MIKÄ PIRU ON KOLMAS SUKUPUOLI ?

https://yle.fi/uutiset/3-10491863

"Karjalainen: Useat eduskuntaryhmien puheenjohtajat kannattavat kolmannen sukupuolen laillistamista
Kolmannen vaihtoehdon laillistaminen vaatisi muutoksen väestötietojärjestelmälakiin.
Eduskunnasta löytyy kannatusta kolmannen sukupuolivaihtoehdon laillistamiselle Suomessa, kertoo Karjalainen (siirryt toiseen palveluun).

Lehden tekemän kyselyn mukaan SDP:n, vihreiden, vasemmistoliiton ja RKP:n eduskuntaryhmien puheenjohtajat kannattavat tätä varauksetta."

Minkälainen on kolmas sukupuoli, onko sillä molemmat miehen ja naisen vehkeet ja värkit, vai onko se joku avaruudesta tänne värvätty olio?
Näihin asti on ollut sukupuolia tasan kaksi, nainen ja mies, onko tuonne Arkadianmäelle iskenyt joku viirus, joka on samentanut puolue edustajien aivotoiminnan, vai käytetäänkö siellä jo niin vahvoja huumeita joilla sekoaa humeettikopat totaalisesti ?

Late Lapista.

83

2043

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ville_katolla

      Kyllä asia on tunnettu kautta aikojen. Omasta lapsuudeta muistuu mieleen vanhojen mummojen ihmettely joistain julkkiksista. "Onko se mies vai nainen vai Kaarangan Maija?"

      Onneksi lääkärit voivat nykyään korjata tilanteen normaaliksi. Kyse ei ole siitä samasta median vouhottamasata "korjauksesta", jossa ensin nuppi menee sekaisin ja kirurgi tekee uudet värkit tai paremminkin näköisvärkit. On valitettavaa että annetaan puukkoa eikä hoideta päätä kuntoon.

      • Tasamaantallaaja

        Kansakouluun pitää ottaa oppiaineeksi miten käyttää vehkeistään. Ysiluokalla voisi sitten olla käytännön harjoittelua ja lopputyö (loppuhuipennus ). Tällä mallilla pärjättäisiin ikan kahdella sukupuolella. Lukioon voisimsitten ottaa vapaaehtoisena oppiaineena suuseksin.


      • shemale---
        Tasamaantallaaja kirjoitti:

        Kansakouluun pitää ottaa oppiaineeksi miten käyttää vehkeistään. Ysiluokalla voisi sitten olla käytännön harjoittelua ja lopputyö (loppuhuipennus ). Tällä mallilla pärjättäisiin ikan kahdella sukupuolella. Lukioon voisimsitten ottaa vapaaehtoisena oppiaineena suuseksin.

        Uudet luokitukset

        -mies
        -nainen
        -shemale


      • pukusuolet
        shemale--- kirjoitti:

        Uudet luokitukset

        -mies
        -nainen
        -shemale

        Ei vaan:
        -mies
        -nainen
        -EOS (ei osaa sanoa)


    • käyttöohjeetlukematta

      Ilmeisesti sellainen, jolla on pelit ja vehkeet, mutta ei ymmärrä niiden alkuperäistä käyttötarkoitusta. Heitä voisi kutsua vaikka "uusneuvottomiksi".

      • NäyttäkääMallia

        Tai uusavuttomiksi? Näyttäkää nyt joku niille mallia, eihän muuten mistään mitään tule. Puolueet tekevät mitä käsketään ylempää. Vain valkoisille kansoille lobataan tätä. Missään muualla maailmassa tälläisestä lukenut. Ei ihme että syntyvyys on mitä on suomalaisten kohdalla.


    • ZuvakkiSllä

      Nämä mielenvikaiset pride zuvakit edustavat sitä ryhmää.

    • Vainkaksi

      Eiköhän kyse ole ennemminkin jostain trans henkilöstä? Sukupuolikromosoja on tietääkseeni vain kaksi.

      • sekoitetut

        Transsit myöhempinä vuosinaan kärsivät monelaisista ongelmista.


      • OrwellTransut

    • puolitoistasukupuolta

      Puoli on puolet koko määrästä.
      Jos jakeita on kolme ne ovat kolmanneksia.
      Sukukolmannes olisi siis oikea nimitys jos sellainen "kolmas sukupuoli" olisi olemassa.

    • antaaolla

      se on tää nykypolvi niin kantaaottavaa,ennen he saivat olla he.minkä hiton niille tais vai pitikö ees taitaa.olkoon.se on jokasen oma ASIA.lienen hippi ku antaa olla vaan.

    • VaiMatujenTakia

      Henkilötunnukset saattavat mennä uusiksi, jopa kaikilta
      Uudistuksen pitäisi valmistua vuoden 2019 loppuun mennessä.


      Henkilötunnusten uudistamista pohtiva työryhmä aloittaa työnsä tällä viikolla. Työryhmä pohtii myös vaihtoehtoa, jossa kaikkien henkilötunnukset vaihtuisivat.

      Henkilötunnuksia pitää uusia, koska nykyiset tunnukset alkavat käydä vähiin. Uuteen henkilötunnukseen voidaan liittää myös biometrinen tunniste.

      Henkilötunnukseen liittyy nykyisin tietoa myös ihmisen iästä ja sukupuolesta. Esimerkiksi transsukupuoliset ihmiset ovat kokeneet ongelmallisena sen, että vaikka he voisivat vaihtaa hetun vastaamaan uutta sukupuoltaan, vanha sukupuoli näkyy esimerkiksi työ- ja koulutodistuksissa.

      Työryhmän välimietintö valmistuu ensi syksynä. Siinä käydään läpi vaihtoehtoja ja ehdotetaan, mihin suuntaan lähdetään. Tämän jälkeen valittua vaihtoehtoa ryhdytään valmistelemaan. Uudistuksen pitäisi valmistua vuoden 2019 loppuun mennessä.



      Heidänkö takia vaihdetaan tunnuksettomaksi kaikkien henkilötunnukset?

      https://yle.fi/uutiset/3-9872727


      Vai

      https://www.tivi.fi/Kaikki_uutiset/mita-tapahtuu-henkilotunnukselle-uhkaavat-loppua-kesken-eika-se-ole-ainoa-ongelma-6676315

      • Siksikö ei enään saisi tyttöjä tytötellä eikä poikia pojitella? heitä puhuteltaessa !
        ahan tiedon mukaan sukupuolia on tasan kaksi, koiras ja naaras, ja ellei ole kumpaakaan on sukupuoleton !

        Late Lapista.


      • ei.muutu.ei

        Ei se siitä koulutodistuksesta muutu mihinkään vaikka henkilötunnukset uusittaisiin kaikilta kymmeneen kertaan.


    • 1.1.2000

      "Henkilötunnuksia pitää uusia, koska nykyiset tunnukset alkavat käydä vähiin."
      Henkilötunnukset riittävät kyllä paitsi yhdelle päivälle jolle on merkitty kaikki ne maahan tulijat jotka eivät tiedä/ilmoita oikeaa syntymäaikaansa.
      Näin täysin riittävä ja toimiva henkilörekisteri uusittaisiin vastaamaan laittoman tai perusteettoman maahantulon vaatimuksia jolloin joka päivälle voidaan takautuvasti merkitä syntyneitä kymmeniä tuhansia lisää.
      Tämä siis koska se yksi päiväys, jolle oikeasti Suomessa syntyneet lapset on merkitty ja vapaita tunnuksia oli tuhansittain, ei riitä uusille partalapsille.
      Näin toimii Hölmölän väki.

      • terveisetlattianraosta

        On varauduttava 62 miljoonaan uuteen tunnukseen kun EU:n siirtolaissuunnitelmat toteutuvat.


      • eitokiriitä
        terveisetlattianraosta kirjoitti:

        On varauduttava 62 miljoonaan uuteen tunnukseen kun EU:n siirtolaissuunnitelmat toteutuvat.

        Sekään ei riitä, kun tiedetään ennestään, kuinka usein siirtolaiset vaihtavat nimeään. Samoin suomalaiset rikolliset vaihtavat nimeään ja henkilötunnusta rikosrekisterin väärentämiseksi.


    • kauheaakuulla

      Vanhemmat aina ilmoittavat läheisilleen että he synnyttivät tytön tai pojan. Muuta vaihtoehtoa ei voi olla. Koskaan ei kukaan ole sanonut synnyttäneensä kolmatta sukupuolta, eli sitä ei voi olla. Eikä tule.
      Se tietysti voisi olla joku apinaa muistuttava.

      Vanhemmat itse pilaavat lapsensa, pitämällä poikiaan jonain tyttöjen korvikkeena. Ja tyttömäisenä.
      Ennen pojat lähtivät nuorena tekemään raakaa työtä, siinä ei tyttömäisyys tule mieleen, vaan miehuus.
      Vanhemmat on itse syypäitä siihen, jos heidän mukulastaan pojasta tulee tyttömäinen.
      Elikkä epänormaali. Siis ei tiedä, mikä hän on.
      Maailma on mennyt hulluksi. Vieläkö hullummaksi sen haluamme menevän.

    • Hulluksi mennyt maailma indeed..Toivon että kyseessä on nämä oikeat hermafrodiitit joita kyllä on pieni osa, mutta pelkäämpä että kyseessä on vain transujen uusi villitys..transut nämä naisia cosplayaavat (silvottu penis)miehet: p
      Mä taidan ilmoittaa itseni lego-palikaksi ja vaatia erikoiskohtelua lol.

    • Ammuuh

      Kaikille lestakepulaisille voisi antaa muunsukupuolisen henkilötunnuksen jotta erottuu navettaporukka normisuomalaisista.

    • Ehkä ensiksikin kannattaisi selventää mikä on sukupuoli. Se on evoluution kehittämä järjestelmä suvullisesti lisääntyville lajeille, jossa sukusolut saadaan yhteen muodostamaan uusi yksilö jolla turvataan se että nämä eivät tule samalta yksilöltä.

      Tietenkin tässä sanat kuten "turvataan se, että" ovat mnemonikkeja sille, että kehitys on mennyt näin, koska yksilöt, joissa näin on mahdollisesti käynyt ovat olleet epäotollisemmassa asemassa.

    • pukusuoli

      Kolmas sukupuoli nostetaan demokratian merkkinä lööppeihin, kun vaalit lähestyvät ja/tai ollaan kähmimässä kansan selän takana ansiottomia etuja parhaille veljille.

      • korruptiot

        Tosiaan rakenteellinen korruptio nousee esiin, kun vaalit lähestyvät (Hyvä veli-syndrooma, nepotismi, muu tuttavuus, vaalirahasotkut (KMS ym.) jne.


    • näin-on-näreeet

      Osa miehistä vain on akkamaisia pyllistelijöitä. Sitten on jätkämäisiä akkoja. Nämä marginaalitapaukset voidaan unohtaa. Pohjimmiltaan tässä "kolmannessa sukupuolessa" ei ole kyse mistään muusta kuin yhdestä uudesta kulttuurimarxilaisuuden aivopierusta.

      Kulttuurimarxilaisuus tulee lopulta tuhoamaan länsimaisen kulttuurin. Sen tilalle saadaan sitten islamilainen fasismi joten kulttuurimarxilaiset eivät voittoaan tule kauaa juhlimaan. Heidät tullaan ensimmäisten joukossa listimään.

    • ehkä_otin

      Merkitäänkö syntymätodistukseen, että on kolmas sukupuoli? Jos ei, niin
      tämäkin on taas jonkun aivopieru. Ja anteeksi vain, veikkaan naisen, tai sen
      kaltaisen olennon vasemman takajalan kolmannen varpaan tuotos.

      • Kyllä tuo tuotos kuuluu olevan Arkadianmäeltä kotoisin, moisilla joutavuuksilla peitellään ja pimitetään tärkeämpiä asioita ! Ääniä kalastellaan sellaisiltakin sakeilta joita ei ole olemassakaan ! Se on perkeleen iso synti kun Kekkoset loppuivat, nyt ei enään ole ketään joka pitäisi kuria noille pösilöille !

        Late Lapista.


      • 7tähdenliike
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Kyllä tuo tuotos kuuluu olevan Arkadianmäeltä kotoisin, moisilla joutavuuksilla peitellään ja pimitetään tärkeämpiä asioita ! Ääniä kalastellaan sellaisiltakin sakeilta joita ei ole olemassakaan ! Se on perkeleen iso synti kun Kekkoset loppuivat, nyt ei enään ole ketään joka pitäisi kuria noille pösilöille !

        Late Lapista.

        Onneksi vielä on Seitsemän tähden liike! Se jatkaa Kallion-Kekkosen linjalla...


    • Kolmas sukupuoli on mielisairaus tai riivaustila.

    • jumppaliikkeet

      Se kolmas tarkoittaa sellaista, joka pystyy panemaan itseään.

    • kaikki-kukkii-

      Eläinmaailmassa on olemassa kaksineuvoisia, jotka eivät tarvitse lisääntyäkseen toista sukupuolta. On vaikea määritelle miehen/naisen sellaista, jota ei itse voin tuntea. Mikälainen tunne se olisi, jos ei voi hyväksyä omaa sukupuoltaan, johon on syntynyt? Mielestäni emme voi tuomita tuotataan ihmisen ominaisuutta, jonka on syntyessään saanut.

      Ei riitä minun valtuudet tuomita jotain sellaista minkä luonto on luonnut, joka ei vaikuta mitenkään minun elämääni. Samoin näen esim. homouden, miksi se pitäisi tuomita?

      • Frankfurtin-koulukunta

        Ihmiset ja muut nisäkkäät eivät ole kaksineuvoisia kuten esim. lierot. Järjetöntä verrata ihmisiä tähän ryhmään.


      • Anonyymi

        Tunne ei ole muuta kuin pään ajatus, jos kaikki olisi totta mitä kukin tuntee ja alkaisi ajaa sillä lakia itselleen ja oikeuksia ei yhteiskunnasta olisi jälkeäkään.
        Ja nämä kaikki sateenkaaren riveissä olevat on alle vuoden ikäisinä olleet sukupupleltaan tuttöjä tai poikkia, kunnes ulkopuolisen media ja seta organisation ihmisten käännyttämisellä ovat saaneet joitakin uskomaan ideologiaansa, ja tietysti ne jotka ovat siihen menneet, se on kuin mikäkin muukin addiktio joka ei puheilla lähde vaan siitä suututaan jos joku uskaltaa olla asiasta toista mieltä. Vasemmisto-vihr -demari porukan tuoma marxilainen ideologia joka haluaa tuhota niin sanotun normaali perheen ja sekoittaa yhteiskunnan niin että nuoret on jo melkein puolet mielenterveys jonoissa.


    • HINTTIPÄÄKAUPUNKI

      Tämä maa ja varsinkin euroopan HOMOPÄÄKAUPUNKI on niin rappiolla eduskuntineen,virkaperkeleloisineen, paskakokkareineen ja pelleoikeuksineen, että muinaiset sodoma ja comorra oli portti taivaaseen HOMOPÄÄKAUPUNKISEUTUUN verrattuna!

      • sitä.odotellessa

        Kyllä, juuri näin.


    • dfghjkoiuyt

      Seuraavaksi vihervassarit laillistaa insestin,eläimiin sekoilun ja pedarit on ne fiksua porukkaa.

    • Pelottavia.otuksia

      No se on se, jolla on kyky nähdä viisiulotteisesti ja sillä on se "välikäsi". Niitä asuu Helsingin Kalliossa tuhatmäärin.

    • mammuttipuu

      Se on siiderisuvakin ja matun jälkeläinen.

    • joku_niistä

      Alkaa muuten olemaan poliisien hommat aika veemäisiä, meinaan vaan
      kun tulee ilmoitus jostain, että tekijä on kolmas sukupuoli. Saattaa mennä
      munkki väärään kurkkuun, johonkin niistä kolmesta.

      • No poliisiin pitää nyt palkalta noita kolmannen sukupuolen edustajia . Kalliiksi tulee partiot kolme poliisia .


    • XXEOS

      Henkilötunnuksen loppuosastahan se näkyy.
      Se olisi helppo laittaa muotoon numero ja EOS joten vaohtoehdot sukupuoleksi olisivat:
      Mies, Nainen, EOS (Ei Osaa Sanoa).

    • Ja minkä vitun takia neljättä sukupuolta syrjitään? Kyllä heillekin pitää saada samat oikeudet kuin kolmannelle sukupuolelle, jolle pitää saada samat oikeudet jotka toisella ja ensimmäisellä sukupuolella on.

      • saas.näkee

        Ja siitä se tappelu tulee, mikä on se ensimmäinen!


      • Niin. Helppo ja selkeä asia ei olekaan enää helppo ja selkeä, kun sitä alkaa pohtimaan.
        Ja kun asiaa, jossa ei ole ongelmaa, pyörittelee päässään hetken, kohta siinä ei olekaan kuin ongelmia.
        Jotenkin me olemme tuon toimintamallin onnistuneet ruotsalaisilta omimaan itsellemme..

        Jo virkani puolesta joudun toteamaan, että itäinen ajattelutapa on parempi. Tehdään jotain. Jo se ei onnistu, niin ihan sama. Tehdään jotain muuta, joka sekin menee pieleen.


    • Karkuunsaaainajuosta

      Aina kun käy Thaikuissa, ladyboyt on heti kyselemässä kelpaisko happy end. Onks nää kolmannet sukupuolet jotain sellaisia vai vielä jotain kertaluokkaa ihmeellisempää?

    • muistetaanvaaleissa

      Tätä kannattavat tietenkin vihreät vasurit demut , ja rkp , eli koko hullujenhuone porukka.

    • Se.jostakin

      Miten muka voi olla kolme sukupuolta.
      On vain mies ja nainen. Kaikki muut "sukupuolet" on kehitys häiriöitä. Jossakin vaiheessa solun jakautuessa on tapahtunut virhe ja ensimmäiset kolme kuukautta ovat herkkää aikaa kehitykselle.

      Onneksi lääketiede on kehittynyt niin että monta asiaa voidaan korjata mutta kolmatta sukupuolta ei vielä ole olemassakaan. Tai jos on niin sen ihmeen tahtoisin nähdä.

    • Kentiesi

      Oliskohan MUU tai BÖÖÖ?

    • Se.jostakin

      Mikä piru on sen "kolmannen sukupuolen" tehtävä jos mies laittaa lapsen alulle, nainen synnyttää ja imettää?
      Tuleeko tästä "sukupuolesta" kolmas pyörä avioliittoon vai kenen kanssa tämä menee avioon?


      No kysyn vielä tämänkin.. kun mies on miehen näköinen, ja nainen näyttää naiselta niin miltä tämä kolmas näyttää?
      En ymmärrä🙄

      • niin_minustakin

        Se kolmas on kumman näköinen.


      • Väistämättä yksineuvoinen, onhan näitä kasvikunnassakin.


    • Se on sellainen ihminen, joka on sekoitus kumpaakin sukupuolta. Sellaisia on todella oikeasti olemassa, mutta ethän sinä sitä juurikaan Kemiä kauempana käyneenä tiedä.
      Muistaakseni kyselit samaa aiemminkin ja vastasin siihen, mutta taisit jättää lukematta, koska nyt utelet uudelleen?

      • Se.jostakin

        Eli kehitys häiriö. Onhan näitä olemassa mutta ei tämä voi olla kolmas sukupuoli.
        Sukupuolia on vain kaksi eikä sitä muuksi voi muuttaa millään lainsäädännöillä.

        Mikä ihme tätä maata oikein riivaa.


      • Se.jostakin kirjoitti:

        Eli kehitys häiriö. Onhan näitä olemassa mutta ei tämä voi olla kolmas sukupuoli.
        Sukupuolia on vain kaksi eikä sitä muuksi voi muuttaa millään lainsäädännöillä.

        Mikä ihme tätä maata oikein riivaa.

        No, mulle ihan sama miksi heidät luokitellaan, ajattelin vain hieman sivistää Latea.
        Mutta, jos on kahta sukupuolta, niin, kumpaanko sukupuoleen kuuluu, vai molempiin, vaiko kolmanteen?


      • Se.jostakin
        Kairakettu kirjoitti:

        No, mulle ihan sama miksi heidät luokitellaan, ajattelin vain hieman sivistää Latea.
        Mutta, jos on kahta sukupuolta, niin, kumpaanko sukupuoleen kuuluu, vai molempiin, vaiko kolmanteen?

        Syntyessään intersukupuolinen määritellään "sukupuoli epäselvä"

        No. Ärsyttää vaan kun luonnon lakejakin muutellaan poliitikkojen toimesta.
        Miehet synnyttää ,kolmas sukupuoli ja "henkilön päiväkin" lähestyy.
        Mitähän vielä..


      • helppo_testi
        Kairakettu kirjoitti:

        No, mulle ihan sama miksi heidät luokitellaan, ajattelin vain hieman sivistää Latea.
        Mutta, jos on kahta sukupuolta, niin, kumpaanko sukupuoleen kuuluu, vai molempiin, vaiko kolmanteen?

        Se selviää käymällä vessassa. Jos jotain roikkuu jalkojen välissä on
        mies, jos ei roiku on nainen. Kolmatta ei ole, jollei sieltä sitten löydy
        jotain ihan muuta.


      • Kemiä kauempana ? selvänäköisyytesi on nykynuorison murteella perseestä, tosin emännät olen aina löytänyt Suomesta taikka Ruotsista, koskaan ei ole tarvinnut mennä akan ostoon Aasiaan asti !
        PS; Kolmen lapsen jälkeen ole edelleen hetero, enkä sekaannu ulkomaisiin akkoihin jotka tarjoavat pillun sijaan persettään!

        Late Lapista.


      • Late_Lapista1 kirjoitti:

        Kemiä kauempana ? selvänäköisyytesi on nykynuorison murteella perseestä, tosin emännät olen aina löytänyt Suomesta taikka Ruotsista, koskaan ei ole tarvinnut mennä akan ostoon Aasiaan asti !
        PS; Kolmen lapsen jälkeen ole edelleen hetero, enkä sekaannu ulkomaisiin akkoihin jotka tarjoavat pillun sijaan persettään!

        Late Lapista.

        Ei ollut perseestä, sehän oli vaan toteamus siitä, että et ole juurikaan reissannut maailmalla, etkä sitä vähäistä liikkumista ole itsekään kieltänyt.
        Aasiaan vaimon ostoon en ole minäkään lähtenyt, mutta olenpahan sieltä vaan vaimon löytänyt, joka ei ole ollut ostettavissa, eikä ole.
        Ps. 5. lapsen ja 8 lapsenlapsen jälkeen olen edelleen sitä mieltä, että kaukomailta tuotu vaimo on parempi kuin persettään kääntävä ja pieraiseva suomalainen.


      • Kairakettu kirjoitti:

        Ei ollut perseestä, sehän oli vaan toteamus siitä, että et ole juurikaan reissannut maailmalla, etkä sitä vähäistä liikkumista ole itsekään kieltänyt.
        Aasiaan vaimon ostoon en ole minäkään lähtenyt, mutta olenpahan sieltä vaan vaimon löytänyt, joka ei ole ollut ostettavissa, eikä ole.
        Ps. 5. lapsen ja 8 lapsenlapsen jälkeen olen edelleen sitä mieltä, että kaukomailta tuotu vaimo on parempi kuin persettään kääntävä ja pieraiseva suomalainen.

        Minä olen kyllä Suomen taannoista työttömyyttä ollut paossakin parikymmentävuotta ulkomailla ! Että semmonen paljastus tälläkertaa! eli selvänäköisyytesi on kyllä perseestä!

        Late Lapista.


      • Late_Lapista1 kirjoitti:

        Minä olen kyllä Suomen taannoista työttömyyttä ollut paossakin parikymmentävuotta ulkomailla ! Että semmonen paljastus tälläkertaa! eli selvänäköisyytesi on kyllä perseestä!

        Late Lapista.

        Joo, olet kertonut olleesi Ruotsissa, eipä se juuri Kemiä kauempana ole.


    • näyttääkainoin

      Niin kai hän näyttää miesmäiseltä naiselta tai naismaiselta mieheltä.

    • Ilmiöhän_menee

      lähinnä niin, että vanhemmilla on jokin ongelma eli ismi, joka projisoidaan lapseen jotta voidaan kokea itsensä tosi suvaitsevaiseksi eli hyväksi ihmiseksi. Muuten ei synny iltalehdenkin kuvailemaa tapausta, jossa 12-vuotias tyttö kokee olevansa poika, mutta homoseksuaali poika. Ja ripustelee Tom-of-Finland -kuvia huoneensa seinille.

      • Kaverini kuuli tahtomattaa kahden 12-14 vuotiaan hetero tytön juttelua, ensimmäinen sanoi jotta hänellä on kasvanut karvoja vatsanpohjaan, johon toinen parkaisi jotta, älä helevetissä haitaako ne naimista ! Noin juttelevat terveet hetero tyttelit jotka ovat sitä toista sukupuolta.

        Late Lapista.


      • saunassa
        Late_Lapista1 kirjoitti:

        Kaverini kuuli tahtomattaa kahden 12-14 vuotiaan hetero tytön juttelua, ensimmäinen sanoi jotta hänellä on kasvanut karvoja vatsanpohjaan, johon toinen parkaisi jotta, älä helevetissä haitaako ne naimista ! Noin juttelevat terveet hetero tyttelit jotka ovat sitä toista sukupuolta.

        Late Lapista.

        Tästä tuli mieleen mitä pikkupoika sanoi äidilleen saunassa: "Vauvan tukka näkyy jo! "


    • taviksen-kyykyttämistä

      Heittäkää todella romukoppaan tuo hourupäisten touhu.Todella näillä typeryyksillä piilotetaan kansalta keljuja asioita.Et "kaik män eikä piisaantkaa-"josko ei huomattaisi et,sinne,tänne.
      Jokainen saa olla mitä vaan mutta kestäköön ihan ite ja pitäköön omana juttunaan.Turhaa on jaella kouluihin tai päiväkoteihin kun taksilla ajaminenkaan ole kynnyskysymys.
      Se on piste ja järki käteen.

    • bertilperversson

      Nythän tulee vielä tämä "tunnistamaton sukupuoli" kolmannen lisäksi, mikähän on sitten se viides?

    • peppupojat

      Kun peppureikä on uusi pimppi niin voi puhua ransusta joka kuvittelee olevansa nainen.

    • se-on-vajakki

      kyllä se on massey ferkuson tai ford major, ei voi muu olla.

      • JBC on myös vallannut markkinoita jo pitkään !

        Late Lapista.


    • 5.sukupuoli

      Hyvä kysymys Latelta! Vehkeitä on kahdenlaisia kuitenkin vaan. Onko kolmanteen sukupuoleen niputettu kaikki ne, joilla päässä viiraa vehkeiden käyttötarkoitus? Siis onko homot, lesbot, transut esimerkiksi kaikki nyt tuon määritelmän alaisia? Setaväki on koettanut todistella sukupuolia olevan jopa 37! Miksi siis luettelointi pysähtyy kolmeen ja kaikki poikkeavat lykätään saman määritelmän alle? Nyt oikeutta kaikille muillekin sukupuolille!

    • Itse olen ihmetellyt aivan samaa.
      Hoidellaanko kansanedustustyö nykyään facebookin keskustelupalstojen peukutusten mukaan.
      Toisaalta ei kai siellä mäellä kohta enää muuta torkkupeittojen alla tarvikaan, käskytyshän tulee bryselistä ja merkelin mammalta, jollei, niin joku voi piipahtaa välillä hakemassa ohjeita.

      Se vähä mitä näiden me too:n, sukupuolimääritelmien ja samansukupuloisten avioliittojen lisäksi tehdään, on puolihuolimattomasti hutaistua laisäädäntöä ja perustuslakia rikkovien pikapäätösten leimaamista.

      • Arkadianmäelle riittäisi 25% nykyisistä loisijoista, 75% kortistoon normaali päivärahalle ! Nythän tuolla mäellä on joutavoimassa lääkäreitäkin lauma, joita tarvittaisiin sairaideen hoitoon, mihin heidät on koulutettukin !

        Late Lapista.


      • Late_Lapista1 kirjoitti:

        Arkadianmäelle riittäisi 25% nykyisistä loisijoista, 75% kortistoon normaali päivärahalle ! Nythän tuolla mäellä on joutavoimassa lääkäreitäkin lauma, joita tarvittaisiin sairaideen hoitoon, mihin heidät on koulutettukin !

        Late Lapista.

        Ja minkälaisen lauman saamme maksaa tekemään näiden "edustajien" työn. Siihen ei riitä 200, kun jokaisella on useampi "sihteeri".


    • selvinpäin_näkijä

      Nykyään jos kysyt, että kumpi tuli, niin se kuulemma tiedetään 10 vuoden
      kuluttua. Eikä ole mitään takeita, että tuli jompi kumpi kahdesta, voi
      tulla ihan mikä vaan. Tässä tapauksessa Antero Mertaranta oli aikaansa
      edellä, herranjumala mitä sieltä tulee kuului jo vuosikymmen sitten.

      • Joskus paljastus tulee vasta aikuisiässä, siltsu paljastui homoksi vasta aikuisiässä, samoin Saara Aalto lesboksi kun oli tarpeeksi pitkään suhteessa mieheen! ja entäs Jorma Uotinen? ketkulla oli oikein erikoisen kaunis ja edustava vaimo, nyt tuokin ketale on julkkishomo !

        Late Lapista.


    • tgc

      3. on ei tunnistettavissa, koska on niin pienet värkit.
      Ei näe mikroskoopillakaan.

    • Anonyymi

      Molemmat värkit omistavana voi lisääntyä omin avuin sellainen se on kolmas sukupuoli.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Merikarvian nuoriso

      taitaa olla persukasvatuksen tuotosta kun jopa kirkkoherralla palaa käämit näihin paskahousuihin :D
      Yleistä Satakunnasta
      26
      3938
    2. Pimahdan kohta ihan kunnolla

      Entä, jos otan sitten yhteyttä sinuun? 🫨🫥🥴
      Ikävä
      70
      3202
    3. Antaisitko mies minulle jonkun vinkin

      Että tietäisin, että minun kannattaa uskoa vielä meihin. Nyt just heikko hetki ja usko meinaa loppua. Pelkään, että tila
      Ikävä
      97
      2680
    4. Naiselle, rakkaalle!

      Pitäiskö nyt vähän jutella, on se sitten mitä tahansa. Mä oon sun puolella, hiljaisuutes aion rikkoa. Tulen vaikka karmi
      Tunteet
      41
      2627
    5. Toivottavasti vielä kohdataan mies

      Ja aloitetaan juttelu. Nyt olisin valmis.
      Ikävä
      153
      2025
    6. Aitolais-kirkkoherran rippileirille tyly loppu

      Merikarvian rippileiriä vetänyt kirkkoherra Tom Broberg ajautui törmäyskurssille rippileiriläisten kanssa ja ylempi taho
      Luterilaisuus
      122
      1919
    7. Nainen, minkä kappaleen laittaisit nyt miehelle

      kuunneltavaksi tietäen, että hän ikävöi sinua ja kipuilee päästäkseen yhteyteen kanssasi. Jotain, joka kertoo...
      Ikävä
      151
      1640
    8. Tästä tiedämme että raamattu ON muutettu

      https://rivalnations.org/censored-bible/ Raamattusi on sensuroitu Raamattu, joka sinulla on kotonasi tai taskussasi, on
      Hindulaisuus
      575
      1551
    9. Morning has broken

      Simmut aukaistaan. Ja noustaan päivään valkeaan. Hyvää huomenta. 😊☀️🍳☕❤️
      Ikävä
      150
      1550
    10. Jos et kaipaakaan minua täällä

      Niin miksi sinua ehkä häiritsee se, että minä kaipaan sinua? Miehelle.
      Ikävä
      18
      1284
    Aihe