Tsernobylin lapset.

VoiHyväJumala

Tuon ydinvoimalan pamahdus on aiheuttanut hirvittäviä kärsimyksiä paikallisille asukkaille.
Miksi siitä puhuminen tällä ydinvoima- palstalla on kielletty ja sitä koskevat kirjoitukset poistetaan?

Itsellä tulee kyyneleet silmiini kun katselen viattomien lasten kärsimyksiä:
https://www.youtube.com/watch?v=ZRrBU2rF-2s

15

688

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • NakkiSurullisena

      Minulla tulee kyyneleet silmiin, kun ajattelen niitä miljoonia lapsia, joiden terveyden hiilenpolton saasteet ovat tuhonneet. Lasten terveyden tuhoaminen jatkuu niin kauan, kun fossiilisten polttoaineiden käyttö jatkuu.

      • Keskustelut aiheesta "Tshernobyl-lapset ja tuulimylly" on poistettu palstalta satoja kertoja ilman että syytä on kerrottu. Ainoa mieleen tuleva syy sellaisille järjestelmälliselle terrorille on keskustelussa esitetty väärä mielipide. Vaikuttaa siltä, että Suomi24:lla on julkisanomattomia kiellettyjä keskustelun aiheita rahakkaiden energia-alan toimijoiden kanssa.

        Tiedoksi @Aller


      • näyttöä.kaivataan
        stuxnet kirjoitti:

        Keskustelut aiheesta "Tshernobyl-lapset ja tuulimylly" on poistettu palstalta satoja kertoja ilman että syytä on kerrottu. Ainoa mieleen tuleva syy sellaisille järjestelmälliselle terrorille on keskustelussa esitetty väärä mielipide. Vaikuttaa siltä, että Suomi24:lla on julkisanomattomia kiellettyjä keskustelun aiheita rahakkaiden energia-alan toimijoiden kanssa.

        Tiedoksi @Aller

        Niitä perusteluja esitetyille väitteille kaivattaisiin edelleenkin. Kuka tahansa voi ottaa kauhukuvastoa esille ja nimetä syylliseksi säteily, rokotukset, sähkölinjat tai Jumalan vihan. Mitä nyt tarvittaisiin olisi näyttöä väitteille. Tieteellistä tutkimusta siis.

        Väitteiden toisteleminen ei tee niistä tosia. Ei edes silloin, kun väitteitä toistelee tuhansia kertoja tai väitteet esittää Gre......ace niminen propagandatoimisto.



    • pienet.hiukkaset

      Vuodessa Euroopassa kuolee pienhiukkaspäästöihin ennenaikaisesti noin 400000 ihmistä.

      tekniikanmaailma.fi/tappaja-pienhiukkaset-iskevat-euroopassa-428-000-kertaa-vuodessa/

      Tämä on siis tutkimuksin monasti osoitettu luku. Jos näistä edes 10% on peräisin paikallisesta energiantuotannosta niin se tarkoittaa 40000 (neljäkymmentätuhatta) fossiilisista tai puunpoltosta aiheutunutta kuolemaa vuodessa. Yli sata kuolemantapausta päivässä siis.

      Jokainen ydinvoimalla tuotettu megajoule energiaa on poissa fossiilisten polttoaineiden ja puunpolton tuottamista pienhiukkaspäästöistä ja siten vähentää turhia ja ideologisista syistä aiheutuvia kuolemantapauksia.

      • Maailman atomienergiajärjestön (IAEA) sivuilta löytyy myös kuvia Tshernobylin ydinkatastrofin lapsiuhrteista. Googlaa jos lulet kestäväsi katsoa niitä:

        chernobyl nuclear accident children victims mutations site:iaea.org

        Komento siis hakee IAEAn sivuilta noita sanoja ja tulostaa löytyneiltä sivuilta valokuvia (hakukomento site:iaea.org suorittaa sen rajauksen).


      • stuxnet kirjoitti:

        Maailman atomienergiajärjestön (IAEA) sivuilta löytyy myös kuvia Tshernobylin ydinkatastrofin lapsiuhrteista. Googlaa jos lulet kestäväsi katsoa niitä:

        chernobyl nuclear accident children victims mutations site:iaea.org

        Komento siis hakee IAEAn sivuilta noita sanoja ja tulostaa löytyneiltä sivuilta valokuvia (hakukomento site:iaea.org suorittaa sen rajauksen).

        Kuvahaku jäi hakukomennosta pois, mutta se on helppo tehdä hakutuloksessa itsessään, kun lisää asetuksiin: valokuvahaku


    • hähähähähähähähääää

      Ydinvoiman hienot saavutukset ovat nähtävillä aloittajan linkkivideossa.
      Mikään inhimillinen hinta ei ole liian suuri ydinvoiman mahtavuuden edessä.

      • Keskustelussa "Tshernobyl-lapset ja tuulimylly" kerrotaan ydinvoiman inhimillisistä hinnoista. Aihe on ilmeisen pelottava ydinvoiman kannattajille, päätellen sen keskustelujen lukuisista poistoista kohta 10 vuoden ajan!

        Tiedoksi @Aller


    • mautonta.keskustelua

      Tuo aloitus ilmeisesti on jotakin epämuodostumista innostuneiden kuvamateriaalia kuvattuna entisen neuvostoliiton alueelta. Katselkoot sellaiset, jotka siitä jotakin saavat.

      Mikä jäi kertomatta: Yhteys kuvien ja ydinvoiman siviilikäytön välillä länsimaissa? Jäi kertomatta myös vahvistettu yhteys kuvien ja Tshernobylin laskeuman välillä muuten kuin ajallisesti.

    • "Miksi siitä (Tshernobylistä) puhuminen tällä ydinvoima- palstalla on kielletty ja sitä koskevat kirjoitukset poistetaan?"

      Ydinvoiman kannattajille Tshernobyl on kauhistus, joka uhkaa heidän uskoaan ydinvoiman kaikkivoipaisuuteen,

    • antakaa.tutkimuksia

      Ideologisin perustein ydinvoimaa vastustaville mikä tahansa väitetty ydinvoiman haittavaikutus on tosi, vaikka sille ei löytyisi minkäänlaista tutkimuksta perusteeksi. Kun näitä tutkimuksia pyydetään niin vastauksena on joko hiljaisuus tai sitten mutaatiopornoa edelleenkin vailla tutkimuksia, joiden perusteella voitaisiin yhdistää kuvat niiden väitettyihin syihin.

      Laittakaa näkyville tutkimuksia joilla osoitatte väittämänne haitat niin sitten teidät voidaan ottaa tosissaan.

    • "Vaikka viattomat Tshernobyl-lapset elävät evakuointivyöhykkeen ulkopuolella, he asuvat säteilyn saastuttamalla alueella. On laskettu, että jokainen hyväntekeväisyysjärjestöjen järjestämä neljän viikon loma ulkomailla antaa lapsille vielä kaksi vuotta lisää elinaikaa."
      (Artikkelin
      http://www.rotary-ribi.org/districts/page.php?PgID=649344&DistrictNo=
      konekäännöksestä)

      Tuli vain mieleen, että montakohan vuotta lisää elinaikaa nuo lapset ovat saaneet ydinenergia-alan toimijoilta, joilla siihen on oma osuutensa. Ihminen lajina on suurin syyllinen kaikkiin ydinonnettomuuksiin,

      • viattomat.lapsiraukat

        Kuinkahan moni viaton lapsiraukka menettää vanhempansa ennen aikojaan siksi, että Euroopassa tuotetaan niin paljon pienhiukkasia esimerkiksi ruskohiiltä polttamalla? Jos Saksan ruskohiilivoimaloiden sijaan sama energiamäärä tuotettaisiin ydinenergialla niin viattomat lapsiraukat saisivat pitää vanhempansa eivätkä jäisi orvoiksi. Tutkimusten mukaan Euroopassa kuolee 400000 (neljäsataatuhatta) ihmistä ennenaikaisesti pienhiukkaspäästöjen aiheuttamiin sairauksiin.

        ps. Et stuxnet ole vieläkään kertonut millä tavoin ydinvoimalassa syntynyt radiohiili ja kosmisen säteilyn tuottama radiohiili voivat toinen olla äärimmäisen haitallista ja toinen jopa mahdollisesti hyödyllistä luonnolle kun kyseessä on kuitenkin identtiset atomit.


    • NakkiNäkijänä

      Ydinvoima tuhoaa ihmiskunnan.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      105
      1696
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      80
      1325
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1220
    4. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      3
      1196
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      143
      1183
    6. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      22
      1076
    7. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1065
    8. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      10
      1007
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      6
      976
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      11
      874
    Aihe