Maahanmuuttajat ahkeria, kantaväestö laiskaa !!!

KantaväestöTöihin

Suomi tarvitsee maahanmuuttoa, koska laiska kantaväestö.

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/yrittaja-kehuu-maahanmuuttajien-tyohaluja-toisin-on-kantavaeston-laita-tasan-nolla-hakemusta/f05fa45d-5b43-3489-81df-6b13aa2f01f1

Siivousyhtiö N-Cleanin toimitusjohtaja Rauno Nurmi ihmettelee, kuinka yleiseksi työhaluttomuus on käynyt.

”Olen ollut puhumassa nuorisotyöttömyydestä, jota ei Suomessa oikeasti ole. Tarvitsemme jatkuvasti töihin suomalaisia nuoria, jotka lojuvat mieluummin kotona, eivätkä edes halua töihin”

”Olemme tarjonneet avoimia työpaikkoja, joihin on tehty tasan nolla hakemusta”

”Onneksi maahanmuuttajat haluavat töihin. N-Cleanilla on siivoustöissä insinöörejä, lääkäreitä ja juristeja, jotka haluavat osoittaa tarpeellisuutensa tekemällä töitä.”

43

1194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HyväVaiHuono

      Mitä ahkerampi ja aikaansaavempi ihminen, sitä sitä suuremman ympäristötuhon ja sitä enemmän stressaantuneita ihmisiä hän jättää jälkeensä. Että silleeen.

      • RiistoNurmi

        Kusipää ja paskamaha kauppalehdessä nillittää paskapalkkaisesta paskahommasta.
        .
        Nämä uutiset ovat hyväksikäyttäjien riiston puolesta kirjoitettuja, jossa puolustuskyvyttömiä hyväksikäytettyjä maahanmuuttajia kehuskellaan "ahkeriksi" ilman, enttä heiltä pakkotyöhön alistetuilta kysytään todellista mielipidettä.


      • Ahkerat70TuetutOsaajat

        "Maahanmuuttajat ahkeria, kantaväestö laiskaa !!!"

        Ja näiden ahkerien maahanmuuttaja"osaajien" palkkakuluista EK ja Kokoomus haluavat SOSIALISOIDA yrityksiltä veronmaksajille 70% palkkatuilla. Siis tyypillisen mamuosaajasiivoojan 10€/tunti palkasta siivousyritys maksaa 3€/tunti ja sinä ja minä eli veronmaksajat 7€/tunti!!!

        Jyri Häkämies esitteli EK-Kokoomuksen ehdotuksen hallituskaudelle 2019-2023 mikäli Kokoomus on hallituksessa, ja Orpo sekä Mykkänen näyttivät vihreää idealle työllistää ahkerat mamumoniosaajat ja tuottaa heitä lisää maahamme.


        Sosialismi tulee nyt EK:sta: Suomalainen työntekijä maksamaan veroistaan 70% ulkomaalaisen palkasta - 21.11.2018 -
        https://www.extrauutiset.com/sosialismi-tulee-nyt-eksta-suomalainen-tyontekija-maksamaan-veroistaan-70-ulkomaalaisen-palkasta/
        "Elinkeinoelämän Keskusliitto EK julkisti eilen hätkähdyttävän suunnitelman: Ulkomailta tuodun työntekijän t. turvapaikan saaneen palkkatuki nostetaan jopa 70%:iin. Miksei samantien sataan? Tarkastelemme ehdotuksen takana olevaa tajuntaa.

        EK kertoi myös haluavansa maahanmuuton reipasta lisäämistä:

        EK haluaa helpottaa työperäistä maahanmuuttoa monin keinoin ja kasvattaa turvapaikan saaneiden maksimipalkkatukea. … EK:n mukaan Suomi tarvitsee myös lisää osaajia ulkomailta, joten vuosittaisen nettomaahanmuuton lisäksi Suomeen pitäisi houkutella 20 000–35 000 kansainvälistä osaajaa vuoteen 2023 mennessä. Työntekoon oikeuttavien oleskelulupien käsittelyaika pitäisi saada rajattua korkeintaan kuukauteen. – Osaajapula on kasvun este. Tekijöitä tarvitaan nyt kaikkiin tehtäviin, kaikille toimialoille ja kaiken kokoisiin yrityksiin, (Jyri) Häkämies sanoo.

        Tässä joutuu pakostakin kysymään, mitä intressejä EK edustaa? Markkinataloudessa työpaikka ilmaantuu, jos joku haluaa maksaa tuotettavasta tavarasta tai palvelusta sellaista hintaa, että yrittäjä pystyy maksamaan työntekijälle sellaisen palkan, jolla tämä tulee toimeen, ja että yrittäjälle jää myös itselleen jokin kate tuotantokustannuksen, pääomakulujen yms. jälkeen. Valtio huolehtii puitteista verotus- ja keskuspankki-toimilla, mutta kannattamatonta bisnestä ei saa kannattavaksi, kuten kaivokaan ei täyty vettä kantamalla."

        EK-Kokoomuksen Jyri Häkämies, Petteri Orpo tai Kai Mykkänen eivät kerro miksi ahkerien mamuosaajien palkkakulut pitää SOSIALISOIDA veronmaksajille, kansalle ja yhteiakunnalle 70% palkkatuella, yleensähän osaaja ansaitsee palkkansa työstään eikä tarvitse sosiaalitukemista.


    • Ahmedahkera

      Kelaan voi mennä kurkistamaan miten meidän ahkerat pärjää.

    • hienosäätöä

      Täyttä valhetta aloittajan sepustukset, kyllä täällä työttömiä riittää omasta takaa, mutta työllä pitää myös elää, täydet työtunnit ovat monille tärkeä ehto työsuhteessa ja se, että siitä saa kohtuullisen palkan, halpatyövoimaa näistä valtiovalta on maahan halunnut lipsahtikin lakkojen lomassa, julki eräältä päättäjältä, että eikö matuilla voisi teettää halvemmalla samoja töitä, koska eivät osaa lukea yms, tehdä edes kyseisiä töitä. Ei missään nimessä voi se rikkoisi koko työmarkkinat ja loisi eriarvoisuutta ja romuttaisi ajan saatossa koko systeemin. Itse näin tämän touhun lävitse, kun kelailin näitä Sipilän ns aivopieruja, ne on laskelmallisesti tehty ja kansaa harhauttaen ja suuri osa kansasta on myös huomannut samat asiat, on tietenkin tahoja, jotka haluavat uskoa vielä tähän laskelmoivaan pääministerin retaleeseen, mutta ihmiset, jotka ajattelevat asioista pidemmälle näkevät lävitse tässä petosten viidakossa. Sosiaaliturvan järkeistämisellä töihin löytyy tekijöitä, mutta noihin halpa paikkoihin ei monien yksinkertaisesti kannata taloudellisista syistä lähteä ja se asia kaipaa korjaamista, aina työnteon tulee olla se kannattavempi vaihtoehto, kun tukien varassa oleilu.

    • Kaikki.toimitusjohtajia

      Nimittämällä itsensä toimitusjohtajaksi ei voi tehdä enää suorittavaa työtä. Vastaavasti nauttimalla hieman alkoholia ei tarvitse tehdä kuljettajan (tai lentäjän) töitä. Itsensä voi suojata ikävältä työn teolta monin eri tavoin.

      • Kaikkityöeisovikaikille

        Ja siivoustyö ei käy jos on kemiallisten aineiden allergia.

        Perunateatterista,lumenluonnista,poltto/hakepuun teosta voi olla vaikeampi vapautua,muihin töihin voi vain sanoa että sorry, ÄOni ei riitä niihin ja saa vapautuksen.


      • päättelijä

        Ainahan niitä on ollut, kaikkina aikoina työtävieroksuvia


    • Potuttaa

      Olen aktiivisesti hakenut töitä kymmenen vuotta, enkä kielitaitoisena, useamman tutkinnon suorittaneena ja aikaisemmin monessa mukana olleena ammatti-ihmisenä ole päässyt mihinkään töihin. En kelpaa edes portivartijaksi, lähihoitajaksi tai ala-asteen opettajaksi, vaikka olen entinen korkeakoulun luennoitsija ja johtava tutkija. Missä ne työt siis ovat, kun ei ole kävellyt vastaan, vaikka olen itse yrittänyt juosta niitä kiinni sadoin hakemuksin ympäri koko maata ja jopa ulkomaita, josta toki olen ajoittain löytänyt tekemistä? Suomesta en mitään!

      • 12d3123213f

        sun pitää nähdä media valheiden läpi. turhaan hermostut tämmöisestä. maahamuutto myönteinen suvakki media oli tilannu tämmöisen asiantuntija lausunnon maahanmuutto myönteisyyttä edistävään julkaisuunsa. näitä julkaistaan säännöllisesti eikä näissä ole mitään totuus pohjaa tai kaikenkattavaa analysointia koskaan.


      • Orjiatöihin

    • Tätä_tarkoitin

      Toisessa avauksessa ihmeteltiin kuntien halua ottaa vastaan kiintiöpakolaisia. Kunnat haluavat kiintiöpakolaisia juuri niihin töihin, jotka eivät suomalaisille kelpaa. Siivoukseen, kotiapuun, vihannestarhoille, maatalouslomituksen jne.
      Tottahan työstä saatavalla palkalla pitää tulla toimeen. Siinä on saatavilla lisänä esimerkiksi asumistuki ja lapsiperheillä lapsilisät. Työtä on olemassa, tekijöitä puuttuu.

      • Numero29

        No olisikohan palkassa vikaa kun nuo työt ei kelpaa kantasuomalaiselle ja asumistukea ei saa jos tienaa kuukaudessa tietyn summan IDIOOTTI!!

        https://www.kela.fi/kelan-tuet

        Rullaa kohtaan asumistuki.


      • Numero29

        Eli nuo sun maahanmuuttajat on 100% sia sossupummeja syy se että kerta tekevät halvemmalla töitä sillä ei elä täytyyy hakea sossusta rahaa joka on revitty oikeita töitä tekevien ihmisten selkänahasta.


      • Entä_sitten
        Numero29 kirjoitti:

        No olisikohan palkassa vikaa kun nuo työt ei kelpaa kantasuomalaiselle ja asumistukea ei saa jos tienaa kuukaudessa tietyn summan IDIOOTTI!!

        https://www.kela.fi/kelan-tuet

        Rullaa kohtaan asumistuki.

        Asumistukea maksetaan, jos ansiotulot jäävät tietyn tason alapuolelle. Mitä sitten?


    • Työvälineetmukana
    • hahahahahahaahahahhh

      Nopea tarkastelu N-cleanin ilmoituksista työvoimatoimiston ilmoituksista kertoo
      että firma hakee vain osa-aikatöihin keskimäärin 60h/kk ja koska siivousalan palkka 7e/h niin kuukausipalkaksi kertyy 420 euroa. Tällä ei makseta edes vuokraa Helsingissä eli pitäisi hakea toimeentulotukea palkan päälle eli tässä voi jäädä vain miinukselle koska työssäkäynnistä on pakosti myös kuluja mm. työmatkakulut.

      Toinen fakta on se, että kyseinen firma tunnetaan erittäin hyvin suomalaisten keskuudessa ja se tieto ei imartele firmaa sitten yhtään.

      Ei ole työttömän vika että sosiaaliturvajärjestelmä on rakennettu niin että osa-aikatyöstä rangaistaan byrokratialla ja sosiaaliturvan leikkauksella euro eurosta.

    • Totuus_rehellisiltä

      "Vaasalainen siivousyritys Kiffel ja tamperelainen Koti Puhtaaksi eivät vahvista suomalaisten haluttomuutta siivoustyöhön.

      ”Ihan ensimmäisenä yrittäjien pitäisi mennä peilin eteen ja miettiä, mitä pitäisi muuttaa, jos hakemuksia ei tule”, sanoo Kiffelin perustaja Jenni Parpala".

      https://www.kauppalehti.fi/uutiset/saako-suomalaisia-siivoamaan-vai-ei-palkka-on-tarkein-keino-osoittaa-arvostus-tyontekijoita-kohtaan/63892b95-005f-3557-b4cc-772764b152a9?fbclid=IwAR1b8LwT4-mI9VfMpMdehdx2iRuHOVdGRo5SN7bYqeBOtKV6TFxU1O0Twu0

      Tänä syksynä vuoden nuori yrittäjä -kisassa palkittu Parpala on julkisuudessa profiloitunut sillä, että hänen yrityksensä maksaa alan keskiarvoa korkeampaa palkkaa.

      ”Ihan turha ruveta työntekijöitä syyttämään, jos maksat 8-9 euroa palkkaa. Kuka pystyy Helsingin päässä sillä lähtemään töihin? Jokaisella työntekijällä pitäisi olla mahdollisuus tienata omalla työllä leipä pöytään. Nyky-Suomessa se ei vain yhdeksällä eurolla onnistu”, Parpala lataa.

      Vuonna 2013 yrityksen perustanut Parpala kertoo, että alkuun hän maksoi työntekijöilleen työehtosopimuksen mukaista palkkaa, mutta hänellä oli vaikeuksia löytää hyviä työntekijöitä.

      ”Myös vaihtuvuus rupesi turhauttamaan. Nostin palkkoja. Meillä ne alkavat nyt 12 eurosta, ja täyspäiväiset pystyvät pääsemään 15 euroon tunnilta”, Parpala sanoo.

      ”Palkka on tärkein keino osoittaa arvostus työntekijöitä kohtaan, ja jos maksat parempaa palkkaa, pystyt vaatimaan parempaa työpanosta.”

      Parpalan mukaan tärkeimpiä rekrytointivaltteja siivousalalla ovat myös työn aikataulutus ja perehdyttäminen.

      ”Kyllähän työntekijöiden pitää saada tehdä työnsä hyvin. Jos on neljän tunnin kohde, ei voi sanoa, että on kaksi tuntia aikaa. Eikä näitä töitä kukaan opi päivässä. Meillä on kuukauden perehdytysohjelma”, Parpala sanoo.

      Sittemmin Kiffelillä ei ole rekrytointiongelmia ollut. Vuosi sitten Parpalalla oli kolme työntekijää, nyt yhteensä parikymmentä.

      Tamperelainen Koti Puhtaaksi on palkannut tänä vuonna kymmeniä ihmisiä. Ensi vuonna tavoitteena on palkata sata lisää.

      ”Meille on tullut vuoden sisään yli tuhat hakemusta suomalaisilta siivoustyöhön. Pääkaupunkiseudulla rekrytoinnissa on haastetta, mutta kunhan sen eteen tekee töitä, se ei ole ongelma”, Koti Puhtaaksi Oy:n Henri Haho kertoo.

      Tällä hetkellä Tampereella ja Helsingissä toimivalla yhtiöllä on yli 50 työntekijää. Haho kertoo, että Koti Puhtaaksi maksaa alan keskivertoa parempaa palkkaa, joka on noin 11–13 euroa tunnilta. Palkan ohella hän korostaa työoloja ja muita etuja, joilla työnantajakuvaan voi vaikuttaa.

      Kasvuyritykset ovat jo pitkään joutuneet miettimään, miten houkuttelevat parhaat tekijät. Hahon mukaan siivousala tulee tässä jälkijunassa, mutta on herännyt.

      ”Jos haluaa parhaat tekijät, silloin pitää panostaa työpaikan tasoon.”

      Koti Puhtaaksi sijoittui viime vuonna kärkipäähän Suomen parhaimpien työpaikkojen joukossa.

      ”Meille on tullut sen jälkeen paljon hakemuksia. Se on signaali, että yrittäjän kannattaa panostaa tähän.”

      • Lindstömmin_strategia

        Matu pystyy jos viitsii lähteä 8/9e tunti töihin, koska sillä on niin paljon kaiken laisia sopeutumistukia jotka ei katkea vaikka menis töihin.


    • työntekijäää

      No suomalainen voi itse perustaa tuollaisen siivous lafkan. Miksi se menisi tuolle miehelle ?
      Moni suomalainen perustaakin. Sitten tämmöiset isompaa yritystä touhuavat yrittävät myydä halvemmalla siivouksia, mutta oma koneisto on jo kasvanut sen verran, että hinta nousee asiakkaille.
      Eli jos haluat oikesti töitä, niin perusta siivousfirma ja ala töihin. Voit valita että mitä siivouksia teet ja hinnoitella hommat itsellesi.
      Siivottavaa riittää kotonakin, että monet ovat jo ammattilaisia ennestään.

      • ex.yrittäjä.eläkkeellä

        Kyllä ensin pitäisi luoda se asiakaskunta, olla alalla työntekijänä tai työnjohdossa sen verran, että saa tuttavuutta ja luottamusta.
        Sitten voi perustaa firman ja ottaa valmiita asiakkaita.
        Toinen vaihtoehto, täytyy olla pääomaa rahoittaa starttiaika, että ehtii saada niitä asiakkaita. Eivät ne tipahda taivaalta.
        Ja juu, edelleen on niin, että hinta ratkaisee. Mitä edullisempi, sen paremmat mahdollisuudet saada sopimus. Maksa sitten poljetuista hinnoista palkatkin.


      • Unelmien_toimitusjihtaja

        Siivousfisrmaa ei perusteta lattiarätilla ja harja rikkakiffeli yhdistelmällä... Siivosin muutaman vuoden eri firmoille ja kyllä koneiden pitää olla ammattimaisia. Kunnon imuri ei alle 500 euroa, lattianhoitikone, 1000 euroa, kanistereittain oikealle lattia tyypeille pesuaineet, vahanpoistot, mopit, svepit, istalokit, vesiimurit, ikkunalasta ja rätit ja paskapari varastot, pyykinpesukoneet joilla paskaset vahan ja kemikaalien tärvelemät rätit huolletaan, kuljetus välineet joilla kama ja henkilökunta liikkuu kohteissa, toimisto ja varastotilat. Remonttireiska pärjää pienemmällä varustukella, kun siivousliikkeen pitäjä. Tuolla yhdellä oli 20 henkeä töissä, se tietää kahdellekymmenelle myös työvälineitä, joilla siivota kohteita.


      • Tarvitaan-muutakin-juu

        Niinpä.
        80-luvulla riitti isä, äiti ja ämpäri siivousfirman perustamiseen ja töitäkin oli.
        Nyt se on suhteellisen valloitettu ala, ettei sinne tungeta noin vaan.
        Juu ja pätäkkää olla pitää tai hyvä pitkäaikainen luotto / velka.


      • Työturvakortti
        Tarvitaan-muutakin-juu kirjoitti:

        Niinpä.
        80-luvulla riitti isä, äiti ja ämpäri siivousfirman perustamiseen ja töitäkin oli.
        Nyt se on suhteellisen valloitettu ala, ettei sinne tungeta noin vaan.
        Juu ja pätäkkää olla pitää tai hyvä pitkäaikainen luotto / velka.

        Lisäksi pitää käydä kymmenen kallista kurssia joista saat kortit todistukseksi. Nämä kortit menevät vanhaksi 5 vuoden välein ja taas saa mennä kurssille.


    • Numero6

      Aloittajalle tiedoksi että sillä vi........... Palkalla joka saadaan töistä pitää elää Suomi on maantieteellisesti kallismaa asua haloo!!!!

      Taidat aloittaja olla itse työtön ja sua vi... Kun tukia on leikattu ja syyllistät ihan väärää porukkaa siitä kato peiliin ja mene itse töihin mene itse 9€ päivä palkalla töihin tai 7-6€h palkalla pätkä töihin niin sen jälkeen sulla toinen ääni kellossa.

    • fdrvrerf34435453g

      On sielläkin helsinkiin useampia työpaikkoja tarjolla, ainakin yksi ihan täysipäiväinen työ.
      Enemmän sillä tienaa kuin työttömyyspäivärahalla ( lue viimeinen rivi).

      Ongelma on varmaan se että moni nuori tarvitsi ohjaamista kädestä pitäen, varmasti löytyy nuorista työntekijöitä, en millään usko että ei muka olisi vaan kyse on muusta. ASenne voi olla ongelma sekin mutta työhön pääsee tutustumaan niin ei se ehkä olekkaan niin paha homma. Toinen ongelma liittyy asenteeseen sekin mutta se että yhteiskuntamme on myös muuttunut, ihmiset on tottuneet aika toisenlaiseen elämään kuin esimerkiksi 30-40 vuotta sitten olleet nuoret, tällä voi olla melkoinen vaikutus tähän asiaa. Joku siivoushomma voi olla häpeällistäkin, ei eko kestä kaveriporukassa että olen siivooja, ei vaan mulla pitää olla bemali tai auti vaikka olisin täysin mamman hoivissa, veikkaan että näitä riittää ja on ollu jo 20 vuoden ajan. Nuorilla on ja on ollu ennenkin se ongelma että ei tiedä mitä työtä tekisi, liian korkealentoiset haaveet saattaa vaatia aika pitkäjänteistä tahtoakin sitten pyrkiä siihen haaveeseen.

      Työ on työtä.

      Ainakin ennen oli tälläisiä nuoria elämässä eteenpäin ohjaavia yksiköitä jotka ottaa nuoria resurssien puitteissa ja tarjoaa heille ohjatusti työtä, todella hyviä olleet tälläiset ja siitä se lähtee monilla.
      Itsekkin työllistyin tälläisen kautta ja tosi nopeasti, kunnalle hommiin ja on ollu työ todella monipuolista. Palkka on toki suhteessa "vaatimuksiin" ja koulutukseen että kysyy tää vähän pinnaa pitkässä juoksussa että viitsii mutta kuten jo sanoin niin on siinä nyt vähän eroa että saako käteen 400 euroa vai 1400 euroa kuukaudessa.

      Tuosta on vähennetty jo asumiskulutkin eli siis 400 euroa vs 1400 euroa kumman otat.

      Kannattaa näistäkin kirjoitella, ihan positiivistakin saa laittaa.
      Täällä on asiasta kirjoittavia tosi vähän, liian asiasta kun kirjoittaa kuten minä niin niihin ei tule ainuttakaan vastasta, liian vaikeita asioita varmaan. Jotkut tuo esiin uutisen kirjoittamatta itse siitä mitään mielipidettä, mitä järkeä siinä on.

      • viisi-ylävitosta

        Asiaa.


    • Tfff

      Epäilen että maahanmuuttajat pärjää noilla n cleanin osaaikatyö palkoilla koska saavat tietääkseni muutenkin kaikennäköisiä ylimääräisiä tukia mitä suomalainen taas ei saa.

    • mitätilastotkertovat

      Maahanmuuttajiakin on monenlaisia.. Jos irakilaisista vain 2 prosenttia on töissä ja somalitkin suurin osa työttömiä, niin missä vika? Nuo ovat työttömyystilastojen mukaan laiskinta porukkaa.. Muualta tulleet maahanmuuttajat ovat työllistyneet paremmin ja ovat kai siten niitä ahkeria maahanmuuttajia.

      • Ehtojavähänlisättävä

        No heidäthän vois aina palauttaa,ehtona pitäisikin olla että esim. 3 vuoden aikana pitäisi löytyä jotain palkkatyötä tai on lähdettävä hakeen muyalta tai palattava kotimaahan.
        Eiköhän niitä töitä ala löytymään jos niitä on saatavilla sillä paikkakunnalla.


    • Orjialissää

      Ilmeinen orjatyövoimapula!

    • verot.ym.nousee
      • Sotakarkurit

        Ei lorvi vaan myy opiaatteja assan kulmilla....On ahkeria poikia....


    • realismi______

      Ei mikään ihme jos Euroopassa autot palaa kun maahantulijat huomaa ettei pienillä orjatyö palkoilla pärjää?

    • jjhhhjhhj

      Johan tänne on maahanmuutettu niin paljon, että pitäisi riittää ahkeria työntekijöitä, vaikka perustaisi vielä toisenkin firman.

      Eli mitä mies vaahtoaa?
      Onko tullut jo ikävä juuri suomalaista tekijää, vaikka on ulkomaalaista ahkeraa huippuosaajaa firma pullollaan?
      Vai hakeeko ne ahkerat hakemuksen tekijät heti johonkin muualle hommiin?

    • Otetaan sitten niitä apinoita panaanipalakalla hommiin.

    • HerääppäsPomoNyt

      Paskalla palkalla ei viitsi kukaan siivota paskaa....Maksakaa palkkaa millä saa jotain niin alkaa tapahtua. 3000€ alkuun palkka ja ilmainen hammashoito ja terveyspalvelut niin johan alkaa kinnostaa. Muutenkin ko.firma on haukuttu jo piireissä...

    • https://youtu.be/vaWGEP4tQrk

      Tästä videosta käy selväksi, miksi Ncleanilla on työvoimapula.

      • KuuKuu1

        kiitos linkeistä, löytunyt kohdenohjaaja töypaikka Scandic hotellisaa( n clean, saman hotelli videossa), nyt luulen se ei ole hyvä töypaikka. Aikaissemin, töyskentelen Sol, ja erosin työstä , koska se oli sama kuin videossa.


    • TärkeääTyötä

      Siivoaminen on aliarvostettua työtä ja aivan syyttä. Siivoajille kuuluisi maksaa paljon kovempaa palkkaa kuin monelle höpöttäjä humanistille koska kun siivoaminen loppuu maailmassa me hukumme paskaan ja kaikki tietää mitä siitä seuraa.Tämän alan arvostus on saatava ylös ja palkat vähintään 17-18 € tunti ja kunnon yö-iltalisät niin hommassa on jotain järkeä. On suorastaan ihme että joku viitsii siivota toisten paskoja,miettikää 2 kertaa tätä.

    • Raunon-kaljamaha

      "Kokemuksia. Pitää siivota 23 huonetta päivässä. Jos ei kerkeä 8 tunnissa niin sen yli menevä aika on palkatonta. Työpäiviä on miten sattuu, joskus 1 päivä viikossa joskus 4 päivää. Firma pitää paljon ulkomaalaisia työntekijöitä ja kierrättää niitä, kaikille vain muutama työpäivä viikossa. Näin kiertävät lomarahojen maksun. Thaimaalaisia, Vietnamilaisia, virolaisia, somaleita.. ym Suomalaiset ei tollaseen paskaan suostuisi! "

      "perse-messi ja se pääperkele on niin perseestä. ei ikinä työntekijän puolella ei ikinä. tämänkin jouduin asianajajan kanssa toteamaan. siis asianajajaa tarvitsin olisin sopinut herra nkliinin kanssa mutta luuli etten veisi pitemmälle. "

      "Älä helvetissä mene ihan naurettavan huono firma, mistään asioista ei ilmoteta ku vasta puol vuorokautta aikasemmin esim. Työvuoroista. Työ ja työn määrä palkkaan nähden naurettavaa. Palkat tulee miten sattuu eikä ylimääräisistä tunneista maksettu vaikka niin sanottiin.(esim. 6h työpv ja jäät 1h ylimäärästä). Oltuani kyseisen firman orjana noin 2 kuukautta päätin irtisanoutua. Siitä vasta se lopullinen vitutus alkoi, missään ei oltu kerrottu 2 viikon irtisanoutumisajasta (teet 2vk töitä irtisanoutumisen jälkeen tai maksat kyseiselle pellesirkukselle 2vk palkan)."

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/2703581/n-clean
      ---

      Taitaa olla toimitusjohtajalla itsekritiikin paikka ja lopettaa suomalaisten haukkuminen.
      Firma missä olosuhteet ja palkkaus on kunnossa saa kyllä työvoimaa.

    • verkkatakki

      No maahanmuuttajathan ovat tunnetusti tyhmiä. Hullu paljon työtä tekee, viisas pääsee vähemmällä, vai miten se meni.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      142
      1825
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      114
      1427
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1242
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      88
      1237
    5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      89
      1105
    6. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      194
      1017
    7. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      97
      953
    8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      40
      860
    9. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

      Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
      Maailman menoa
      195
      844
    10. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      828
    Aihe