Mitä te ajattelette Osa 1

Olen jäänyt hieman ihmettelemään sitä miksi kansakoulu lopetettiin kun kalliimpi vaihtoehto peruskoulukaan ei ole kyennyt lapsista saamaan ajattelevia aikuisia. Olen nyt laittanut tänne parikin kommenttikokoelmaa kysyen miksi kukaan teistä ei ajattele, miksi kukaan teistä ei viitsi perustella tänne kirjoittamaansa. Vaikka kehoitan niin tekemään niin se ei sytytä lamppua vintillänne vaan siellä jököttää pimeys. Otetaan muutama esimerkki aikaansaannoksistanne. En mainitse nikkejä koska kukaan teistä ei uskalla toimia rekisteröitynä eli olette pelkkiä puskahuutajia. Onneksi lankun halllinto on miettimässä rekisteröinnin tarpeellisuutta, se ehkä toisi tänne muutakin kuin kaltaisianne aivotyhjäntoimittajia! Noissa kommenteissa on aina ensin tuo lainaus lainausmerkein varustettuna ja kommenttini seuraa perässä.


"Täällä kahjo ja yksinkertainen Extyökkäri taas kirjoittelee mitä sattuu! " Ihan hyviä huomioita mutta tämäkään herra/rouva/muu ei ole kyennyt kertomaan mikä juuri hänet sai noin ajattelemaan Eikä pientäkään mainintaa siitä miten niiden asioiden hänen mielestään pitäisi olla jotta ne hänelle kelpaisivat.

"Extyökkärillä ei ole muuta tekemistä kuin kirjoitella typeryyksiään palstalle! Voi raukkaa! " Olisit voinut noista typeryyksistä edes muutaman tuoda esiin, samalla kertoen miksi ne olivat typeryyksiä, jotta näkisin oletko edes ymmärtänyt lukemaasi.

"Minulla on palstan suurin kyrpä ja naiset tykkäävät siitä! Te pikku munaiset kapitalistit hävetkää! Omaa huonouttanne! " On tietysti hienoa omata palstan suurin mikä hyvänsä mutta tässä tulee enemmän mieleen jotain muuta suurta kuten tyhmyys. En tosin ole edes 100 vuotta mutta aika iäkäs kuitenkin mutta politiikassa ja vaalivalvojaisissa en muista koskaan kenenkään esitelleen tuota värkkiään kehumalla, jotta jos pääsen kansanedustajakin niin minulla on eduskunnankin suurin.

"Ketjun aloittaja on pipipää!" Niinpä, mahtaako siihen olla perusteita tuohon väitökseen? Muutoinhan se enemmän osoittaa kirjoittajansa ominaisuuksia!

"Aloituksen laatija on paskaa puhuva aivopierijä.
Itkee Siitoimen perään. " Mitä ne paskapuheet ovat, mikä olisi se oikea formaatti niiden kohdalla? Tuon lopun unelma osoittaa jotta kaveri/kirjoittaja elää ihan eri vuosituhannella kuin minä. Myönnän kerran olleeni tuon aikansa kuuluisuuden kanssa postissa samaan aikaan viereisellä tiskillä ja vieläkin kadehdin hänen asiakirjasalkkunsa sisäpuolen komeita koristeita. Tosin olisin itse valinnut jotain muuta kuin ison hakaristin mutta kuitenkin hienoin salkku sisältä mitä koskaan olen nähnyt.

"Aloittaja on yksinkertainen! " Vaan ei näytä kommentoijakaan kaksinkertaiselta!

"Mistä meistä kukaan todella tietää kuka tätä korruptiota johtaa, Suuret rahat tekevät mitä ikinä haluavat. Maapallolla on paljon salaisia organisaattioita, joista
ei saa mitään julkista tietoa. Yksi niiden yhteinen suunnitelma on maapallon talouden hallinta, sen mukaan he toteuttavat kaiken muun hallinnan. Siitä esiintyy vain vihjeitä tarkkaavaisille, kielitaitoisille tutkijoille." Aina joskus törmää näihin salaliitto henkilöihin joilla on suurempaa tietoa ja näkemystä kuin muilla koska muut ovat sokeita niille asioille jotka heille ovat päivän selviä. Näitä lienee löytynyt Aatamin ajoista alkaen tai neandertali ajan ihmisistä, kuka mihinkin helpommin uskoo. Tuskin heistä isompaa vahinkoa on koska kuitenkin heidän määränsä on varsin rajallinen. Myös jos joku uskoo jonkun muun itseään ohjailevan, vaikka rahamiestenkin, niin mitä vahinkoa siitä muille on, ehkä hänelle tosin itselleen voi olla.

"Extyöloinen ei elätä itseään ja on ilmiselvästi henkisesti vammautunut. Ja sinun kohdallasi asiat ovat ilmeisesti vielä huonommin. Mutta sellaista se sairas oikeistolaisuus teettää ... " Tämä kateus eläkkeellä olevia kohtaan tällä palstalla on ihmetyttänyt minua. Kun nyt olen ollut työeläkkeellä kymmenisen vuotta niin aika useat täällä väittävät minun elävän sosiaalituilla vaikka niitä en ole eläissäni saanut, lapsilisätkin saivat vanhempani aikoinaan. Ansaittu työeläke jonka vakuutusyhtiö maksaa työnantajien rahoittamana on heille sosiaalituki. Ei riitä jos on ansainnut tuota "tukea" yli 4 vuosikymmentä vaan pummihan sitä on jos jää eläkkeelle. Olisin aikoinaan voinut jatkaa omassa yrityksessäni mutta koska se jatkui uudella omistajalla niin jäin pois ja annoin työni nuoremmalle perheen isälle joka sitä enemmän tarvitsi. Minä kyllä, ainakin toistaiseksi, olen eläkkeellä pärjäillyt mainiosti.

Koko viesti ei mahtunut joten jatkoa seuraa osassa 2

19

145

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ette sitten edes kykene tyhmyyttänne puolustelemaan kun se tuodaan esiin! Nyt olisi viisasta kertoa mikä päässä viiraa jos tuon parempaan ette ykene! Onko vika kommunismin tyhmyyttä lisäävässä ja oman ajattelun kieltävässä kulttuurissa vai missä?

    • KIRJASTOPALVELUMESTARIT

      Nyt kysyn sitä asiaa todella tasan tarkkaan, että mitä pahaa on COMMUNISMUS, KOMMUNISM, KOMMUNISMI eli KUNTALAISUUS rs:ssä. Mehän voimme vielä todeta sen, että onhan nyt vielä olemassa sellainen sana kuin SOZIALISMUS, SOCIALISM, SOSIALISMI eli KAVERUUS ja TOVERUUS. Onko nyt PARONIT ja PORVARIT rs:lle selvinnyt se asia, että jotta me voimme sanoa jotain sellaisesta Aatekuvio rs:stä kuin Kommunismi tai Sosialismi, niin nämä siis Kommunismus ja Sozialismus rs:t pitäisi määritellä? Nyt sitten ilman vastauksen etsimistä MITÄ- ja MITEN sekä MIKSI-kysymyksiin, niin nyt myös sanat KOMMUNISMUS ja SOZIALISMUS rs:t ovat vain sanoja ja vielä sellaisia, joissa on vain määrätty määrä kirjaimmia, mutta ei todellakaan mitään muuta. Kun nyt Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat korostavat sitä, että heillä on todella ÄLY ja TIETO rs:ää niin paljon, että He siis PORVARINEROT tietävät sen asian todella tasan tarkkaa, että mitä kaikkea PUNIKKINEROT eli NATSIKOMUT, NATSISOSSUT ja NATSIDEMARIT tarkoittavat, niin HYVÄ KYSYMYS on nyt myös se asia, että ettekö Te PORVARINEROT ole selvillä siitä asiasta, että on olemassa KANSALLISKOMMUNISMI, KANSALLISSOSIALISMI ja KANSALLISDEMOKRATISMI sekä vielä COMMUNISMUS LIBERA, SOZIALISMUS LIBERA ja NATUROLOGIA NOVA. Kun nyt Te Paroni ExTyökkäri arvostelette sellaista asiaa kuin KOMMUNISMI tai SOSIALISMI, niin nyt HYVÄ KYSYMYS on se asia, että minkälaista COMMUNISMUS tai SOZIALISMUS eli KOMMUNISMI tai SOSIALISMI rs:ää Te PORVARINEROT todella arvostelette. Voimme kai todeta vielä sen asian, että MÄÄRITTELY ja PERUSTELUKUVIOT kuuluvat nyt myös Teille Arvoisat Paronit ja Porvarit eikä siis vain meille KOMUT ja SOSSUT rs:lle.

      • SE mestaaja on kommunismi on poliittinen uskonto eikä se ole missään tekemisissä suomenkielessä kunnan asukkaan eli kuntalaisen kanssa. Se ei ole edes ruiotsinkielessä jos asiaan perehdyt.

        Tuo paska jota jauhat ja olet vuosia jauhanut vain osoittaa ettet kykene ajattelemaan vaan kuvittelet maailman olevan pelkkää vitsiä. Jos en olisi fiksu, niin sanoisin Hyi saatana mikä tollo mutta koska olen fiksu niin jätän sanomatta!


      • arvoisa.herra
        Extyökkäri kirjoitti:

        SE mestaaja on kommunismi on poliittinen uskonto eikä se ole missään tekemisissä suomenkielessä kunnan asukkaan eli kuntalaisen kanssa. Se ei ole edes ruiotsinkielessä jos asiaan perehdyt.

        Tuo paska jota jauhat ja olet vuosia jauhanut vain osoittaa ettet kykene ajattelemaan vaan kuvittelet maailman olevan pelkkää vitsiä. Jos en olisi fiksu, niin sanoisin Hyi saatana mikä tollo mutta koska olen fiksu niin jätän sanomatta!

        Taidatte olla tolloin kirjoittaja palstalle kautta aikain!
        Ohjaako Jeesus möläytyksiänne?


      • arvoisa.herra kirjoitti:

        Taidatte olla tolloin kirjoittaja palstalle kautta aikain!
        Ohjaako Jeesus möläytyksiänne?

        Perustele nyt ettei mene aivopieruksi!


      • OPINTOVERKKOMESTARIT007
        Extyökkäri kirjoitti:

        SE mestaaja on kommunismi on poliittinen uskonto eikä se ole missään tekemisissä suomenkielessä kunnan asukkaan eli kuntalaisen kanssa. Se ei ole edes ruiotsinkielessä jos asiaan perehdyt.

        Tuo paska jota jauhat ja olet vuosia jauhanut vain osoittaa ettet kykene ajattelemaan vaan kuvittelet maailman olevan pelkkää vitsiä. Jos en olisi fiksu, niin sanoisin Hyi saatana mikä tollo mutta koska olen fiksu niin jätän sanomatta!

        HEI! Te YriittäjäSankari ExTyökkäri kirjoititte seuraavasti: "SE mestaaja on kommunismi on poliittinen uskonto eikä se ole missään tekemisissä suomenkielessä kunnan asukkaan eli kuntalaisen kanssa. Se ei ole edes ruiotsinkielessä jos asiaan perehdyt."

        Toivon nyt sitä asiaa, että Te Kokkare- ja PökäleKapojen TOIVO- ja KORVA-yhteisö rs käytte edes joskus myös SanakirjaKuviot rs:ssä. Kun nyt Te Kokkareet ja Pökäleet sekä Porvarit ja Paronit käytte tutkimassa asioita, niin TE tulette huomaamaan sen asian, että COMMUNISMUS eli KOMMUNISM on selkokielellä tasan tarkkaan sama asia kuin on sana KUNTALAISUUS, kun taas nyt SOZIALISMUS eli SOCIALISM eli SOSIALISMI on selkokielellä sama asia kuin KAVERUUS tai TOVERUUS.

        Niin ja nyt Te Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat kirjoititte vielä seuraavasti: "Tuo paska jota jauhat ja olet vuosia jauhanut vain osoittaa ettet kykene ajattelemaan vaan kuvittelet maailman olevan pelkkää vitsiä. Jos en olisi fiksu, niin sanoisin Hyi saatana mikä tollo mutta koska olen fiksu niin jätän sanomatta!"

        Haluan nyt vielä kysyä Teiltä Arvoisa Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat sitä asiaa, että mitä kaikkea TE todella halusitte tuoda ylläolevassa kehiin, kun Te tarinoitte jotain sellaista, että nyt eräs Katunarri ja Kulkuri ei kykene ajattelemaan ja että HÄN siis Katunarri ja Kulkuri kuvittelee maailman olevan vain pelkkä VITSI. Mikä on todella pelkkä VITSI ja Mikä taas ei ole, onkin nyt HYVÄ KYSYMYS.

        Onhan se nyt todella HYVÄ ASIA, että HÄN Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat uskoo ainakin itse sen asian asian olevan totta, että HÄN siis Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat on ÄLYKÄS ja TIETORIKAS. Nyt kysyisin vielä sitä asiaa myös, että tarkoittaako sana FIKSU selkokielellä samaa asiaa kuin ÄLY ja TIETO vai mitä kaikkea todella.


      • OPINTOVERKKOMESTARIT007 kirjoitti:

        HEI! Te YriittäjäSankari ExTyökkäri kirjoititte seuraavasti: "SE mestaaja on kommunismi on poliittinen uskonto eikä se ole missään tekemisissä suomenkielessä kunnan asukkaan eli kuntalaisen kanssa. Se ei ole edes ruiotsinkielessä jos asiaan perehdyt."

        Toivon nyt sitä asiaa, että Te Kokkare- ja PökäleKapojen TOIVO- ja KORVA-yhteisö rs käytte edes joskus myös SanakirjaKuviot rs:ssä. Kun nyt Te Kokkareet ja Pökäleet sekä Porvarit ja Paronit käytte tutkimassa asioita, niin TE tulette huomaamaan sen asian, että COMMUNISMUS eli KOMMUNISM on selkokielellä tasan tarkkaan sama asia kuin on sana KUNTALAISUUS, kun taas nyt SOZIALISMUS eli SOCIALISM eli SOSIALISMI on selkokielellä sama asia kuin KAVERUUS tai TOVERUUS.

        Niin ja nyt Te Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat kirjoititte vielä seuraavasti: "Tuo paska jota jauhat ja olet vuosia jauhanut vain osoittaa ettet kykene ajattelemaan vaan kuvittelet maailman olevan pelkkää vitsiä. Jos en olisi fiksu, niin sanoisin Hyi saatana mikä tollo mutta koska olen fiksu niin jätän sanomatta!"

        Haluan nyt vielä kysyä Teiltä Arvoisa Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat sitä asiaa, että mitä kaikkea TE todella halusitte tuoda ylläolevassa kehiin, kun Te tarinoitte jotain sellaista, että nyt eräs Katunarri ja Kulkuri ei kykene ajattelemaan ja että HÄN siis Katunarri ja Kulkuri kuvittelee maailman olevan vain pelkkä VITSI. Mikä on todella pelkkä VITSI ja Mikä taas ei ole, onkin nyt HYVÄ KYSYMYS.

        Onhan se nyt todella HYVÄ ASIA, että HÄN Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat uskoo ainakin itse sen asian asian olevan totta, että HÄN siis Paroni ExTyökkäri ja Vastaavat on ÄLYKÄS ja TIETORIKAS. Nyt kysyisin vielä sitä asiaa myös, että tarkoittaako sana FIKSU selkokielellä samaa asiaa kuin ÄLY ja TIETO vai mitä kaikkea todella.

        Miten olisi arvon mestaaja josko ihan normaaliin tyyliin ja ne kokkareet vessan pyttyyn kalsareistasi karistaen. Terv Työeläkeläinen!


      • VERKKOKOULUMESTARIT007
        Extyökkäri kirjoitti:

        Miten olisi arvon mestaaja josko ihan normaaliin tyyliin ja ne kokkareet vessan pyttyyn kalsareistasi karistaen. Terv Työeläkeläinen!

        HEI! Nyt sana KOKKAREET tarkoittaa samaa asiaa kuin Kansallinen KOKOOMUS ja nyt sana PÖKÄLEET tarkoittaa samaa asiaa kuin KEPULIPUOLUE ja nyt PERSUNEROT tarkoittaa samaa asiaa kuin J HALLA-AHO SEURA rs. Me voimme vielä kysyä sitä asiaa, että mitä kaikkea tarkoittaa käsiteryväs J HAVUKKA-AHO SEURA rs. Niin ja mitä kaikkea todella voisi nyt tarkoittaa J HAVUKKA-AHO SEURA rs Arvoisat Paronit ja Porvarit kuten Toveri ExTyökkäri ja Vastaavat?


      • VERKKOKOULUMESTARIT007 kirjoitti:

        HEI! Nyt sana KOKKAREET tarkoittaa samaa asiaa kuin Kansallinen KOKOOMUS ja nyt sana PÖKÄLEET tarkoittaa samaa asiaa kuin KEPULIPUOLUE ja nyt PERSUNEROT tarkoittaa samaa asiaa kuin J HALLA-AHO SEURA rs. Me voimme vielä kysyä sitä asiaa, että mitä kaikkea tarkoittaa käsiteryväs J HAVUKKA-AHO SEURA rs. Niin ja mitä kaikkea todella voisi nyt tarkoittaa J HAVUKKA-AHO SEURA rs Arvoisat Paronit ja Porvarit kuten Toveri ExTyökkäri ja Vastaavat?

        Jos Kokoomus on kokkare ja Keskusta pökäle niin sinä olet pelkkä persläpi! Suositan nikkisi korjaamista oikeaan muotoonsa!

        Kannattaa pysyä poissa jos ei kykene asialliseen keskusteluun!


      • arvoisa.herra
        Extyökkäri kirjoitti:

        Jos Kokoomus on kokkare ja Keskusta pökäle niin sinä olet pelkkä persläpi! Suositan nikkisi korjaamista oikeaan muotoonsa!

        Kannattaa pysyä poissa jos ei kykene asialliseen keskusteluun!

        Hyvin ilmaisitte itsenne. Olette todella persläpi.


      • arvoisa.herra kirjoitti:

        Hyvin ilmaisitte itsenne. Olette todella persläpi.

        Opettele lukemaan ja ymmärtämään!


      • arvoisa.herra
        Extyökkäri kirjoitti:

        Opettele lukemaan ja ymmärtämään!

        Ymmärrättekö todella mitä persupaskaa työnnätte kaiken aikaa.


      • arvoisa.herra kirjoitti:

        Ymmärrättekö todella mitä persupaskaa työnnätte kaiken aikaa.

        Minulla ja persuilla ei ole senkään vertaa mitään yhteistä kuin sinulla ja miljardööreillä. Mieti mitä kirjoitan ja ota kantaa, kerro miten asia on ja miksi sekä miten se olisi korjattava. nuo kun olisivat rakentavan keskustelun lähtökohtia.

        Minä kerron faktoja, en persuile! Missä sinun faktasi asioista ovat ja miksi ne ovat mielestäsi faktoja?


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Minulla ja persuilla ei ole senkään vertaa mitään yhteistä kuin sinulla ja miljardööreillä. Mieti mitä kirjoitan ja ota kantaa, kerro miten asia on ja miksi sekä miten se olisi korjattava. nuo kun olisivat rakentavan keskustelun lähtökohtia.

        Minä kerron faktoja, en persuile! Missä sinun faktasi asioista ovat ja miksi ne ovat mielestäsi faktoja?

        Koska olet kertonut faktoja?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Koska olet kertonut faktoja?

        Fakta vastaus! AINA! Vaikka mitä Lyylit väittää, niin muuta eivät ole kyenneet esittämään.


      • Anonyymi
        Extyökkäri kirjoitti:

        Fakta vastaus! AINA! Vaikka mitä Lyylit väittää, niin muuta eivät ole kyenneet esittämään.

        On tainnut jo riittävän usein sinun satusi tullut todetuksi. Etpä ole edes itse yrittänyt todistaa että puhuisit faktaa.


      • Anonyymi kirjoitti:

        On tainnut jo riittävän usein sinun satusi tullut todetuksi. Etpä ole edes itse yrittänyt todistaa että puhuisit faktaa.

        Lyyli kysyy faktaa vaikka ei edes uskalla rekisteröityä vaan on puskahuutajana! Mitä faktaa se sitten on. Jos sinä syytät minun muuta kirjoittavan kuin faktaa, niin meillä demokratiassahan syyttäjä esittää todisteet! Joten usko tai esitä todisteet jostain muusta kuin faktasta, jos se siltä tuntuu!


    • Nuorikommunisti

      Extyökkäri taitaa olla Perussuomalaisten kannattaja, niin on samanhenkisiä!

      • Eipä löydy komuloisilta järkeä ymmärtää lukemaansa missään ikäryhmässä. Taitaa Nuorikommunisti olla sentään yli 70v sillä se on sillä suunnalla lastentarhaikä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      108
      2142
    2. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      119
      1656
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      124
      1530
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1347
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      75
      1266
    6. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      68
      1175
    7. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      489
      1167
    8. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      88
      963
    9. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      942
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      138
      886
    Aihe