Täysiverinen joppari

Jokurajasentään

Hyvänmielen kirppiksen ylläpitäjä pyytää roskalavalta ilmaiseksi saadusta tavarasta älyttömiä utopistisia hintoja. Ei voi ymmärtää tämmöistä touhua.Sana kirpputori on menettänyt ainakin tämän palstan osalta merkityksensä. Siksi siitä oli paras erota ja liittyä ihan oikealla tavalla hinnoitellulle kirppikselle jossa on hintakatto 5€ ja tavarat vaihtaa omistajaa ilman joidenkin hyötymistarkoitusta.

7

113

Vastaukset

 • Surkee palsta omia rojujaan myy ja kaikki täyttä kiinan roinaa josta luulee saavansa enemmän mitä ne uutena maksaa kun vähän "tuunaa"eli pilaa myyntikuntoisen tavaran suttaamalla. Hyvä ettei ole jo erottanut kaikkia sieltä jotka myy parempaa tavaraa ja halvemmalla.

 • Mahtaako olla totta

 • Vesilahti tiivistettynä: auta armias jos joku hyötyy jostain jotain. Ja vielä kauheampaa jos se hyötyjä on toisesta kylästä!

  Ihan oikeasti, joku hakee tavaran naapurikunnasta roskalavaryhmästä jonka säännöissä nimenomaan sanotaan ”ryhmä ei sääntele tavaran jatkokäyttöä” ja pyytää siitä vaivanpalkkaa muutaman euron niin joku pahoittaa siitäKIN mielensä.

  Itse lahjoitan monestikin tavaraa tuolla ja syy on se että haluan tavarasta eroon enkä kasvattaa omaa jätelaskuani. Siitä nimi roskalava.

  No näköjään sekin aiheuttaa jollekin häiriötä biorytmiin tai muuten vakavia oireita kun joku näkee vaivan tavaran hausta ja saattaa tienata siitä muutaman euron.

 • Taas yrittää myydä täyttä paskaa ettei tarttis viedä kaatikselle kun siitä joutuu maksamaan.En kehtaisi tollaista arvotonta rojua kaupata kun täällä kaikki tuntee Vai onko saanut kunnalta uhkasakon ettei omakotialueella saa pyörittää romukauppaa.

  • Ei kaikista täydy maksaa, vie sellaiseen paikkaan jossa kerätään mm kodinkoneita ym. siitähän ne sitten jatkaa matkaa mikä minnekin. Kantsii ottaa selvää mihin viedä vanhat tavarat.


 • Meille ostettiin uusi 4 metrinen ja kun se hajoaa se viedään kaatikselle. eikä kaupata kellekkään vaarallisena ansana.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.