Yleltä tuli dokkari Venäjän trollitehtaasta

Todella hyvä dokumentti, kiitos YLElle tästä!

On ilo maksaa YLE-veroa kun saa vastinetta rahalle!
1
Ilmoita

Mutta.. yle on itse trollitehdas?!
8 VASTAUSTA:
No jos YLE vaikka onkin trollitehdas, niin ainakaan se ei ole venäjämielinen trollitehdas, ja se on pääasia.
Ketjuun tuli heti kommentteja suoraan itseltään Venäjän trolleilta, nyt vaan SUPO tutkimaan ja ottamaan ne penteleet kiinni!
ehehehe kirjoitti:
Ketjuun tuli heti kommentteja suoraan itseltään Venäjän trolleilta, nyt vaan SUPO tutkimaan ja ottamaan ne penteleet kiinni!
Tai sitten trollit eivät kestä omaa osuuttaan ja supo voisikin tutkia nämä trollaajat.
Kuten huomaat, asioita on voitava käsitellä, jutella ja tutkia. Heti toteamassa trolliksi sellainen, joka ei ole oman mieltymyksen tai agendan mukainen olisikin trolli?
Minusta tuntuu, että ihmiset ei nyt oikein tajua asioita ollenkaan.
Jos joku näkee asioita eritavalla, on huomannut huijauksia, olisikin itse trolli???
Sitten tuossa videossa tämä suomalainen nainen, joka on kuvitellut joutuneensa trollauksen kohteeksi, puhuu itsestään ja rakentaa itsensä ympärille jotakin kummitustrollaamista????
Ei se ole trollaamista eikä varsinkaan oikeaa trollaamista eikä etenkään Venäjältä.
Pölhöjä olette.
Trollin tarkoitus on muuttaa tosiasioita toisiksi, ei käydä jonkun yksittäisen (tässä tapauksessa mitättömän (trollimaailma) ihmisen kimppuun).
Naurettava ohjelma.
Ei tässä enää tiedä. Jos on tuollaista trollausta, on selvää että on myös toisenlaista. Ja kolmatta. Onhan sitä harhauttavaa puhetta ja esitystä ollut kautta aikain ilman nettisomeakin. Ja kaikella tavalla ajattelijoita. Pitkällä tähtäimellä tosiasiatiedot toimisivat parhaiten kaikkien eduksi, oli mielipide tai aate mitä hyvänsä.
Uusäärioikeistolla on jatkuva "väärinpäinpäivä".

- Sananvapauden rajoittamisyritykset vihakampanjoilla onkin muka sananvapautta
- Kokoomus onkin muka vihervasemmistoa
- Laatumedian tarkastetut uutiset ovatkin muka valeuutisia
- VIhapuheen kritiikki onkin muka vihapuhetta
- Trollitehtaista laatujournalismia tekevä Yle onkin muka itse trollitehdas

Niin on sakeaa, että ei totuuden sanaa sekaan mahdu.
ehehehe kirjoitti:
Ketjuun tuli heti kommentteja suoraan itseltään Venäjän trolleilta, nyt vaan SUPO tutkimaan ja ottamaan ne penteleet kiinni!
Tarkoitus on hyvä mutta täysin amatöörimäinäinen toteutus. Me videoitiin peruskoulun viidennellä vähintään yhtä uskottavaa agenttitarinaa 80-luvun luvulla poikaporukalla.
Ei näin eikä tällä porukalla, yksittäisten toimittaja-planttujen kohellus ei ole vakuuttavaa mikä tietenkin johtuu siitä ett' Yle on täysin diletantti organispomaan tiedustelutoimintaa
Venäjä potkii trolleillaan itseään kiihtyvällä tahdilla nivuksiinsa.

Antaa palaa!
MunaMuussia kirjoitti:
Venäjä potkii trolleillaan itseään kiihtyvällä tahdilla nivuksiinsa.

Antaa palaa!
Suomi samoin. En ole vieläkään unohtanut sitä avutonta yritystä syyttää venäjää jostain pankkitunnusten kalasteluyrityksestä vai mistä oli kyse, kun viestissä D kirjainta käytettiin A kirjaimen sijalla tjsp. Jos Amerikka sähläsi kaksoistorni false flaginsa reisille, niin suomi tekee sen vielä selvemmin. Afganistanissa istuu kuulemma nyt narkohallitus, ja heroiinin hinta taas kohdillaan. Seuraa rahaa.
Mutta ei ihmisiä kiinnosta. Ne loikoilee vaaleanpunaiset aurinkolasit päässään, ja "venäjä" on aina ainoa, joka voi meidän rantalomailua häiritä menemällä "pilvenä auringon eteen". Ja voi PKoreakin välillä haitata kumminkin aina liian kovilla tuulenpuuskillaan, jotka voi jopa ruohonkorttakin heilauttaa... Mitähän vastenmielistä vielä keksisi tähän rantalomailuun?

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

+Lisää kommentti
Täyttä asiaa suoraan hevosen suusta. Punnittua puhetta ja filmiä.
1 VASTAUS:
No joo, En tiedä mitä sanoisin. Ehkä Ylen olisi kannattanut jättää "dokumentti" näyttämättä. Minulta meni luottamus koko kohuun, Sorry vaan mutta näin kävi.
Toivottavasti nämä uudet perustetut hybridi-uhkia tutkivat laitokset eivät ihan näin ala-arvoista eoskaa tuota.
+Lisää kommentti
Joku poikanen etsi kiveä hiekkakuopalta. Useilta hiekkakuopilta.
Se riitti.
Voiko tyhmempää ohjelmaa tehdä.
Ja niitä trollitehtaita löytyy läheltä: Sadoma OY, IL, YlenAntopaikka
Ilmoita
https://www.rt.com/uk/425014-expert-russian-disinformation-exposed/

Se Ben Nimmo ohjelmassa on hupiveikko ja tampio.
Ilmoita
Kyllähän tuota valhetta pukkaa tietenkin ja on aina tapahtunut, mutta nyt internetin aikakaudella sen esittäminen on kyllä hölmöä.
Suomalainen media on trollannut ja muokannut "uutisia" mieleisekseen jo vuosikymmeniä.
On hyvä että asioista puhutaan ja ne tuodaan esiin. Eniten häpeän ja kauhistelen suomalaisen median alaarvoista toimintaa. Olisi voinut luulla, että Suomessa olisi ollut totuudelle sijaa, mutta ei.
Ylekin paahtaa jatkuvasti jotain mamu ja matu juttuja suosivia ohelmiaan joka on pelkkää aivopesua.
Ovat jääneet kiinni näistä monia kertoja.
Sekin oli hyvä, kun oli joku kodittomien juttu ja he tilasivat jostain Oulusta kodittoman kuvauksiinsa, että kuinka Helsingissä on niin koditonta. Järjetöntä tuubaa!!!
Suomalainen media on aivan naurettavaa ja ala-arvoista.
Jos sitä tapahtuu Venäjällä, niinkun varmaan tapahtuu, niin kyllä meidän pitäisi silti hävittää Suomesta ensin nämä huijarit ja sitten vasta miettiä muita.
3 VASTAUSTA:
Yle lavastaa AINA!

Siitä minulla on jopa omakohtaista kokemusta!
Kaikkihan muistavat pakolaisperheen, jonka pienelle tytölle juontaja supisi kysymyksen selvällä suomella "missä sun äitis on?"

Yle todellakin LAVASTAA AINA!
UusiMeemiKäyttöön kirjoitti:
Kaikkihan muistavat pakolaisperheen, jonka pienelle tytölle juontaja supisi kysymyksen selvällä suomella "missä sun äitis on?"

Yle todellakin LAVASTAA AINA!
Tässä tuo. Kannattaa lukea myös kommentit.
https://www.youtube.com/watch?v=wUB0zehZHj8
+Lisää kommentti
Kremlhän se trollitehdas on ja mister P johtava trolli. Kaikki on keinotekoista ja valhetta, pelkkää kulissia. Sääliksi käy kanslaiset jotka on aivopesty vihanneksiksi. Ihan onnettomia noi trollitehtaan trollit jotka rahasta puhuu Kremlin syöttämää pas**a. Kerrankin yle hoiti tehtävänsä hyvin ja laittoi kunnon dokumentin.
1 VASTAUS:
Kommunismilla aivopesty kansa oli helppo nakki Putinille. Onhan Putin itse ex-kgb-kommunisti-upseerina aivopesun ammattilainen. Helppo oli tämän mentalistin kääntää takkinsa ja ryhtyä äärikapitalistiksi ja kavereinen ottaa haltuunsa maan varallisuus. Aivopesty kansa ei lainkaan ymmärrä, kuinka sitä taas kerran on kusetettu. Enemmistö kansasta uskoo Putin-propagandaa ja sitä, että nato uhkaa valloittaa Venäjän ja aseita pitää hommata lisää vaikka kansasta kohta 40% elää köyhyysrajan alapuolella.
+Lisää kommentti
Valehteleminen on Venäjällä elinehto. Kaikki siellä valehtelevat selviytyäkseen. Kaikesta myös käydään kauppaa, omasta elämästäkin. Siksi sinne ei voi mennä eikä voi olla venäläisten kanssa tekemisisissä. Onneksi johtajatkaan siellä eivät ole ikuisia. Heidän byrokratiansa edellyyttä että ihminen lahjoo ja käy kauppaa kaikesta. Kaikesta pitää myös maksaa, pimeesti. Yksikään virkailija ei tee mitään ellei raha vaihda tiskin alla omistajaa. Kaikki voi tarkoittaa kaikkea, mitä vaan, tai ei mitään. Harasoo.
Ilmoita
Käsittämätöntä kakkia.
Ilmoita
Kuka vielä katsoo kommunistista TV-kanavaa eli Yleä.?
1 VASTAUS:
Olette te hassunhauskoja. Yle on milloin "oikeisto-yle", milloin "vihervasemmisto-yle", "suvakki-yle" tai "CIA-Yle" ja nyt Yle onkin "kommunistinen yle".

Voitteko tämän jälkeen vielä väittää, että Ylen tarjonta ei olisi monipuolista?
+Lisää kommentti
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🎅🏿
Ilmoita
Hyvä dokkari. Haluan trollitehtaaseen töihin. Mahtava hihitellä kun Jonnet luulee netissä kaiken olevan totta.

Eiköhän laiteta kansalaisaloite, että nykyaikana Suomi tarvitsee oman trollitehtaan.

Välittömästi hakisin sinne, vaikka eläkkeellä olenkin.
1 VASTAUS:
Yle on itse vakava ja todistettu trollitehdas!
+Lisää kommentti
YLE puhuu paskaa. Suurin trollitehdas on juutalaisten hallitsema Hollywood ja Amerikkalainen media joka tuottaa puolentunnin valmiiksi naurettuja saippuasarjoja tuutin täydeltä. Me olemme Ameriikan aivopesemä jo lapsesta saakka. Olemme katselleetTVstä amerikkalaisia viihdesarjoja, jännityssarjoja, rikossarjoja ja draamasarjoja. Meidät on aivopesty ajattelemaan Ameriikan malliin.
2 VASTAUSTA:
"Me olemme Ameriikan aivopesemä jo lapsesta saakka."

Kysy trollitehtaasi esimieheltä, että saisit lisää suomen kielen koulutusta. Tuollainen artikulointi ei mene läpi muuta kuin sivistymättömälle vajakkipersulle.
Siinä olet ihan oikeassa, että Hollywoodissa tehdään myös aitoa propagandaa. Muistan että esimerkiksi USA:n hallitus järjesti rahoitusta amerikkalaisista lentäjäsankareista kertovalle Top Gun -elokuvalle, koska se loi "oikeaa kuvaa" USA:n armeijasta.

Hollywoodin propaganda ei mitenkään mitätöi sitä että Venäjä pyrkii vahingoittamaan Suomea ja Länsi-Eurooppaa hybridivaikuttamisellaan. Venäjän trollitehtaat ovat Suomelle vihamielisiä.

Ihan pragmaattisesti ajateltuna USA:n propaganda on (ainakin tähän saakka) ollut Suomen kansallisen edun kannalta harmittomampaa kuin Venäjän vaikutusyritykset, joilla yritetään heikentää Suomen turvallisuuden ja talouden kannalta keskeisiä liittoutumia ja rakenteita.
+Lisää kommentti
Hyvä dokkari! Näyttää moni tunteneen ikävän piston sydämessään kun on antanut itänaapurista johdetun trollaamisen vedättää itseään jo pitkään ja on mennyt siihen täysillä mukaan.
Ilmoita
Olihan kuvaava esitys. Kivi sorakuopassa ja hiekan väri paljasti kaken.
Parasta antia kuitenkin oli Jessikka-laulu jota Jessikka itse esitteli.
Tulee se kauhea vaino jotenkin konkreettiseksi, trolleja siellä, trolleja täällä...
Ilmoita
En oikein ymmärtänyt dokumentin loppua eli USA on asettamassa syytteeseen trollitehtaan jäseniä. Tuskinpa vain trollaamisesta koska siinä ei ole mitään laitonta eikä trollaamista voi pitää vaalien häirintänä ja kun selvitti itse asiaa niin mistään trollaamisestahan ei syytteitä nostettu vaan hakkeroinnista eli oli yritetty hakkeroida vaalikoneita.

Surkea dokumentti josta jää helposti väärä mielikuva. Toisekseen voidaanko osoittaa että trollaamisella olisi todellista vaikutusta yhteiskunnassa ja miksi trollitehtaissa puhuttiin vain Venäjästä. Jos kerran trollaaminen on niin tehokasta niin eikö esimerkiksi USA sitten harrasta sellaista varsinkin kun siellä on NSA kautta maailman parasta osaamista digitaalitekniikassa. Miksi USA oli sivuutettu täysin?
Ilmoita
YLE toimittaa päivittäin USA paskaa!
1 VASTAUS:
Kyllähän yletrolli toisen trollin tunnistaa?????
+Lisää kommentti
Venäjällä on aina ollut joku hirmuhallitsija. Onnetonta, jos ihminen tarvitsee harjoittaa suunniteltua lahjontaa ja kiristystä sekä huijaavaa viestintää pysyäkseen vallassa. Ei kukaan ota Venäjän johtoa tosissaan. Venäläinen ihminen ei ymmärrä demokratiaa tai sitä mistä siinä on kysymys. He ovat vielä taisteluvaiheessa eli ’tapa tai tule tapetuksi’ moodissa. Kun muuta vaihtoehtoa ei ole. Yhteiskunta perustuu 100 % hyväksikäyttöön , eli huijaukseen aivan kaikessa. Eli Venäjä edustaa autoritääristä hyväksikäyttöä systeeminä. Ja trollitehtan pellet ovat luopuneet jo omasta elämästään. Ovat luusereiden luusereita. Ovat hyväksikäyttäjän rukkasia. Ei heillä ole mitään identiteettiä. Tyhjää kalisevat sisuskalut. Eivät ole enää mitään.kuolleina käveleviä rumita trolitehtaan kalmistossa.
Ilmoita
Oli kyllä hyvä ja silmiä avaava dokkari!
Ilmoita
USAssa on NSA ja yli 20 000 ihmistä, joiden tehtävä on etsiä "USAvastaista" tiedotusta ja tehdä siitä vastapropagandaa.
Kielenkääntö-ohjelmat ovat kehittyneet niin, että kykenevät tekemään propagandaa maassa, kuin maassa!
Irrationaalisista, agressiivisista ja propagandistisista kommenteista päätellen heitä on myös tällä palstalla.
Israelissa on ainakin 600 ihmistä, joilla on sama "koiran virka"; räksyttää kaikille uskontoaan arvosteleville.
Sitten näytetään jotain onnetonta "doku-mänttiä", josta ei selviä yhtään mitään muuta varmaa, kuin toimittajien heikko aivokapasiteetti.
Ilmoita
Tuleeko ohjelma vielä piritehtaasta?
Ilmoita
Paras ohjelma ja löi heti venäjän fasisteille luut kurkkuun
Ilmoita
Ei tarvitse kuin kertoa faktaa, miten Ukrainassa nukkehallitus on ryöstäyt kansalta kaikki viljelymaat monikansallisille yhtiöille, ja kansa näkee siksi nälkää. Tämäntyyppisistä asioista minua on kehuttu Pietarin trolliksi palstalla satoja kertoja. Varmaan nämäkin mitä isänmaallisimman suomalaisen jutut ovat YLE:n trollaustilastoissa Venäjän piikissä.
1 VASTAUS:
Venäjä on ainoa koko universumissa joka murhaa eurooppalaisia ja varastelee heidän kotejaan, peltojaan ja metsiään.

Venäjä on rikollinen heittiö ja trollit sen aisankannattajia.
+Lisää kommentti
Kuuluisa monsieur mossen manttelinperijä on nykyään mv lehden kiho joten lärvit kii

https://keskustelu.suomi24.fi/t/15409091/uuden-mv--kingin-taustoja
Ilmoita
Varokaa Venäjän toimia!
Ilmoita
Natorahoitteista sekä Soroksen rahoittamaa propagandaa, jonka tunnistaminen kuuluu nykyään jo kansalaisvelvollisuuksiin!
1 VASTAUS:
Teidän Venäjän trollien tunnistaminen on tärkeä kansalaistaito.
+Lisää kommentti
Kuka uskoo mitään mitään mitä venäläinen sanoo? Ainakin lompakko täytyy tarkistaa.
Putin on kasvoton ja arvoton mies joka luulee saavansa arvostusta isoilla tykeillä.
Ei saa,muut suhtautuu kuin vihaiseen rakkiin,sitä varotaan muttei arvosteta.
Putin vie maansa vessanpytystä alas. Trollit vain pahentaa venäjän tilaa tolkuttomalla valehtelullaan.
Ilmoita
YLE LAVASTAA AINA!
1 VASTAUS:
Niin todellakin on!
https://www.youtube.com/watch?v=6CwtfrSp790
+Lisää kommentti
Nilkkiä sakkia nuo trollit. Ihmettelen että joku alentuu trollaamaan. Jos edes trollais hyvän asian puolesta mutta tukeakseen jotain itsevaltiasta joka vähät välittää ihmisten oikeuksista. Trollit toimii itseään vastaan. Eivät edes ymmärrä sitä. Menisivät mielummin vaatimaan demokratiaa maahan.
Ilmoita
Venäjän trolleille ei ole tilausta Suomessa, palatkaa takaisin sinne Venäjälle mielistelemään isäntäänne!
Ilmoita
On se kumma kun Venäjä pystyy tietokoneen näppäimistön avulla päättämään muiden maiden demokratioista. Miksi muut maat eivät tee samaa varsinkin USA. Onko Venäjä niin ylivoimainen tietotekniikassa ja propagandassa että muut ovat jo luovuttaneet ylivoiman edessä?
1 VASTAUS:
Kyllä se niin näyttää olevan, vanha viisaus kertoo että vihollista ei pidä aliarvioida
+Lisää kommentti
Puheet Venäjän trolleista ovat Naton rahoittamaa propagandaa, jolla yritetään peittää omaa propagandaansa!

Ei ole mikään sattuma, että Venäjän trolleista valheellista hysteriaa levittävä Jessikka Aro on esiintynyt julkisuudessa Naton asiantuntijana. Siksi myös härsisti politisoitunut oikeuslaitos tuomitsi mm. Nato-pissikseksi nimittelyn naurettavalla tuomiolla.

Sotilaallinen uhka tulee nykyään lännestä.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Yleltä tuli dokkari Venäjän trollitehtaasta

Todella hyvä dokumentti, kiitos YLElle tästä!

On ilo maksaa YLE-veroa kun saa vastinetta rahalle!

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta