Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

MATUT JOUKKORAISKASIVAT HIRVIÖMÄISESTI 19 VUOTIAAN NAISEN.

HIRVEÄÄ

https://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/art2498912
Tuon uutisen mukaan Etelä-Pohjanmaalla matut joukkoraiskasivat hirviömäisesti porukalla 19 vuotiaan nuoren naisen. Eikö näitä hirviömatuja saada millään kuriin ja pois Suomesta?

149

2247

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qåaäzm

      Eihän heitä saada pois kun he ovat hädänalaisia.

      • TOSIASIA

        Kaikki nämä raiskaajamatutkin ovat valeturvapaikanhakijoita.


      • TOSIASIA

        TOTTA.


      • hirviömatut

        Juuri näin.


      • HIRVEÄÄ

        TOTTA.


    • kiitoshallitus

      nykysuomi on tulosta 2015

    • kirjoita.tuo.YouTubeen

      TEIDÄN SYYTÄNNE.

    • Thtttjjgggr

      Kyseessä ei ollut joukkoraiskaus

      Kyse ei ole niin sanotusta ”joukkoraiskauksesta”, jossa tekoon olisi osallistunut yhtä aikaa useita miehiä. Epäillyt raiskaukset ovat olleet yksittäisiä, erillisiä tekoja. Poliisi ei kuitenkaan tutkinnallisista syistä raota rikosepäilyä tämän tarkemmin.
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005777581.html

      • HIRVEÄÄ

      • järkkyä.menoa

        sellon kirjastoporukkaa? Ketähän nämäkin oikeasti on, passeja jumalauta haetaan kirjastosta ja espoo vaikenee.


      • erghgjhk

        Haittamaahan muutto pitäisi saada kuriin


      • qåaäzm
        erghgjhk kirjoitti:

        Haittamaahan muutto pitäisi saada kuriin

        No sitten ääni persuille tai SKE:lle. Muuten ei mitään parempaa tapahdu, se on varma. ”Uskokaa jo, tulee katastrofi”. Näin sanoi Irwin aikoinaan.


      • Lepuskilainen
        järkkyä.menoa kirjoitti:

        sellon kirjastoporukkaa? Ketähän nämäkin oikeasti on, passeja jumalauta haetaan kirjastosta ja espoo vaikenee.

        Sellon kirjastoha on näitten mokkakyrpien tukikohta Leppävaarassa. Ihmekkää, ku siel ei nykyää kantikset paljo käy. Syinä on lähinnä se, ku ne vie kaiken tilan ja kaiken muunki, mm pleikkarit, tietokoneet ja muutki oleskelutilat siellä.


      • TOSIASIA

        Totta.


    • Hhhjjhhhjhg

      Afkaanissa on niin turvatonta ettei näitäkään poloisia voi mitenkään karkoittaa...

    • raivostunut

      YLE jätti TV1:n klo 17.00 uutisissa näiden joukkoraiskaajamatujen nimet ja etnisen taustan kokonaan kertomatta ja klo 18.00 TV-uutisissa Yle ei maininnut tästä joukkoraiskauksesta enää sanallakaan. Myöskin MTV3 jätti klo 19.00 televisiouutisissa kertomatta tästä mitenkään. Näin törkeällä tavalla näköjään Suomen valtavalemedia salaa nämä matujen tekemät hirviömäiset raiskausjutut suomalaisilta?

    • suvakillepoistettavaa

      Sikäli on totta ,että matut ovat tuoneet mukanaan uutta kulttuuria ,nimittäin joukkoraiskaukset. Kanttikset tekevät vastaavan teon pääsääntöisesti yksin.Siitä voidaankin olla montaa mieltä onko kulttuurimme tämän johdosta jotenkin rikkaampaa nykyään.

    • Me-Suvakit

      Sotalapsilla oli seksuaalinen hätätila.Ymmärtäkää ja suvaitkaa kyllä se siitä..pojat ahdistuvat kun some kertoo nimet ja kaikki.. tulee paha mieli..Lisää kotoutusrahaa ja uudet Ipadit pojille sekä äidillistä halia...

      • Ankarasti

        Raiskauksissa eikä varsinkaan islamilaisten raiskauksissa ole kyse seksuaalisuudesta vaan vallannäytöstä ja pelottelusta. Toiveena on pelotella naiset alistumaan miesten nk. suojelukseen. Nämä pitäisi tuomita paitsi henkilöön puuttimisena myös yhteiskuntarauhan rikkomisena.


      • siementenlaskijat
        Ankarasti kirjoitti:

        Raiskauksissa eikä varsinkaan islamilaisten raiskauksissa ole kyse seksuaalisuudesta vaan vallannäytöstä ja pelottelusta. Toiveena on pelotella naiset alistumaan miesten nk. suojelukseen. Nämä pitäisi tuomita paitsi henkilöön puuttimisena myös yhteiskuntarauhan rikkomisena.

        Kautta aikojen valloittajat ovat tappaneet miehet ja raiskanneet naiset ,tätä vahaa perinnettä tässä ylläpidetään. Muslimien isokirjakin kehoittaa katkaisemaan miekoilla vihollisten päät ja laskemaan siemenet heidän naisiinsa.Tää se on valloitussovan ratekia


    • Jonnet_ei_saaneet

      Siksi jonnet öyhöttää.

      • ooshiljaa

        Turhaan siis öyhötät silloin, jonne.


    • RikosJaRangaistus
      • Tolkun.mies

        Tuskin on perussuomalaisten harrastus tuo joukkoraiskaus, jota tunnut ihannoivan. Eipä ole mitään väliä sillä mistä puolueesta raiskaajat tulevat. Sairasta sakkia kaikki.
        Joukkoraiskauksia ei vaan voi ehkäistä muuten kuin olla päästämättä raiskaajia maahan. Tämä taas ei sovi suvakkien agendaan.


      • tasa-arvoa

      • Mitästehdään

        Mitä vihreän liikkeen raiskaaville jäsenille pitäisi tehdä?
        Sama kun kokoomuslaisille ja vasemmistoliittolaisille vai samaa kuin perussuomalaisille raiskaajille?


      • vehkeetvex
        Mitästehdään kirjoitti:

        Mitä vihreän liikkeen raiskaaville jäsenille pitäisi tehdä?
        Sama kun kokoomuslaisille ja vasemmistoliittolaisille vai samaa kuin perussuomalaisille raiskaajille?

        Kaikille sama tuomio tasapuolisesti.


    • xcvbhjkjhgf

      Lisää näitä tapauksia, ei tää idiootti kansa muuten opi. Mä haluun elättää 20- 40v jotain mistä tullu raiskaajaa ja rikollista. Näitä lisää.

    • Ninniliisa

      Suomen suurin ongelma on mitättömät tuomiot ja sen matut on jo tajunneet. Voit tehdä mitä vaan ja pääset samoihin oloihin kuin vokeissa eli täysylläpitoon ja samalla saat lykättyä karkoitusta. Valtio maksaa as. ajajan, korvaukset ja ylläpidon. Sama kai se sitten siinä sivussa on pilluakin ottaa. Meidän pitäisi ulkoistaa vankeihoito Venäjälle niin voisi rangaistuksetkin tuntua nahoissa. Karkoitus heti suoraan linnasta lentokoneeseen ja takaisin sinne mistä tuli.

    • Ikävä että tämän tyyliset törkeät raiskaukset tulevat lisääntymään tulevina vuosina jos rajoja pidetään auki ja tänne otetaan isoja määriä maahanmuuttajia. Näille hirviöille tuli lievät tuomiot. Oikea tuomio olisi ollut törkeästä raiskauksesta maksimi tuomio ja ehdottomasti pakkopalautus sinne mistä tulikin.

      • Heppiveljet

        Saiko joku tekijöistä tuomion : )) : ))
        Ei se ole tuomio jos pääsee suomeen nauttimaan ilmaisesta asunnosta ja ruuasta, vaatteista...
        Ja tuo mahdollinen lyhyt vankila-aika lyhenee automaattisesti puoleen tai allekin kun ovat vähäosaisia ensikertalaisia ja osaavat käyttäytyä hyvin?

        Tervetuloa tänne kokeilemaan heppiveljet...
        Katsotaan kuka pääsee edes oikeuteen asti.


    • mitä_väliä

      Koska suomen naiset ei nosta raiskauksista minkäänlaista älämölöä, niin ei kai niitä edes kannata noteerata.
      Täällä on entisenlaisen kasvatuksen saaneet sivistyneet ihmiset yrittäneet hiukan ottaa kantaa niihin, sekä kauhistelleet ja paheksuneet moista käytöstä, mutta eipä ole ottanut sekään minkäänlaista tuulta purjeisiinsa potentiaalisten kohteiden taholta, joten ehdotan, että seuraava raiskausuutinen sivuutetaan ilman kannanottoja.

      • faktoja

        Eräs uhri yritti nostaa älämölöä, mutta sensuuri iski heti on vihapuhetta, eikö nämä fazerin ruskeat anna mitään sympatiaa näille raiskauksen uhreille, tähän on tultava loppu ja se tulee, mutta se ei ole enää kivannäköistä eikä muutenkaan kivaa touhua, ja siihen ei kansa haluaisi mennä, mutta hallitus ajaa tieten tahtoen ihmisiä ottamaan oikeuden omiin käsiinsä, ja se tulee tapahtumaan, jos ei tyyli rupea yleisellä tasolla muuttumaan ja asioista aleta julkkisesti puhumaan, sekä Yle ja muut saisivat julkisesti tuomita ko tapahtumat, niin ihmiset uskaltaisivat alkaa vaatimaan stoppia tähän, tämä on täysin hallituksen, median ja suvakkien itse rakentama tilanne, ja eivät itse tajua raukat, että tällä hyssyttelyllä ym he lisäävät tätä ilmapiiriä.


    • qåaäzm

      Kuvitelkaa mikä on tilanne sitten kun tämä tuhon-sopimus GCM tulee. Tänne saa tulla sadat-tuhannet ihmiset joiden elättäminen maksaa kymmeniä miljardeja vuodessa. Siinä joukossa köyhtyy näitä rikastajia aivan kylliksi. Mihin tämä maa on annettu luisua? Jos ette nyt ala äänestämään viimeistä toivoa maallisessa mielessä, eli persuja, älkää valittako. SKE on tietysti toinen vaihtoehto.

      • qåaäzm

        Ei köyhtyy, vaan löytyy rikastajia. Tabletti väänsi.


      • Hölmölandia

        Täytyy alkamaan puhailemaan ns. suoja-alueita joihin ei pääse ilman kulkulupia.
        Noita alueita voisi puuhailla eri puolille maata ja aseistetut vartijat paikalle yksityismaan alueelle.
        Idea vähän sama kuin USA:ssa ja Venäjällä on tietyillä asuinalueilla. Portilla vartijat ja kameravalvonta koko aidatulle asuinalueelle.
        Pikku hiljaa voi alueita sitten laajentaa samanhenkisten toimesta ja alueet voivat liittyä toisiinsa sitä mukaa kun yksittäiset alueet laajenevat.
        Jossain vaiheessa sitten irtaudutaan omaksi itsenäiseksi alueeksi äänestämällä itsenäisyydestä.
        Suomessa se on mahdollista kun niin demokratia toimii.
        Pitää vain huolehtia että alueilla on riittävästi eri tuotantoja joiden kaupankäynnillä suomen tai muiden maiden kanssa kykenee pärjäämään.
        Suomi tulee kuitenkin menemään konkurssiin tätä tahtia, tilastollinen tosiasia.
        Työn tekijät ja lapset vähenevät huimaa vauhtia. Maahanmuuttajia tulee tulevaisuudessa tuhatkertaisia määriä nykytilaan verrattuna. Eikä se porukka töihin ole tulemassa kuten ei tähänkään asti tulleet. Tulevat hyötymään etuisuuksista ja kun ne vähenee tai loppuu, matka jatkuu seuraavaan hölmölandiaan.


      • hahhahhaa
        Hölmölandia kirjoitti:

        Täytyy alkamaan puhailemaan ns. suoja-alueita joihin ei pääse ilman kulkulupia.
        Noita alueita voisi puuhailla eri puolille maata ja aseistetut vartijat paikalle yksityismaan alueelle.
        Idea vähän sama kuin USA:ssa ja Venäjällä on tietyillä asuinalueilla. Portilla vartijat ja kameravalvonta koko aidatulle asuinalueelle.
        Pikku hiljaa voi alueita sitten laajentaa samanhenkisten toimesta ja alueet voivat liittyä toisiinsa sitä mukaa kun yksittäiset alueet laajenevat.
        Jossain vaiheessa sitten irtaudutaan omaksi itsenäiseksi alueeksi äänestämällä itsenäisyydestä.
        Suomessa se on mahdollista kun niin demokratia toimii.
        Pitää vain huolehtia että alueilla on riittävästi eri tuotantoja joiden kaupankäynnillä suomen tai muiden maiden kanssa kykenee pärjäämään.
        Suomi tulee kuitenkin menemään konkurssiin tätä tahtia, tilastollinen tosiasia.
        Työn tekijät ja lapset vähenevät huimaa vauhtia. Maahanmuuttajia tulee tulevaisuudessa tuhatkertaisia määriä nykytilaan verrattuna. Eikä se porukka töihin ole tulemassa kuten ei tähänkään asti tulleet. Tulevat hyötymään etuisuuksista ja kun ne vähenee tai loppuu, matka jatkuu seuraavaan hölmölandiaan.

        Joutuvatpa sitten elättämään toinen toisiaan, tai tästä maasta tulee tosiaan joku nigerian toisinto. Suomalaisethan kuulemma kuolevat sukupuuttoon, joten heitä ei ole enää elättäjiksi.


    • kiinnostava.juttu

      Mitäs tässä nyt on tapahtunut. Nainen oli raiskattu neljännen kerran jonkun miehen kämpillä. Onko nämä sellon afgaanit siis nappikauppiaita?

    • VeiVei

      Tapahtuma ei ollut joukkorikastus siksi ettei tuplapenetraatiota tapahtunut. Oli vaan sarja yksittäisrikastuksia

      • Iijhkugghjj

        Niin..muut vain katseli vierestä ja odotti vuoroaan...


      • reipasta.sellon.väkeä
        Iijhkugghjj kirjoitti:

        Niin..muut vain katseli vierestä ja odotti vuoroaan...

        Onhan se hyvä että niillä on sen verran ymmärrystä, että osaavat jonottaa. Taitohan se on sekin.


    • Jenna22

      Ilmeisesti tämä uhri oli näitä suvaitsevaistoisia. Teis vaikka niitä keppi-hepo tyttöjä olisi ollut.? Olisiko muuten alkanut tekemisiin matujen kanssa. No ei niin pahaa ettei jotain hyvääkin. Putosivatpahan suomukset silmiltä ainakin yhdeltä suvakilta.

      • Halla33

        Se niiden kuvama video pitäisi laittaa yleiseen jaoon että naiset ja tytöt näkevät mitä siitä seuraa kun alkaa noitten kanssa peliin, saattaahan se joitain puutteessa eläviä naispuolisia innostaakin, mutta luulisin että enemmistö sentään tyytyy kahdenkeskiseen touhuiluun.


    • Stuppi
    • PerFinn

      tyttö on yhtä kokemusta enempi rikas,"rikastettu"

    • Sand-Wich

      hiekka-apinat ei kuulu Suomen luontoon. Kotouttakaa ne

      • vinvinwim

        niin tarkoitit varmaan kotiuttakaa


    • ei.uutta

      Näitä Putkosia riittää muuallakin kuin persuissa.

      • aika.uutta

        Niin kuin Lahdenmäkiäkin.


      • voihan.vetelä

        Jankkaa putkosia loppuun saakka, ei se tuota tyttöä paranna. Mutta sellasia te suvakit olette. Nyt kampanja pystyyn jossa 90-vuotiasta puristiltin perseestä talvisodassa. Ja tietysti väinämöinen ja kekkonen ja ahti karjalainen.


    • Pelkoako

      Pelkona on että millon Suomen Breivikit alkavat kuittaamaan porukkaa. kun yhteiskunta itse ota asioita hallintaan. Vaikka eihän tuo Breivik tietysti ole vertailukelpoinen aiheeseen mutta sai kuitenkin pahaa jälkeä ennen kuin saatiin kiinni.
      Eikös Breivik tappanut 70-80 nuorta siellä kesäleirillä jokunen vuosi sitten. Oli alkanut ottamaan päähän jokin asia?
      Ei tarvita kuin se että jollakin napsataa riitävästi niin tulee pahaa jälkeä ja sitten ihmetellään että miksi!
      Eihän siitäkään joukkomurhista tullut kunnon tuomiota.
      Joutui lusimaan johonkin yksityisvankilaan missä täys ylöspito ja hyvät ruuat ja olosuhteet joissa on turvassa pahalta maailmalta useiden vartijoiden selän takana.
      Lyön vetoa että pääsee kuitenkin vapauteen jossakin vaiheessa elämäänsä....
      Vai oletteko kuulleet että joku vanki olisi ollut koko ikänsä vankilassa pohjoimaissa, teki mitä teki
      (vrt. Juha Valjakkala yms.).

      • Vanhaope

        Tulee tasa-arvovajetta ja syrjintää jos lain avulla palautetaan järjestys ? Samalla poliittiset PASKANPUHUJAT joutuvat kykyjään vastaaviin töihin , HANTTIHOMMIIN !


    • KukaTietääHäh

      Monikin haluaisi kirjoittaa tänne totuuden,mutta ei voi kun suomessa on se SANANVAPAUS.

    • mitä_väliä

      Toivottavasti suomen miehet tajuavat pitää päänsä kylmänä, eivätkä anna tuollaisten pikkuseikkojen takia päässä napsahtaa. Oma nahka on lähinnä, joten sitä kannattaa suojella.

    • Kova-Laki

      Mites Sipilä ja Orpo nyt meni niinku omasta mielestä...?

    • Totuusko

      Älkää tuomitko tekijöitä ennen kuin tuomio on lainvoimainen.
      Mistä tietää onko "uhri" houkutellut nuoret, kulttuuria tuntemattomat ansaan ja "antautunut" sen jälkeen kun on houkutellut pojan asuntoon pitkän vonkaamisen ja maanittelun avulla.
      Aika usein näkee kun paikallinen nainen kiikuttelee näitä viattomia poikia asuntoonsa ja pojilla ei ole aavistustakaan mihin heitä johdetaan ; )
      On rasismia syyttää poikia siitä että ovat sortuneet houkutukseen alastoman, suustaan taitavan tytön käyttäessä poikia hyväkseen jokaista vuorollaan eri tavoin, oraalisesti ja eri asennoissa...
      Eiköhän naisella ole ollut asia selvä mitä haluaa kun on pokannut ensimmäisen pojan ketä ei jostain syystä seksihommat huvittaneetkaan kyseisen naisen kanssa. Hankki tuolloin puutteessa olevalle naiselle apua kutsumalla lisää höynäytettäviä nuoria poikia joita nainen on sitten hyväksi käyttänyt sekä oraalisesti että muillakin eri tyyleillä?
      Mikä on totuus?

      • eikuolemaankotiin

        tai yhteistuumin karkotuspäätös kumottu...


    • Totuusko

      Älkää tuomitko tekijöitä ennen kuin tuomio on lainvoimainen.
      Mistä tietää onko "uhri" houkutellut nuoret, kulttuuria tuntemattomat ansaan ja "antautunut" sen jälkeen kun on houkutellut pojan asuntoon pitkän vonkaamisen ja maanittelun avulla.
      Aika usein näkee kun paikallinen nainen kiikuttelee näitä viattomia poikia asuntoonsa ja pojilla ei ole aavistustakaan mihin heitä johdetaan ; )
      On rasismia syyttää poikia siitä että ovat sortuneet houkutukseen alastoman, suustaan taitavan tytön käyttäessä poikia hyväkseen jokaista vuorollaan eri tavoin, oraalisesti ja eri asennoissa...
      Eiköhän naisella ole ollut asia selvä mitä haluaa kun on pokannut ensimmäisen pojan ketä ei jostain syystä seksihommat huvittaneetkaan kyseisen naisen kanssa. Hankki tuolloin puutteessa olevalle naiselle apua kutsumalla lisää höynäytettäviä nuoria poikia joita nainen on sitten hyväksi käyttänyt sekä oraalisesti että muillakin eri tyyleillä?
      Mikä on totuus?

      • Lama.EP

        Totuus ei löydy enää kaurapuuropakkauksestakaan.


    • syyjaseuraus

      Kukahan näitä porvarivihervasemmiston kultamunia sitten rahoittaa kun suomalaiset, alkuperäiset näivetetään rosvokapitalismin toimesta

    • Ffggggdrghhgghh

      Voipi olla että yhdellä afkaaneja lupasi pillua kun kerran kämpille en kutsui...

    • PietarinTiltuille

      Putin on tapattanut Syyriassa tuhansia naisia. Nyt sen trollit mölisevät täällä.

      • Siellähän.mölisette

        Lopettakaa sitten se mölinänne siellä heti.


    • RAJATKIINNI

      Eikö noille hirviömäisille maturaiskaajille saada mitään stoppia Suomess?. Suomalaisten on noustava puolustamaan omia teinityttöjämme ja naisiamme noilta hirviöiltä itse.

    • ISÄNMAALLINEN

      TÄMÄ ON VASTA SUOMEN TUHOUTUMISEN ALKUA, VAIKKA SE ON MENNYT JO IHAN HELVETIKSI.

      Jos minä olisin asioista päättävä, niin suojelisin SUOMEA ja SUOMALAISIA ERITTÄIN VOIMAKKAASTI !!!

      MIKSI ASIAOIHIN EI PUUTUTA MILLÄÄN TAVOIN ?????????????????????????????
      Piruja vain SUOJELLAAN.
      Heillä on muka ihmisoikeudet tuhota suomalaisten elämä.

      • HulluutenOnMenty

        Mamujen takia asuntojen hinnatkin ovat nousseet täysin mielettömiksi.
        Siitäkin kärsii SUOMALAISET VALTAVASTI.


    • ystävänpäivää

      ai miten mä JOKAIKINEN päivä arvostan tätä ITSELLISYYTTÄNI.tääl saa puhaltaa puhtoset tuulet ja kissini olla vaik MIRRI.paras kalakaverini ja "arvostelijani"me kyl toisemme huomaamme .tuntuu tää meno muualla olevan ku danten helvetistä.suomes mun lisäksi on vielä mukavaa ELÄÄ.tuure laulaa hienosti!hyvää ystävänpäivää.

      • SuomiTakaisinMEILLE

        Olipa omitusen järjetön kommentti.

        SUOMI SUOMALAISILLE !!!


    • syyjaseuraus

      Toivotaan että sippilä, urpo ja kykkänen menettävät yöunensa, mitä ovat tehneet suomalaisille

      • EIMATUJASUOMEEN

        Samaa mieltä.


    • miksi.tarja.nauroi

      Sipilä, orpoakka ja muut sen sukulaiset ovat tienanneet tällä matuvyörytyksellä sen verran rahaa että raiskattu ja häväisty nuoriso ei siinä vaakakupissa paina paskendaalin vertaa. Muistakaa myös demariämmien kiimamölinä matulauman pursuessa rajojen yli.

    • rtewqqq

      oliko videota missä tapahtuneesta, lähinnä kiinnostaa miten persereikä taas venyi insinöörien toimesta ja oliko myös muita moniosaajia

      • HIRVEÄÄ

      • USKOMATONTA

        Miksi noiden erittäin julmien matujen sallitaan Suomessa tehdä jatkuvasti noin hirviömäisiä raiskaustekoja omia nuoria teinityttöjämme ja naisiamme kohtaan??


      • suvakin.perseet

        Koska väinämöinen, talvisota, turun sokeritoppatehdas, pertti, hevonen laitumella ja porsas.


      • pstippuukopois
        USKOMATONTA kirjoitti:

        Miksi noiden erittäin julmien matujen sallitaan Suomessa tehdä jatkuvasti noin hirviömäisiä raiskaustekoja omia nuoria teinityttöjämme ja naisiamme kohtaan??

        jospa se suomen hallitus haluaa tänne uuden normin-eikä meetoo hommia

        miettikää ketkä kutsui 2015


    • Ymmärtäkää-

      Ymmärtäkää nyt. Ei matut ketään raiskaa. Se on vaan niille ominaista käytöstä. Joka kuuluu niiden kulttuuriin.

      • Hallituksen.linja

        Noin kai Sipiläkin asian ymmärtää kun laittoi kansainväliseen levitykseen tuon kuuluisan videon jossa toivottaa kaikki matut asumaan suomalaisten asuntoihin.


      • missäsipimamut
        Hallituksen.linja kirjoitti:

        Noin kai Sipiläkin asian ymmärtää kun laittoi kansainväliseen levitykseen tuon kuuluisan videon jossa toivottaa kaikki matut asumaan suomalaisten asuntoihin.

        onko siitä elävää kuvaa?


      • pthyisaatana

        Pysysivät vaan poissa sivistysmaista.


    • kansantuhoko

      Oli taas eilen hirveätä kuunnella kun tämä todellisuudesta ulkona oleva orpopoika (kokoomus) suolsi törkyä suustaan, miten suunnitellaan uusia kiristyksiä pientuloisille ja helpotuksia isotuloisille.

      Eikö jo ala nuoremmatkin politiikasta ymmärtämättömät tajuta, kokoomus on ajanut ja ajaa entistä isomman osan kansasta leipäjonoihin.
      Ei ihme jos kohta otetaan valta kansan käsiin tavalla tai toisella

      • TOSIASIA

        Näin on.


    • EämäOnNytKAMALAA

      Ajatelkaa jos suomessa ei olisi matuja ( maahantunkeutujia ), niin miten IHANAA meidän suomalaisten olisikaan elää.
      Suomalaisten mieliala on mennyt ihan hirveän tuskaiseksi.
      Kokoajan ajatellaan matujen aiheuttamaa sairasta olotilaa.

      En ole vähääkään ymmärtänyt, että minkä takia niitä on tänne päästetty ja kokoajan tulee valtavasti lisää.
      Kansainvälinen laki pitäisi velvoittaa jokaisen valtion hoitamaan omat kansalaisensa.
      Ja sisäiset riidat pitäisi ehdottomasti sulkea sairaan maan rajojen sisäpuolelle ja parantaa ne SIELLÄ.

      Nykyään sairautta levitetään mielettömästi täysin viattomiin maihin.

      Miten ihmeessä jotkut voivat suojella noita maturaiskaajiakin ?
      Eikä niitä muka saisi yhtään vihata, eikä edes vihapuheita niistä hyväksytä.
      Sellainen käytös vain lisää niiden rikostoimintaa.
      Matut ovat saaneet tietoonsa, että niitä ei saa suomessa vihata, vaikka he tekisivät mitä tahansa.

      Suomalaisia kyllä saa haukkua ja vihata kuinka paljon vaan.

      • Vanhaope

        Eräät saavat maahantunkeutujiin liittyen poliittisia palkkiovirkoja ,toiset tekevät kotouttamis ja majoitusbusisnestä ja " oikeuden"palvelijoilla riittää asiakkaita .
        Tässä pääsyitä...


    • Hannahärkönen

      Toivottavasti joku "kirvesmies" käy tervehtimässä niitä villejä.

    • näintämä

      Hirviöille hirveä tuomio

    • jotainhyötyä

      pankaahan munat heilumaan niin PS nousee

    • paaas

      Jo on lakeuksillakin porukka pehmennyt.Ennen olis ukot maksaneet temppunsa hengellään.Aika näyttää kuinka tästä edespäin.

      • OIKEIN

        Juuri näin. Pohjalaisten miesten pitäisi kostaa ja rangaista kovalla kädellä matuille noin hirviömäinen 19 vuotiaan tytön joukkoraiskaus-.


      • matuillerankaisu

      • silmäsilmästä

        Noiden raiskaajamatujen kuvat pitää levittää myös kaikkiin Suomen vankiloihin, jotta vangit siellä näkevät, minkälaisia teinityttöjen hirviömäisiä joukkoraiskaajia heidän seurakseen on vankilaan saapunut. Suomalaiset vangit voivat siellä vankilassa antaa hyvän opetuksen näille matuille tästä suomalaisen teinitytön erittäin julmasta joukkoraiskauksesta.


      • toistaoliennen

        Eikös sitä tasa-arvoa ole huudeltu, turhaan siitä suomalaisten miesten on asiaan puuttua.


    • Huonoa.kulttuuria

      Alkaa pian tuo joukkoraiskausepidemia saada samanlaiset mittasuhteet kuin ruotsissa. Ei hyvä.

      • vaalittuleetaasPS

        Ruotsi demokraatit nousi vaaleissa voittajiksi.ennen vaaleja haastateltiin kadulla ihmisiä ja sanoivat että ruotsissa ei ole turvallista liikkua ulkona

        tätäkö halutaan suomessakin?

        PS voittaa jos järkeä on jaossa


    • raiskaushommaa

      ei saa lapin kansasta lukea näitä

      onko joku sensuuri lesta lapissa?

    • Tähän.on.tultu

      Eipä nuo joukkoraiskaukset paljon hetkauta suvakkeja. Myötätuntoa uhreja kohtaan löytyy yleensä vain niiltä, joita nimittelevät rasisteiksi.

    • mamuhallitusjyrääkok

      Aika topata nykymeno ennenkuin ollaan Ruotsin tasolla kokonaan mamuasioissa

    • Nollatoleranssi

      Se vaan sattuu olemaan niin, että tietty porukka hyväksyy nämä raiskaukset, etenkin kun tekijät sattuvat olemaan aina maahanmuuttajataustaisia. Ei varmaankaan tarvitse selventää, mikä ryhmä on kyseessä.
      Tästä hyväksynnästähän nämä rikolliset vaan innostuvat entisestään.

      • HULLUA

        Juuri näin. Tälläisiä tiettyjä hulluja näyttää uskomatonta kylläkin Suomessa olevan?


      • lapsetvaarassa
        HULLUA kirjoitti:

        Juuri näin. Tälläisiä tiettyjä hulluja näyttää uskomatonta kylläkin Suomessa olevan?

        julkisuuteen tollaset hyväksyjät


    • iskertoo

      saksassa samaa hommaa

    • Ehdotan.vaan

      Pitäisiköhän noille raiskaajamatuille perustaa oma reservaatti, jossa vapaaehtoiset suvakit voisivat vierailla antamassa piparia.
      Eivät ainakaan viattomat naiset joutuisi kärsimään noista raaoista teoista.

      • saarenmatut

        ahvenanmaalle joka tumma ukko
        eikös ps aikanaan jo ehdottanut sitä?


      • ottamisenilo

        Joka suvakin annettava oma rakovalkeansa matujen käyttöön.


    • Tolkun.mies

      Malmössä on jo ihan arkipäivää nuo joukkoraiskaukset kuten paikallinen matu tuossa ohjelmassa itsekkin myöntää. Kohta 51.36 ja siitä eteenpäin.

      https://areena.yle.fi/1-4315629

    • mitenkähän_se_nyt_meni

      Mikä osuus tuolla ilotytöllä oli asiaan. Oli kuulemma puhelimessa sopinu himoihinsa tapaamisen. Nuo asiakaat tiesivät akan löysäperseiseksi ja arvelivat että hoitelee kaveritkin siinä samalla. Hutsu oli lisäksi mennyt noista erään kotiin ja saanut siellä lisää sureen tarpeeseensa.

      • varoittavaesimerkki

        19 vuotias on aikuinen. Tekee itse valinnat ja on niistä vastuussa.


    • suomikuntoon

      On aikoihin eletty kun hallitus (kokkeput) määräävät että suomeen on otettava lisää kaduilla notkuvia loisia joista ei ole mitään hyötyä kuin kultamunittajille joka olisi saatava rangaistavaksi teoksi. Äänestä siis oikein.

    • KokoajanTilannePAHENEE

      https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/lompakkovarkaat-vaanivat-iäkkäitä-naisia-–-siististi-pukeutuneilla-ja-ystävällisillä-varkailla-ainakin-17-uhria/ar-BBPZ4rq?ocid=UE09DHP

      Noitakin piruja on päästetty suomeen valtavasti.
      Meidän elämämme on mennyt todella karmeaksi.
      Ja ihan kokoajan päästetään piruja piruja suomeen.

      KAIKKIEN suomalaisten tulisi saada kulkea omassa maassaan TÄYSIN rauhassa.
      Nykyään vanhuksetkin joutuvat sulkeutumaan koteihinsa, kun eivät uskalla lähteä ulos !

    • Vanhaope

      Edellä muutamat puhuivat Espoon Leppävaaran Sellon kirjastosta . Olen useana vuotena ( kantasuomalaisena ,jäsenkirjattomana ja heteromiehenä ! ) poikennut ko, kirjastossa ja toiminta on mennyt kaoottiseksi . Veikkaisin että vosia sitten vaihdettiin johtajaksi " sopiva " henkilö ...

    • jokintolkku

      Kuten tuosta nimimerkki "mitenkähän_se_nyt_meni" kirjoituksesta näkee, noilla raiskaajilla on tietyn porukan vankkumaton tuki suomessa.

      • luonnekirjoitus.oli

        Etkö nyt moktaria tunnistanut?


      • velitodistaa

        Joo, ei sillä naisella ollut muuta mielessä kuin tarjota herroille pullakahvit ja näyttää kesäisiä valokuvia.


    • teejotaine

      Fazer, Finlayson, Fiskars, Vallila boikottiin. Hesarin ja AL;n tilaus lopetettava ja Ylen verotusoikeutta vaadittava loppumaan. Siinä muutamia käytännön valintoja, jotka auttavat asiaa. Lisäksi on mietittävä ketä äänestää ensi vaaleissa ja puhuttava seniileille eläkeläisille, jotka ovat vain valtamedian oikean tiedon varassa ja äänestävät kepua ihan tavan vuoksi.

      • munaamullasuuhun

        joko uusi tapakulttuuri leviää?


    • Huono.homma

      Ikävää, että tällainen kulttuuri on levinnyt ympäri eurooppaa. Vielä ikävämpää on, että täällä jotkut suvaitsevaisina itseään pitävät puolustelevat tekijöitä.

    • jokintolkku

      Pitäisi olla kovemmat rangaistukset noille rikollismatuille. Munat pölkylle niin riski rikoksen uusimiseen pienenisi huomattavasti.

    • Hasan

      Yksittäistapaus

    • SuojelkaaNAISIA

      MATUJEN RAISKAAMAN SUOMALAISEN NAISEN ELÄMÄ ON TÄYSIN TUHOUTUNUT !

      Sellainen sallitaan suomessa,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, MIKSI ???????????
      ON HIRVEETÄ IDIOOTTIMAISUUTTA !!!

      Se ei ole mitenkään vaikeaa ESTÄÄ niiden maahantunkeutuminen ja poistaminen suomesta kokonaan ikuisiksi ajoiksi.

    • Olen.huomannut

      Yllättävän paljon täällä on suvakkeja, jotka haluavat tätä kulttuuria lisää tänne suomeen.

    • TehkääJOTAIN
    • Jossain.menee.raja

      Montako joukkoraiskausta pitää vielä tapahtua, että päättäjien silmät avautuvat?.

    • serious

      sipilä imuroi näitä vielä lisää orpon ja takinkääntäjä-soinin myötäillessä. vihervassarit taputtavat käsiään ja hyppivät riemusta, kuin lastentarhan penikat Joulupukin nähdessään. Odottakaahan vain kun siirtolaissopimus astuu kaikessa karmeudessaan voimaan. Siinä saavat suomiblondit puskarikastusta ja gangbangia....halusivat ne tätä tai eivät. poliisi keskittyy yhä enemmän vihapuheeseen tulevaisuudessa. = siistiä sisähommaa. Kuten varmaan huomasit, vain "Joulupukki" oli kirjoitettu isolla. Hän on noista kaikista edellämainituista se kaikkein uskottavin.

      • onkototta

        kohta taitaa 7000 poliisia äänestää PS

        eikös tutkimus ollut että poliiseista jo pari vuotta sitten kannatti PS 25%

        mistäs tuollanen tieto on tullut?


      • Eihännytsentään
        onkototta kirjoitti:

        kohta taitaa 7000 poliisia äänestää PS

        eikös tutkimus ollut että poliiseista jo pari vuotta sitten kannatti PS 25%

        mistäs tuollanen tieto on tullut?

        Onko muka todennäköistä että jo 7000 poliisia olisi syyllistynyt johonkin virkarikkeeseen tai -rikokseen, ja siksi kääntyisivät perussuomalaisten kannattajiksi?


    • suomikuntoon

      Ei mikään yllätys että Aarnio vyyhdessä tuli esille miten korruptoitunut hyvävelisysteemi Suomessa jyllää. Poliitikoista ehkä ainoa oli P. Räsänen joka puuttui aikoinaan näihin. Miten rikollista sakkia meillä on tällä hetkelläkin hallituksessa ja eduskunnassa. Puututaan vain pikkuasioihin joilla ei ole mitään tekemistä tosi isojen kuprujen kanssa. Pääjehut ansaitsisivat syytteet valtiopetoksesta, mutta ei, korruptio jyllää.
      Eikö äänestäjät opi koskaan miten meitä kusetetaan

    • Kysyn.vaan

      Voisiko joukkoraiskauksen tulkita viharikokseksi vai onko vain pikku kepponen, kuten eräät suvakit asian ilmaisevat?

    • Näin.suomessa

      Ei joukkoraiskaus tietenkään voi olla viharikos. Sen tuomitseminen on.

    • Eri.kulttuuri

      Pitäisi kyllä ottaa tuomiota langetettaessa huomioon kulttuurierot.

    • kokmamutkesKusta

      ahvenanmaalle joka ukko joka tuotiin 2015

      reservaattihoito on paras kun ovat kunniattomia apinoita. vai mitä kertoo raiskaus uutiset ja muut

    • tahtookattoo

      Missä sen videon voi nähdä?

    • Anonyymi

      VIELÄKÄÄN EI ASIALLE OLE TEHTY YHTÄÄN MITÄÄN.

      KOKOAJAN VAIN PÄÄSTETÄÄN RAISKAAJIA LISÄÄ SUOMEEN.

    • Anonyymi

      oikeen suomalaisia nimiä

    Ketjusta on poistettu 16 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1535
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      31
      1227
    Aihe