Herran Jeesuksen apostoliset seurakunnat?

Herätyys

Missä muut tähän Raamatun UT mukaiseen, kaikille hyväksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi riittävällä tavalla eläviä ja toimivia Seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviin eri virkoihin ja muihin eri palvelusten tehtäviin ja niissä avustajiksi kutsutut / armoitetut?!! Edeleenkin piileskelee ja miksi. Kun ei NÄY, eikä kuulu. Vaikka Raamatun UT mukaan kuuluisi NÄKYÄ, ja kuulua ihan kaikkeen maailmaan asti, kaikille luoduille.

Niin kuin NÄKYI ja kuului siitä Nooan perhekunnan, silloisen Jumalan seurakunnan sitä pelastukseksi vaihtoehtoa Nooan arkkia rakentamisesta, niin että eläimetkin osasi sinne arkkiin, maailman ääristä asti tulla!

Jeesuksen nimessä... niitä muita tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kustuttuja etsivä / peräänkuulutteleva.

vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukaiseen pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva, tähän em. Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

"Löytäneekö"?!

15

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1234567---

      Ei näy ei kuulu. Naiset ovat Raamatun vastaisesti pastoreina. Homo ja lesboliitot ovat laajalti hyväksyttyjä, samoin kuin abortitkin. Jumalan antama sapatti ei käy suurelle osalle pyhäksi, he vaan julistavat, että sapatti ei kuulu enää Uudenliiton kristityille.

      • Herätyys

        Niin, missähän on ne muut, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suuolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, APOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa raketavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut / armoitetut?!!

        Kun ei näin julkisesti peräänkuuluttelemalla / etsimälläkään löydy. Ei minkäänlaista asillista ns. myötä, vastakaikua mistään suunnasta kuulu.


    • Herätyys

      Missä ne kaikki muut Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi apostolisia seurakuntiaan / sitä Jumalan VALTA kunta yhteyden / yhtenäisyyden jokaista jäsentään myöden Raamatun UT mukaisuudessa / Kirstuksessa Jeesuksessa mahdollistavaa, pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutut on.

      Kun ei vain ala tulemaan esiin, näin julkisesti peräänkuuluttelemista / etsimisestä huolimattakaan?!!

      Jeesuksen nimessä... heitä muita tähän em. Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttuja, ja muita tähän Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön niillä kaikille hyväksi Krist. ehdoilla (Raamatun UT) mukaisilla ehdoilla yhtymään haluavia etsivä.

      vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen Jumalan Sanan mukaisuuteen pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva, tähän Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsutttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

    • Menemmekö.mukaan
      • Herätyys

        Ei tarvitse mennä, täällä on ihan riittävästi tilaa näin kirjallisella tasolla kokoontumiseen / tutustumiseen, ja niistä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisista, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi, "maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla eläviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen APTOSTOLISIA seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentavista asioista asiallisesti ja rakentavasti keskustelujen aloittamiseen.

        Jeesuksen nimessä... valistaen ja muistuttaen. vähäinen, Totuudessa pysyvä ja siihen Jumalan Sanan (Raamatun UT) mukaiseen pitäytyvästi elävä, puhuva ja toimiva, tähän em. Raamatun UT mukaiseen ja perustuvaan Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön kutsuttu, siihen näyllä armoitettu, palvelijansa ja seuraajansa.

        Niitä muita kutsuttuja etsivä / peräänkuulutteleva.

        "Löytäneekö", Hän... uksoa, Raamatunn UT mukaista ja mukaiseen, Etsivä...?


    • Oletko.kutsuttu.yksin

      Sinulle ei siis kelpaakaan se mitä itse etsit ja kehotat muitakin etismään? Miksi?

      • Herätyys

        Niin, minä etsin niitä muita Kristuksen Jeesuksen seuraajiksi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi, " maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä eläviä ja toimivia / vaikuttavia, apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa rakentaviin eri virkoihin, ja muihin eri palvelusten tehtäviin ja niissä avustajiksi kututtuja / armoitettuja.

        Johon em, Raamatun UT mukaiseen Krist. yhteyteen ja yhteistyöhön itsekin olen kutsuttu, siihen näyllä armoitettu. vähäinen pavelijansa ja seuraajansa.

        Niitä muita tähän em. Krist. yhteyteen ja yhteistyön kutsuttuja / armoitettuja edelleenkin etsivä / perään kuulutteleva. Pelkkä krist. uskonnollisuus, kun ei tähän Raamatun UT mukaiseen Kristillisyyteen riitä. Niitähän kyllä löytyisi.

        Mutta kun siinä uskonnollisuudessakin "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, samoin kuin kaikessa muussakin maailmallisessa touhussa ja politiikassa, johon mukautuneina / osallisuusessa, = puolesta elävät ja toimivat. Kukin tuomiokseen, niissä kun PAHA perii.


    • Sanat.ei.riitä

      Mihin sinä heitä etsit?
      Ei sinulla näytä olevan oikea suunta jos et hyväksy oikeaa toimintaa, vaan pidät sitä pelkkinä sanoina.

      • Herätyys

        No täältä, ns. "kaikesta maailmasta", johon meniviksi / tulevikisi ovat kutsututkin.

        Ovathan KOKO "mailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä / NÄKYVÄLLÄ ja kaikkeen maailmaan asti kuuluvalla tavalla, eläviä ja toimivia / vaikuttavia,Hänen, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi kutsuttuja. Ei vain uskollisesti eläviksi / oleviksi. Jossa uskonnollisuudessa myös "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, samoin kuin kaikessa muussakin maailmallisuudesssa, jota myös se epäoikeuden mukaiseen demokratiaan, (vain tyhä sana) ns. "keisarin uudet vaatteet" petos uskontokin on!!


      • Herätyys
        Herätyys kirjoitti:

        No täältä, ns. "kaikesta maailmasta", johon meniviksi / tulevikisi ovat kutsututkin.

        Ovathan KOKO "mailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä / NÄKYVÄLLÄ ja kaikkeen maailmaan asti kuuluvalla tavalla, eläviä ja toimivia / vaikuttavia,Hänen, Kristuksen Jeesuksen kirkkaudeksi ja kunniaksi eläviksi ja toimiviksi / vaikuttaviksi kutsuttuja. Ei vain uskollisesti eläviksi / oleviksi. Jossa uskonnollisuudessa myös "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, samoin kuin kaikessa muussakin maailmallisuudesssa, jota myös se epäoikeuden mukaiseen demokratiaan, (vain tyhä sana) ns. "keisarin uudet vaatteet" petos uskontokin on!!

        Korjattuna...

        piti kirjoittaa / sanoa. Ei vain uskonnollisesti eläviksi / oleviksi.


    • Odotan.selvennystä

      Jos osaisit sanoa ihan selvällä suomella että mihin sinä pyrit? Mitä tahdot? Mitä etsit?

      • Herätyys

        Sitä kaikille hyväksi Raamatun UT mukaista ja perustuvaa Oikeaa ja Oikeasti Kritsillisyyttä.

        Sitä josta vasta voisi alkaa ilmenemään ja täyttymään ne kaikille hyväksi Raamatun UT mukaisen Kristillisyyden tunnusmerkti. Joista kaikki voisivat tunnistaa Kristuksen Jeesuksen Oikein ja Oikeasti seuraajikseen, käkynsä (Raamatun UT mukaiset) kaikilta osin pitäviksi ja täyttäviksi, Hänen kirkkaudeksi ja kunniaksi,"maailmalle valkeudeksi ja maalle suolaksi" riittävällä tavalla elviä ja toimivia / vaikuttavia, Hänen, apostolisia seurakuntiaan / sitä pelastukseksi Krist. vaihtoehtoa, jokaista jäsentään myöden YHTÄ olevasti ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa (Raamatun UT mukainen ja perustuva) YKSI mielisesti elävästi ja toimivasti / vaikuttavasti rakentaviksi.

        Ei voi tämän selkemmäksi koko Raamatun UT mukaisuutta tiivistää.


    • Armo2

      Me olemme Jeesuksen Apostoleina eli lähetettyjä Jeesuksen nimessä. Me olemme kirkko eli temppeli.
      Seurakunta on Suomen kansa. Näin Vanha testamentti opettaa. Näin myö uusi testamentti.
      ME olemme maan suola. Ja toivottavasti myös valo naapureille. Van hengellisesti ajatellaan hyvää naapureita niin toivon mukaan perästä kuuluu. Raamattu on hengellseti ymmärrettävä silloin SODAT
      Lopuu.

      • Herätyys

        Suomen kansa ei kansakuntana ole Kristuksen Jeesuksen, YKSI, YHTÄ oleva ja kaikessa YHTÄ pitävästi, Totuudessa YKSI mielisesti / keskinäisessa Rakkaudessa ja huolenpitoyhteydessä elvä ja toimiva kansakunta. Jossa kaikista pidettään yhtälaista huolta, jossa kukaan ei sano / pidä omanaa mitä kullakin on.

        Vaan on valtavan RISTI riitaisesti ja sekasortoisesti, toisiaan vastaan kilpailevasti, muista ja muusta niinn väliä itsekkyyden unelmissa tuomiokseen puolesta elävä, saatanaa tuomiokseen palveleva kansakunta.

        Joihin "pirun" hyväksi ja puolesta touhuihin ja politiikkaan mukautumista / puolesta, = osallisuudessa elämisestä ja toimimiseta ovat ULOS, irtisanoutuviksi kutsuttuja, sitä kaikille hyväksi pelastukseksi Krist, vaihtoehtoa, joka ei olisi osa tätä jo
        Luojan puoleta TUHOON tuomituksi ennalta ilmmeittua maailmallisuutta, jossa "piru" vie, vetää, johtaa ja hallitsee, ja jossa PAHA perii. Johon Jumalakaan puutu.

        Koska on se kaikille hyväksi taivaallinenkin = Krist. vaitoehto mahdollisuuskin se Raamatun UT mukanen ja perusuva, ihan kaikille tarjolla oleva.

        Se jota Herra Kristus Jeesus kehoitti uskoviaan ihan ensin etsimäänkin. Se kullekin tälle tielle lähteville ja yhtyville, turvallisen ja turvatun, kaikin puolisen hyvinvointi elämään ja tulevaisuuden mahdollistava ja takaava. Jossa ei ole minkään laista siijaakaan millekään vääryyden mukaisella ja pahuuden puolesta touhuille.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2022
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1557
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1458
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1437
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe