NÄLÄHÄTÄ TULEE!

Tiedätteks, että olen aivan varma, että nälänhätä Suomessa on eräänä päivänä tosiasia!

Tiedätteks, että leipä tulee Jumalalta Kaikkivaltiaalta?

Tiedätteks, kun saamme touhuillamme ja jumalattomuudellamme Jumalan mitan täyteen, hän ottaa leivän tuen pois, noin raamatullisesti sanottuna?

Tiedätteks, että tuleva nälänhätä on ollut tiedossani jo vuodesta 1998 lähtien, kun eräs uskova kuorma-autoilija minulle kertoi tämän?

Tiedätteks, että tulevasta nälänhädästä on useita profetioita, sillä niin kuin Raamattu sanoo: Jumala ei tee mitään ilman, että hän ilmoittaa asiasta palvelijoilleen ja profeetoilleen?

Tiedätteks, että jos menette Raamattuun, te ja koko suomen kansa, niin nälänhätä on vältettävissä, mutta jos olette jumalattomia ja pidätte ylpeän uhman Jumalaa kohtaan, niin voi meitä!

Tiedätteks, ettei Jumala ilkeyttään ota meiltä leipää pois, vaan hän katsoo, että tiettynä aikana olemme menneet liian pitkälle ylpeässä uhmassa sekä Jumalattomuudessa, niin hänen täytyy se tehdä?

Tiedätteks, että Raamattu sanoo, että jos jumalaton saa armon, eihän opi vanhurskautta, eli oikeamielisyyttä ja oikeuden maassa hän tekee vääryyttä, eikä näe Herran korkeutta
Sanoo Jesaja 26:10

16

169

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ryt756456

      Joo, niin se tulee, nälänhätä ja se tulee koko maahan.

    • gfhgfhj

      Sinä tykkäät sanasta 'tiedätteks', ja Paavola fraasistaan 'tiedätsäniinku tota'. Ymmärrän, että puhuessa tulee lisänneeksi noita yninöitä, jos ei ole luonnostaan sujuvasanainen, mutta haluaa olla koko ajan jotain puhuvinaan. Kirjoittaessa tuollaisia turhia sanoja ei tarvinne?

      Ilmestyskirja kertoo, että vaivan vuosina ruoan hinta tulee nousemaan pilviin, varmaan Suomessakin. Jos olen oikein Raamatun tuntijoilta ymmärtänyt, meidät kristityt otetaan ylös Jeesuksen luokse ennen kuin nuo Jumalan tuomiot alkavat. Liittyyköhän siihen Venäjän sota, sota maahan tungettuja väkivaltaisia sotilaita vastaan, itsenäisyyssota? On myös kaikenlaista kuivuuteen ja vesien saastumiseen liittyvää profetiaa, jotka voivat viedä sadon ja tuoda nälän. Nyt on vielä niin helppo kuvitella, että ainahan kaupasta ruokaa saa. Niin ei ehkä tule olemaan viimeisinä aikoina. Kiitos Jeesukselle, jos saan olla niiden joukossa, jotka otetaan ylös.

    • VankiKunhanSieluVapaaOn

      No. Jos puhutaan "Suomen kansasta" niin on kansaa ja kansaa. Ja kaikki Suomessa eivät edes ole suomalaisia. Mutta me, alkuperäiskansa, meiltä muukalaiset vievät jo nyt leivän suusta. Meikäläiset köyhätkin elättävät vieraita loiseläjiä. Eikä ne ole tulleet tänne idästä, vaan lännestä, Ruotsista, tarkkaanottaen. No, muutamalla Tampereen kommarilla on kylläkin juurensa myös itäsuunnalta.

      No, entäs sitten kun ruoka loppuu? Kaikilta se ei koskaan lopu, mutta ehkä valtaosalta. Silloin ei se itse ruoka ole se päähuoli vaan se, miten ihmiset sitä hankkivat.

      Nälkä poistaa ensimmäisenä ihmisyyden. Ihmisestä tulee eläin joka taistelee selviytymisestään.

      Leningradin leirit:
      https://www.youtube.com/watch?v=IRhKR4-w-3Q

      Laulu ei suoraltaan kerro omasta historiastani, paitsi siten, että me suomalaiset omalta puoleltamme mahdollistimme Naapurin nälänhädän. Jos sattuu vierailemaan Itärajan tuolla puolen, kantsuu tutustua koillis-Pietarista / -Leningradista, Seuloskoin läpi Laatokan rantaan kulkevaan tiehen, jota myös Elämän tieksi kutsutaan. Vetää hiljaiseksi. Herkimmälle voi tulla itku.

      Itänaapurilla meni sodassa ja nälässä vieläkin huonommin kuin meillä.

      https://historianet.fi/sota/toinen-maailmansota/hitler-aikoi-naannyttaa-leningradin-nalkaan

      Tuo Itänaapuri todellakin on luonnoltaan aivan muuta kuin me tsuhnat. Mielestäni olisi hyvä pysyä heidän kanssaan rauhanväleissä, mutta minun mieltänihän ei kysytä.
      .

    • varautunut1

      ei tule :) minulla on 100 pussia makaronia varastossa, elän niillä puolivuotta tarvittaessa, hinta koko satsilla 25€ keitin vettä saa kaivosta tai järvestä jos hanavesi katoaa

      • GorodGeroiLeningrad

        Mulla on puukko ja onkivapa.


    • Kirjakääröt

      1Kun.17:4 Biblia (1776) Ja sinun pitää juoman ojasta; ja minä olen käskenyt kaarneitten elättää siellä. 1Kun.17:6 Biblia. Ja kaarneet veivät hänelle leipää ja lihaa, huomenltain ja ehtoona, ja hän joi ojasta.

    • 565r

      Biblia (1776)
      Jes. 36:12 Niin sanoi Rabsake: luuletkos minun herrani lähettäneen minun sinun herras, eli sinun tykös näitä sanoja puhumaan? ja ei paljo enemmin niille miehille, jotka istuvat muurin päällä, teidän kanssanne syömässä omaa lokaansa, ja juomassa omaa vettänsä?

      King James sanoo vielä suoremmin.

      Englanti (KJV 1789)
      Jes. 36:12 But Rabshakeh said, Hath my master sent me to thy master and to thee to speak these words? hath he not sent me to the men that sit upon the wall, that they may eat their own dung, and drink their own piss with you?

    • Kirjakääröt

      2Moos.16:31 Biblia (1776) Ja Israelin huone kutsui hänen nimensä man: ja se oli niinkuin korianderin siemen, valkea, ja maisti niinkuin sämpylä hunajan kanssa.

    • Jumalan-nimessä

      Zuomalaiset syövät omia lapsiaan, kun nälänhätä tulee. Naapurin muijan lihaisa ahteri kelpaa syötäväksi, mutta ei naitavaksi. Ukot pannaan lihoiksi, jos alkavat ryttyilemään. Tämä on Herran sana eikä sitä ole sopivaa epäillä. Jumalan nimessä.

    • Anonyymi

      Tietenkin joksus tulee nälänhätä - jumala on sen verran kelvoton toimittaja.

    • Anonyymi

      3Moos.26:26-29 Kun minä murran teiltä leivän tuen, niin kymmenen vaimoa paistaa teidän leipänne yhdessä uunissa, ja he tuovat kotiin teidän leipänne vaa'alla punnittuna; ja kun te syötte, ette tule ravituksi. Ja jos te ette vielä sittenkään kuule minua, vaan yhä käytte minua vastaan, niin minäkin kiivastuksessani käyn teitä vastaan ja kuritan teitä seitsenkertaisesti teidän syntienne tähden. Ja te syötte poikienne lihaa, ja tyttärienne lihaa te syötte. 5Moos.28:53-55 Siinä hädässä ja ahdistuksessa, johon sinun vihollisesi saattaa sinut, sinä syöt oman kohtusi hedelmän, syöt poikiesi ja tyttäriesi lihaa, jotka Herra, sinun Jumalasi, on sinulle antanut. Hempeästi ja hekumallisesti elänyt mies sinun keskuudessasi katselee silloin karsaasti veljeänsä ja vaimoaan, joka hänen sylissänsä on, ja jäljellä olevia lapsiaan, jotka hän on jättänyt henkiin; kenellekään heistä hän ei anna lastensa lihaa, jota hän itse syö, kun hänellä ei ole mitään muuta jäljellä, siinä hädässä ja ahdistuksessa, johon vihollisesi saattaa sinut kaikissa sinun porteissasi.

    • Anonyymi

      Jer.19:6-9 Sentähden, katso, päivät tulevat, sanoo Herra, jolloin tätä paikkaa ei enää sanota Toofetiksi eikä Ben-Hinnomin laaksoksi, vaan Murhalaaksoksi. Ja minä teen tyhjäksi Juudan ja Jerusalemin neuvon tässä paikassa ja annan teidän kaatua miekkaan vihollistensa edessä, annan heidät niiden käsiin, jotka etsivät heidän henkeänsä, ja annan heidän ruumiinsa ruuaksi taivaan linnuille ja maan eläimille. Ja minä teen tämän kaupungin kauhistukseksi ja ivan vihellykseksi. Jokainen, joka ohitse kulkee, kauhistuu ja viheltää kaikille sen haavoille. Ja minä panen heidät syömään poikiensa ja tyttäriensä lihaa, ja he syövät toinen toistensa lihaa siinä hädässä ja ahdistuksessa, jolla heitä ahdistavat heidän vihollisensa, ne, jotka etsivät heidän henkeänsä.

    • Ruoka tulee olemaan vielä hurjissa hinnoissa.
      Nykyinen hallitus tuhoaa maatalouden ja eräänä päivänä kun maailmalta ei tuodakkaan ruokaa Suomeen niin heikosti käy kaupungissa asuville.
      Silloin ei tule apua.

    • Anonyymi

      Tää menee aiheesta vähän ohi mutta kirjotetaan kuitenkin. Olen itsekkin ajatellut että tulevaisuudessa voi olla nälänhätä. Sen aiheuttaa vihervasemmiston poliittiset päätökset. Ruokaa on kyllä riittävästi mutta ihmisillä ei ole varaa yhtään mihinkään.
      Nykyäänhän monet seurakunnat jakelevat ruokakasseja. Koska vihervasemmisto on kieltänyt kristinuskon niin mistä ihmiset hakevat köyhäinavustusta? Moskeijastako?

    • Anonyymi

      Val.2:20 Katso, Herra, ja tarkaa, ketä olet antanut tämän kohdata: pitäisikö vaimojen syödä oma hedelmänsä, vaalimansa pienet lapset; pitäisikö Herran pyhäkössä tapettaman papit ja profeetat? Val.4:4-10 Imeväisten kieli tartuu suulakeen janon tähden. Lapsukaiset pyytäåvät leipää; ei ole, kuka sitä heille taittaisi. Jotka herkkuja söivät, ne nääntyvät kaduilla. Joita punapurppuran päällä kannettiin, ne tunkioita syleilevät. Tyttäreni, minun kansani, tyntivelka on Sodoman syntiä suurempi; Sodoma hävitettii yhtäkkiä kätten siellä riehumatta. Siionin ruhtinaat ovat lunta puhtaamat, maitoa valkoisemmat, heidän ruumiinsa oli koralleja rusottavampi, heidän hahmonsa oli kuin safiiri. Nyt on heidän muotonsa nokea mustempi, ei voi heitä tuntea kadulla. Rypyssä on heillä nahka luitten päällä, se on kuivettunut kuin puu. Parempi oli miekan kaatamien kuin nälän kaatamien, jotka menehtyvät, kuin lävitsepistetyt, pellon viljaa vailla. Armeliaat vaimot keittivät omin käsin lapsiansa: ne tulivat heille ruuaksi tyttären, minun kansani sortuessa.

    • Anonyymi

      Mitä siitä sitten?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      300
      3315
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1798
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1335
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1293
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1193
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1113
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      994
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      926
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      874
    Aihe