Muista: "TALOUDELLA" porrrvarin kielenkäytössä

Haans.seA

... tänä päivänä Ei tarkoiteta sopulin, mokun ja kuspiän taloutta vaan porrrvari-Eliitin taloutta.
Tämä siis selvennyksenä sinulle, että ymmärtäisit, mitä porrrvarien omistaman valtamedian (oikeisto-YLE mukaanlukien) suoltama "Taloudella menee hyvin" termi todellisuudessa tarkoittaa.

Sama koskee termiä "Työllisyys", joka on terminä todellisuudessa hämäystä. Asiaa on ruodittu jo, ei siitä sen enempää tässä mutta ao. linkissä se on olennainen, miksi sopulin "talous" ei olekaan niin hyvä:
https://keskustelu.suomi24.fi/t/14716753/muista-quottyollisyysquot-porrvarin-kielenkaytossa-ei

Termillä "Taloudella menee hyvin" siis hämätään mokuakin luulemaan, että hänellä itsellään menee "hyvin" kun tosiasia on vain se että suppea kusettaja-eliitti rikastuu rikastumistaan ja kiihdyttää vielä tätä irtiottoa oikeisto-hallituksen "KiKy"-soppareilla ja sopulin/mokuun IRTISANOMISTEN helpottamisella. Ne siis koko ajan kaivavat maata jalkojesi alta, pistääkseen kaiken omaan pussiinsa !

""Rikkaimpien vaurastuminen kiihtyi uuteen ennätykseen – Tuhannen eniten ansainneen tulot kaksinkertaistuivat viidessä vuodessa""
https://www.hs.fi/politiikka/art-2000005885720.html

Itseasiassa Herrrliinin Sanomat nyt tunnustaa sen minkä kerroin teille nykykehitystrendistä jo vuosia sitten vähän toisaalla pienen, kako-kepuli-"demareita" lähellä olevan joukkion vaurastumistahdista:
https://keskustelu.suomi24.fi/t/14087468/miljonaarien-lukumaara-38-n-kasvussa-suomessa

Miten tämä kaikki on mahdollista "taantumassa" se onkin toinen juttu, mutta ehkä siitäkin vielä tässä vitjassa, jos jaksatte innostua !

4

<50

Vastaukset

 • Kyllä järkevimmät on tajunneet nuo porvarin kielenkäytöt jo ajat sitten,ainahan rikkaat juttelee asioista vain oman etunsa kannalta ,ei edes valtion ,ammotika köyhän ja sairaiden,heitähän ei heille ole edes olemassa.
  Mutta ongelma onkin siinä että kellään ei ole vaihtoehtoa tuolle elämän muodolle vaan kaikki ihmiset alistetaan noille markkinavoimille,ja rikkaiden vedätettäväksi,halusit tai et ja se on iso ongelma niille jotka ei markkinataloutta arvosta pätkääkään vaan haluaisi rakentaa elämänsä vähän pehmeämpien ja vain tarpeellisten asioiden varaan.

  Ja yritähän kertoa heille jostain toisesta systeemistä niin hetihän he leimaa sinut luuseriksi ja vaikka miksi hulluksi ja hirviöksi kuin heidän mielikuvistaan vain irti lähtee. Että sellaisessa maailmassa elämme,teet tulosta täysillä tai et tee mitään ollenkaan. Aikamoista kapitaalidiktatuuria ja plutokratiaa etteikö sanoisi.

 • >>Mutta ongelma onkin siinä että kellään ei ole vaihtoehtoa tuolle elämän muodolle
  >> vaan kaikki ihmiset alistetaan noille markkinavoimille

  Kokeilin viime vaaleissa persuja, mutta se taisi olla virhearviointia. Selväähän se on, ettei YKSI ihminen muuta mitään mutta se vähäkin mitä on tehtävissä on tehtävä sielä VAALI-kopissa.

  • Rahanjako ei mene oikein. Jokaiselle pitäisi antaa vähintään 2000€/kk, niin koko kansa voisi vallan mainiosti. Kehitelkää viherpunikit tuota rahanjakosysteemiänne vähän paremmin. Ennen vaaleja kansalle täytyy kertoa, mitä kaikkea jaetaan, kun valta on viherpunikeilla ja osittain myös sosiaalidemokraateilla!
   Paljastakaa ideilogianne, niin ääniä sataa kun rahaakin sataa!


  • riemuremeli kirjoitti:

   Rahanjako ei mene oikein. Jokaiselle pitäisi antaa vähintään 2000€/kk, niin koko kansa voisi vallan mainiosti. Kehitelkää viherpunikit tuota rahanjakosysteemiänne vähän paremmin. Ennen vaaleja kansalle täytyy kertoa, mitä kaikkea jaetaan, kun valta on viherpunikeilla ja osittain myös sosiaalidemokraateilla!
   Paljastakaa ideilogianne, niin ääniä sataa kun rahaakin sataa!

   Niin, nykymenollahan kohta miljoonalla suomalaisella on ulosottovelkaa ja loput rupusakista muuten vain veloissa

   https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000005888367.html
   ""HS:n selvitys paljastaa, että pienellä joukolla suomalaisia on yhteensä satojen miljoonien eurojen ulosotto­velat – Ja yksi heistä on omilla luvuillaan""

   HUOMAA: herrrliinin sanomien otsikko on hämäävä, kovempi asia on jutussa mainittu

   ulosottovelallisten lukumäärä: yli 456 000 ja määrä kasvaa koko ajan !
   Kako-kepuli-"demari" -meininkiä, eikö totta mutta itsepähän ovat äänestäneen menon puolesta


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  275
  3849
 2. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  101
  1346
 3. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  40
  525