saksan kanssa tuomittiin sotakorvauksiin ja menettivät Karjalan.

Nyt Fasistinen Pro Carelia pyrkii palauttamaan Karjalan Suomelle! Mille Suomelle? Sille, jossa rikkaat nauttivat pääomatuloja ja köyhä kansa raataa kellon ympäri saamatta kunnon palkkaa. Sellainen on 2020-luvun fasistinen Suomi.

Suomalaiset pyrkikäämme pois fasismista! Häädetään Pro Careliaanit pois Suomesta. He ovat Venäjän viholisia. Johan Bäckman on tuleva johtajamme liittyessämme Venäjään!

4

151

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Trollitehdas taas paniikissa?

      Pietarin trollitehtaalla on taas täysi paniiki päällä, koska noin sekavia kirjoituksia laitetaan sivistyneen EU-maan keskustelupalstoille. Sivistyneet venäläisetkin tietävät sen, että Suomessa ei milloinkaan ole ollut fasisteja, joten täysin lahjaton trollienkirjoittaja elää vielä tukevasti Brezhnevin aikaa. Trollitehtaalla on näemmä vielä käyttöä pysähtyneisyyden ajan kommunistikirjoittajillekin.

      On totta, että 80 - 90 % suomalaisista haluaa Karjalan tyhjänä takaisin, mutta ei siihen mitään fasistisia ajatuksia tarvita. Ihan sivistyneiden ihmisten oikeustaju jo sanoo sen, että varastettu tavara pitää palauttaa oikealle omistajalle eli Suomelle. Jos trollitehtaan kirjoittaja välttämättä haluaa tutustua fasisteihin, niin niitä löytyy runsaasti Staputlerin Venäjältä, mutta sivistyneissä EU-maissa fasisteja ei ole ollut enää vuosikymmeniin.

      Trollitehtaan heikkolahjaisella kirjoittajalla ei ole myöskään mitään käsitystä Bäckmanin lahjakkuudesta eikä ymmärryksestä. Kyllähän closetti Bäckman saattaa olla joidenkin kommunismissa vielä elävien homo sovjeticusten suosiossa, mutta Suomessa jokainen alakoululainenkin tietää sen, että closetti Bäckmanin Venäjä-tuntemus on nollan ja naurettavan välimailta. Ei hän ole kykenevä uskottavasti hallitsemaan pientäkään aluetta, mikäli siellä asustaa ymmärtäviä ja viisaita ihmisiä. Suomessa ihmisten ymmärrys on korkealla tasolla, joten jatkuvasti vääriä asioita esittävää closetti Bäckmania ei täällä suuresti arvosteta.

    • Historioitsija

      Suomen liittäminen Venäjään olisi hankalaa monesta syystä. Suomalainen kulttuuri on niin erilainen kuin venäläinen kulttuuri. Jo sortokausien aikaan 1899-1905 ja 1908-1917 nähtiin, ettei suomalaisista voi tehdä venäläisiä. Miksi tilanne olisi erilainen nykyään? Kaikkien suomalaisten pitäisi opetella venäjän kieli, ja suomi jäisi vähemmistökieleksi. Suomeen kohdistuisivat samat talouspakotteet kuin Venäjään, jos siihen kuuluttaisiin. Pitäisi myös ryhtyä Putinin alamaiseksi, mikä voisi olla nöyryyttävää. Putin on päättänyt nostaa eläkeikää Venäjällä. En usko suomalaisten pitävän siitä. Mitä tulee fasismiin, sen vuoksi on joskus liitetty maita toisiin maihin. Toki sitä on tehty muidenkin ideologioiden levittämiseksi, mutta olisi silti kummallista vastustaa fasismia tavalla, jota fastistit ovat tehneet.

    • Pahaltanäyttäälännelle

      Toiveesi voi toteutua äkkiäkin jos tulee suuri sota,Itäblokissa 3xenemmän sotilaita kuin lännellä,lännelle tulee takkiin pahemman kerran vaikka siellä ajateltaisiin tai tehtäisiin mitä vaan asian estämiseksi.

    • brorpå

      Otsikko on hyvä sillä onhan kansalliseepoksemme juuri Karjalasta kerätty joten mikäpä siinä,
      onhan suomi vain yksi karjalankielen murre. Yhtykäämme siis ilolla halukkaasti. <3

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      123
      9766
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      50
      2857
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      172
      2647
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2059
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1816
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      15
      1647
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1547
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      15
      1505
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      12
      1468
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1336
    Aihe