Leikkiikö EU:n johtajat Jumalaa?

Breben1

Ilmasto on ollut joskus huomattavasti lämpimämpi kuin nyt, Ilmakehä oli muutama satamiljoonaa vuotta sitten reilusti lämpimämpi eli maapallon redusoitu keskilämpötila on todettu olleen jopa 25 astetta kun se nykyään on 14,2 astetta.

Kaasukehä on joskus sisältänyt kymmenkeraisia pitoisuuksia hiilidioksidia nykyisiin pitoisuuksiin verrattaessa. Ei elämä silloinkaan loppunut, Toki useat isot lajit kuten hirmuliskot kuolivat sukupuuttoon mutta ei lämpöön vaan äkilliseen kylmyyteen jonka aiheutti halkaisijaltaan n. 10km:n kokoinen komeetta joka törmäsi Jukatanin niemimaalle.
Muutaman vuoden kylmä jakso meni ohi ja ilmasto lämpeni sillä seurauksella että esim nisäkäs-lajit alkoivat yleistyä liskojen väistyttyä. Meitä ihmisiä ja nisäkkäitä ei olisi edes olemassa jos ei tullut meteorin aiheuttamaa äkillistä ilmastonmuutosta.
https://en.wikipedia.org/wiki/Chicxulub_crater

On laskettu että jos maailman kaikki jäätiköt sulavat niin merien pinnat nousevat n. 73 metriä.
Se on tietysti paljon mutta on muistettava sekin että on merien pinnat olleet aiemminkin yhtä korkealla eikä maailma silloinkaan käynyt huonosti. Viimeisen jääkauden lopulla Itämeren rantaviiva kulki vinosti luoteeseen tuolla Suomussalmen tienoilla. Sieltä on löydettu ensimmäisiä jääkauden jälkeisiä kiinteämpään asutukseen viittaavia merkkejä.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Suomen_mesoliittinen_kausi

Emme vaan mahda mitään luonnonvoimille. Ne ovat muokanneet, tuhonneet ja elvyttäneet maapallolla olevien lajien olemassaoloa ennenkin ja vielä aikana jolloin ihmistä ei edes ollut olemassa.
Ja mitä sitten vaikka nykyinen ilmaston lämpiäminen onkin ihmisen aiheuttama. Ainoa mitä ihminen tai päättäjät voivat tehdä on laittaa syntyvyys kuriin ihan niinkuin Vihreän ideologian isä Pentti Linkola ehdotti. Suurena humanistina hänkään ei halunnut tappaa ketään mutta kertoi että muutama maailmansota olisi paikallaan ja biologisten ja ydinaseiden käyttöä tulisi harkita vakavasti. Hänen mielestään missään nimessä yhdenkään valtion ei tulisi ottaa vastaan "oman maansa täyteen sontineiden pakolaisten massamuuttoa". Hänen näkemyksensä mukaan mm. muslimien järjetön lisääntyminen on täysin heidän omaa syytään, niinkuin se onkin.
https://www.youtube.com/watch?v=bXRBrgUjWHI
https://www.youtube.com/watch?v=lqKQ8vfy2XA
Tämähän on helmi; https://www.youtube.com/watch?v=ZqJFPAGSRyc

3

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Breben1

      Luonnonsuojelu- ja muut aktivistit ovat huolissaan jääkarhuista, saimaan norpista, liito-oravista, viitasammakoista ja jos jonkinlaisista ötiäisistä ja susista, karhuista.
      Suomen susipopulaatio on läntisintä populaatiota itäisestä koko Venäjän kattavasta n. 30 000 suden populaatiosta eli se on geeniperimältään samaa kuin Venäjän alueen sudet. Sutta ei uhkaa edes sukupuutto toisin kuin esim Ruotsissa asustavaa länsi-eurooppalaista ala-lajia. Sama pätee karhu-kantaan. Silti niistä vouhkataan aivan käsittämättömällä intensiteetillä. Suden tappamisen tutkiminen näyttää olevan poliisille ja oikeuslaitokselle ykkös-priorisoitu aihe ja siitä saa pitemmän tuomion kuin raiskauksesta ja törkeästä pahoinpitelystä. Naurettavaa..

      Kamalaa vollotusta pidetään myös siitä että jotkut köyhät afrikkalaiset ampuvat norsuja hengenpitimikseen tai ampuvat sarvikuonoja Serengetin luonnonsuojelu alueella. Serengetissä vaeltaa vuodesta toiseen gnu-antilooppien ja muiden antilooppien ja seeprojen miljoonapäinen lauma ja me eurooppalaiset suojelemme tätö laumaa samalla kun miljoonat keski-afrikan mustat näkevät nälkää.
      Meistä on niin kliffaa katsella televisiosta kun puolivutta nälissään joessa makoilleet krokotoolit saavat kerrankin syödäkseen jokea ylittävästä lihasmassasta.

      Nyt on pakko mennä syömään muuten kuolen sukupuuttoon , jatkan myöhemmin tätä pakan vatvomista

    • Breben1

      En väitä etteikö pitäisi olla huolissaan ilmaston muutoksesta, Kyllä pitää olla.
      Kritisoin ennenkaikkea ilmastopolitiikasta muka huolissaan olevia poliitikkoja.
      IPCC on räikeästi poliittinen järjestö. Sen nimikin International Panel on Climat Chance eli suomeksi "Hallitusten välinen Ilmasto paneeli" kertoo panelin koostuvan poliittisista päättäjistä.

      Näillä ilmastoraporteilla on selkeä poliittinen nk. globalistinen tavoite. Ehkä tämänkin ilmastovouhotuksen synnyttäminen juontuu sinne samaan Bilderberger- sylttytehtaaseen mihin kaikki muutkin globalistien viimeaikaiset kansojen itsemääräämisoikeuden tukahduttamiset massamaahan-muuttoineen tähtäävät. EU on vain välietappi tämän kehityksen tiellä. EU-jäsenvaltiot olivat jo käytännössä allekirjoittaneet monikansallisten jättiläisyritysten ja korporaatioiden ylivaltaan tähtäävän n. 22000-sivuisen sopimuksen TTIP;n eli Trans-atlanttisen kauppa- ja investointisopimuksen.

      Epäilen ettei maailmassa ole ainoatakaan poliitikkoa joka olisi lukenut ja tutustunut tuohon 22000-sivuiseen sopimukseen. Jussi Halla-aho väittää että kukaan muu kuin hän suomalaisista Mepeistä ei ole tutustunut Brysselissä luettavissa olevaan Englannin kielellä kirjoitettuun sopimukseen.
      Halla-aho tunnustaa että ei hänkään ole sitä lukenut, ainoastaan muutamista kohdista ja että hänenkin tietonsa TTIP-sopimuksesta perustuvat suurelta osin monikansallisten yhtiöiden lobbarien hänelle syöttämään informaatioon. Kuinka yksipuolista tai valheellista lobattu informaatio on, sitä Halla-ahokaan ei lähde arvioimaan. Jyrki Katainen on toiveikas. "TTIP-sopimusta ei ole vielä haudattu"
      https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005077579.html
      Katainen, kuten EU-eliittikin, on hyväksymässä sopimuksen jota he eivät ole edes lukeneet, ei heillä ole mitään tietoa sopimuksen velvoitteista. He uskovat amerikkalaisten monikansallisten yhtiöiden laatiman sopimuksen olevan yleishyödyllinen vastoin omia liiketaloudellisia päämääriään. Todella pöyristyttävän naivia hyväuskoisuutta.

      Miten TTIP liittyy ilmastokeskusteluun. Ainakin siten ettei siihen ole merkitty kovin sitovasti niitä velvotteita joilla oletetaan olevan ilmastoa säästäviä vaikutuksia. Saksa ei tee elettäkään luopumisestaan kivihiilen käytöstä energia-lähteenään. Saksa on päättänyt luopua ydinvoimasta vuoteen 2014 mennessä ja kertoo korvaavansa ydinenergian kotimaisella kivihiilellä siirtymävaiheen ajan "kunnes uusia ilmastoystävällisiä energia-vaihtoehtoja on tarjolla". Läpinäkyvää protektionistista soopaa minun mielestäni.
      Saksan käyttämästä kokonaisenergiasta n. 60% tuotetaan tällähetkellä kivihiilellä ja vuoden 2024 jälkeen kibihiilen osuus kasvaa 75%:n.

      EU-eliitti ei puutu Saksan hiilenpolttoon. Eliitti on tietoinen että Saksan massiivinen talous ei saa järkkyä ilmastovouhotuksella koska se tuhoaisi Euroalueen kasvun ja heikentäisi alueen talouden EU;ta edeltävälle tasolle.

      Illuusio hyvinvoinnista on tärkeämpää kuin Ilmastovouhotus. Toki EU:ssa ilmastosta kannetaan huolta mutta ei mielellään samana päivänä kuin Euroalueen talouskasvusta.

    • KaksVarvasLaiskiainen

      Fossilit, eli kivettyneet dinosaurukset, niillä oli klasittuneet monikulmaiset silmämunaprismat joilla ne käynnistivät aurinkoenergeettisenfuusioräjähdyksen. Nuo olivat kuin eläväksi tulleita ydinvoimaloita nuo fossiilipedot. Ne räjäyttivät maapalloon kraaterin ja niiden energiakehon raskas pohjaan valunut liete on se musta kulta jolla ajoneuvot liikkuvat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 183
      1975
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1888
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      141
      1447
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1118
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    Aihe