Mitä huuhaata, sjoen raanasta tuloo, ovat avaruuden ulkona

LapuanLakeuksilta

Aivan Toisissa maailmoissa, oisko joku käyny laittamassa jotain ainetta juomaveteen.
Ei ole normaalia kun puhuvat avaruuden kaupunnista. Sjokiset päättäjät, mitä työ käytättä? Oon ymmärtänyt jotta yhdysvallois on joku sekopää , ronal tumppi joka kans elää toisella planeetalla, kuin muut ihmiset tällä - maapallolla- . Se se vaan on omituista puhetta avaruusboltseilta.

19

235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sitä..Ittiään..Joes

      Se on sitä Kuurtaneenjärven kokkaretta.
      Vadelmaveneitä lainehti koko kesä Jepualle päin.
      Kaikki eloperäinen ei tule kasvukeskuksesta.

      • Biobiosontaa

        Sitä tulee pian biolaitoksen sivutuotteena, juomaan ja ilmaan varsinkin. Kyllä surko tulee. Jokos se avaruuden tila sielä on täytetty.


      • Yötöissä

        En tierä mitä toi tyyppi juo joka vikisee täälä lapuan palstalla, täytyy olla joku vajaa niin päättömiä aloituksia jäbältä lähtee näpeistä nää kirjotukset. Liittykää ja sitä ja tätä. Onks sulla joku vamma tai miks yrität vatvoa samaa skeidaa pvästä toiseen. Anna lapualaasten olla, mitä sä siitä murehit, juoksupoika.


      • Mieviensievikiset

        Not ti on puustapudonnut ja juoanu seinäjokisten kuraraanavettä . Muistuu viäläkin miälehen ku erehryyn juamahan tutun tykönä raana vettä ja se haisikin uloolta, siinä kaverin muuttoa seinäjoelta Lapualle ku tehtihin. Siksi ne kai siälä sekolee ku juavat sitä ihtiään. Pskaa. Sekasin seinäjoesta:-0)


      • Tasapääseinäjoelta
        Biobiosontaa kirjoitti:

        Sitä tulee pian biolaitoksen sivutuotteena, juomaan ja ilmaan varsinkin. Kyllä surko tulee. Jokos se avaruuden tila sielä on täytetty.

        Tasapää luotsi 24 not sielä tasaisesti vinkuu lapuan saitilla. Aivan liikaa soopaa vesissä seinäjoella, kun noi niinkui sekoileee..


      • TasapäittenVelka
        Tasapääseinäjoelta kirjoitti:

        Tasapää luotsi 24 not sielä tasaisesti vinkuu lapuan saitilla. Aivan liikaa soopaa vesissä seinäjoella, kun noi niinkui sekoileee..

        Taivastelijat seinäjoelta, Tulkaapa hakemaan kunnon vettä. Litran hinta vain 15.000€ per asukas . saatte edullisesti juotavaa. Minuukin janottais jos velkaNälkä seinäjokisilla on noin iso 15tuhatta donaa per pää tasapää.


    • AvaruusRomu

      Ei oo ihmekkään jos seinäjokiset puhuu ja vielä näyttävätkin sekopäisiltä kun on se Törnävän hoitolaitos suelä ja suurin osa väestä käynyt hoidossa sielä. Ei siis pidä ihmeteltävän jos jopa Tv ssä joku yrittäjien puh.joht. Ilmoitti uutisissa irtisanomisheikennyksen eduista, aloittamalla ouheensa " sitaatti" met täällä seinäjoella " avaruuren kaupunnissa" " sitaatti loppuu". Noin vkon uutisissa kin ihmeteltiin sitä avaruutta, mitä se tarkoittaa. Onko sielä Seinäjoella 1. niin tyhjää asukkaista 2. vai onko kaikilla niin tyhjät päät
      Veikkaisin molempia. Musta aukko tulee ja syö Seinäjoen . Pian.

      • Herran......rauhaan

        Jepua ja Lapua haluavat liittyä yhteen.
        Paikkakunnan uudeksi nimeksi tulee Lepua.
        Prinsessa Ruususen pitkä unikausi alkaa.
        Kun kasvukeskuksen suunta niin pelottaa.


      • Tampereelta.vaan

        Juu, sitä samaa uutista meillä töis katottiin tampereella. Kyllä siinä naurua piisas, aivan hävetti kun olin ehtinyt aikoinaan sanoa olevansa siältäpäin kotoosin. Vaimokin piruili kun itse on lapualta. Jos nyt olisitte edes jonkun muun älynväläyksen löytäneet.


      • Ihmeporukoitasielä

        Ne on sekoillut tosipahoin viimevuosina möläytyksineen medioissa etten ole enää sanonut mistä päin kotoisin. Ennnemmin jos joku kysyy, oon lapualta. Suuruuren hulluja läpeensä seinäjokiset, linssiluteet.


      • Törnävän.hoidokit

        Suuruuren hullujahan nuo on. Törnävän käyneitä. Kuinkahan moni käyttää jatkuvaa lääkitystä .


      • ItkuLyhkäsestäilosta

        Joo ja kauhavan nörtti se suvakkipoitsu notti jaksaa vinkua kuin koirain kumilelu. Milloin ääsjoki on avaruudessa ja milloin tupajumissa. Ääsjoki kun on jumissa. Velkaa tehdään ja rahakirstu tyhjänä. Seuraavaksi trolli yrittävät Lapuaa maksumieheksi. Ikävä sanoa notti taas mielensä pahoittaja, Ei Lapua Liity teidän maksumieheksi. Sorry, älä itke, pyyhi pylysi ja oo niinkuin miähet.


      • AvaruurenTyhjäpäät

        Tieto lisää tuskaa ja sjokiset on ylittänyt ittensä, höpisevät jostain avaruuren kaupungista ja ketkään muut suomessa ei ymmärrä mistä ne puhuu ja niitä ottaa kipiää, kun noin pahoin sekoilevat. Jospa he tarkoittavat että seinäjoella on tyhjää niin päättäjillä päissä kuin kirstussakin.


      • SuomenTietotsto

        Täsä kui tulin juur töistä uattelin lukasta pitkästä aikoo ,mitäköhän tiälä tuas seinähullut ent.lapualaiset kirjottaapi. Ja kyll maar samoo sontoo tulloopi tuutin täyeltä. Aina hyö haukkuupi ja huuteloopi sitä su tätä olematont kerrontoo, mukako lapualt väki muuttaapi pois. Höpsöjä ovatten. Mie tiiän paljo on muuttanna tänne väkkee, pysyvää semmost, nuorte pottää käyä hakasemas koulutust aina vähsen kauempata niinkui helsingist ta tampere turku. Mut hyö kyll pallaavat takasinkin. Väkiluku sitä ja tätä ja on aivan riittävästi kui on palveluitki, harrastel riittäväst, koului tullee uusia. Eläkää huuelko turhanpäiväsiä. Rauhaa ja raskautta vua, kaikelle kansalle, siell seinäjoellki


      • EiHallituspuolueille
        AvaruurenTyhjäpäät kirjoitti:

        Tieto lisää tuskaa ja sjokiset on ylittänyt ittensä, höpisevät jostain avaruuren kaupungista ja ketkään muut suomessa ei ymmärrä mistä ne puhuu ja niitä ottaa kipiää, kun noin pahoin sekoilevat. Jospa he tarkoittavat että seinäjoella on tyhjää niin päättäjillä päissä kuin kirstussakin.

        Kuinka monta edustajaa on, hoitelemassa ja mitä, eduskunnassa ja kuinka Etelä-pohjanmaan asioita. Ja mitä ovat saaneet aikaiseksi tai mitä eivät ole saaneet aikaiseksi muutakuin vatulointeja? Kannattaa hiukka miettiä kun vaalitkin on ovella, ett, kelle sen ison äänensä aikoo antaa ja minkä tähären. EI nykyhallitus puolueille ainakaan.


    • pienuudenkaupunki

      Avaruuden ja avaruuden voi käsittää monella tapaa. Lapuaa on jo vuonna 1955 piretty avarien näköalojen pitäjänä, mutta näköalat on siitä paljon kunnallispoliitikkojen ansiosta paljon kaventuneet ja hämärtyneet. Viimeinen vuosikymmen on ollut kaupunkilaisille hyvin pimeää aikaa, kiitos kokoomuksen poliitikkojen! https://elonet.fi/fi/elokuva/125360

    • Vaaleihin5kuukautta

      Kokoomuksen orpo oli juani ja anto keskustan sipilän ottaa takkiinsa kaikesta pskasta mitä saivat yhdessä aikaiseksi ja orpohan niistä naruusta on verellyt, mutta molemmat syypäitä ja sipuli yksin pualueineen saa kantaa seuraamukset. Eli kokousta pääs taas ku koira veräjästä, melkein. Vaalit on ovella ja kyllä kansa on töllöstä ja leheristä nähneet mikä orpokin on, samallaanen pääministerin kans. Molemmat niin poroporvareita ja yrityksiä(tuilla 28miljardia uponnut?mihin) ja vaan varakkaita suosineet koko hallituskautensa. Eivät saaneet kuin huonoa aikaiseksi ja leikkurit ovat käyneet monen pienituloisen tilipussilla sun eläkeläisten unohtamatta kuntatyöläisiä pakkokikyä pakko aktiivimallia, tutkimustyökato, opiskelijat. Eli muut mutta ei yrittäjät ei panamapierut.hallintarekistereineen veroparatiiseineen, perneri kun oli sielä veroparatiisin hallitukses mukanakin jota orpo ja sipilä niin tukenut ihme aloituksineen.

    • Ohi.vaan.ja.lujaa

      Kylläpä taas tuloo seinäjoeltapäin tympiää hajua. Nyt ovat viälä lisäämässä hajujen tuottoa ,kaasujen lisätuotolla. Kuinkahan käy asukkaatten. Taitaa pyykit ruveta pskalta haisemahan enempi vaan , kun entisekkin tuaksuu siltä itteltään aina kun ohikulkutiällä ajaa kauhavalta etelään, nurmoon kohta ensimmäänen ja het perähä seinäjoki. Kaikki luukut autosta pitää laittaa kiinni. On se senverran paha haju.

    • Osalta

      Pitää kääntää tuulimyllyt puhaltaan hajut seinäjoen suuntaan

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1796
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1583
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      49
      1539
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      10
      1260
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1132
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe