Suvakit hyväksyvät laittomat maahantunkeutujat

LaittomuusOnVallassa

Laittomat siirtolaiset haastavat Donald Trumpin tämän rajapolitiikan vuoksi oikeuteen, vaikka eivät ole edes maassa.
Yhdysvaltoja kohti matkaavan laittomien siirtolaisten "karavaanin" kymmenkunta jäsentä on haastanut Yhdysvaltojen presidentin oikeuteen tämän rajapolitiikan vuoksi, vaikka eivät ole vielä edes maassa.

Kymmenkunta Yhdysvaltoihin siirtolaiskaravaanissa pyrkivää laitonta siirtolaista on haastanut Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin oikeuteen perustuslain vastaisesta rajapolitiikasta, kertoo Washington Examiner.
Yhdysvaltojen Columbiassa rekisteröity kanne väittää Trumpin asenteen olevan “shokeeraavalla tavalla perustuslain vastainen”.
– Presidentti Trump jatkaa lain ja perustuslaillisten oikeuksien rikkomista estämällä keskiamerikkalaisia hakemasta lainmukaisesti turvapaikkaa Yhdysvalloista, eikä se tosiasia, että mukana on lapsia, merkitse mitään presidentti Trumpille, sanotaan kanteessa.

Laittomien siirtolaisten jättämän kanteen mukaan Trump rikkoo perustuslain 5. lisäystä (5. Amendment), joka sisältää oikeudenmukaisen menettelyn lausekkeen, jonka kanteen jättäneet laittomat siirtolaiset sanovat koskevan kaikkia Yhdysvalloissa, mukaan lukien turvapaikanhakijoita, kun he saapuvat maahan.
Kanteessa vaaditaan myös välitöntä tuomion antamista ja julistusta, että Trumpin rajapolitiikka on perustuslain vastaista.

Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin mielestä tuhansien eteläamerikkalaisten marssi Meksikon läpi kohti USA:ta on ”hyökkäys maata kohtaan”. Trump onkin määrännyt 5 000 sotilasta auttamaan rajavalvonnassa maata uhkaavan laittomien siirtolaisten karavaanin vuoksi.

Yhdysvaltoja kohti matkaavassa "karavaanissa" arvioidaan olevan 4 000 – 10 000 laitonta siirtolaista.

Miksi laittomuuttaa suositaan?
Jeesus sanoi, että viimeisnä päivinä laittomuus pääsee valtaan. Nyt se on totta.

33

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hupaisaa

      Tämä on hyvä esimerkki kulttuurimarxismista jolla kaikki vähemmmistöt tehdään uhreiksi ja heitä on autettava.

      • En vain ymmärrä tätä kiinnostusta Yhdysvaltojen asioihin. Emme voi ymmärtää kaikkia syitä mihinkin siellä päin.

        Tiedämme ainoastaan sen, että latinalaisessa Amerikassa on anarkiaa, väkivaltaa, tappamista. Ja juuri sieltä lähdetään pois: myös Espanjaan.


    • Kysyjäx

      No eikö tämä ole hyvä asia teidän fudujen kannalta? Eikö se kerro siitä että Jesse on vihdoinkin tulossa? Miksi teillä on niin kova tarve vastustaa näitä juttuja jotka ennakoivat Jessen toista tulemista? Kuten nyt vaikka homojen oikeuksia? Eikö nekin ole merkki ”laittomuuksista”?

      • uskis.vaan

        On se on todella hyvä asia, mutta meidän käsketty tehdä työtämme loppun saakka ja laittaa pisulle ja hänen apureilleen kampoihin.


      • tuskis.vaan
        uskis.vaan kirjoitti:

        On se on todella hyvä asia, mutta meidän käsketty tehdä työtämme loppun saakka ja laittaa pisulle ja hänen apureilleen kampoihin.

        Mutta entä jos pisu kuitenkin lirahtaa? Ja tulee pikkuisen apuria housuihin? Vaikka ihan vahingossa? Ehtiikö tavallinen ihminen vaihtaa ennen tempausta vai näilläkö sitä pitää mennä porteille?


    • vassut.katkerina

      Trump on hyvä pressa.

      • Tähän mennessä epäsuosituin mitä siellä pressoja on ollut. Siis pelle. Haluaa panna toimittajatkin 10 vuodeksi vankilaan.


    • Ehdot.historiasta

      Kun olin huono historiassa, niin osaako joku kertoa, miksi Mayflower -laivalla tulleet olivat laillisia siirtolaisia eikä laittomia? Kysyttiinkö intiaaneilta vai kuka antoi viisumit?

      • opi.tämä

        Siihen aikaan ei ollut viisumeita, eikä heillä siten myöskään ollut oikeutta sosiaaliturvaan.


    • Jo Raamatun ajoista ovat kansat vaeltaneet ja toteuttaneet Jumalan käskyä täyttää maa. Ja sitten vielä evankeljumointi lisäksi. Mitä ihmeellistä siinä pitäisi olla tänä päivänä?

      • Eipä olisi Suomikaan kummoinen, jos sinne ei olisi vaeltanut kansaa sieltä sun täältä.


    • Jukka-Joensuusta

      Kanne on kiusantekoa. Sillä ei ole mitään mahdollisuutta voittaa, etenkään kun USA:n korkeimassa oikeudessa on Trumpille myötämielisten rebublikaani-tuomareiden enemmistö. "Yhdenvertaisuus" koskee vain USA:n kansalaisia ja rajoitetusti maassa laittomasti olevia. Ei missään tapauksessa maan rajojen ulkopuolella olevia toisen valtion kansalaisia jotka vasta haaveilevat pääsystä USA:han.

      • Kyseessähän on etelästä tulevien evankelistojen ja pyhiinvaeltajien joukko, aivan kuten nämä amerikkalaisevankelistat ja mormoonit. Kohta Yhdysvalloissa koetaan ennennäkemätön herätys.


      • Daavidinpasuuna kirjoitti:

        Kyseessähän on etelästä tulevien evankelistojen ja pyhiinvaeltajien joukko, aivan kuten nämä amerikkalaisevankelistat ja mormoonit. Kohta Yhdysvalloissa koetaan ennennäkemätön herätys.

        Luulisi Trumpin äärikristillisten kannattajien olevan onnellisia näistä rajan takaa tulijoista, koska heidän joukossaan on enemmän potentiaalisesti tulevaisuuden herätyskristillisiä kuin muualta Yhdysvaltoihin tulevien joukossa.


      • Jean-Pierre.Kusela kirjoitti:

        Luulisi Trumpin äärikristillisten kannattajien olevan onnellisia näistä rajan takaa tulijoista, koska heidän joukossaan on enemmän potentiaalisesti tulevaisuuden herätyskristillisiä kuin muualta Yhdysvaltoihin tulevien joukossa.

        Voi olla, tosin siellä päin ollaan jo tosi kristillisiä: palloilijatkin tekevät ristin merkkejä.


    • Etsin aloituksen viestistä kohtaa joka tukisi otsikossa olevaa "suvakit hyväksyvät", löytämättä sitä. Otsikko ei siis vastaa viestikentässä kirjoitettua.

      • On sitä MV - tyyliä, siis.


      • CokisZero-kopsaajamme ei varmaan ymmärrä noin hienosyistä ajattelua. Että otsikon pitäisi vastata sisältöä – mitä ne semmoiset edes ovat? 😮


    • TotuusSattuuQC

      "Miksi laittomuuttaa suositaan?"

      En tiedä. En tosiaankaan tiedä miksi Trump suosii niin monesti laittomuutta. Kuten esim. silloin kun halusi maahantulijoiden lapset erotettaviksi vanhemistaan. Tai kun uhkailee että sotilaat ampuvat rajalle tulevia aseistamattomia siirtolaisia. Kumpikaan ei ole lainmukainen toimi.
      Sen sijaan ei ole millään tavalla laitonta nostaa kanne viranomaisten toiminnasta tai heidän laintulkinnastaan kuten nyt on tehty.

      • dtkf

        Aina rikollisten lapset on erotettu vanhemmistaan. Ei lapsia laiteta vankillaan. Siitä vasta se kitinä olisi tulllutkin jos lapset olisi laitettu aikuisten vankiloihin.


      • TotuusSattuuQC
        dtkf kirjoitti:

        Aina rikollisten lapset on erotettu vanhemmistaan. Ei lapsia laiteta vankillaan. Siitä vasta se kitinä olisi tulllutkin jos lapset olisi laitettu aikuisten vankiloihin.

        "Aina rikollisten lapset on erotettu vanhemmistaan. Ei lapsia laiteta vankillaan. Siitä vasta se kitinä olisi tulllutkin jos lapset olisi laitettu aikuisten vankiloihin."

        Jostain kumman syystä aikaisempien presidenttien aikan tuo asia oli onnistuttu hoitamaan ilman lasten erottamista. Asiasta tuli äkkiä ongelma vasta Trumpin aikana. Ja kyse oli vain ja ainoastaan halusta käyttää lasten viemistä vanhemmiltaan pelotteena joka vähentäisi maahantulohalukkuutta. No tuli Trumpkin tuossa järkiinsä kun huomattiin että asia oli todella huono imagon kannalta eivätkä oikein republikaanitkaan kannattaneet sitä.


      • viimeinen.tuomio.2

        Joikhaa vielä vähän kovempaa niin usko.vainen tulee palstalle.....


      • viimeinen.tuomio.2 kirjoitti:

        Joikhaa vielä vähän kovempaa niin usko.vainen tulee palstalle.....

        Eiköhän se ole täällä melkein koko ajan...


    • lutsku

      Eipä mua haittais vaik jenkkeihin tuis koko Mexico.

      • srj6

        Eikä varmaan sekään, että Suomeen tulisi koko Venäjä?


      • srj6 kirjoitti:

        Eikä varmaan sekään, että Suomeen tulisi koko Venäjä?

        Suomihan tosiaan onkin pinta-alaltaan paljon suurempi kuin Venäjä. Kyllä tänne mahtuu, jos sinne ei.

        Venäjä on muuten USA:n merirajanaapuri, joten voisivat ne iivanat sinnekin siirtyä jos ahistaa. Naukanista Alaskan Walesiin on vain 80 km:n soutumatka, ja välillä voi huilata Diomedessä.


      • Onneton vertaus: Venäjä Suomeen ja Meksiko Yhdysvaltoihin on kyllä täysin epäsuhtainen vertaus.


    • Toisaalta aika huvittavaa verrata johonkin Raamantun aikoihin joilloinka suurinosa ihmisistä oli paimentolaisia ja vaeltajia.Jos taas ajatellellaan amerikkalaisia niin kaikki he, nehän ovat tulleet muualta, ainoa alkuperäinen on intiaanit joita kyllä olla on osattu sortaa ja huolella. Vai onko Trump tehnyt heidän eteen jotakin.

      • Suuri osa Amerikan valkoihoisista on suurroistojen jälkeläisiä – intiaaneja murhanneiden ja afrikkalaisia orjuuttaneiden roistojen.


    • 678345

      Jokainen paperiton maassamme syyllistyy lainvastaiseen tekoon.

      • Niitä riittääkin. Syyllisiä.


      • Kyllä, mutta suvakit puolustavat tätä laittomuutta 😏


      • usko.vainen kirjoitti:

        Kyllä, mutta suvakit puolustavat tätä laittomuutta 😏

        Jaa. Että puolustetaan.

        On kuitenkin tosiasia, että he eivät palaa kotimaihinsa. Eivät missään ainakaan vapaaehtoisesti.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tirkistelijä T...

      Tirkistelijä T... ei ole sokeutunut, vaikka näin juorutaan. Asuu nykyään Limingassa ja jatkaa sekopää touhujaan ainakin
      Haapavesi
      3
      1944
    2. Liian kiltti.. ?

      Tässä jo jonnunaikaa olen tuumaillut tätä kiltti ja kunnollinen juttua. Siis miksi oikeasti kiltit eivät muka kelpaa?
      Sinkut
      252
      1640
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      244
      1557
    4. 1982 syntynyt Mahdi Alcheikh tuomittiin törkeästä lapsenraiskauksesta

      https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mies-raiskasi-15-vuotiaan-uimahallissa-turussa/8964984 Yli 4 vuotta vankeutta Oike
      Oulu
      54
      1494
    5. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      105
      1378
    6. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      11
      1209
    7. Voiko 40 tai yli

      Enää rakastua vai onko se jo game over?!
      Ikävä
      157
      1177
    8. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      66
      1163
    9. Kansan vihaama elokapina aikoo pysäyttää moottoritien ruuhka-aikana

      Mielenosoitus alkaa perjantaina kello 15 Länsiväylän ja Porkkalankadun risteyksessä. On se kummallista, että tuollainen
      Maailman menoa
      282
      1162
    10. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      33
      921
    Aihe