Nato harjoitteli tositilannetta GPS häirinnässä

Abrahamm

ja Suomi poika pisti sen Venäjän syyksi !?

Mites kävi sukellusvene jutunkin ,harjoitus !?

33

258

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei Naton tarvitse harjoitella GPS:n häirintää, kun se voi panna palvelun poikki haluamaltaan alueelta aivan milloin vain, jolloin ainoastaan Naton omat sotilassovellukset voivat GPS:ää käyttää.

      Et taaskaan oikein vaikuta olevasi kartalla. Pätkiikö Glonassisi? ; )

      • Abrahamm

        No mitäs de Sipilä turhaa sitten valitti,keskittyis vaan television häirintään !?

        Mutta mutta, miksi Naton pääsihteerillä ei ollut mielipidettä ja syytettä !?


    • Putinarmahda

      Voi voi Aaprahami parkaa ...

    • NjetNjetNjet

      Venäjä tarjoilee rappeutunutta moraaliaan muulle maailmalle.

      Njet spasiba!

    • TaoudellisetSyyt

      En tiedä mitä tai mikä taho on GPS häirinnän takana, vai onko vaan ollut kysymyksessä jokin ennalta arvaamaton häiriö. Mutta en suinkaan kokonaan pois sulkisi , jo tarjottujen vaihtoehtojen lisäksi sitäkään mahdollisuutta, että kyseessä olisi taho, joka olisi sen tahallaan aiheuttanut ja haluaisi saada sen näyttämään jonkun toisen tekemäksi , joka voisi liittyä tiettyyn agendaan ja provosointiin. Ehkä joku taho haluaa oikeasti sotaa ja pitäisi miettiä mikä olisi se, joka sodasta hyötyisi taloudellisesti.

      Kirjoitin mahdollisesta vaihtoehdosta , vain siksi, ettei kaikki aina välttämättä ole sitä , miltä saattaisi näyttää.

    • Harkintaa

      Lähtökohtaisesti ei pitäisi osoittaa mihinkään suuntaan sormellaan, ennen kuin asiasta olisi täysi varmuus. Jos asiantuntijoihin on uskominen, niin varmuus on miltei mahdotonta jäljittää jälkeenpäin, toisin kuin se olisi ollut helppoa jos se olisi havaittu heti häirinnän alkaessa.

      Jos häirinnän takana olisi joku muu taho, kuin miltä sen olisi tarkoitus näyttää, niin silloin he olisivat onnistuneet yrityksessään. Joten olisi viisasta olla varovainen kannanotoissaan ja kunnes olisi muuten osoittaa todisteita häirinnän aiheuttajasta.

    • eiuuttta

      Jos joku taho halusi taas Syyt venäjälle?

    • PieniPiruVasempaan

      Pietarin trollit ovat olleetkin hetken hiljaa. Venäläiset totesivat tekemästään häirinnästä saman kuin Krimistä: ei olla me, on joku muu.

      Se toki pitää Venäjän virallisessa vastauksessa paikkansa, että Venäjää syytetään tuon tuostakin jostain asiasta. Mielestäni siihen sopii hyvin sanonta rapatessa roiskuu. Kun tekee paljon, syytetään paljosta.

      GPS häirinnän ja ohjusleikin NATO-harjoituksien seassa ymmärrän jonkinlaisena kolttosena. Siitä on pientä kiusaa, mutta samalla se antaa harjoittelijoille aitoutta koska mahdollisessa kriisissä pitää varautua paljon suurempiinkin ongelmiin.

      Sen sijaan en hyväksy malesialaiskoneen alasampumista enkä Krimin miehitystä puhumattakaan Skribaldien myrkyttämisestä. En väitä, että on oikein tapaa omia kansalaisiakaan, mutta siihen on vaikeampi puuttua muissa kuin länsimaissa, joilta edellytetään aina korkeampaa moraalia kuin esimerkiksi Venäjältä tai Kiinalta.

      Ai niin, jos joku ryhtyy vähöättelemään asiaa, kaivat pitkän listan Venäjän tekosista. Voin kaivaa myös USA:n tekemisistäkin, mutta mielestäni yhtä pahaa ei voi perustella toisella.

      • känninenbaltiantiltutaas

        Baltiantiltu hourii päissään taas. Esität vain luuloja. Onko sängysi alla taas trolleja?? Jos ne onkin pikku-ukkoja mitä yleensä jahtaan!


      • JärkiHoiÄläJätä

        *Pienipiruvasempaan* se on mielestäsi Venäjä, ja vain Venäjä, ja on mielestäsi oikein syyllistää, vaikkei asiaa ole tutkittu, mutta kun on Venäjästä kyse niin aivan sama.

        Oletko ollut itse paikalla kun edellä väittämäsi teot on tehty, tai ollut edes tutkimuksissa mukana, ja todennut ne tutkinnat puolueettomiksi. Sinä vaikutatkin niin lämpimältä ja empaattiselta henkilöltä, ja olet oikeudenmukainen ja heikompien puolustaja.

        Ei mitenkään ole mahdollista mielestäsi, että kukaan muu kuin Venäjä laittaisi omia tekosiaan toisten niskaan tai käytä propagandaa mustamaalatakseen muita. Eihän kukaan muu kuin Venäjä mielestäsi kieroile, ei provosoi, eikä ole takapiruina, vaan ihan hyvähyvyyttään laajenee ja haluaa pelkästään lähentää ystävyyttä ja rakentaa siltoja.


    • Seurannut

      Pienipiru, vainoat Venäjää.
      TV :tä seuranneena, niin sitä totuutta ei mikään muuta, että kun ennen Krimin liittämistä Venäjään, niin Suomalaiset toimittajat olivat Krimillä ja haastattelivat paikallisia heidän halukkuudestaan ja aikomuksestaan äänestää liittymisestä Venäjään, niin lähes jokainen siellä halusi liittyä Venäjään.
      Ei siisbtainnut olla kovinkaan auvoista olla osana Ukrainaa, varsinkin kun siellä uusnatsit heiluivat ja osoittivat mieltään, käyttivät väkivaltaa syrjäyttäen demokraattisesti valitun maan pdesidentin.
      Venäjän kieli kiellettiin kouluissa ja Venäjää puhuvia sorrettiin.

    • NatonpalkkaJuha

      Nato käski niin tottelin .

    • kukukuk

      Naton harjoitukset oli kattavat, tottakai siihen kuului gbsharjoituskin.

    • UskottavuusKärsinyt

      Se on se tosiasia, että tottakai syy vieritetään Venäjälle, jopa siinä määrin, että kukaan ei kohta usko Venäjän syyllisyyteen. Uskottavuus on tehnyt inflaation, sillä Venäjän syyttely on tehty vailla näyttöä, löysin perustein ja tutkimatta.

    • NäinOnFaktat

      Tiedetään, että useat maat vakoilee toisiaan, ja se ei ole omiaan herättämään luottamusta ja parantamaan keskinäisiä suhteita.

    • PieniPiruVasempaan

      Olen ihan yhtä turhautunut kuin kaikki muutkin siihen, että Venäjä kunnostautuu aina tekemällä pahaa. Jos maassa olisi toimiva oppositio ja vapaa lehditö, siellä olisi myös sisäinen kontrolli, joa valvoo ettei mitä vaan saa tehdä.

      • koitaselvitä

        Piru on vahvoissa lääkkeissä ja hourii taas? Vain surkeita uskomuksiasi!


    • ravistelua

      Sodan lietsojia näyttää olevan palstoilla. Ennakkoasenteet ovat iskostuneet niin syvälle aivokoppaan, ettei niitä sieltä millään konstilla saa ulos.
      Missä sitten lienevätkään asenteiden alkujuuret, perintojä ehkä?

      Tosiasia on kuitenkin että lähes kaikilla mailla on mahdollisuus GPS-häirintään, Suomellakin!

    • muitakinon

      GPS ei ainoa millä toimitaan! Armeijoilla jo uudet varmat toiminnot!

    • OmillaAivoilla

      Kautta aikojen koko historiamme ajan ulkopuoliset ovat käyttäneet propagandaa omien intressiensä pohjalta. Nämä tahot ovat puolueellisia, eivätkä todellisuudessa välitä meidän eduistamme, vaan pyrkivät käyttävämään maatamme hyväkseen. Paras ja tehokkain keino aivopesuun on pelottelu uhkilla, ja saada mukaan erilaisiin liittoutumiin ja lyöttäytyä "ystäviksi".

    • TulellaLeikkimistä

      Naurattaisi tämä Natokiimasten sotavarustelu harjoituksineen, ellei tilanne saattaisi eskaloitua oikeasti, oikeaksi sodaksi.

      Itse näen Naton laajentumisen, laajennuspyrkimysten, ja Naton ja Euroopan sotavarustelun, mukaan lukien Naton kanssa tekemämme isäntämaasopimuksen vaarantavan turvallisuuttamme. Perustelen asiaa sillä, että aina räiskyy, kun rapataan, ja sota saattaa lähteä hyvinkin arvaamattomasti ja mitättömiltä tuntuvista seikoista. Ja kuten joku jo aikaisemmin väläytti, se saattaisi olla, jopa jonkun intresseissä, käydä sotaa kaukana omasta maastaan, saada jännitystä ja hyötyä siitä taloudellisesti.

      Esittämäni teoriat voivat olla kaukaa haettuja , mutta toisaalta ei, sillä kun lähdetään asevarusteluun, ja sotaharjoituksiin sotilasliiton kanssa, jonka naapurimaamme tuntee uhkakseen, on se mielestäni tulella leikkimistä. Mielestäni hyvin vakavaakin, joten olisi syytä punnita kaikki perusteellisesti, eikä saisi olla muiden vietävissä, vaan olla terveellä tavalla hereillä ja katsoa toiseenkin kertaan oman maamme vinkkelistä asioita.

      • PieniPiruVasempaan

        Natio harjoitteli 50.000 miehellä ja Venäjä Kiina 300.000:lla Itämerellä.
        Sinua ei siis huoleta 300.000, mutta huolettaa 50.000?


      • TämäOliUutta
        PieniPiruVasempaan kirjoitti:

        Natio harjoitteli 50.000 miehellä ja Venäjä Kiina 300.000:lla Itämerellä.
        Sinua ei siis huoleta 300.000, mutta huolettaa 50.000?

        Niinkö, oliko se siis Venäjä joka aloitti sotaharjoittelut tuosta noin vain, perusteetta ja ilman minkäänlaisia Naton liikkeitä?


      • RuotsalaisetJuuret
        PieniPiruVasempaan kirjoitti:

        Natio harjoitteli 50.000 miehellä ja Venäjä Kiina 300.000:lla Itämerellä.
        Sinua ei siis huoleta 300.000, mutta huolettaa 50.000?

        Saksan entinen liittokansleri esitti teorian, että Euroopan tulisi lähentyä Venäjää, ja se lisäisi kaikille osapuolille turvallisuutta ja vähentäisi sodan uhkaa.

        Voin yhtyä hänen näkemykseensä, sillä turvallisuutemme kannalta olisi ensisijaisen tärkeää huolehtia hyvistä väleistä itään ja länteen, sekä ensisijaisesti rajanaapureihimme, joka lisäsi kaikkien naapurimaiden kokemaa turvallisuutta ja vähentäisi epäluuloja. Se on väistämätön totuus, että Venäjä kokee Naton laajentumisen kylkeensä ja Suomen solmiman isäntämaasopimuksen turvallisuudelleen uhkaksi. Näin oli myös aikaisemmin, ennen talvisotaa, jolloin Venäjä pelkäsi perustellusti, eikä syyttä Saksan uhkaa. Sitä vaan on joillakin hyvin vaikea tunnustaa.

        Edelleen olen kallellaan muussa mielessä Pohjoismaihin, ja osa esivanhemmistani on Tukholmasta, johon menee pitkät perinteet ja sukujuuret. Eli minua on turha lokeroida muussa mielessä Venäjään.
        Toki olisihan Venäjä meille hieno mahdollisuus ja kauppakumppani, joten toivoisin sille annettavan mahdollisuuden, lähentyä ja länsimaistua, joka parhaiten tapahtuisi luomalla hyviä suhteita ja parantamalla luottamusta.

        Näen ettei kaikki länsimaat välttämättä halua Venäjän onnistuvan, ehkä sen mahdollisen taloudellisen uhkakuvan vuoksi. Se voisi olla pois toisilta jos Venäjä voisi solmia hyviä kauppasuhteita jne.


      • PieniPiruVasempaan
        RuotsalaisetJuuret kirjoitti:

        Saksan entinen liittokansleri esitti teorian, että Euroopan tulisi lähentyä Venäjää, ja se lisäisi kaikille osapuolille turvallisuutta ja vähentäisi sodan uhkaa.

        Voin yhtyä hänen näkemykseensä, sillä turvallisuutemme kannalta olisi ensisijaisen tärkeää huolehtia hyvistä väleistä itään ja länteen, sekä ensisijaisesti rajanaapureihimme, joka lisäsi kaikkien naapurimaiden kokemaa turvallisuutta ja vähentäisi epäluuloja. Se on väistämätön totuus, että Venäjä kokee Naton laajentumisen kylkeensä ja Suomen solmiman isäntämaasopimuksen turvallisuudelleen uhkaksi. Näin oli myös aikaisemmin, ennen talvisotaa, jolloin Venäjä pelkäsi perustellusti, eikä syyttä Saksan uhkaa. Sitä vaan on joillakin hyvin vaikea tunnustaa.

        Edelleen olen kallellaan muussa mielessä Pohjoismaihin, ja osa esivanhemmistani on Tukholmasta, johon menee pitkät perinteet ja sukujuuret. Eli minua on turha lokeroida muussa mielessä Venäjään.
        Toki olisihan Venäjä meille hieno mahdollisuus ja kauppakumppani, joten toivoisin sille annettavan mahdollisuuden, lähentyä ja länsimaistua, joka parhaiten tapahtuisi luomalla hyviä suhteita ja parantamalla luottamusta.

        Näen ettei kaikki länsimaat välttämättä halua Venäjän onnistuvan, ehkä sen mahdollisen taloudellisen uhkakuvan vuoksi. Se voisi olla pois toisilta jos Venäjä voisi solmia hyviä kauppasuhteita jne.

        Ymmärrän näkemyksen lähentymisestä, mutta silloin Venäjänkin pitäisi lähentyä länttä. Suhteita hiertää edelleen Krimin valtaus, matkustajakoneen alas ampuminen, ihmisten myrkyttäminen ja ennen kaikkea jatkuva valehtelu.

        Voi tietenkin olla, että Venäjää syytetään myös asioista, joita se ei tee, mutta siinä se voi katsoa peiliin. Suurin ongelma Venäjän kanssa on luottamuspula. Luottamus ansaitaan pitkän ajan kuluessa ja se voi hyvinkin vaatia johdon vaihtumisen ja siihen menee varmasti vuosia.


      • UskoUsalainen
        PieniPiruVasempaan kirjoitti:

        Ymmärrän näkemyksen lähentymisestä, mutta silloin Venäjänkin pitäisi lähentyä länttä. Suhteita hiertää edelleen Krimin valtaus, matkustajakoneen alas ampuminen, ihmisten myrkyttäminen ja ennen kaikkea jatkuva valehtelu.

        Voi tietenkin olla, että Venäjää syytetään myös asioista, joita se ei tee, mutta siinä se voi katsoa peiliin. Suurin ongelma Venäjän kanssa on luottamuspula. Luottamus ansaitaan pitkän ajan kuluessa ja se voi hyvinkin vaatia johdon vaihtumisen ja siihen menee varmasti vuosia.

        Kaikki muut maat Venäjää lukuunottamatta ovat niin rehellisiä, eikä ne koskaan tee mitään sellaista mikä herättää epäluottamusta, vaan rakentavat rauhaa ja yrittävät solmia lämpimiä välejä Venäjään.


      • PieniPiruVasempaan
        UskoUsalainen kirjoitti:

        Kaikki muut maat Venäjää lukuunottamatta ovat niin rehellisiä, eikä ne koskaan tee mitään sellaista mikä herättää epäluottamusta, vaan rakentavat rauhaa ja yrittävät solmia lämpimiä välejä Venäjään.

        Maihin ei suhtauduta symmetrisesti. Länsimaissa suvat ihmiset vaativat omilta mailtaan ja muilta länsimailta oikeudenmukaista vastuullista käyttäytymistä. Meillä on vähintään kahden kerroksen maita, todennäköisesti useamman.

        Esimerkiksi ympäristöasioissa länsimailta vaaditaan vastuullisuutta, mutta Venäjältä, Kiinalta, Pohjois-Korealta, monilta Afrikan mailta jne. ei vaadita samaa. Ihmisoikeudet, demokratia rehellisyys ovat myös saman tyyppisiä vaatimuksia.

        Venäjäkin vaatii länsimailta samaa käytöstä kuin länsimaiden kansalaiset ja ikään kuin pelaa samoilla korteilla jättäen itsensä arviostelun ulkopuolelle.

        On ihan mukava asua maassa, johon luotetaan ja jolta voi vaatia vastuullisuutta. Kun vertaillaan maita toisiinsa, vertailu pitää tehdä samoilla krteereillä. Meillä vapaa lehdistö tyrmistyy sukupuolisesta suuntautumisesta mahdollisesti johtuvasta syrjinnästä, Venäjällä ongalmana on hengissä pysyminen. Nämä asiat eivät ole keskenään rinnateisia.

        Rehellisyys ei ole päällä tai pois, vaikka se valehtelijan perspektiivistä olisikin houkuttelevaa. On eri asia valehdella toisen maan miehittämisestä kuin vaikkapa varjobudjetin rahoituksesta.


      • JotainSiitä
        PieniPiruVasempaan kirjoitti:

        Maihin ei suhtauduta symmetrisesti. Länsimaissa suvat ihmiset vaativat omilta mailtaan ja muilta länsimailta oikeudenmukaista vastuullista käyttäytymistä. Meillä on vähintään kahden kerroksen maita, todennäköisesti useamman.

        Esimerkiksi ympäristöasioissa länsimailta vaaditaan vastuullisuutta, mutta Venäjältä, Kiinalta, Pohjois-Korealta, monilta Afrikan mailta jne. ei vaadita samaa. Ihmisoikeudet, demokratia rehellisyys ovat myös saman tyyppisiä vaatimuksia.

        Venäjäkin vaatii länsimailta samaa käytöstä kuin länsimaiden kansalaiset ja ikään kuin pelaa samoilla korteilla jättäen itsensä arviostelun ulkopuolelle.

        On ihan mukava asua maassa, johon luotetaan ja jolta voi vaatia vastuullisuutta. Kun vertaillaan maita toisiinsa, vertailu pitää tehdä samoilla krteereillä. Meillä vapaa lehdistö tyrmistyy sukupuolisesta suuntautumisesta mahdollisesti johtuvasta syrjinnästä, Venäjällä ongalmana on hengissä pysyminen. Nämä asiat eivät ole keskenään rinnateisia.

        Rehellisyys ei ole päällä tai pois, vaikka se valehtelijan perspektiivistä olisikin houkuttelevaa. On eri asia valehdella toisen maan miehittämisestä kuin vaikkapa varjobudjetin rahoituksesta.

        Yhdysvaltojen eri osavaltioissa on hyvin erilaista, ja toisissa jopa kuolemantuomiot ovat käytössä, siellä on mm. paljon slummeja, suhteessa paljon huumeiden käyttöä, kouluampumisia ja rikollisuutta, jotka kertovat omaa karua tarinaansa, sekä yhteiskunnallisista ongelmista.
        Monissa paikoissa siellä, nuorempia koululaisia ei saa jättää yksikseen kotiin, ja siellä kaikilla on suuri mahdollisuus joutua rikoksen kohteeksi, ja tämän vuoksi aseiden omistaminen on siellä enemmän sääntö kuin poikkeus. Köyhyys on siellä suuri yhteiskunnallinen ongelma, jonka osaltaan lisää rikollisuutta.

        Huonoja esimerkkejä löytyy maailmalta paljon, ja siitä kuinka huonosti monissa maissa voidaan. Maissa joissa on suuret luokkaerot, on äärimmäistä köyhyyttä ja suorastaan kurjuutta, lapset tonkivat kaatopaikoilla, kuin samassa maassa rikkaat mässäilevät ja ovat äärimmäisen rikkaita, mutta vähät välittävät köyhemmistä.

        Suomessa aika nopeasti sotien jälkeen, ymmärrettiin tehdä oikeita valintoja ja satsattiin hyvinvointivaltioon. Hyvinvointi ja peruskoulu loi meille hyvät edellytykset, paransi työn tuottavuutta
        ja kilpailukykyä, jonka vuoksi maamme on noussut monilla mittareilla katsottuna maailman kärkimaiden joukkoon. Tuosta kiitos silloiselle SDP:lle, jonka ansioita tuo kaikki suuremmilta osin oli. Tehtiin paljon hyviä päätöksiä, ja joskus vähemmän hyviä, mutta suunta oli koko ajan nouseva ja loi hyvää eväät kasvulle ja taloudelle.

        Nyt valitettavasti hyvien kausien jälkeen Suomeen on tullut todella synkkiä mustia pilviä taivaalle, ja jo pidemmäksi aikaa, ja monilta pieni-ja keskituloisilta on mennyt usko ja toivo, sekä pahoinvointi maassa lisääntynyt. 1990 luvun alkupuolella oli vastaava tilanne ja silloin oli Keskustalainen pääministerinä ja Kokoomuslainen valtionvarainministerinä, mutta onneksi vaalit tekivät siitä lopun ja SDP tuli pelastamaan maan konkurssilta.

        Venäjällä on monessa suhteessa asiat huonommin kuin meillä, samoin kuin monessa muussa maassakin. Tilanne on vastaava kuin meillä oli aikoinaan suhteessa Ruotsiin, meillä oli köyhyyttä ja olimme Ruotsiin nähden monessa suhteessa jäljessä, vaatetus, asuminen, ruoka, ja kaikista oli puutetta. Jukka Kuoppamäen laulun sanoja lainaten, - kertoisinko köyhyyden, laudat edessä ovien, vaiko kaikkein rikkauden,....... - Enemmistö Ruotsalaisista ei pitänyt aikoinaan Suomalaisista ja vieläkin on joillakuilla siellä iskostunut mieliin, Suomalaisten väkivaltaisuus, päihteiden käyttö, huonot tavat, rikollisuus jne. joista monen on ollut vaikea muuttaa mieltään, se on niin syvällä ja iskostunut perimänä heille, vaikka todellisuus on aivan muuta.

        Olenkin sitä mieltä ylipäätään, että pitää antaa muille maille mahdollisuus ja aikaa muuttua, ottaa osaksi yhteisöjä, se olis paras ja nopein tie, joka kantaisi parasta hedelmää.
        Toisaalta voitaisiin pitää kiinni hyvistä arvoista ja perinteistä, sekä luomalla suhteita maihin, joissa moni asia on vasta toivomuksen asteella, niin se kantaa tulevaisuudessa. Meillä valitettavasti on menty kehityksessä taaksepäin ja otettu takapakkia myös median suhteen, tai yritetty korkeammalta elimeltä vaikuttaa mediaan, joka on askel taakse päin.


    • valitusvirsi

      Ameriikalaisilla GPS, venäläisillä Glonass. Eurooppalaisilla oli suunnitteilla oma Galileo-järjestelmä, joka on hautautunut jonnekin byrokratian rattaisiin. Kyllä passaa valittaa.

    • MikkoMallikass

      Onko joku jossain ollut tekemässä jotain käänteentekevää keksintöä, ja se nyt sattumalta häiritsi GPS järjestelmiä. No mene ja tiedä, mutta osoitti samalla miten herkkiä ja helposti haavoittuvia nuo ovat, entä sitten jos olisikin kyseessä tositilanne, tai sota . Meillä on viime vuosina purettu lähes kaikki puhelinpylväät ja vanhat järjestelmät, lankapuhelimet ovat lähes historiaa, joka ei välttämättä ole ollut järkevää.

    • KertsiäSaulille

      Aivan oikein nato jo ennen sotaharjoitusta oli ilmoittanut häiritsevänsä gpssignaalia ja sota harjoituksen aikana signaalin häiriö oli syvimmillään harjoitusalueella eli itse häiritsivät signaalia. Kysymyksiä herättää että mihin perustui vanhasen soinin ja sauli niinistön arviot venäjän syyllisyydestä. Vastaus kuitenkin vääriin väitteisiin tuli saulin ystävä presidentti porosenkon laivaston pysäyttämisessä kertsin salmessa

      • PieniPiruVasempaan

        Tuuleeko siellä Pietarissa?


      • NatoNaziOikealla
        PieniPiruVasempaan kirjoitti:

        Tuuleeko siellä Pietarissa?

        Saattaa tuulla kun täälläkin tuulee kun natonazit joutuu laittamaan korvatulpat että ei ole läpiveto


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1681
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1309
    4. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1307
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe