Eiköhän olisi jo aika...

Tyrnäväntorpedo

... vapautua uskonrauhan ikeestä ja nauraa avoimesti näille uskovaisille ja heidän jumalilleen. Kaikki uskovaiset tulisi potkia kiireesti pois yhteiskunnallisista luottamustoimista ja yhteiskunnallisista viroista kuten vaikkapa opettajan tehtävistä. Myöskin yrittäjille olisi saatava oikeus kysyä työhaastattelussa uskonnosta ja oikeus myös käyttää sen tulosta työnhakijan arvioinnissa. Eletään vuotta 2018 ja jumalat joutaa jo roskakoriin. On se nähty jo lähi-idässä mitä niillä saadaan. Ei ole sivistyneen maailman touhua nämä uskonnot.

11

150

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sapettaako

      Onkos sinulle tullunna ns. "mummotauti"?

    • 9922

      Uskomukset ja uskonnot nauttivat yhteiskunnassa todella ylimitoitettua arvostusta. Minusta olisi ihan asiallista evätä työpaikka uskonnon perusteella. Se on itsehankittua hoitamatonta sairautta ja kieroumaa eikä sitä pidä hyväksyä kenenkään.

    • PaavaliKolmas

      Vain henkisesti vaurioitunut ihminen hakeutuu uskontojen äärelle. Terve mieli ymmärtää että mitään korkeampaa voimaa ei ole vaan itse tässä pitää selvitä elämän läpi ja omat valinnat ne ratkaisee. Onhan uskontokin valinta mutta sen mukana tullut lahkolaiselämä on kyllä ankein mahdollinen tapa tämä elon tie suorittaa.

    • Jumalanvaltakuntatulee

      Aloittaja, rauhoituhan nyt. Ei uskominen koskaan maan päältä lopu. Eletään lopunaikaa ja nyt lopussa tulee antikristuksen (ehkä islamin sydämestä se nousee) aika. Tämä sota Jumalan ja saatanan joukkojen välillä vielä jatkuu ja kärjistyy loppua kohtaan. Saa sinä vaikka nauraa, tai itkeäkin, mutta ei se sillä miksikään muutu.

    • Tunnesävyt

      Salainen kyselykaavake: seksikäyttäytymisestä, koska se on sopimusasia. Kaikki on otettava etekäteen huomioon, ettei työssä tule pettymyksiä.

      Papit kuulu säätyläisiin. He sovittavat Jeesuksen markkina henkeen.
      Temppeleissä uhrattiin uhreja, vieraat elikot ei mennyt läpi, temeli eläimet maksoi 15 kertaisen hinnan, rahanvaihto siitä välitettiin, - Jeesus meni ruoskan kanssa, - rovojen luolaan, -ei maailma mihinkään ole muutunut. Halut ne on hiirelläkin.

      Ateistit on luonnon yläpuolella, neuroverkot epämuodostuneet Pyhyydestä heillä ei ole tietoa,- säälittää sellaiset tunnevammaiset, - empatiakyky kadonnut. Henkinen valmennus on tappamista ja raakaa laillista ryöstämistä, - riitääkö voimia enää irstailuun?

    • Reevanlevittäjä

      Tiedeuskovaiset rosvoo ja tekoäly on apuna ja markkinointi, prändit, konsultit, mainos-uskovaiset on tilalle, ja käytetään alhaisia viettejä, sivistyneesti, sitä kakk-rakkautta, sa kidusta päälle. Lapset huorittelee koulussa, korkeasti koulutettuja sivistyneitä 12.5% peruskoulun lopettaneista ei osaa lukea ja kirjoittaa ja kertolaskua, - mitkä on seuraukset, ne ovat uhreja, välinpitämättömyydestä, -siis mikä on medialukutaito valtaa pitävillä ja toimittajilla? Että kehtaavat!

    • JaTuloksetOlivatMitkä
    • Jinnala

      Vuonna 2018 ei pitäisi enää olla epäselvää että kaikenmaailman jumalat on hölynpölyä.

      Tietysti vanhoilta ukoilta ei voi noin vain riistää heidän asemaansa yhteiskunnassa, vaikka se pelkkään hölynpölyyn pohjautuukin. Vanhat ukot ovat luoneet tarkan säännöstön josta ei saa poiketa. Jopa korttipelistä joutuu puhutteluun.

      - Lapsen seksuaalisuus ja siihen tutustuminen on pahasta. Siispä vanhempien on tarkoin valvottava ettei lapsi koskettele sukuelimiään "sopimattomasti" ja nukkuu kädet peiton päällä.
      - Muukin nykyajan vapaamielisyys, kuten suvaitsevaisuus on pahasta. Se on Maailmallista, eli pahuutta.
      - Rakkaus on tärkeää, mutta kohde on vielä tärkeämpää. Erisukupuolinen ja uskovainen täytyy olla.
      - Väkivalta on sallittu rangaistusmuoto. Näin vanhat ukot ovat raamattua tulkinneet.
      - Henkinen väkivalta, alistaminen, avioliiton sisäinen raiskaus ja ruumillinenkin väkivalta ovat miehen oikeuksia avioliitossa. Onhan avioliitto ikuinen ja siunattu ja kaiken saa anteeksi kun vain katuu tekojaan.
      - Avioliitto on todellakin ikuinen. Tosin usein se on nainen joka tulee järkiinsä ja lähtee.
      - Omaisuuden tavoittellu on sallittua koska mieli on puhdas. Ei ole ahne vaan yritteliäs. Sekin on yritteliäisyyttä että kahmii työpaikalla etuja ja ratsastaa toisen ansioilla. Ei ahneutta. Kristitty ei ole ahne. On myös ahkeruutta puukottaa työkaveria selkään ja edetä kyynärpäät edellä työuralla. Pieni valhe on vain tapa saada pomo huomaamaan ahkeruus. Työtoverit ovat syntisiä sikoja eivätkä ymmärrä maailman kauneudesta mitään.
      - On tärkeää attä lapsia on paljon. Sehän kertoo paitsi jumalan suosiosta, myös miehuuskunnosta.
      - On tärkeää että lapset menestyvät koulussa. Se kertoo kasvatuksesta ja vanhempien älystä.
      - On tärkeää että lapset menestyvät niissä asioissa joissa vanhemmat toivovat, kuten laulaminen, pianon tai viulun soitto, leipominen ja muut kotityöt. Poikien pitää osata metsästää ja kalastaa.

      On tehty tutkimuksia että uskovaiset ovat keskimääräsitä tyhmempiä. Siis pienempi älykkyysosamäärä. No kas, olipa yllätys. Kuitenkin nykyään yllättävän moni nainen lähtee avioliitosta. Siis jättää uskonnon ja miehensä. Sanoisin että ei uskovaiset ole tyhmiä vaan ainoastaan luolamiestason kasvatuksen saaneet uskovaismiehet.

    • Patmos

      No ihan näin aluksi voitais kieltää kaikki uskonnonharjoittamien. Siinä saatais kerralla korjattua lestojen sisäpiirimafiat ja tulevat ääri-islamin ongelmat.

    • 12____13

      > Kaikki uskovaiset tulisi potkia kiireesti pois yhteiskunnallisista luottamustoimista

      Kun kaikki evoluutiouskovaiset potkittaisiin pois, aika vähän jäisi jäljelle väkeä. Se olisi kyllä ihan hyvä, onhan se nyt aika järjestön uskomus. :)

    • lukekaatämä

      Venäläinen filosofi Vladimir Solovjev (1853-1900) ennusti hämmästyttävän tarkasti 1900-luvun tapahtumia. Osa hänen ennustuksistaan koskee 2000-lukua eikä ole vielä toteutunut.

      1900-luvusta Solovjev profetoi v. 1900: ”Seuraavasta vuosisadasta tulee suurten sotien aikaa. Maailmansotien kautta mennään väistämättä yhtyneeseen Eurooppaan, eräänlaiseen Euroopan yhdysvaltoihin, jolle syntyy yhteinen hallintoelin, Euroopan neuvosto. Kun löyhää liittoa on mahdotonta johtaa, lujitetaan turvallisuussyistä yhtynyt Eurooppa liittovaltioksi ja valitaan vanha kenraali sen johtoon. Koska hänellä on suursijoittajana yhteydet, niin rahamaailmaan kuin sotilasvoimiinkin, hän onnistuu tehtävässään erinomaisesti. Lopulta Euroopan johtoon
      nousee suuri ihmiskunnan hyväntekijä – Antikristus.”

      Solovjevin mukaan Antikristus tulee olemaan vakaumuksellinen spiritualisti, ihailtu hyväntekijä, asialleen omistautunut aktiivinen pasifisti, kasvissyöjä ja päättäväinen eläinten oikeuksien puolustaja. Antikristus ei ole ”periaatteessa” vihamielinen Kristusta kohtaan. Itse asiassa Antikristus arvostaa Kristuksen opetuksia. Mutta Antikristus tulee hylkäämään Kristuksen ainutlaatuisuuden, ylösnousemuksen ja sen, että Jeesus elää tänä päivänä.

      1900-lukua koskeneet ennustukset, kuten kaksi maailmansotaa ja Euroopan Unioni ovat jo toteutuneet. Solovjevin profetia tulevasta Antikristuksesta tulee toteutumaan yhtä varmasti kuin hänen viime vuosisataa koskeneet ennustuksensa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      413
      1716
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1348
    3. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      172
      1334
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1285
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1026
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      936
    7. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      890
    8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      92
      881
    9. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      866
    10. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      110
      834
    Aihe